Babbel

Vilken natt det här har varit och dag... Det hela började med att jag kollade fel i tågtidtabellen så jag var tvungen att ta ett tåg som skulle gå 23:00, tåget blir försenat med några minuter och jag missade sista pendeln in till stan. Som tur var så gick det nattbuss hela vägen in till Centralen från Upplands väsby men den resan tog ju sin lilla tid. När jag väl kommer in till stan så kommer jag på till min fasa att tunnelbanan har slutat gått. Jag får ställa mig i en taxikö som är säkert 100 meter lång och jag står i bitande kyla i ca 40 minuter innan det är min tur att hoppa in i bilen. När jag väl kommer hem är klockan tre och jag är trött/uppjagad så jag somnar inte förens närmare fyra.

Imorse var det omdugga, vilket jag tror att jag misslyckades på. Vi fick se facit efter vi hade skrivit och det var en stor plåga. Det värsta är när man känner ''MEN JUSTE, åååååh, vad tänkte jag på?!''. Dock är ju det en förbättring från förra gången då det hela mer var ''ehm.. jaha?''. Haha, man måste försöka se något positivt med det hela! Efter omduggan tror jag att hela klassen däckade i matsalen. Sen blev det föreläsning på Astrid Lindgrens barnsjukhus och därefter panikskrivande på rapporten som skulle in en timme senare. Som tur var så han jag klart med den och skickade in den i tid. Nu håller jag tummarna för att Jun Lu ska vara schyst och gilla min rapport (som förövrigt är den sämsta rapporten jag någonsin har skrivit). 

Förutom det så har min dag varit bra, lång men bra. Jag har även försökt påbörja någon form av julpyntning här hemma. Det går inte så bra med tanke på att jag inte har några saker. Men man tager vad man haver och gör vad man kan. Jag borde köpa en adventsljusstake. 

Nu borde jag lägga mig ner och plugga. Jag har labb imorgon, radioaktivitet. Låter lovande. Plus att jag ska möta upp damerna i skolan vid tio och plugga lite inför dugga tre. Shit vad mitt liv bara handlar om duggor/rapporter/tentor och föreläsningar. Jag lider med er få läsare! Puss på er!

Tänk att det redan är första advent. Jag k...

img_0151 (MMS)

Tänk att det redan är första advent. Jag kan inte sluta tänka på allt som har hänt sen förra året. Aldrig kunde jag tro att jag skulle spendera första advent på ett tåg.  Nu är jag på väg hem till ett rum med kala väggar och det enda som är jul är de röda pizzakartongerna. Men det ska det snart bli ändring på! Jag har plockat på mig lite julgardiner och dyligt. Sen ska jag leta reda på lite fönsterlampor och se till att det blir riktigt mysigt!   På bilden ser ni den stora bocken som står ståtligt nere på stan. Mysigt! NF-bocken ser också bra ut, den saknar lite halm men är lika charmig ändå! bra jobbat NF. Nu ska jag återgå till pluggandet.


reason to live




Kolla på min älskling!

en välförtjänad slappdag



Idag är det en riktig slappdag (vilket ni kan se på bilden). Jag mådde inte alls bra inatt och har till min förskräckelse upptäckt exakt hur känslig mot laktos jag verkligen är. Jag sitter framför tv:n och myser med Gizmo, väntar på att mamma ska komma hem och göra mat. Sen blir det idol och efter det blir det till att klä på sig ordentligt och åka ner till skolan och börja bygga på bocken. Det ska bli skitkul att träffa alla igen (även om jag kanske hellre skulle sova). Det blir en lugn  kväll, huvudet hänger inte riktigt med i svängarna annars, haha.

Men jag har tydligen en labbrapport som ska in på måndag (helst idag) och jag har inte ens börjar så jag antar att det är lika bra att sätta igång. Jag kommer ju inte ha tid att göra något på söndag. Men vi hörs sen. Puss på er.


Från storstaden till snöstaden. Tåget rull...

img_0142 (MMS)

Från storstaden till snöstaden. Tåget rullar in och Gävle uppenbarar sig utanför rutan. I helgen är det plugg och bockbygge som gäller. Nu ska jag kliva av tåget, puss på er


Kul jul

Åter en dag på gymmet! Fan jag är ju nästan duktig! Det är lite synd att jag smällde i mig en pizza så fort jag kom hem, men förutom det så är jag duktig. Jag landade i sängen i en halvtimme innan det var dags att organisera tvätten. Jag ska strax gå ner och slänga in två maskiner, men att tvätta kan vara det tråkigaste som finns.

Jag förstår inte hur folk överlevde förut när man var tvungen att tvätta förhand utan sällskap eller ljud. Tacka vet jag Ipods! Haha. Nu är det dags för mig att röra mig nedåt och börja. Woo...

Spex

Shit vad duktiga tjejerna var ikväll! BATMAN SPEXET var skitbra! Det är synd att så många av er inte fick chansen att se på det. Jag blev medbjuden på deras efterfest som kommer hålla på till nio imorgonbitti men även om jag ville gå så tackade jag fint nej. Tro det eller ej, men till och med jag kan prioritera ibland! 

Jag har precis skickat iväg BRO-protokollet till justeraren och förra sekreteraren. Och nu ska jag packa väskan inför morgondagens träning och skola. Efter det blir det djupdyning ner i sängen känner jag. Jag måste bara säga att jag älskar den nya instuderingstekniken jag och tjejerna har skaffat. JAG FATTAR JU! Varför gjorde vi inte såhär innan duggan? Jag bara undrar.

Nu ska jag gå, jag har trots allt 100 sidor att läsa och förstå, hehe, wounderful! Puss på er! 



Twisted

Jag önskar att jag för en gångs skull kunde få allt att bli rätt. Varför måste det alltid vara något som komplicerar? Det är alltid något i vägen. Det finns alltid någon som är lite bättre, lite snyggare, lite starkare, lite smartare, lite mer av allt. Det slutar alltid att jag står där som en fårskalle. Det är inte alltid så kul att motbevisa andras teorier. Det är tur att jag trots allt är så pass klar i huvudet att jag inte förväntar mig massa dumma saker. Jag hänger med i matchen ibland. Nåja, jag har åtminstone tagit ett steg som jag inte trodde att jag skulle våga göra. Det är alltid något! :D

Men till något helt annat: JAG HAR BÖRJAT TRÄNA IGEN. Äntligen är allt jag har att säga. Det blev svindyrt och jag vet inte alls hur jag ska finansiera detta, men det kommer väl. Det var skönt att få igång pulsen lite och låta kroppen arbeta. Jag har känt den senaste tiden hur jag mer och mer faller ut ur form så det var dags att ta tag i det. På onsdag ska jag med en personlig tränare (nej jag har inte en egen) lägga upp ett program som jag sen kan följa. Det kommer bli skitbra. 

Nu ska jag sätta mig ner och läsa igenom ett kapitel i kursboken. Tjejerna och jag har kommit överrens om att vi ska ta tag i en del i taget fram till omduggan och verkligen bearbeta den tillsammans. Det behövs verkligen för jag vill INTE skriva om duggan igen. Det skulle vara så jäkla tråkigt. Så nu blir det plugg, sen sömn för hela slanten!

Lät du henne komma närmre


Tequila

Igår var jag med och fixade en sittning för flix (en spex-grupp) och det var så jäkla kul! Även om jag stundvis kände mig lite för stressad och panikslagen så blev det riktigt lyckat och jag tror att alla var nöjda!


Mot slutet av kvällen fick jag nog i mig lite förmycket tequila i alla formen, men jag tog mig hem och överlevde den skräckfyllda natten, haha. Nu ska jag sätta mig i sängen, eller ja sitta kvar i sängen, och dricka lite juice och kolla på friends! Sen blir det träning tror jag. Ni vet, för pengar jag inte har!
Puss...

Gala, efterfest och dagen efter

Nu kommer det lite snygga bilder på oss tjejer, vi var för självupptagna för att ta kort på något annat. Okej, det kanske inte är riktigt så illa. Innan galan började så var alla rätt så samlade sen åkte my love in green hem innan efterfesten hann börja. Ett kort tag efter det så åkte lite fler folk hem och innan man visste ordet av det så var vi inte alls många! Men vi dansade så att taket skaka och kameramän förföljde oss, haha.











Jag måste säga att jag aldrig riktigt har älskat The Ark, men fan vad dom fick fart på golvet. Det var riktigt grymt och det måste göras om! Jag är rätt så förvånad över hur fräscha vi tjejer var dagen efter. Jag hade förväntat mig ett gäng på 5 sunkiga tjejer,men icke sa nicke! Morgonen (läs förmiddag) spendarades till att dansa och klä på sig. Sen blev det en mysig lunch på espresso house.




Globen

Shit vilken kväll det var! Showen var grym, The Ark var grymma, folket var grymma, dansen var awesome. Jag minns inte senaste jag hade så jäkla kul ute! Framöver är det bara fester i globen som gäller, utan tvekan! Det tråkiga var bara att det slutade två och att bussar/tunnelbanor inte riktigt vill gå ordentligt på vardagar, men shit alltså. Jag är nöjd med kvällen, helt klart!

Bilder kommer nog upp när Anna lägger upp dom på FB. Til' then! <3

Okej bloggen, nu kör vi! Jag sitter på bus...

img_0125 (MMS)

Okej bloggen, nu kör vi! Jag sitter på bussen på väg till centralen för att sen (förhoppningsvis) hamna i Globen. Jag känner på mig att kvällen kommer bli awesome och jag är riktigt laddad!


så gott som

Labbrapporten är redo för den slutgiltiga granskningen imorgon! Smådetaljer som ska fixas innan jag är redo att skicka iväg den. Men det känns bra, slippa den ofantliga stressen över att behöva göra allt sista dagen. Nästsista är gott och väl för mig. haha. 

Nu ska jag gå och lägga mig; Jag är både hungrig och trött så det är lika bra att ignorera hungern och satsa på sömnen! Mamma, du måste älska mina prioriteringar! Juste, jag måste packa min väska också... hmf! Nu kör vi, pussis!

Everyone needs a hero

I decided long ago, never to walk in anyone's shadows 
If I fail, if I succeed 
At least I live as I believe 
No matter what they take from me 
They can't take away my dignity
- Whitney Houston



Ain't that mister, mister

Vilken dag! Jag har försovit mig, stressat (eller ja, så pass mycket som jag kan stressa) och skrivit på rapporten. Jag känner mig otroligt glad idag och jag har verkligen ingen aning om varför, det känns som att alla pusselbitar äntligen är på plats! 

Imorgon är det gala i globen som gäller. Haha, det är lika roligt varje gång någon frågar ''Är det fest på torsdag?''
''Jajamensan!!'', ''jaha! vart då?'' var av man svarar ''Globen, såklart?'' och tillbaka får man inget mer än ett ''jaha...'' och sen tystnad. Haha. 

Juste! Jag lyckades omdirigera min live-mail till mitt gmail. Det tog mig bara cirka 2 timmar och väldigt mycket eftertanke, but i made it. Jag tycker att ni kan skita i att kommentera den delen, vi vet redan hur pass oteknisk jag är! 

Men nu ska jag sätta mig och njuta av lite musik och skriva en fantastisk labbrapport. Nu jäklar gäller det. Pussis!


30 timmar senare

Jag lever fortfarande! Jag kan meddela er att duggan gick precis som väntat (vi fick se facit nästan direkt efter) och jag har inte så mycket mer att säga än omdugga, haha. Anywho, jag har precis kommit hem från stan. Jag försöker desperat hitta någon som vill klacka om mina skor så att dom bli användbara tills på torsdag, sen borde jag även tvätta men orken finns inte riktigt. 

Nu hade jag tänkt kolla lite på vänner, försöka skriva lite på labrapporten (den ska in på torsdag) och sen är det sömn för hela slanten som gäller! Jag har varit upp i över 30,5 h. Det låter kanske inte speciellt mycket men det känns en del, eller ja.. kändes! 

Men nu blir det vänner! Puss!

Oigenkännlig

Det blev ingen sömn för mig inatt, inte heller något pluggande. Det kändes helt enkelt inte värt att försöka sova när klockan börjar närma sig fyra, så här sitter jag nu färdigduschad och redo för en dag i skolan (vilket kommer sluta i katastrof).¨

Jag känner änd att det är värt att gå till duggan och se hur den ser ut även om jag inte kommer klara av den. Då vet man åtminstone hur den är uppbyggd! Lite smart får även dom puckade vara! Men nu hade jag tänkt klä på mig och sen gå och göra lite frukost.

Haha, vill ni veta en rolig grej? Idag, eller ja igår, när jag vaknade så kastade jag på mig ett par mjukisbyxor och en alldeles för stor tröja och håret uppe i en knut. När jag kommer in i köket så hälsar en av grannarna på mig och frågar om jag är ny här. Jag svarar då:''no it's just me from room 12'' var av han reagerar med ett pinsamt uttryck och ''OH!! SORRY, you have your hair up!''. Jag kan inte mer än att skratta med tanke på att jag knappt kände igen mig själv när jag kollade i spegeln. Jag var med andra ord så pass skabbig att dom inte kände igen mig. Hahah, men sen när jag berättade om min helg så var han lite mer förstående över mitt utseende, haha.
Är det inte typiskt? Jag har bara vistats i köket skitskabbig två gånger och den första gången klampar jag rakt in i en familjemiddag och den andra gången blev det som det blev igår. Haha, jag ger upp! Det finns inget som kan rädda mig nu (möjligtvis en macka!).

Sinnesro

Hej och hå! Imorgon är det dugga och jag är varken stressad eller redo för den. Jag har totalt accepterat att jag inte har pluggat och jag har själv satt mig i den här sitsen. Jag är inte heller stressad för jag tror att jag kommer klara den på omduggan, så jag håller tummarna tills dess! 

Jag har ätit middag och är nu redo att hoppa tillbaka ner i sängen (det var inte alls länge sen jag klev ur den). Jag vaknade runt halv två idag. HELT utmattad, haha shit. Jag undrar om jag ens kommer kunna somna inatt ännu mer om jag kommer komma upp imorgon till duggan. Vi märker! 

Ciao!

The only exception


Lund

Shit vilken underbar stad Lund är! Jag har haft det hur bra som helst under helgen och träffat riktigt trevliga människor. Mötet gick bra och jag har så gott som skrivit klart protokollet. Nu gäller det bara att finslipa! Haha. Tyvärr har det inte blivit mycket till plugg men det är en smäll som jag är villig att ta! Det finns alltid omduggor! Jag har trots allt hela morgondagen på mig att lära mig allt som jag behöver kunna, haha. Om jag har tid och ork imorgon så kan jag kanske berätta lite mer om vad som hände i lund. Vi får la se!

Men nu tänker jag slå på idol och hoppa i säng! Jag är riktigt trött efter helgen och speciellt tågresan. Det spårade ur där på slutet, min trötthet tog över och ni vet ju alla hur det brukar sluta. Skratt så att tårarna rinner och en allmän känsla av idioti! Tyvärr har jag inge bilder från helgen, förutom en på Joel när han sitter på stan och ser miserabel ut.
Sovgott,
Puss på er!

Jag sitter på H&M och är miserabel. Jag mi...

img_0129 (MMS)

Jag sitter på H&M och är miserabel. Jag misstänker att jag håller på att få feber tillsammans med en redig släng av migrän.


Sliten som få, men jag kom i alla fall til...

img_0128 (MMS)

Sliten som få, men jag kom i alla fall till skolan!


Oh yes i know

Det känns som att ångest och studentliv går lite hand i hand med varandra. Jag tycker i alla fall att jag inte känner något annat än ångest nu förtiden, eller ja vi har ju den där känslan av hopplöshet och trötthet också. Jag känner hur som helst att jag borde ta och lägga mig i sängen och sova nu. Förneka att jag har en dugga på tisdag och att jag kommer vara borta hela helgen, förneka att jag har laboration imorgon, förneka att jag är utmattad! Nyss var jag stressad för labrapporten som skickades in idag, den stressen sitter fortfarande kvar samtidigt som den övergår i stress till allt annat. Jag tror att jag tappar greppet. Men snart så. Det finns alltid omduggor och andra chanser så jag överlever. Om inte annat så får jag väl göra skiten nästa år, haha. 


Nej men gud. Jag måste sluta vara så bitter! Inte fasiken vill ni höra på mitt eländiga klagande hela tiden! Jag har precis ätit en kopp med nudlar (ja, ni läste rätt: en kopp) och duschat. Så nu är det nog faktiskt sängen som gäller. Jag har ju haft en tendens den senaste tiden att inte vilja vakna till min väckarklocka så nu ska jag ställa typ 20 alarm!! Imorgon ska jag nämligen tillverka acetylsalicylsyra. Hojta till om ni vill ha, haha. 

Men sovgott mina få men ack så trogna läsare...

Big boobs!

Hahaha okej nu kommer den omogna My fram! Jag dog lite när jag hittade det här klippet på en kompis blogg. Haha, alltså... ja...



with you


Nana nanana na



Haha, det är så sant att det är läskigt!

Annars vill jag bara be er om hjälp: jag sitter här vid datorn, klockan är fem över halv tolv och jag vill inget annat än att krypa ner i sängen. Jag ber er att frysa tiden något sånär eller att ni är så gulliga och skriver klart min rapport. Den börjar bli klar men jag är absolut inte nöjd med den och jag vet inte vad jag ska ta mig till. Jag har tills imorgon klockan fem på mig. Hinner jag? Jag hoppas det. Kommer jag få extrapoäng till tentan? Nej, det tror jag verkligen inte. Jag avskyr att inte ha kontroll över läget. Jag vet inte ens vad det är jag pratar om ungefär. Nåja, det kan ju inte bli värre än att jag måste göra om och göra rätt. Eller?

Men istället för att sitta här och klaga så tänkte jag göra klart det jag kan nu. Och hoppas på att det räcker. Jag måste trots allt fokusera på nästa rapport... och dugga. DAMN. Haha, hur har någon någonsin klarat den här kursen? Det skrämmande är ju att dom har dragit ner som fan. 

Om jag överlever natten så hörs vi imorgon.

Jul och pluggmys

Jag och Anastacia sitter hemma hos mig och lyssnar på julmusik, ljusen är tända och magen är full. Middagen stod Anders för med hans otroligt goda wok! Nu sitter jag och läser på om Markovnikov´s regel. Den ni. Det är inte alla som får äran att läsa om det. Haha. 

Är det inte läskigt att det snart är första advent? Tiden går så snabbt. 



Hallelulja

Oh my god. Det snöar... Jag avskyr den här sortens snö (eller borde jag säga regn) som verkligen tränger sig in mellan trådfibrerna i kläderna och blöter ner som aldrig förr! Varför kan det inte snöa, vara frost på backen och solen som skiner? Jag bara undrar...

Okej, nu har jag klagat klart för idag! Jag sitter i datorsalen tillsammans med min älskade Donia och vi försöker på någotvis få ihop labrapporten. gud bevare mig väl.

of course i did

Hej, jag heter My och har panik. Jag köper blommer till mig själv och glömmer bort skolarbeten. Jag engagerar mig i förmycket och försummar skolarbeten.

Hej My!
Nu tänker jag lägga mig i sängen och läsa lite i min kursbok. Jag vill inte kugga på duggan så det är väl dags att sätta sig ner. Imorgon har jag och Anastacia planerat in en plugg-dejt hemma hos mig. Té i mängder, ljus, hon och jag och fesseden + labbrapport. Det är romantik på hög nivå. Det är mer romantik än vad jag har fått det senaste halvåret. Haha, nej nu ska vi inte vara sån. Mamma säger att det är fult att ljuga. 

Nu ska jag sluta förtränga min skolbok som ligger uppslagen på helt fel sida, så långt bort ifrån mig som den kan komma. Den vill lika lite som jag hamna i mina händer. Jag bara undrar lite över vad som hände med disciplin och sund livsstil. Det tåls att tänka på (igen!). Det är onekligen inte lätt att leva i ensamhet, haha. Shit...Sen vill jag bara tillägga att jag knappast tror att min engagemang är hälsosamt, men det är roligt så det får stanna!

HEJDÅ ÄLSKLINGAR. Nu ska jag sluta klaga och sen ska jag ska visa en bild på mitt otroligt fina fönster. Med blommor som jag själv har köpt, ja jag är stolt.

Idag åkte favorit halsduk på som Annika ha...

img_0113 (MMS)

Idag åkte favorit halsduk på som Annika har gjort. Det är jättefint väder ute, solen skiner och frosten ligger på backen vit som snö.


Ofrivillig sovmorgon

AAAAH, hur kommer det sig att jag alltid lyckas försova mig?! Jag missade första labbtiden idag, men som tur är så hinner jag till den andra och därmed ingen skada skedd. Det roliga är att Anastacia (som jag sa labba med) också försov sig idag, haha. Jag älskar hur vi alltid prickar in varandra. 

Jag har sovit så konstigt inatt... Jag låg bara och vred mig, halvt drömmandes, halvt vaken. Jag minns att jag kollade på klockan runt tre-tiden och bad om att jag skulle få sova. Haha...

Igår såg jag även att jag hade lyckats ha sönder en glaslyckta och en sån där snöglob. Bra jobbat My! Nu ska jag borsta tänderna och försöka rädda det som går utav mitt ansikte så att jag inte skrämmer alla jag träffar på. Önska mig lycka till på labben!

Ticket to ride

Ah shit! Nu är jag äntligen hemma! Vilken jäkla resa, först satt det gråtande bäbisar på tåget (men sånt stör mig inte, dom stackarna måste ju få uttrycka sig också), otrevlig tågvärdinna, hemsk väg från pendeln till tunnelbanan med all min packning, ännu värre var det att få upp allt för trapporna, men NU, nu är jag äntligen hemma och sitter i min säng. 

Idag har jag precis bevisat att min envishet tar mig längre än vad jag tror, jag vägrade för allt i världen att släppa dom förbannade väskorna! Haha, nu har jag knappt någon känsel i armarna, haha.


Jag antar att jag borde försöka packa upp alla mina grejer och sen krypa ner i sängen, men jag orkar verkligen inte resa mig upp, haha. Jag ska försöka samla lite ork, men vi hörs framöver!

Godmorgon! How's life? Jag tänkte precis k...

img_0112 (MMS)

Godmorgon! How's life? Jag tänkte precis kliva upp ur sängen, om jag orkar. Jag har beordrat mamma att göra en kopp te till mig, haha. Först tänkte jag visa er vad det första jag ser när jag öppnar ögonen är: en knubbig och naken liten jag. Underbart! Haha!


Nu är det äntligen dags för sömn. Om ni ba...

img_0087 (MMS)

Nu är det äntligen dags för sömn. Om ni bara visste hur skönt det kommer vara! Jag längtar tills att komma hem imorgon, göra det lite mer till hemma än vad det är nu. Jag ska ta med mig lite småtavlor och en matta men det mest betydelsefulla är nog mitt täcke! Haha. Jag vill hem och till mina älskade storstadsbrudar! Vilka kan vara den skönaste blandningen av människor som existerar <3  Nu ska jag lägga mig och läsa (tacka vet jag iPhone och nerladdningsbara böcker), puss på er!


out of place

Tiden bara kryper fram! Jag förstår inte att den här dagen har varit så seg? Jag väntar på att få gå och lägga mig (jag har varit redo att hoppa ner i sängen sen fyra idag), haha. Gizmo ligger här bredvid mig och snarkar som aldrig förr. Jag funderar starkt på att kidnappa honom och ta med honom hem till Stockholm.

Det är hemskt vad jag har känt mig felplacerad den senaste tiden, oavsett vart jag är så känner jag mig inte riktigt till freds. Absolut inte här i Gävle. Igår kände jag mig otroligt oönskad, här hemma ska vi inte ens prata om hur felplacerad jag känner mig.

Tror att det har med alla komplikationer att göra. För det är komplicerat. Det är inte ens värt att nämna. Nu ska jag försöka ta med mig så mycket grejer som möjligt hem så att jag kan göra det lite mer hemma än vad det redan är. det är trots allt väldigt opersonligt. En matta skulle inte heller sitta helt fel, haha. Funderar på om jag ska ta och storshoppa lite nästa månad.

Nej, nu måste jag sätta mig och skriva lite mer på rapporten, det går så otroligt segt. Jag får inte grepp om introduktionen och verkligen inte diskussionen. Men det kommer väl sen antar jag, måste bråka med diskussionen först. Hua mig. Först ska jag nog låta mig distraheras med lite film, haha. Puss hej.



Lilla gizmo som ligger och snarkar och en inte så fräsch My.


Lördag?

God eftermiddag! Hur mår alla? Själv känner jag mig väldigt sliten, jag vet inte riktigt varför men det är väl tröttheten som tar ut sig. Jag har precis varit på affären med Anders som nu står och ska göra wok. Det ska bli riktigt gott.  Själv hade jag tänkt sätta mig ner med labbrapporten och kanske beta av en del så att jag inte har så mycket att göra nästa vecka.

Det verkar även som om problemet med kårkortet har löst sig. Men man ska inte säga hej innan man är över bäcken. Så jag ska ta och kolla in det lite innan jag sätter mig med skolarbeten. Hoppas verkligen att det funkar, annars lägger jag mig ner och gråter. Haha, nej då.

Gårdagen var väl... trevligt... Det gick bättre än jag förväntat mig (på vissa plan) och stundvis hade jag till och med trevligt. Men nu ska jag försöka fixa lite saker. Vi får se om jag åker hem idag eller imorgon. Troligtvis blir det imorgon bara för att jag är så enormt trött just nu. Jag har tydligen sovit dåligt inatt och varit jättearg i sömnen. Haha stackars linn...


Haha, vilken jävla kväll! Jag blev dissad ...

Haha, vilken jävla kväll! Jag blev dissad av två killkompisar som träffade på nå brudar, ensam lämnad med mitt ex, mitt kårkort är bortslängt och jag har en förfrågan om en dejt. En vanlig kväll med andra ord... Haha, ja ibland är livet lätt att leva!


Gävle

Tänk att jag för en gångs skull kom till Gävle utan några större bekymmer! Det är ju nästintill fantastiskt... Hittills har jag myst med älskade Gizmo. Jag har saknat honom så himla mycket, min plutte. Lillskiten fyller ju år idag också, hela fem år! Det är helt sjukt vad snabbt tiden går. Jag minns när vi åkte till Göteborg för att hämta honom på nyårsafton, vilka minnen!

Nu sitter jag i fåtöljen hemma och väntar på att maten ska serveras och idol ska börja! Efter maten ska jag röra mig ner på stan och träffa lite folk på OS. Ska bli skönt med lite omväxling, haha.

Nej nu måste jag stänga av! Gizmo står och stirrar på mig med förundrade ögon! Jag dör lite av hans söthet, haha (sen att jag har en labbrapport jag verkligen måste skriva hör inte riktigt till saken).

Såhär mysig känner jag mig just nu! Knästrumpor, tights, en mysig kofta och håret är uppsatt i en otroligt slarvig knut! Det är så enormt skönt! Haha, dom skrattade åt mig idag i skolan för att dom tyckte verkligen att jag påminnde om lilla My från mumintrollen. Haha, ska jag skratta eller gråta?

Nej, nu ska jag kila vidare! Puss på er.


Gamla gubbar - söta gubbar

Något jag inte riktigt förstår mig på är gamla gubbar som viker upp byxorna till knäna och sen har strumpor uppdragna hela vägen... Vore det inte enklare att bara ha byxorna ovikta?
Sen tycker jag inte riktigt om den vackra odör som kan finnas runt om i stan. Den där urin och alkohol plus svett kryper sig in i näshålan och stannar för resten av dagen.
Eller den indisika tant som smyger om kring på tågen och vill ha pengar. Det är intressant hur en fattig människa väljer att lägga sina sista kronor på att åka tunnelbana. Jag tycker att det är onödigt... But you do what you have to do, i guess. 

Det jag menade att säga från början är att gamla gubbar är så finurliga. Dom har massa små hyss för sig och är (oftast) så goa och söta! Jag har en föreläsare som jag önskade av hela mitt hjärta var min morfar, SÅ MYSIG. Haha. 

OKEJ, kanske är det dags att byta samtals ämne? Nog för att jag har skrivit om knäppare saker förut men i alla fall. Jag hade nog tänkt ta och packa väskan så att jag är redo för en helg i Gävle. Jag blev medbjuden på fest på lördag, men det ser ut som att jag även ska ha filmkväll med systeryster då så det vette fan du!

Nej jag tror att det blir Saints på fredag och mys på lördag. Så vill ni ta en fika så får ni gärna höra av er på lördag, vill ni dricka en cider så är det fredagen som gäller. Haha, det låter som en kontakt annons. 



I'll always pull together



Gammal bild igen. 

Nu tänkte jag försöka sova och samla mig lite. Det är trots allt en dag imorgon också och jag kan inte sitta här tycka allt jag tycker. Time to shape up. Jag tog mig friheten att trösta mig lite med en halv pizza och lite fanta. Det var inte alls lika gott som jag hade hoppats på. Det betyder då att jag har något att äta till lunch imorgon. Jag har även sovmorgon, tack och lov. Just nu är jag inte kapabel till att kliva upp innan åtta. Det går bara inte. 

Sen kan jag faktiskt ta och meddela lite om tre bra saker som har hänt idag:
1. Jag klarade duggan mot min förvåning. Även fast jag tyckte att den var lätt så trodde jag aldrig att jag skulle ha klarat den med tanke på att jag inte alls pluggade. Att läsa igenom EN föreläsning är inte vad jag kallar att plugga... Och det var en föreläsning som jag inte var på (tror jag). Men jag är riktigt glad över att jag slipper göra omdugga och nu måste jag verkligen försöka fokusera på dugga 2. Den vill jag verkligen inte ha omdugga på och alla äldrakursare säger att det är duggan från helvete, precis som den här kursen.

2. Jag blev klar med labbrapporten som skulle in idag. Även om vi skickade in den 25 minuter försent så tror jag att det är lugnt. Jag känner mig nöjd, lite osäker över diskussionen som vi slängde ihop på 30 min i ren panik, men det kan nog gå! 

3. Jag överlevde dagens labb utan några frätskador eller cancer. Jag har till och med börjat pilla lite på labbrapporten. Med tanke på att jag har en labbrapport nästa vecka också vill jag bara bli av med den. 

Nu blev det sådär tråkigt igen. Summan av kardemumman är i alla fall att jag rycker upp mig. Och tack för att ni bryr er ♥ Det gör mig den där lilla extra styrkan som jag behöver.

Allt har ett slut.

Jag vet inte vad jag ska ta mig till,
vad jag ska göra eller säga.
Jag vet inte vem jag ska prata med längre,
alla är borta.
Allt är upp och ner. 

Jag vill inte åka till Gävle längre, men jag inte heller vara här.
Jag måste sysselsätta mig.
Tänka på något annat. 

Jag känner mig tom. 
Tommare än någonsin. 
Det känns som att jag går med ett stort hål i bröstet,
ett hål som jag vid varje vaken sekund pressar samman,
förnekar. 

Jag antar att allt har ett slut. 



Sov gott



Slänger in en gammal bild på mig, tagen några dagar innan jag flyttade till stockholm. Dagen idag har inte varit speciellt händelserik. Jag åkte till skolan för att skriva på labbrapporten och för att gå på BUS-möte. Jag måste säga att jag faktiskt tycker om dom mötena. De påminner lite om NF-mötet utan det överdrivna omkringfjantandet. Haha, vi får se om jag orkar sitta på ett NF-möte sen utan att bli galen av att vi inte kommer någonstans. 

På tal om NF: Jag tycker att det är lite kul att dom valde att skjuta upp Ä-labben dels för att dom ville ha dit fler gamlingar och för att dom inte ville få en galen My efter sig. Haha, respekt till mig. Nädå, nu ska jag inte vara sån. 

Nu ska jag hur som helst sätta mig i sängen och läsa igenom det jag ska kunna tills imorgon. Den första enskilda labben. Jag har hört några skräckhistorier som mina trevliga äldrekursare har varit med om. Haha. Men det borde inte bli alltför jobbigt. Jag vill minnas att jag har jobbat med brom och en liknande labb på gymnasiet men det vet man ju aldrig med mitt minne... Lite sämre än en guldfisk. 

Nu är det även spikat att klockan 12 den 12 november så är det avresa mot Lund. Det kan ju bli grymt eller vad tror ni? 

Juste... plugg och sömn. Sovgott!

I want to make you feel beautiful

Jag är så trött nu att det inte ens är roligt att tänka tanken på att jag har skola imorgon eller labb på onsdag. Jag förstår inte hur dom tänkte när dom bestämde sig för att sätta två labbar (läs två irriterande labrapporter) på en vecka. Hur tänkte dom att vi skulle hinna med tanke på duggorna?


Jag längtar faktiskt till Gävle, hör och häpna. Det ska bli skönt med lite avskildhet från allt här i Stockholm. Jag hoppas för allt i världen att jag inte har dugga på måndagen för då skulle jag verkligen kunna slappna av och äta riktigt god mat! Nu ska jag ta en lång och varm duscha sen ska jag lägga mig i sängen och inte kliva upp förens jag blir tvingad. Kanske lite mer labbskrivande, men sen! 


2-1

fyfan vad jag är trött. Duggan idag gick inte så bra men om jag har tur så lyckades jag få några poäng och det välkomnas ju verkligen! Den var inte direkt svår, det var mer det att jag inte hade pluggat. Det kändes i alla fall skönt att jag vet att jag skulle kunna det utan problem om jag satte mig ner och läste på. Men det får bli till omduggan eller nästa dugga!

Det är fantastiskt vilka bra nyheter den här dagen har gett. Jag har blivit godkänd på två labrapporter varav en var betygssatt enligt en poängskala. Vi lyckades nästan kamma hem full pott, det saknades två poäng. Vilket jag måste säga var jävligt bra med tanke på att det var den första riktiga rapporten. Den andra rapporten var från förra kursen så nu vet jag med säkerhet att jag har klarat intron, skönt! Då kan jag ju slappna av lite mer. Eller ja, jag kan släppa den oron.

Nu sitter jag i skolan och försöker på någotvis få ihop introduktionen till nästa labrapport som ska in på onsdag. För sen är det dags att börja med en ny. Och nästa vecka måste jag skriva två rapporter plus plugga till dugga nummer 2. Det är helt sjukt vad många labbar vi har. Jag fattar inte riktigt hur dom tänkte när dom lade in två labbar på en vecka... Jaja, det är bara att tugga och svälja, nicka och le.

Nej, nu  måste jag fortsätta skriva så att jag kan få komma hem någon gång. Jag börjar bli lite less på att sitta har i skolan hela dagarna! Haha, ciao.

RSS 2.0