Ska man jobba som en galen skogshuggare må...

img_0518 (MMS)

Ska man jobba som en galen skogshuggare måste man ha en redig lunch!


GE.MIG.SÖMN.

Jag. är. trött.

Varför schemalägger KI en labb klockan 8 på morgonen? Det är näst intill självmord att kliva upp såhär tidigt! Klockan 06:00 ringde min klocka som i normala fall tidigast ringer klockan 07. Men, men. Jag kom ju upp i alla fall. Jag hoppade in i duschen och nu ska jag slänga i mig lite frukost innan det är dags att bege sig till huddinge. Nu är det även upp till bevis om jag och Erika har lyckats med vårat labbande såhär långt. Spännande.

Innan påsklovet när vi labbade så kunde vi SE DNA:t med blotta ögat, det var faktiskt rätt så coolt, men såg mest ut som slem. Nu ska jag lägga på ett kol, ciao belles.

How could this happen?



Hur hände det här? Jag har en säng (som förövrigt är bäddad, bara det är ett mirakel), jag pluggar och har rosa nagellack? Jag kan ju berätta att jag är i ett chockartat tillstånd, but i like it! Så gör även min rygg. Den var i himmelriket inatt när den äntligen fick sova på en madrass som formar sig efter kroppen och en säng som inte var kupformad. Jag antar att det var på tiden att jag fick mig en redig säng, som förövrigt är 120 cm bred! Happiiiiiie.

Idag har jag hunnit med att träffa älsklings Jen. Vilket alltid är lika grymt! Det blir hon och jag på valborg, det ska bli soft. Ingen av oss är speciellt ''supa,knulla,slå sönder allt vi ser''-sugna, så det blir en lugn och harmonisk kväll hemma hos henne. Haha.  Nej, nu ska jag försöka bearbeta någon sida till i boken! 

Puss på er.

Converse, i love you.

img_0514 (MMS)

Converse, i love you.


Some say the world will end in fire,  some...

img_0505 (MMS)

Some say the world will end in fire,  some say in ice.  From what I have tasted of desire, I hold with those who favor fire.  Bakfylle mys på min nya matta med min nya ljusstake i fönstret.


Ha en bra dag, idag med. Mys med Jennifer ...

img_0500 (MMS)

Ha en bra dag, idag med. Mys med Jennifer och Cornelia i solen!


Jag har haft en helt fantastisk dag med Je...

img_0499 (MMS)

Jag har haft en helt fantastisk dag med Jennifer. Vi har suttit i solen och njutit fram tills att den gick ner bakom hustaket. Sen åkte jag hem och för första gången på länge mår jag så otroligt bra på alla sätt och vis trots allt som händer runt omkring mig.  Något säger mig att dagens välmående har något med att solen skiner, det är lov och att jag har helt fantastiska vänner.


Underbar gårdag.

Jag är så sliten efter igår! Balen var jätte trevlig, snälla människor och god mat. Jag vet inte om det kan bli så mycket bättre? Dock ska jag erkänna att jag inte har någon bild, vilket kanske är lika bra, haha. Vi var i kaknästornets restaurang. Det var kanske inte det bästa stället att hålla balen på men det var mysigt med utsikten. Stockholm är vackert <3 Jag är så enormt trött just nu att jag bara vill lägga mig i ett hörn och sova, haha. Men jag tror att jag ska försöka avstå. 

Nej nu ska jag nog ta och slå på en film eller två och försöka hålla ögonen öppna! Puss på er!

Vår, Gud vad jag älskar värmen. Jag blev s...

img_0487 (MMS)

Vår, Gud vad jag älskar värmen. Jag blev sen till min föreläsning bara för att jag var tvungen att åka till Solna och hämta min labbrock. Så istället för att ramla in 20 min sen så satte jag mig i solen och jäklar vad jag njuter! Det är så varmt! Men jag vägrar klä av mig så jag sitter inlindad i halsduk, tjocktröja och skinnjacka, vill inte bli sjuk!


Make the sun shine

Nu är det min tur att ta mig an det fina vädret! Jag ska hoppa på bussen hem till Jen och sen blir det till att springa på stan med en kaffe i handen. Förresten så känner jag mig som någon i blues brothers när jag har mina brillor på mig, haha. 



Solen skiner över stockholm idag

VÅREN ÄR HÄR! Åh Stockholm är så vackert idag! Tyvärr så har jag inte haft tid att gå ut och njuta av det underbara vädret men det kommer! Jag har spenderat hela morgonen med att tvätta kläder och laga lunch. Om 20 min så ska jag springa ner och kasta in det sista i torktumlaren, sen hoppar jag in i duschen och beger mig ner på stan. Jag har lust att gå i gamla stan, längs med vattnet och bara njuta. Men vi får se vart jag hamnar... 

Ska möta upp Cornelia och Jen för att sen åka till Sumpan och kolla på Spex ikväll, det ska bli så grymt roligt! Jag var med på deras fyllerep och satan vad jag skrattade. Notera att dom varken dansade eller sjöng då, så det kan ju inte bli sämre! Idag är en riktigt bra dag känner jag.

Hoppas bara solen håller i sig två timmar till! Om inte annat så får jag stå och njuta i fönstret så länge. Puss på er!

Jennifer <3

vaknade upp med migrän så jag beslutade mig för att stanna kvar i sängen. Vid halv två så mådde jag betydligt bättre och sprang hem till Jennifer för att se hennes nya lägenhet! Jag måste säga att jag är sjukt avundsjuk (fast på ett bra sätt) för lägenheten är fantastisk. Den är lagom (så typisk svenskt att säga) stor, skitbra läge och har världens bästa inredningsbutik i hörnet av byggnaden. Det är underbart. 

Nu har jag precis kommit hem, bokat tvättid och plockat upp lite. Ska försöka få lite mer ordning och reda här hemma. Det ser ut som att flera tjurar har lekt laban här inne.

Dagens middag - krämig kyckling i ugnen. D...

img_0483 (MMS)

Dagens middag - krämig kyckling i ugnen. Det var otroligt lätt att tillaga! Stek tärnat bacon tills det är knaprigt, släng sedan i skivade champinjoner i stekpannan och stek tills önskad färg. Tillsätt sedan grädde och färsk timjan + persilja samt salt och peppar. Sedan hälls blandningen över kycklingen som ligger i ungsform och sätts in i ugnen i 20-25 min.  Så enormt gott! Dock skulle nog jag välja att ha lite chili och vitlök i också!


30 min.



Nu börjar jag bli läskigt trött, jag behöver nog bara komma igång lite. Som tur är så verkar det som att solen hade tänkt skina idag så jag tänker invåga mina shorts för i år. Tyvärr har jag blivit för fet för mina favoritshorts, men förhoppningsvis kommer jag i dom i sommar! Men det blev ett par enkla svarta med svarta tights under och min pösiga skjorta som döljer valkarna på magen. Tacka vet jag kläder! Jag borde nog ta och packa väskan, bussen går om 30 min :)

Det är inte lätt när det är svårt

Jag drog en helnattare, dvs att jag inte har gått och lagt mig än. Jag önskar verkligen att jag kunde säga att jag har pluggat som tusan hela natten med det skulle bara vara en lögn. Så jag tänker vara ärlig och säga att jag har suttit och kollat på The O.C hela natten och pluggat lite emellan åt. Förhoppningsvis duger mina kunskaper även om jag tvekar starkt. det tar emot att veta att jag inte ens kan steroidhormonsyntesen, men det är som det är! 

Nu har jag precis kommit ut ur duschen och ska strax hoppa in i lite kläder. Jag sitter och funderar på om vädret kommer tillåta solglasögon, regnkappa eller vinterjacka. det är svåra tider vi lever i!

äckelskit.

Hej vänner. Jag vill bara säga att jag spyr på att plugga till omtentan. Jag har varken varit effektiv eller lärt mig det jag väl har pluggat in. Biokemi går helt enkelt inte. Jag klarar inte av att låsa in mig och bara fokusera på den skiten. Jag får djup ångest för att jag vet att jag inte kommer klara omtentan imorgon och jag kan satsa allt jag har på att det jag väl kan inte kommer vara med på tentan. Visst är den känslan underbar? Jag fattar INTE varför det är så jävla svårt för mig att öppna boken. Ni får ursäkta mitt språk men jag är så sjukt förbannad på mig själv. När jag väl kommer igång så går det bra. Men sen så tar jag en lunch-pause och tappar allt fokus. Det är nå fel på mig! 

Haha, som ni märker så är jag lite bitter idag. Jag vill inte gå och misslyckas en gång till. det är så jävla jobbigt. FAN.

luften jag andas

Idag är en sån dag då jag saknar Gizmo så att det gör ont i själ och hjärta. 







En bal på slottet kräver en klänning



make avatar


Jag tänkte att jag skulle visa er min balklänning som jag har köpt! Bilden gör den egentligen ingen rättvisa, den ser nästan lite tantig ut. Men i verkligheten är den gudomlig och det är för en gångsskull en klänning jag faktiskt kan ha vid ett flertal olika tillfällen. Så vad tycker ni, är den godkänd? Jag hoppas det i alla fall... Jag vill ju inte se ut som ''hej kom och hjälp mig''. 

Den är köpt på Coast!

hammaren och mitt huvud

Gud vad jag avskyr migrän... självklart ska jag slippa bakfyllehuvudvärken men få migrän istället! Det gör så jäkla ont! Jag måste gå och lägga mig och sova nu, försöka samla lite krafter tills imorgon så att jag orkar med föreläsningar och två möten. Det är bara att kliva upp klockan sju och nicka och le! Finns ingen anledning till att sura, haha. Sen måste jag börja plugga, har omtenta på fredag och om jag inte klarar den så kommer jag bryta ihop totalt. 

Puss på er så länge och hoppas att ni alla är fria från den underbara känslan av ett huvud som ligger i kläm mellan en hammare och ett städ (visst heter det så?).

Bakis = godis


Avslutar veckan med Jesper. Han ger mig va...

img_0469 (MMS)

Avslutar veckan med Jesper. Han ger mig vad jag vill ha och han smakar gott!


Avslutar veckan med Jesper. Han ger mig va...

img_0469 (MMS)

Avslutar veckan med Jesper. Han ger mig vad jag vill ha och han smakar gott!


Stockholmsliv med ett leende

Nu fungerar mitt internet som det ska igen! Gud vad skönt! Jag ska strax iväg men tänkte bara meddela er att jag precis har investerat i en balklänning... det är inte direkt det första man väljer att göra en fredagseftermiddag. Men för all del! Den är marinblå och jättefin! Väldigt enkel men också speciell så känner mig väldigt nöjd. 

Nu ska vi se, vad mer har hänt idag? Jo, jag har blivit godkänd på en labb som har legat och spökat i en månad, jag har skickat in en annan labb och jag har haft ''redovisning'' av ett projekt som vi har påbörjat i skolan om astma. All in all så är det en rätt så bra och produktiv dag, jag har till och med gjort mitt första bussines call! Haha. 

Nej nu ska jag iväg och kramas lite eller ev. festa på en gayklubb. Japp, det är ett stockholmsliv jag lever. 


RSS 2.0