Tenta, mat, shopping och bio

Nu är tentan över, jag kan med stolthet säga att jag gick låååångt innan tiden var över, jag kommer inte klara den (då jag inte ens svarade på hälfte och med tanke på att jag hittade på egna enzymer), haha. Så istället för att sörja så åkte jag och Cornelia till NK... det är hemskt var jag springer där nu förtiden... Vi åt en fantastiskt lunch bestående av Avioli, fisk och skaldjurssoppa och ett glas uppfriskande vatten, följt med kaffe och lite shoppande. 

Jag införskaffade mig ett färgglatt linne som kommer passa bra till sommaren, hoppas jag! men vi får se om jag vågar använde det, färgen är nämligen lite röd/orange... Kanske inte det som passar mig bäst? Men vi får se, jag ska känna efter lite och se om jag ska lämna tillbaka det eller inte. Vad tycker ni, ska jag satsa på ett svart istället?



Efter shoppingen begav åkte vi till bion, vi kände att vi fan i mig var värda att se en skön och avslappnande film som inte var allt för djup. Och med det i åtanke valde vi att se Min låtsasfru, riktigt skön film faktiskt! Ni borde se den om ni bara känner för att skratta och må bra!

Från liten stad till storstad

Jag tänkte på det här med Stockholm och har kommit fram till att jag har anpassat mig rätt så bra i storstaden. Jag trivs med att det alltid är något som händer, det finns alltid något att göra och alltid någon att prata med. Människor är trevliga och det finns så många intressanta individer att iakta och försöka läsa av.  

men oavsett hur bra jag har anpassat mig till staden så tar studentlivet musten ur mig. Jag vet inte varför men under den här kursen så har jag inte haft någon motivation till att plugga (det beror nog mest på förra kursen), men nästa kurs då jäklar!! Då kommer det roliga, det kommer bli grymt. 

Den här helgen har varit utmattande... i fredags satte jag mig i skolan med Cornelia och försökte plugga... Sen sprang jag runt på stan som en galning och drack kaffe och försökte ignorera det faktum att jag har tenta imorgon. Det var tänkt att vi skulle gå på bio men sen blev vi medbjuda ut på lite vin. Det lät lockande men jag visste att jag bara skulle somna framför en dyr flaska Amarone (som INTE jag betalar...). Så jag valde att åka hem, halvsova mitt i ett strömavbrott.Men som min räddare på den vita springaren så var min man hungrig så jag bjöd honom på en pizza innan jag somnade för andra gången den kvällen. 

Sen blev det mys bland fjärillar och 27 grader med tropisk fuktighet, följt av en promenad bland träden. Det var med andra ord en bra start på dagen som följdes av desperata försök att plugga. Samma sak gällde idag, desperata försök till att lära mig något, vad som helst! 

Nu sitter jag här och gör allt för att förneka att dagen börja lida mot sitt slut och att det snart är måndag och tenta. Varför började jag plugga i fredags för? och knappt det. Fan, blir så ledsen.

Stockholm i mitt hjärta

img_0414 (MMS)

Stockholm i mitt hjärta


Fjärillar och värme

Goddag!

Har lite svårt att tro att jag faktiskt är vaken vid den här tiden en lördag, jag är i chock! men tydligen ska jag till stadsbiblioteket och möta upp Annanas. Tänk att hon alltid ska krångla! Jag som precis kom till skolan, haha. Förövrigt så har jag haft en trevlig morgon, utkastad vid halv nio, hoppade på bussen halv tio, in i 27 graders värme och sen en liten promenad! Det är svårt att vara på dåligt humör när man har fått skratta! haha.

fashion

Jag blädrar igenom STIL och drömmer mig bort till ljusa dagar, vackra kläder och blodröda läppar.






weheartit

Jag vill ha sommar, jag vill fotografera, jag vill ha sol, vatten, skratt, värme och massa härliga kläder. 




















Gratis tamponger

!Okej, hur bra är inte det för alla er som behöver? Det är fasiken på tiden att det kommer något sånt här! Sen vill jag bara säga att det känns väldigt udda att sitta och tipsa om gratis tamponger på min blogg... But anyway go nuts!

avslappnad

Vilken slapp dag jag har haft idag! Jag har bara kollat på parlamentet, ätit glass och kladdkaka och suttit och chattat. Imorgon bryter helvetet lös med plugg och träning men tills dess ska jag trycka i mig lite middag i form av nudlar och fortsätta med parlamentet. Jag har verkligen fastnat för den serien!! haha. 

Sov gott!

Parlamentet, emo, skratt och Jehovas vittnen

jag mår inte speciellt bra idag, känner mig nere och sliten... Så för att fördriva tiden sitter jag och kollar på parlamentet och lite andra roliga klipp på youtube, det är så skönt att bara skratta, haha. Jag måste säga att jag älskar Magnus Betnér, Johan Glans, Robert Gustavsson och Per Andersson (Björn Gustavsson är också rätt så jäkla skön ibland!).

"Vad tänker du på när jag säger "pling"? "

"Jehovas Vittnen." - magnus betnér 

hahaha, åh min dag är gjord!


<3 parlamentet!

Hahahaha. jag skrattar så att jag gråter! Det här är humor!! Svenskar kan när dom vill (kvinnorna är dock inte lika tillfredsställande)


Skype <3

jag kom precis på varför jag inte gillar MSN längre... Det påminner mig om Gävle och förut, nu låter jag skitdeppig men det är lite så det känns. Det är nog därför jag gillar skype! Nya människor, nya upplevelser och bara NYTT. Och inte en massa galna människor som försöker få kontakt...

Men nu ska jag göra något vettigt istället för att sitta här och klaga! Juste!! Idag har jag tränat, jag känner nästan att jag börjar bli duktig på att ta mig till gymmet nu! Anywho, jag har en rapport att skriva så puss på er. 



trött och skabbig

Jag är trött, trött, trött! Just nu borde jag sitta på en buss påväg till skolan och börja med min rapport, men det var lite extra svårt att resa mig från sängen idag.. Nu ska jag springa och sminka mig sen ska jag kasta i träningskläderna i väskan och ge mig av. Snälla lid med mig? Och jag är så sjukt skabbig idag också, det är hemskt att se. 

Haha, shit.

Big Brother 2011

Av någon oförklarig anleding har jag suttit och kollat på BB den senaste timmen... Vilka människor! Jag känner bara ''stockholmare...''. Där stockholmare som dom som får resten att se dåliga ut! haha, shit big brother. Det här kan bli riktigt intressant! Men jag kommer troligtvis inte följa det. jag vill helst se att jag har ett intressantare liv än så (vilket vi vet att jag inte har...).

Men nu ska den här alltför unga tjejen ta och sova lite. Jag är egentligen ledig imorgon men hade tänkt möta upp min partner in crime för att skriva klart labbrapporten och sen ska jag möte upp min andra partner in love och träna! Sweet. 




gårdagen i bilder och ord

Jag vet inte hur jag lyckas förvandla en timmes skridskor till en bakfylla men med Cornelia så lyckas jag med det mesta verkar det som, haha. Jag hade sjukt kul igår även fast det var helt sjukt kallt ute! Jag trodde nästan att jag hade förlorat mina händer och fötter när vi var klara, men efter någon timme återkom känseln. 

Det blev några (läs många) glas vin och en middag på Prinsen och det var så sjukt gott! Köttet bara smälte i munnen, helt underbart! 








And i'm going

Okej, now I'm off! Ska möta upp Anna och Cornelia för lite lunch innan vi rör oss mot kungsträdgården! Det kommer bli en mysig och kall dag! Det känns skönt att göra något som inte är skolrelaterat... Inatt drömde jag om att rena proteiner och göra tunnskiktskromatografi och om kakor. Jag tror inte att ni förstå hur långt det har gått då... Det kanske är dags att söka hjälp? 

Ha en bra dag alla ♥
... Och gustav, see you there!

make avatar


morsnig korsning

God morgon! Hur mår alla idag? Jag har verkligen vaknat på rätt sida och ska strax hoppa i lite kläder och möta upp vackra Anna och sen resten för att förvandlas till bambi på hal is! Haha, jag ska försöka ta en bild... men kan inte lova något. 

På tal om bilder... Min kamera är borta, den lilla inte systemkameran tack och lov. tråkigt.

Ett inlägg till dig Gustav

Imorgon klockan tre smäller det, då är det jag, Anna, Gustav och resten av skypegruppen som ska ta oss an skridskor i kungsträdgården. Jag känner på mig att jag kommer förlora varenda ben jag har i kroppen och min svanskota kommer aldrig vara den samma igen. Men det kommer bli en gruppdejt att minnas förevigt! Jag hoppas bara att vädergudarna är snälla mot oss, speciellt med tanke på att tunnelbanan vid mig inte fungerar under helgen och om det är snökaos så blir jag ledsen. 

sen vill jag bara meddela er alla att det här inlägget är speciellt tillägnat Gustav, min trogna stalker och vän. Gustav imorgon ska vi äga på isen!

Nu ska jag ta mig an My sisters keeper och en chokladboll och massa saft. Jag försöker få upp en hel del glukos till hjärnan innan den exploderar. 





Life as we know it



En typiskt charmig film som passar utmärkt att se en regnig dag. En film som får dig att le lite extra åt livet. Jag gillade den men det kan ha något att göra med att snyggare och snyggast spelar huvudrollerna. Hur som, alla ni chicks där ute se på den och skratta lite!

Den handlar i stora drag om ett barn som bli föräldrarlös och övergår till föräldrarnas två bästa vänner (som tidigare har varit ute på en misslyckad dejt). Båda älskar barnet men ingen av dom känner sig redo för ansvaret fullt ut. Det är en rätt så förutsägbar film, men mysig. 


Turbulent

Min morgon har varit kaos! Först försov jag mig och vaknade av att Anna ringde, sen råkade jag somna om i en kvart och när jag vaknade den gången så låg jag och skakade och hade skitont i halsen. Tredje gången jag vaknade så hade jag bara ont i halsen och nu har jag bara ont i huvudet. Jag antar att jag lyckades sova bort det mesta men det är så drygt när sånt här händer. 

Det värsta av allt är att jag lämnade Erika i sticket idag under labbredovisningen, men hon sa att det gick bra så det är en liten tröst! Resten av dagen ska jag bara ta det lugnt, ev. dammsuga mitt rum för fan vad smutsigt det är. Sen ska jag hoppas på att det blir morgondag så jag får gå ut på dejt med Anna <3

yoga och utbildningskatalog

Två träningspass senare och inget pluggande så sitter jag äntligen i min säng! Först körde jag gym och sen blev det yoga! Jag ska ta och berätta för er att kissande hunden inte är så lätt att göra när man har träningsvärk! Haha, gud jag måste vara den stelaste människan på den här planeten, men tänk så kul passledaren måste haft åt mig!

Min mening i livet är att få alla andra att skratta. Haha.

Nu sitter jag och bläddrar igenom lite studiekataloger. Jag vill ha en plan med mitt liv... Jag vill inte sitta igenom Biomedicin utan att veta vad jag ska göra efter. Så jag sitter och kollar på lite journalistikutbildningar, det borde väl gå att kombinera dom två? Jag vill jobba med biomed men jag vill även göra något mer, nå ut till fler människor... det tåls definift att tänka på! Jag tänker såhär: Det är lika bra att jag satsar fullt ut nu istället för att ångra att jag aldrig gjorde det sen.

Sjuk.

Idag är jag egentligen ledig (vi har idrottsdag) men jag hade tänkt försöka ta mig till skolan och träna med Anna och sen sätta mig och plugga lite. Det är dags att komma igång med pluggandet för tentan nu, men vi får se hur det går. 

jag tror att jag börjar bli lite sjuk, är jättetrött och lite halvsliten i halsen. Hoppas att det går över med min envishet. Ska springa på affären och köpa halstabletter. 



Alla ♥- dag

Det började med lite mys med tjejerna på gymmet. Vi skrattade och hade oss. Jag fick beröm för min dans som jag körde under tiden när jag var uttråkad och försökte få liv i mina armar. Så gullig när en äldre herre kom fram till mig och sa ''Jag gillade din dans, då såg så lycklig ut. Nästa gång ställer jag mig och dansar med'', haha kan man göra något annat än att le? Sen bjöd vi Kalle på en svettig kärlekskram.

Sen hade jag en otroligt mysig kväll med champange och toast skagen framför tv:n och i en famn. Så jag hade världens mysigaste dag igår, trots det faktum att jag inte är ett större fan av just den här dagen. Tack :*



hur?

när blev jag vuxen?

Sitter på en föreläsning som sammanfattar ...

img_0378 (MMS)

Sitter på en föreläsning som sammanfattar lite utav allt vi har läst. Rätt så sjukt att jag knappt har varit på någon föreläsning... Får ångest, mm det är så sjukt intressant att jag kommer nog klara tentan! Haha lite självförtroende dör man inte av.


Happy valentines-day everyone.  Jag har al...

img_0369 (MMS)

Happy valentines-day everyone.  Jag har aldrig varit någon som älskar alla hjärtansdag utan mest tyckt att det är överskattat. Om man älskar/tycker om någon så anser jag att man kontinuerligt ska visa det.  Haha jag låter som världens bittraste tjej, inte så jag menar! Det kan vara mysigt också!


Old memories

Helt underbart! Jag satt precis och pratade med Gustav och helt plöstligt började jag vandra längs med memory lane. Gamla låtar som jag lyssnade på hela tiden under högstadiet. Helt plötsligt får jag massa flash backs, inte speciella minnen till en speciell låt, mer allmänt. Det är helt fantastiskt! Haha, vissa låtar funderar man lite ''vad tänkte jag'' men de flesta är det med ''ÅH JUSTE'' som gäller, haha.

HÄR kan ni lyssna på mina minnen.



Melodifestivalen

Mr Waltz har alltid varit lite utav en kille för mig sedan wonderchild. Jag kommer ihåg när jag och Carro av renslump hamnade på RIX FMs round tour på Gotland där han sjöng, han och nordman haha. Doch förstår jag inte riktigt skägget. 

Men mysig låt! Gillar hans röst, den är mysig. Och NEJ jag vet inte VARFÖR jag kollar på det här. Så tråkigt har jag just nu.

SNYGGA BROLLE! påtal om något Waltz haha.


mysig helg

Jag har haft en riktigt mysig helg. Den började med en filmkväll, chips och appletinis. Imorse vaknade jag upp till amerikanska pannkakor och kaffe, en runda på stan och en chai latte. Ett skönt avslut på den här veckan. 

Filmerna vi såg var Goldeneye och Due Date. Skriver mer om Due Date sen.

hiss eller diss?



Inte för att det syns så bra, men mittbena once again. Do we like it? Idag får det funka i alla fall!

haha okej, jag måste bara berätta för er: Hela dagen har jag sprungit om kring med klockan åt fel håll! Inte konstigt att jag har varit förvirrad när det kommer till tiden då! Haha, det är så typiskt mig!

Renande

Efter 50 minuters duschan så känner jag mig som ny igen! Satan vad skönt det var att bara känna varmvattnet rinna av kroppen. Jag måste erkänna att jag kan inte komma på ett mer avslappnande och renande sätt att spendera en kväll på. Det är som att gå på spa, eller ja nästan. Hur som, apskönt!

Nu ska jag bara sitta och slappna av ett tag, sen blir det mys framför goldeneye.

Nelly.com

Hämtade precis ut en klänning från nelly.com, här har ni den! Sjuktsnygg och enkel. Inte för att den sitter lika slimmat och snygg på mig, men den funkar! Efter några kilo i nedgång så kommer den sitta bättre. Är hur som helst
nöjd och att den inte var så farligt dyrt gör det ju inte sämre! 

Men nu ska jag gå och koka lite ris och beasås. det blir en sen lunch idag. 



träning och möte

Nu sticker jag iväg till skolan för att träna och sen gå på ett möte med BUS. Det känns som en bra och lugn dag. Jag tog mig även friheten att vara ledig idag, sova ut ordentligt så det är bara bra att jag kommer ut! Ska möta upp anna om en timme (kanske anastacia också). Så puss.

Btw, det känns lite fail att jag har sminkat mig... Kom på efter jag var klar att jag ska ju träna först, haha. Jag skyller på att jag är i stockholm, här får man träna med smink på. Haha



18 timmar

Godmorgon! Jag lyckades sova 18 timmar inatt, hur otroligt är inte det? Dock vaknade jag till ett flertal gånger och funderade på att gå upp men lyckades aldrig komma så långt, haha. Men det var riktigt skönt och nu är jag pigg!

Tänkte hoppa upp ur sängen, äta lite mat och packa träningsväskan. Jag och Annannas ska träna idag. Det ska bli grymt skönt. Jag blir alltid lika orolig när jag får träningsvärk efter att gå, haha.

dinner for me and... you?

Nu är jag så sjukt trött att jag bara väntar på svar angående en föreläsning imorgon sen kommer jag att totalt däcka i sängen. Orkar knappt hålla ögonen öppna och efter den här dagen förtjänar jag några timmars vila. Inte nog med att jag har klarat dugga utan jag har även blivit godkänd på en labbrapport, sprungit runt på stan samt laga mat och fixa matlåda! Det är kanske inte mycket för världen men jag tycker att det är super gott. 

Igår fick jag ett enormt cravings för ris och sås och med det sagt så var middagen fixad. Jag kokade ris, gjorde sås på cream fresch, sötsur sås + krydda. På riset hade jag lite soya och vid sidan om så låg det några strimlor röd paprika. Sjukt härligt och enkelt.

Nu måste jag sova innan jag kollapsar.

Dugga, check!

Jag ramlade inte innan mållinjen. Möjligtvis så snubblade jag över mållinjen men jag tog mig över den i alla fall! Sjukt nöjd!!

att snubbla på mållinjen

gif animation creator

haha, idag känner jag mig så snuskigt fräsch. Är nästan förvånad över att jag inte är gift och har tre barn redan. Haha, hur som helst så har jag beslutat mig för att ge mig iväg till skolan. Jag antar att det ända som kan skadas av ett misslyckande är min värdighet och den är ju inte direkt på topp idagens läge, haha. Så jag antar att det är dags att hoppa i kläderna och börja röra sig mot skolan?

Även om ett misslyckande är att vänta kan ni väl hålla tummarna för att jag snubblar på mållinjen med galans? Haha, ciao!

klockan är kvart i fem

... och jag försöker desperat lära mig NÅGOT så att jag inte sitter helt förlorad på duggan imorgon. Jag bestämde mig för att gå. Ge det ett försök, jag vet att jag inte kommer klara det med tanke på att jag inte har öppnat boken en ända gång och att jag för tio min sen tog upp mina antecknigar. Men strunt i det! 

Det jag tänkte säga var att jag alltid tycker att det är lika roligt att läsa min antecknigar! Haha, jag skriver nästan små berättelser. Nu hittade jag en mening som var ''Nu ska vi prata om fosfolipas C, det är den signal transduktionsväg som sker...'' Haha. Vadå nu ska vi prata om? Jodå, ibland är jag lite småcharmig. 

Jag är nästan lite hungrig också :( Tyvärr har jag ingen mat hemma, så jag vet inte vart det här ska sluta. Måste nog svänga förbi prisextra imorgon (eller idag snarare) och handla lite mat. Kan inte ha det såhär! Till middag hade jag tänkt göra en massa ris med lite sås! Nom. 

Men nu ska jag hoppa in i duschen! får man göra det fem på morgonen i ett studenthus? Här får ni en bild på en halvskabbig My.


Vart står du och vart står jag?

Jag vet inte vad det är som händer med alla runt om kring mig, men ju mer jag granskar desto mer ser jag hur allt faller isär. Det gör så ont att se vänner må dåligt, speciellt nära vänner. Och det är så otroligt svårt att fokusera på skolan just nu. Jag har aldrig känt mig mer ensam men ändå så omringad som nu. Jag kämpar för att hålla mig på en rak linje uppåt och inte återuppta mina vanor från förr. Det går inte så bra. Bröstsmärtan, andningen, huvudvärken, orklösheten, allt kommer tillbaka. 

Samtidigt som jag försöker stå rakryggad så försöker jag lista ut vart jag står i förhållande till massa annat. Det är inte lätt att göra när man inte vet vart alla andra är. Allt är upp och ner och det är bara februari. Allt jag undrar är varför alla dåliga saker händer samtidigt? Är det någon som försöker knäcka mig? 

...Ja, jag är medveten om hur EMO det här inlägget är. men jag måste bara få ventliera mig. Ge mig några dagar att komma tillbaka, att läka. Ni som känner mig vet hur jag fungerar. Jag bryter ihop och reser mig upp några dagar senare. That's life. Det finns ingen tid egentligen till att ligga och tycka synd om sig själv.

edit: Jag vill bara lägga till att det finns vissa människor som verkligen får mig att orka just nu. som ser till att jag kliver upp på dagarna och gör något. Ni som får mig att skratta och må lite bättre. Ni som lyssnar och ni som bara går brevid mig och ser snygga ut, haha.

just another pain

migrän och tvättid 22:00.

Whipe away those tears.

Första tårarna på länge.

Vad helgen hade att erbjuda

en kort uppdatering:

Fredagen erbjöd- ett misslyckande, ett möte, en känsla av osammanhörighet, LOBBY, kass musik, lurade på pengar och en vacker Donia! Jag kan säga att jag aldrig mer kommer sätta min fot på LOBBY igen. Ena sekunden säger dom att man kommer in gratis när man står på listan och i nästa sekund gäller inte det längre. ''Sen gör dom ett undantag för oss, när det egentligen är 21 men vi är ett så pass lugn gäng'', när man kommer innan för dörrarna är det bara 16-åringar som springer omkring. Som om det inte räckte så var drinkarna det dyraste jag har varit med om och när jag beställde en så fick jag två. 

Men förutom det så var fredagen jättebra! Jag hoppas verkligen att Donia hade en trevlig kväll trots alla missöden och besvikelsen över folk som gick hem. jag försökte stanna så länge mitt huvud orkade (migrän, hej tack så mycket). 

Idag har jag bara spenderat dagen på Annas soffa med massa mys! Det blev till och med så att jag låg och mös med henne i sängen innan vi beslutade oss för att gå upp och göra frukost. Jag stannad så pass länge att vi även hann göra middag tillsammans. 

Jag har med andra ord haft en bra men händelserik helg! Nu ska jag sova eller nå liknande! Puss

a day to remeber?

Nu ska jag strax springa till bussen. Dags att visa vad jag går för efter en timmes pluggande. När ångesten är ett faktum och varken regnet eller snön vill ge med sig så är det bara att bita ihop. 

Jag slängde på mig lite halvvåriga kläder och ett nagellack i någon turkos färg (varför vet jag inte.). Nu måste jag kasta i ordning väskan och på dagens schema står dugga, möte och fest. Det kan bli en riktigt bra dag. Älskade vackra Donia fyller som sagt år idag! 





Har svårt att skilja verklighet från dröm.

img_0364 (MMS)

Har svårt att skilja verklighet från dröm.


Eclipse

Nu ger jag upp för idag. Orkar inte hänga med längre, hjärnan överarbetar. Så jag tänker koppla av med Eclipse, förlåt men det är sant! Den eller the last song, mysiga filmer som är sköna att bara kolla på utan att man behöver hänge med speciellt mycket. Till filmen tänker jag dricka en kopp té, gott. 


Take my hand

Sitter inbäddad i min gräsliga morgonrock! Gud vad skönt det är att bara sitta och ta det lugnt! Varva pluggandet med bra musik och med att chatta. 

Haha, jag glömde bort att jag hade det här inlägget uppe. Haha ni ser ju hur tankspridd jag är! 



It is a little bit funny, this feeling inside

Redovisningen gick bra idag och skolveckan börjar lida mot sitt slut, det känns bra. Det enda jag har kvar att gör imorgon är ett möte och en dugga. Duggan har jag inga förväntningar på så det tynger mig inte så mycket. Efter mötet så ska jag snabba mig hem och försöka göra mig snygg så att man ser skaplig ut när vi ska fira älskade, vackra, gulliga, skrattande, flummiga, glada, söta Donia! Haha. Det verkar som att vi ska dra till Lobby och testa vår lycka! Det kan nog bli riktigt kul faktiskt, dock blir det nog mest vatten för min del. Ekonomin tillåter inte så mycket mer. 

Men som sagt, kul att slappna av efter en sån här vecka! Kan behövas om inte annat! Nu ska jag sätta mig ner och skriva av lite anteckningar som jag har fått låna av älskade, vackra Anna och om jag har tur så kanske dom tar mig över dugga-tröskeln. Gudarna ska ju veta att hennes anteckningar har räddat mig förut, haha. 

Puss på er så länge.

Såhär kul har jag på redovisningarna.

img_0362 (MMS)

Såhär kul har jag på redovisningarna.


KAOS, stök och hemskheter

Hej alla snygga och alla stalkers! What's up? Jag sitter i sängen och försöker finna styrkan till att städa (fyfan vad jag vantrivs i mitt rum för att det är så stökigt) och att plugga. Men jag orkar inte, vet inte vart all styrka tar vägen nu förtiden. Jaja, kaos är väl ungefär vad som gäller just nu. Imorgon MÅSTE jag verkligen städa och tvätta. fan, så jävla tråkigt!!! Förlåt att jag bara svär och klagar men pallar fan inte. Jaja, lika bra att försöka få bort lite nu och dammsuga imorgon. 


Vårkänslor <3

img_0356 (MMS)

Vårkänslor <3


Walls


weheartit

Pöss

Det blev en spontan bokning av tvättstugan så det betyder alltså städning av hela rummet. Det är i stort behov av rengöring så det sitter inte helt fel. Sen blir det plugg antar jag.

haha jag ser så lidande pussglad ut på animeringen. 

make a gif



Statiner, trevliga människor och styrelse

Tänk vilka trevliga personer man kan stöta på påvägen till skolan. haha.

Mötet gick jättebra och det känns skönt att verkligen ha en styrelse som VILL lyssna på ens åsikter och faktiskt tar till sig för att försöka förbättra allt. Jag tycker verkligen att det är kul att sitta och föra såna diskussioner, det är viktigt.

Nu sitter jag i datorsalen och ska försöka sammanställe något litet dokument till morgondagens projekt, om statiner. Rätt så intressant faktiskt!

Trött och sliten. Nu beger jag mig till sk...

img_0354 (MMS)

Trött och sliten. Nu beger jag mig till skolan för möte och sen pa. Håll tummarna för mig! Puss


RSS 2.0