Parkhäng

Idag har jag spenderat i stort sett hela dagen i en park. Det är så typiskt att det är mot slutet av min ledighet som solen börjar värma ordentligt. Jag och Jen åkte till Thorlidsplan och solade, sen åkte vi hem till henne möte upp en vän och spelade kubb och drack lite vin. Livin' the dream. 

Nu ligger jag hemma och myser i sängen! Imorgon nalkas 10h jobb, blä.

Dance like nobody's watching

"Dance like nobody's watching; love like you've never been hurt. Sing like nobody's listening; live like it's heaven on earth." 
--  Mark Twain

Jag är kär i detta citat.

ett skratt förlänger livet

och efter idag kommer jag leva tills jag är 1000 år gammal. Jag har haft ett leende på läpparna hela dagen och hur underbart är inte det? 

Och igår var det midsommar. Det firades med några utav dom bästa, kunde faktiskt inte ha fått en sån mycket bättre dag faktiskt. Först bjöds det på lyxig midsommarlunch hemma hos Cornelia. Och när jag säger lyxig så menar jag lyxig med gåslever och champange. Gåslevern föll mig inte direkt i smaken, men nu har jag i alla fall provat! Det är det som räknas. Sedan begav vi oss hem till Jen och mötte upp resten av the gang. Å så kul jag hade! Grillning och skratt, kan det bli bättre? Svar: Nej. 

Så tack för en fantastisk helg såhär långt! Självklart är det ett flertal personer som saknades, men men!

Dåliga matvanor och stress har gjort sitt....

img_0691 (MMS)

Dåliga matvanor och stress har gjort sitt. Kommer spendera resten av natten med spyhinken. Underbart... Börjar må lite bättre, men man ska inte säga hej förens man är över ån


otillräcklig hjälte

Jag borde överlåta superman-rollen till någon som är mer kapabel till att hantera den.

Jag.

En plötslig våg av stress och ångest sköljde precis över mig. "Kommer jag klara det?", "vad händer om jag inte klarar det?", "måste jag hoppa av?", "måste jag flytta?" och "hur ska jag fixa det här?!" det är några av de panikartade frågorna som studsar mellan kraniumväggarna. Jag gick från att vara samlad och välplannerad till freaked out och omtumlad. 

Men jag vet att jag kan om jag vill. Jag måste bara få mig själv att inse det. 
Jag ska hoppa in i duschen och sen ner i sängen och ligga och säga mantran för mig själv.
Desperata åtgärder för desperata tider. 
Haha, okej så allvarligt är det inte. 

Vill bara slippa paniken. Måste ta tag i en sak i taget. Jag måste sluta tro att jag klarar av att lyfta hela världen på mina axlar utan att ens känna tyngden. Mitt problem är att jag alltid vill hjälpa alla oavsett om det betyder att jag måste offra något själv. I det här fallet har mitt offrande lett till att studietid och styrka har försvunnit (=en massa tentor att göra nu istället).


Regn, film, plugg, jobb, dejt

Slappaste dagen hittills! Vädret tilllåter inte mycket mer än att krypa in i myskläderna och bara kolla på film. Jag har även försökt plugga lite. Jag har gjort en 6 sidor lång lista på vad jag ska sammanfatta och plugga på. Det tycker jag är rätt så ambitiöst. det är förvisso inte mycket för världen men bara att jag har kommit igång är värt guld. Haha. 

Och imorgon är jag inbokad för att gå lite information om ett ev. nytt jobb inom marknadsföring. Nu händer det grejer här i livet. I like it. Troligtvis blir det inget av det eftersom jag inte kommer kunna jobba på heltid i och med att jag pluggar och då är det skönt med flexibla tider. Men det är ju värt att lyssna på vad dom har att säga, eller vad tycker ni? Nåja, det är alltid bra med lite kontakter. Tänka sig vad många man kan skaffa när man är ute och festar i stockholm. 

Nej, nu ska jag klä på mig. Plugga lite till och sen ev. åka och möta upp bästaste. Våra dejter är lite utav det som keeps me going.

When life is perfect.

img_0664 (MMS)

When life is perfect.


I give you a mongobild på mig! Jag sitter ...

img_0652 (MMS)

I give you a mongobild på mig! Jag sitter på bussen på väg till jobbet. Det blev senare än vad jag trodde igår, men det gör ingenting! Först blev det bio med "Fast Five" och sen blev det en drink på hardrock café och en förvirrande promenad hem, haha. Filmen var riktigt bra faktiskt. Jag gillar ju när det händer en massa saker blandat med humor. Rekommenderar er faktiskt att se den.


utmattad

ÅH VAD JAG ÄR TRÖTT. Men jag hade sjukt kul igår och jag hoppas att Jennifer fick en riktigt bra 20-års dag. Nu ska jag bara ligga i min säng och dö av utmattning. frågan är bara vad jag ska äta för mat. Pizza? Soppa? Macka? Vatten?

Hurtigast på Lappis

Jag har helt seriöst varit ute och sprungit idag. Hamham (jag vet att du läser det här) använde sin charm för att locka ut mig i spåret... eller så kanske det var tvärt om, jag minns inte. Men sprang gjorde jag, nästan två kilometer. Och jag stannade inte en enda gång, inte ens i backarna! Men det är seriöst pinsamt hur otränad jag är. När vi var klara så nästan slängde jag mig ner på backen och dog. Stjärnorna cirklade runt mitt huvud.


Update: Bra att inläggen publiceras när dom ska.

Humor så in i helvete

Jag sitter hemma hos min favorit-Cornelia som just nu ligger och sover i sin säng. Och som den fantastiska vän jag är så låter jag henne sova i en halvtimme till innan det är dags att väcka henne och bege sig mot Täby Centrum. Nu kanske ni undrar vad jag ska göra där? Jo, jag ska köpa presenter till min älskade Jennifer som fyller år imorgon! the big 20!
Så hur underhåller jag mig själv? Jo, jag sitter och leker i photo booth och tar en massa knäppa bilder på mig själv! Det är så sjukt roligt! Hahah. Men med tanke på att jag har skickat några av dessa bilder till Jen på FB så finns väl risken att jag inte har någon pojkvän kvar, haha.

Ready set go! Har spelat kubb med älskling...

img_0641 (MMS)

Ready set go! Har spelat kubb med älsklings Jen! <3


Kvällsrapporteringen

  • Tvätten tvättad
  • Matlåda fixad
  • Sängen renbäddad
  • Disken diskad
  • kläderna torra
  • väskan packad
  • cidern drucken
  • badrummet städat
  • Födelsedagspresenten planerad
En rätt så produktiv dag skulle jag vilja säga? Nu ska jag bara hoppa in i duschen innan det är dags att hoppa ner i sängen. Imorgon väntar det sista passet innan jag får lite ledighet, i tre/fyra molniga dagar. Jag hoppas verkligen på sol på måndag, men det ser mörkt ut. Vi får helt enkelt se hur det blir, man kan ju alltid hålla tummarna. 

Nej nu är min kropp trött och vill sova. Helst mysa, men det är svårt när vissa är ute och festar, haha.



Daniel Adams-Ray : Gubben i Lådan








bara för att jag kan



Ni som har smakat den cidern måste ju hålla med om att den är grymt god? Jag avnjöt precis en till min middag som bestod av kött (stekt i vitlök och chili+ allaround krydda) och potatissallad. Varför? För att jag kan. För att jag har förtjänat det idag! 

Nu sitter jag även och väntar ut att kycklingen som ligger i ugnen ska bli klara så att jag har lite matlådor framöver. Tänka sig att jag kan ju när jag vill, frågan är bara när jag vill ;)

Sitter på min lunchrast och drömmer mig bo...

img_6319 (MMS)

Sitter på min lunchrast och drömmer mig bort till min säng... Dagarna är så sjukt sega just nu och det faktum att solen steker utanför fönstret gör ju inte att man vill vara ledig mindre!  Nej nu är rasten slut! Det blir till att jobba lite till


Love at first sight





Någon av dom eller en snygg bakom örat. Jag älskar dom. Om jag kunde/vågade så skulle jag göra allihopa.Det här är vad jag sitter och drömmer om.

Believe



Visst är den fin? Jag köpte den på en hobby-butik och målade den vit. Nu pryder den min fönsterbräda! Ett väldigt enkelt sätt att piffa upp lite hem och att få saker att se fräscha och up to date är ju faktiskt att måla om dom. Och satan var roligt det är också, för att inte tala om avslappnande! Tror nästan att jag ska springa in och köpa lite mer att pyssla med sen när lönen kommer.

På tal om lönen! Hjälp mig att komma ihåg att jag måste gå till nordea på måndag!

Murphys lag.

Och där gjorde jag det igen. Det var bara en tidsfråga innan jag sumpade det.

1-0 till moi

JAG KLARADE DUGGAN!! Hur sjukt är inte det? Det är så grymt skönt att äntligen ha den avklarad! Och det betyder att jag har lite mindre att plugga till tentan. Men innan jag ens börjar tänka på den där tentan så ska jag ta sommarlov, i åtminstone 5 dagar. Sen ska jag börja plugga lite lätt. Och jag blev godkänd på en labb, åh det är så grymt! 

Nu ska jag sova, somnade nästan påväg hem ifrån jobbet idag.

misslyckade mobilbloggar

Jag förstår inte hur det kan komma sig att alla mobilbloggar jag har gjort den senaste tiden inte syns på bloggen? Det är väl något knas på G.
Hur som helst så tänkte jag gå och lägga mig nu. Trodde att jag skulle hinna träffa vissa personer idag, men det blev aldrig av och därmed har jag inget att göra. Dessutom jobbar jag imorgon så det är lika bra att försöka få lite sömn. Imorgon ska jag ut till täby igen, det ska bli kul! Det var ett tag sen jag var där, hoppas bara att det blir lite mer än att bara stå i kassan, det är alltid roligt när man får lite sidouppgifter att sysselsätta sig med!
Puss på er så länge.

Kolla vilket gulligt ving-örhänge jag köpt...

img_0629 (MMS)

Kolla vilket gulligt ving-örhänge jag köpte för ett tag sen! 29 kr för ett par (älskar rea!) och ett bra sätt att piffa upp sig lite!  Jag kände att jag behövde känna mig lite fixad idag... Jag hade total brain freeze under duggan men det positiva var ju att jag iaf kände igen allt... Jag kunde bara inte få ner dagen på papper. Men men! Nu har jag lov och det firar jag med att städa hemma.


Jag är så het, så het, kan ingen svalka mig?

Det här med att gå upp klockan åtta gick inte så bra, bestämde mig för att sova till tio! Det är tur att jag har självdisciplin, tycker ni inte det? Man borde kanske flytta hem så att man har någon som kan skälla på en när det har gått för långt, haha. 

Kan ju även meddela att brännan inte gör speciellt ont längre, det är inte speciellt röd heller! Eller mina lår kommer nog föralltid att vara så röda, men resten av kroppen! Nej, nu ska jag sätta mig och försöka insupa så mycket kunskap som det bara går på en timme eller så...

Helleluja, känn in guds kraft

Haha åh, jag vet att ni inte förstår men rubriken väcker såna trevliga minnen! Haha. Det jag tänkte säga var att jag är helt körd imorgon på duggan. Men nu ska jag sova, kliva upp tidigt (hoppas jag) och försöka plugga rumpan av mig innan testet. Vi får se! Det kan alltid gå hela vägen i värsta fall får jag väl göra den sen. Inte mer med det!

I'm burnin', i'm burnin', i'm burnin' with desire



Har haft en grym dag med Jennifer. Det blev en massa parkhäng, solande (vilket ni kanske ser på bilden) och lite pluggande. Sen blev det en kall öl på Anchor tillsammans med Jennifer och några till. En perfekt dag helt enkelt. Ibland har jag så svårt att greppa att jag bor i stockholm, att jag lever mitt liv.

'smaka på stockholm'

Efter jobbet blev det lite mys i kungsträdgården with my man. Det var första gången som jag hörde talas om ''smaka på stockholm" och det var riktigt nice. Tänk er cityfesten (ni från gävle vet vad jag menar) men i stället för massa stånd med billigt skräp och henna tatueringar så var det stånd med mat och dryck. Riktigt mysigt faktiskt och jag som älskar mat trivdes. Avslutade vistelsen med en mjukglass och sen gick vi till tunnelbanan. 

I ren allmänhet så har den här dagen varit underbar. Jobbet bara flög förbi och var riktigt roligt, sen mys och nu sitter jag och kollar på house. Awesome.

Life's good, don't you agree?  Jag sitter ...

img_0620 (MMS)

Life's good, don't you agree?  Jag sitter vid islandstorget i stekande sol och väntar på bussen som ska ta mig till jobbet. Idag skulle vara en bra dag att ligga på en gräsmatta och sola, ära jordgubbar och kanske dricka en kall cider. Beroende på hur varmt det är när jag har slutat så kanske jag sätter mig ute och pluggar ikväll. Mys!


one day

Några dåliga dagar följdes av en bra dag, som det ska vara med andra ord. Först blev det en tidig middag och sen såg vi bakfyllan II på bio. Den var helt okej, inte alls lika bra som den första filmen men den dög! Den hade absolut sina stunder.

Imorgon är det jobbet som gäller så det är lika bra att hoppa ner i sängen innan jag somnar på plats.

RSS 2.0