Värme!!

Nu måste ni hålla med om att det är vår? Helt fantastiskt väder!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1215872/images/2012/pic_191732916.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1215872/images/2012/pic_191732916.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1215872/images/2012/pic_191732916.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1215872/images/2012/pic_191732916.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1215872/images/2012/pic_191733288.jpg" class="image">


Mat

Måste säga att en sak jag har saknat med flemingsberg är maten!


Hell has frozen over

Tänka sig... Jag lyckades ta mig upp ur sängen imorse och jag lyckades ta mig till skolan! Jag tror nästan att hell has frozen over, haha.

Nu sitter jag hur som helst på en introföreläsning i histologi/histopathologi. Det är rätt så intressant faktiskt, fast det tycker jag alltid i början av en ny kurs. Med en större mängd kaffe och trevligt sällskap ska jag nog kunna överleva den här dagen också. Sen väntar en spelning med The sounds och mys hemma hos babe. Det kan nog bli en riktigt bra dag tror jag. Det är skönt att vara igång tidigt på dagen!


I woman's right to shoes

I gosh how I love them!


Sambolös

Detta är sorgens och lyckans dag, min kära Amanda har skaffat boende och får förhoppningsvis flytta in i slutet av veckan. Hur ska jag kunna sysselsätta mig i framtiden?

Åh jag fick även mina skor idag! Sååååå fina! Jag visar er imorgon, jag älskar dom. Tänker leva i dom och ett par svarta mockaballerinas i sommar.


John Mayer

Har har ni en man som aldrig gör en besviken. Har alltid älskat hans musik och hans nya radiosingel är inget undantag. "Shadow days" är helt fantastisk. Ska lägga upp låten imorgon.

Tills dess, Nattkatt!


typiskt

Mina skor har kommit!! Men kan jag hämta ut dom? NEJ!!, blir lite ledsen faktiskt. Satan jag som knappt kan vänta tills att jag får testa dom. Men nu ligger dom på ett ica någonstans i stockholm (förhoppningsvis). Hoppas att dom inte känner sig ensamma bara... Haha.

Åh, varför kan jag inte bara få ett sms eller nått så att jag kan få hämta ut dom.

Sängmys

Jag fortsätter på mitt mys-tema. Nu med en bok ihop krupen under mitt varma täcke. Imorgon ska jag försöka sova ut ordentligt, lika så på tisdag för på onsdag är det dags igen. Dags att försöka ta tag i utbildningen så gott det går. Vi får se hur länge jag pallar...

Men nu, mys!


Mera mys

Åh jag är fortfarande på stan, det blev en lång dag idag. Men jag har hunnit med att träffa Katja och även en snabbvisit hemma hos Jen. Rätt så trevligt må jag säga. Nu sitter jag på espresso house och fikar ensam igen. Jag gillar det skarpt! Med en bra bok så kan det inte bli tråkigt. Jag väntar på att Amanda ska landa i Stockholm så ska jag möta upp henne vid odenplan. Det blir bra. Sen ska jag hem och sova... Känner mig så trött just nu (trotts 4 stooooora koppar kaffe på några timmar).

Men nu ska jag fortsätta dricka mitt te och läsa min bok!


Konsten att vara ensam

Just nu sitter jag på ett konditori på söder och njuter av mitt egna sällskap. Ibland kan det vara behövligt att vara lite ensam. Jag har varit med någon konstant i flera veckors tid känns det som. Nu behöver jag en lite paus från människor, en paus som kommer vara någon timme, haha. Jag ska möta upp världens bästa Katja senare idag. Det ska bli så mysigt! Har saknat henne som tusan!

Men först ska jag njuta av mitt egna sällskap och en biskvi! Puss på er.


Introgasquen på KI

HEJ HOPP! 

Nu sitter jag och laddar inför eftersläppet på introgasquen. När jag kom hem idag så käkade jag sushi, duschade och sov i två timmar. Vilket var välbehövt så nu är jag så pigg man kan vara när man är nyvaken. Väntar på att Petra mfl ska komma över så att jag kan få käka och sen feeeesta. 

Så här ser jag i alla fall ut ikväll. Orkar inte köra något avancerat så det blev lite ögonskugga, eyeliner, röda läppar, virkat linne och vanliga blåa jeans. Ett par klackar till det så är jag good to go (eller converse...).

Nu hoppas vi på att jag överlever natten och att jag vaknar upp imorgon utan att vara jättebakis. 




Regn och rusk

Dåligt väder, lite halvbakis, trött och hungrig. Så börjar vi den här dagen! Nu är det bara till att börja ladda upp inför ikväll. Det kommer bli episkt!


Frissig fredag

Åh mitt hår är så hemskt! Det är frissigt så in i bomben... Det syns verkligen att jag inte har klippt det på över ett år. Men vad gör det när det är långt och man kan ha det uppsatt. Haha. 

Gud, tänk att det redan är fredag idag? Det är sjukt vad snabbt tiden går. Igår hade jag en riktigt lugn dag för mig själv. Minns knappt senast jag var själv. Men ensamheten varade inte länge för vid sju mötte jag upp Petra för att gå till en studentpub här vid Universitetet. Sen åkte jag hem och städade! Invigde min nya dammsugare. Det kan dock behövas dammsugas lite till, men det får bli typ morgondagens projekt. Älskling kom över igår också. Det är lite frustrerande att jag vänjer mig så snabbt att sova bredvid honom, för när han inte sover här så blir det så tomt. 

Nu ska jag hoppa på bussen mot KI för lite pubande och sällskapande. För att inte tala om middag. Men det är sweet. Puss på er. 






Power


mitt hjärta blöder



Min blivande kärlek, åh vad jag hoppas att dom passar! Dom tänker jag leva i under hela sommaren. Till jeansshorts och ett slappt linne och solbrillor samt en knut på skallen. Det är taget.

Sy tills du stupar

Håller på att bli sjuk igen. Mår inte alls bra. Men det är bara att hålla ut! Imorgon ska jag sy lite till... Jag har spenderat mååååånga av dygnets timmer med att sy de senaste dagarna..

I måndags: 9h
Igår: 5h
Idag: 3h
Och lite till imorgon! Men det börjar likna något snart har jag en ovve med lite märken och annat gott på.

Nu ska jag däcka, med eller utan älskling.


Du ska inte tro

Jag fortsätter min fight mot vintern. Vårjackan är på, solbrillerna är på, conversen är på, och mitt nya fina spettslinne är på. Hej våren <3 nu får vi hålla tummana för att jag inte fryser ihjäl ikväll bara!

Skulle postas igår.

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1215872/images/2012/pic_190637114.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1215872/images/2012/pic_190637114.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1215872/images/2012/pic_190741278.jpg" class="image">


Syjunta

Mot skolan och syjuntan! Haha. Jag är på väg skolan för att sätta mig ner och sy ihop min overall. Det blir awesome!

Jag tror att idag är en bra dag. Skönt att komma ut och umgås lite med människor. Natt hade jag världens panikattacker och kände mig som världens mest ensamma människa så ni kan ju förstå varför jag vill komma ut. OCH vädret är fantastiskt!


En sång till modet

Godmorgon! Hoppas att ni har haft en bra helg/morgon. Jag sitter i soffan med en kopp kaffe och lyssnar på Mikael Wiehe på Nyhetsmorgon. Det är lite lustigt, på senare dar saknar jag verkligen att sitta och vakna upp till Nyhetsmorgon. Jag som aldrig har gillat det förr... Men det är mysigt. Och Wiehe, han är en man vars musik jag tycker är så mysig att jag inte riktigt vet vart jag ska ta vägen.

Slänger iväg en bild på gårdagens bravader. Efter många om och men så lyckades vi borra upp två tavellister på betongvägen ovanför soffan. Riktigt snyggt! Jag vill själv ha så. Och det var min idé ;)


Hypnotisören

Okej, jag lovar... Det här är kvällens sista inlägg.

Jag tänkte bara tipsa om en bok: hypnotisören av Kepler

Nu vet jag att jag är rätt så seg och ni har antagligen redan läst den. Men jag sitter i soffan med glajorna på och kan knappt sluta läsa!

Nu måste jag sluta läsa, 4% kvar på mobilen. Puss på er.


Melodifestivalen

Med lite Marabou funkar det mesta! Och nej, jag har inget vettigare att säga.


Mat

Ungsgrillad lax, pressad potatis, romsås och sallad med granatäpple. Gott som tusan!


IKEA

Vet ni hur svårt det var att gå på IKEA utan att shoppa upp alla pengar? Men jag köpte bara ett lakan till sängen! För att vara jag är det otroligt bra jobbat, haha.

Nu ska jag fortsätta att umgås.


Lördag

Godmorgon folket! Gud vad jag har sovit taskigt inatt... Soffan lutar lite så det kändes hela tiden som att jag skulle falla! Men men, i morgon har jag min säng.

Annars så håller jg fortfarande på att bli sjuk och ser därför ut som en prickig korv i ansiktet. Usch.


Snödimma

Någonstans mellan Stockholm och Gävle.


Gävle

Titta vad många det är som vill åka till Gävle...


Snart, så snart

Är det bara jag som har haft enorma vårkänslor idag? Solen skiner, snön börjar smälta och himlen är blå. Det är till och med varmt i solen!

Men bara för att det känns så bra så kommer det bli skitkallt snart igen, lika bra att njuta medan man kan!


Fiskande ballonger

Nu glömde jag ju skriva det viktigaste... 

Idag var jag på ett möte med programutskottet på KI (förstår fortfarande inte varför jag är så aktiv när jag ändå ska sluta snart) och när jag kommer dit så har bästa Petra köpt en heliumballong till mig, Ana och Jonas. HUR roligt som helst. Så under mötets gång så satt vi och lekte med heliumkatten (jonas ballong) samtidigt som vi blåste såpbubblor, som jag också fick av Petra. Kände mig som fem år igen, helt klart det mest uppiggande idag (förutom frukosten). 

Och NU har jag anmält mig till HP. Känner mig vuxen som friviligt anmäler mig och betalar för ett prov. Förhoppningsvis så kan jag komma in på det jag VERKLIGEN vill nu. Mitt hjärta slår lite extra hårt när jag tänker på att jag snart kan börja söka utbildningar. ÅH, så glad! Minns inte sist jag var såhär taggad på något. WIIIIIIIIIIIIE. 



Sjuk

Jag har haft en sån tur som har blivitt omhändertagen den senaste tiden. "Om du är sjuk så kan jag ta hand om dig" fick jag höra. Och när man är sjuk är det i princip det bästa som finns. Jag pendlar mellan feber och att bara må allmänt dåligt. Igår somnade jag halvvägs igenom Pirates of Caribbean - The curse of the black pearl. Men som vanligt så sov jag så himla ytligt så jag vaknade när Stephan skulle slänga ut nycklarna till Amanda. Och som vanligt så drabbas jag av någon form av panik och kan inte andas för att det är för varmt. Så fönstret åker upp. Så inatt har jag sovit med ett öppet fönster för att kunna andas, samtidigt som jag typ har stulit all värme från S för att inte frysa. 

Nu sitter jag ensam hemma, täppt i näsan, feber och huvudvärk. Imorgon har jag obligatoriska saker i skolan, men vi får se om jag går. Motivationen till skolan är inte så stor med tanke på att jag inte vill plugga det här längre. 

Nej, nu ska jag anmäla mig till högskoleprovet och sen ska jag krypa ner i sängen!



My heart is freaking out when I held ya




Redo för en kväll med mys! Först blir det lite middag här hemma verkar det som, efter det drar vi nog till Anchor och hälsar Angéla välkommen tillbaka från Spanien! Hoppas att hon stannar lite längre i Sverige nu. 

Nu ska jag springa och diska innan babe dyker upp. Ciao på er ♥

Alla ♥- dag

Juste, glad alla ♥ns- dag på er! Har ni några mysiga planer för dagen/kvällen? Mina består till största del av att städa, vika tvätt, skicka i väg lite viktiga mejl, och ev. middag med S. Frågan är bara om det blir hemma eller om vi ska röra oss ut på stockholms gator. Jag röstar för något oromantiskt, typ subway, haha. Undra om han skulle uppskatta det...


Nej, tillbaka till sökandet efter matchande strumpor och torra byxor! Ev. kurera mig lite med te!

Puss på er! 





oparade strumpor

Hur kommer det sig att man i princip alltid har ett varierande antal omatchande strumpor efter att ha varit i tvättstugan? Det är helt fantastiskt! Det värsta just nu är dock att alla mina byxor är fuktiga för att värmeskåpet suger i min tvättstuga... så nu blir det till att hänga upp allt här hemma! Det positiva är ju att det kommer dofta underbart i alla fall!

Clutch




Denna snygga sak är beställd. Från Friis & Company.

Tänk er: Sommar, guld accessoarer, brunbränd, håret slarvigt uppsat, svarta byxor/shorts och ett vitt virkat linne till. Ja tack.

Michael Kors




Åh vad jag vill ha den här klockan. Tänk er en vit armlös skjorta, jeans shorts, jeffery Campells skor och den här klockan. HELT underbart. 

Var är sommaren och pengarna när man behöver dom som mest? Haha

Irländskt

Jag hade grymt roligt i fredags. Det blev en massa dans (sittandes förvisso) och skratt. Vi gick till den irländska puben THE DUBLINER, det var hur mysigt som helst. Maten var god, personalen supertrevlig och ett liveband som spelade sköna låtar.

Igår hade jag en mysig kväll med S. Det blev sushi och bio, en liten date med andra ord.

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1215872/images/2012/pic_188980767.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1215872/images/2012/pic_188980950.jpg" class="image">


Gräset är oftast grönt på den andra sidan

Ögonskugga och gröna byxor hör till ovanligheten, så det kan ju inte betyda något annat än att det kommer bli en grym kväll med brudarna?

Vi får se hur länge den varar bara, känner mig lite halvsliten idag.

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1215872/images/2012/pic_188743308.jpg" class="image">


ps.

... jag har förövrigt världens mysigaste pojkvän som förser mig och Amanda med mat för kvällen. Jag tror inte att han vågar låta mig sköta det där med maten helt själv. Han vet nog att det oftast leder till panpizza, haha.

Och för första natten på länge ska jag sova utan honom, så jag lär väl krypa ner i Amandas säng och ligga och pussa på henne. "Säg att du älskar mig, SÄG DET!!!". Haha, jag kan verkligen se det framför mig. Amanda om du läser det här, så förlåt. Men nu kommer du hem på eget bevåg... SNÄLLA KOM HEM.
ds. (skriver man ds? nu gör man om inte annat).

ett ilsket humör är också ett humör

HUR JÄVLA DUM FÅR MAN VARA?


Inte för att vara sån, men satan i gatan vad jag är less på i princip hela min jäkla släkt. Personer som tänker "finns det någons liv vi kan förstöra? JA MEN DÅ GÖR VI DET". 

Jävla idioter. Gör vad fan ni vill men blanda inte in mig i era skandaler och rajtan tajtan. Jag vill inte ta del av det, jag skulle hellre dö än att stå till svars för något som ni gör. 

så gräsliga människor. 


Och nej, det är inget super allvarligt som har hänt, jag lackar bara. 



The longer I run

På fredag har jag dugga och med tanke på att jag har varit i skolan noll gånger den här veckan så är det nog dags att slå på stort och börja plugga. Men jag vill byta utbildning nuuuuuuu!


Snart...

Jag lovar, snart är det sommar. Vägrar acceptera något annat ;) just nu står jag utanför min port i snöfall och hoppas på att få bli insläppt! Som tur är så är det inte speciellt kallt ute!


Viking

Nu syns det inte så bra, men igår fick jag leka Viking med en pälsväst (gjord av en matta) och hjälm! Mat serverades på träfat och mjöd för hela slanten.


Tell me a story, your story

I fredags fick jag frågan "My, vad är din historia. Vem är du? Vart kommer du ifrån" och per automatik så började disskusionen i min hjärna. Hur mycket ska man egentligen berätta, hur mycket kan misstolkas och vad är rent utav sagt dumt att säga? Det finns ju egentligen inget rätt eller fel och olika människor reagerar olika på olika saker, så är det ju helt enkelt. Och om det är något som man faktiskt inte kan rå för så är det ju vart man kommer ifrån. Vi har alla en startpunkt som vi inte själva har valt. Det är ju vägen från startpunktet till dit man är idag som är den imponerande, och det är den som vi själva har någon möjlighet att själva påverka. 

Jag valde hur som helst att delvis berätta min historia. Vissa saker kanske inte lämpade sig och andra saker fanns det ingen anledning till att berätta. Men när man i slutet av en konversation får höra "My, hur kan du vara så stark? Hur orkar du?" så känns det bra. Det är som att få en bekräftelse på att man någonstans längs med vägen har valt rätt.

Nog för att jag har mina svackor, det tänker jag inte sticka under stolen med. Men jag vill påstå att jag åtminstonde försöker lära mig något av mig sjävl vid varje fight jag tar mig an. 

På tal om att välja sin väg här i livet och se sig själv som besegrad. Jag har bestämt mig för att hoppa av biomedicinprogrammet på KI. Även fast jag älskar min utbildning så har jag inset att det inte är något för mig. Jag mår bara psykiskt dåligt av att försöka pressa mig själv till att plugga något som jag egentligen inte vill hålla på med i framtiden. Jag har alltid varit extremt enivs av mig, vilket ibland är en bra sak, och det har lett till att jag inte har velat ge upp. Jag har gått och trott att om jag ger upp så kommer jag bara att må sämre. Men så är det ju inte. Jag måste ju få hålla på med något som jag vill. 

Så på grund av min envishet har jag läst 2 år på en utbildning jag inte riktigt känner mig hemma på bara för att inse att jag faktiskt vill läsa Kemiteknik på KTH. Och ni som har känt mig ett tag kanske är medvetna om att Kemiteknik var något som jag och en kompis pratade om i hela gymnasiet. Men av någon anledning så valde jag i sista minuten acceptera min plats på KI istället för att ta den plats som jag faktiskt fick på KTH. 

men nu tänker jag göra om och göra rätt. Jag är ung och det här är den tiden jag har för att få göra misstag och lära mig av dom. Kanske till och med göra om samma misstag igen, det vet man aldrig. 

Hur som helst så känns det bra. Det känns som att en stor sten har lyfts från hela min bröstkorg och äntligen kan jag andas igen. Jag har mått så himla dåligt och samma sekund som jag tog mitt beslut så såg jag ljuset i tunneln och allt bara föll på plats. Det här är en utmaning jag vill ta mig an, för det är en utmaning som jag vet att jag kommer behöva kämpa med länge och jag vet att jag kommer må bra av det. Och må bra är allt jag vill. 

Det här blev  ett fantastiskt långt inlägg om saker som kanske inte är så viktiga men som ändå tåls att nämna. Det känns alltid lite bättre när man får skriva av sig. Som ett avslut på det här inlägget så kastar jag in en gammal bild som jag en gång i tiden har gjort.



Dead by april

Okej, nu tänker jag erkänna något pinsamt. Jag sitter faktiskt och kollar på melodifestivalen, men jag var ju tvungen! Dead by april var ju tydligen med. Jag måste faktiskt säga att dom utklassar den pinsamma saken som ska föreställa en man, Sean Banan. Och alla andra. Jag gillar att dom kommer med sin musikstil och visar sverige vart skåpet ska stå. 


Okej, det var ungefär allt jag hade att säga. 


JO en till sak. Jag vill se superbowl.

juste smile away

It's insane, how happy you make me. 


Kyla och snö

Jag ser det snöar, jag ser det snöar, jag ser det snöar, det var väl roligt hurra!

Haha, nej det är inte roligt. SOMMAR ffs. Fast jag måste erkänna att det är rätt så mysigt att ligga under täcket i sängen och kolla ut när det snöar samtidigt som jag kollar på how i met your mother. Snart är det pluggdags så det är lika bra att njuta medan jag kan.


The burger KING

It was so good!


Pigs for swine

Dubbelt upp.


Svensk Viking strikes again

Jag och Amanda hade en plan: vi såg, vi klippte, vi segrade.


Laboration

Har en sjukt intressant lab som handlar om syn, känsel och motorik. Ångrar lite att jag inte har varit på föreläsningarna den här veckan! Hela den här kursen (neuroscience) är så jäkla intressant!

Dock slutar jag snart och ikväll blir det plugg för hela slanten. Jag ska hem och skriva en rapport och sen plugga till duggan på fredag. Haha, det säger jag nu... Vi får se hur mycket plugg set egentligen blir.

En annan sak... HUR FASIKEN HAR JG KLARAT AV ATT GÅ I CONVERSE HELA VINTRARNA I GÄVLE. Det är ju sjukt kallt! :(


Whaaaat up

Nu mår jag illa. Jäkla laktos, i'll kill you. Nåväl, måste försöka sova... Fick bara tre timmars sömn inatt så jag är inte helt med i matchen.


RSS 2.0