Att brännas

Den soliga dagen har satt sitt spår på mig. Hela ryggen, rumpan och benen är totalt sönderbrända. Men det har i alla fall börjat lugna ner sig i ansiktet och det kan ju kännas trevligt? Undra just om det kommer märkas att jag har solat imorgon, wiiie. Men jag tror att jag håller på att bli sjuk eller något liknande. Jag är nära på att somna hela tiden och halsen är uppsvullen. Det är tur att jag har en snäll syster som cyklar till Willys för att köpa té åt mig! Jag fick bestämma helt själv vad jag vill ha också! I väntan på Linn sitter jag och dricker honungsvatten och hoppas att det ska göra att cicilerna i halsen inte känner sig så retade. 




En solig dag

Gud vilken skön dag det har varit idag. Det började med att jag fick MVG på mitt tal (vilket är första gången, jag slutar på topp!) och därmed MVG i hela kursen. Sen gick jag och Adde in till nian och tog en smootihe och den var helt sjukt god. Efter det begav jag mig till boulongen där jag satt och solade nån timme och sen vidare mot ett solarium. Nu sitter jag här hemma och klockan är bara kvart i fyra. Jag funderar på att vika in min tvätt, hela fåtöljen är full. 

Hur har eran dag varit då?


En konstig dröm

Nu tänker jag lägga mig ner och läsa på talet lite extra och sen sova. Ska bli så enormt skönt! Jag sov så himla oroligt i natt och hade verkligen världens sjukaste dröm! Okej, kanske inte världens sjukaste, men sjuk var den i alla fall. Det handlade om några från min klass:

Jennifer och en annan tjej (som tydligen inte tycker om mig i verkligheten) var bästa kompisar och satt och skrattade och totalt mobbade ut mig. Klassen skulle åka buss någonstans och man fick bara betala med kort eller med en teckning. Jag och Jacob hade inget kort med oss så vi skulle betala med en varsin teckning. Men min var alldeles för ful så jag fick inte åka buss och både jag och Jacob blev avkastad i sandviken. Hela klassen följde med oss efter vi hade blivit avslängda från bussen. Sen gick vi över en parkering till ett bibliotek där alla karaktärer från serien Beverly Hills, 90210 befann sig. Helt plötsligt blir jag jagad av en kille med pistol som hotar att skjuta mig. Jag dyker ner bakom en lånedisk och försöker gömma mig. Då kommer David (från serien) och ska rädda mig. Han blir sjukten och dör med sitt huvud i mina händer. Helt plötsligt är vi på en restaurang och äter. Så jäkla störd dröm!

Vart kommer Beverly Hills ifrån liksom? Så sjukt. Så jag har bara legat och vridit mig hela natten och legat i så konstiga ställningar att jag vaknade för att det gjorde ont. Jag var så slut idag att jag faktiskt sov middag! Som en bäbis somnade jag innan maten serverades. Det var grejer det!

Men som sagt, nu har jag lite att göra så sov gott panncakes. Pussis.

Mors dag

Det är inte bara mors dag utan även Anders mammas födelsedag. Det är med andra ord många dagar idag. Så grattis alla mammor! Till min mor köpte jag ett par örhängen i äkta silver med en sten i. Lite droppformade. Enligt mig var dom väldigt fina och jag tror att moder min uppskattade hela present idén då hon nästan började gråta. Jag har nämligen aldrig varit mycket för presenter på såna här dagar, en ros kan det väl bli men sällan mer än så.  

Det hela firades i alla fall med en stor middag som sträckte sig över två timmar eller så. Grillad karré (stavas det så?) med potatis, sallad och ett knyte med fetaost, körsbärstomater och tabasco och timjan. Det är så grymt gott! Efter det bjöds det på morotskaka och kaffe.  

Som vanligt i min familj så är det ju något som inte står rätt till oavsett situation. Denna gång var det Anders som stod för det. (Du sa själv att bilderna skulle hamna på bloggen så klaga inte! Haha). Kaffe ska inte drickas normalt, det ska drickas på fat. 




Klänning till dagen efter

Nu är det ju såhär att jag inte bara kommer åka på flak en gång under studenten utan två gånger. Den andra gången är det med NF och jag blev mer eller mindre med tvingad utav Linda, haha. Jag kände verkligen att jag inte ville ha min ''riktigta'' studentklänning den dagen också så jag köpte mig en svart klänning. Det borde funka eller hur? Det är ju ''bara'' NF.  Om inte annat kan jag ha den på mig under barrundan. Gud så bra!



Klänningen är egentligen helsvart men i transparent tyg. Så den är alltså inte grå som bilden uppger. Jag tyckte att den var jättesöt! 200 kr på HM divided.

Bildregn

Sötaste Charlie är helt sliten och nyvaken, den obligatoriska cheeseburgaren åts under solen värmande strålar som tyvärr försvann emellanåt under regnmoln. Jag försökte vara ledsen men det resulterade bara i skratt och att jag ser mongo ut.  Haha, jag hade i alla fall en riktigt bra dag på stan med Sandra! Det var varmt och skönt.










Staden kallar

God morgon! Jag och Sandra har precis avnjutit frukost på balkongen i solens varma sken! Nu ska vi göra oss redo för en snabb tur ner på stan. Jag ska lokalisera ett par skor och köpa morsdags-present. Mot solen och vidare.

Up and away

Usch, jag har bara 750 kr kvar på kortet. Nåja, det kommer mer pengar snart. Nu ska jag bege mig iväg till Sandra för lite mys. Vi hör senare, puss!



SATC 2

Vilken film! Den hade allt man kunde begära av SATC och den var riktigt rolig i vissa stunder, den var frustrerande och mysig. En typisk tjejfilm! Den hade kanske inte världens bästa handling, men det var inget som man egentligen tänkte på. Jag mådde riktigt bra när den var slut och jag tycker att alla ni SATC-älskare bör se den!


Är det bara jag som är frustrerad av att det bara är SATC-gänget som klarar av att bära upp de kläder de hade i filmen? Nåja, det är inget som funkar för oss enkla svenskar i alla fall. Haha. Men nu ska jag dyka in i duschen. Ska möta upp Sandra och sörja att jag blev dissad. Haha. 



HEMMA!

två cheeseburgare och en trasig sko senare så är jag hemma efter en dag på stan! Jag har haft så sjukt trevlig och jag hoppas att alla andra har haft trevligt också. Hann med att träffa carro och säga grattis till henne en snabbis samtidigt som jag var på väg mot bilen, haha. Nu ska jag äta min tredje cheesburgare och försöka undvika att må dåligt, håller på att somna sittandes. 

Tror att jag ska röra mig ner mot stan imorgon och köpa en bustier? (heter det verkligen så?). Vi märker, det verkar som om jag har tusen planer för morgondagen. Hua... 

Jag skriver mer om filmen imorgon. SOVGOTT, Pussis

Irritation

Något jag tycker är väldigt irriterande är när man pratar med någon på MSN och men ser hur den andra personen skriver och sen bara slutar. Jag känner typ ''har du något att säga så säg det! Låt mig inte sitta här och vänta och fundera!''. Haha, vilka vuxenproblem va? Haha, nej nu får jag skärpa till mig. 

Jag tror att det är dags att jag börjar röra på mig. Vill inte sega ner hela sällskapet! Hoppas ni får en riktigt trevlig kväll my friends. Pussis.

What to do?

Det värsta med att gå ut är att bestämma vad man ska ha på sig. Jag tänkte randig ''klänning'' med blazer över. Men det känns så... jag vet inte. Jaja, här kommer en bild på hur jag ser ut just nu i alla fall! Dock har jag ögonskugga på mig nu. Håret är lockat och jag har mina nya maskara på mig. Helt fantastisk! Och den är waterproof, så nu kan jag gråta bäst jag vill! Haha :D


Mycket Väl Godkänd

Jag klarade det! Jag blev godkänd på fysiken (dock är det med besvikelse som jag tog emot ett G). OCH jag får MVG i slutbetyg för biologi B. Det känns så jädrans skönt!! Nog om skolan för idag! Nu ska jag föra över lite pengar till Adde och sen hoppa in i en KALL dusch och för att sedan försöka hitta några kläder att ha på mig. 

Skriver lite senare, puss

Morgondagen

Nu tänker jag krypa ner under täcket. Jag känner på mig att morgondagen kommer börja med frustration, besvikelse och sen ilska. Det är nämligen så att vi ska få tillbaka våra nationella prov i fysik och det känns inte så stabilt. Sen ska jag träffa kuratorn och prata om mitt å så svåra liv (haha förlåt). Efter det ska jag få tillbaka biologiprovet som jag skrev igår! Och sen, efter några timmar ska jag på bio med några utav de finaste människorna jag känner ♥


Jag är så himla glad över att jag valde att inte gå på studentbalen. Egentligen var det tänkt att några till från klassen som inte heller skulle gå skulle träffas och grilla eller något liknande, men vissa ska bort och andra är helt enkelt upptagna. Det ska bli så kul! Haha, jag känner mig som en treårig på julafton. Om jag har uppfattat det rätt så blir det kanske en drink efter och bara det låter ju roligt. 

På lördag verkar det som att jag ska till Rack N' Roll och kolla på kompisar kompisar som spelar. Det kan nog vara trevligt det också, men vi får se hur det blir med den saken. Jag kanske har andra planer, men inga som är värda att nämnas här! 

Sov gott, jag ska försöka klämma in ett blogg inlägg eller två imorgon. Pussis!

A girls right to shoes


Jag är kär i skorna. Jag jag funderar starkt på att försöka få tag på de svarta till studenten. Jag är nämligen inte så mycket för vitt på skor. Jag vet inte varför för det är snyggt. Haha, jag och mina dilemman!

Breaking Dawn

Så, nu är problemet med talet löst. Det blir på måndag klockan 11. Men nu till något helt annat.

Så länge vi båda andas (breaking dawn). Jag har precis läst klart boken och jag är kär, i hela serien. Över 550 sidor och mindre än två dagar senare så sitter jag nu här och inser att serien är slut. Sorgens dag. Jag måste dock säga att mycket i boken blev precis som jag hade förväntat mig, men den bjöd även på överraskningar. Jag längtar tills alla filmer är skapade. 

Jag skulle rekommendera er hopplösa romantiker att läsa boken. 


Skäms rumpan av mig

Jag kan talet utan till, utan stödord, utan papper. Någonstans innerst inne visste jag att jag inte skulle behöva prata inför helklass så varför valde mitt undermedvetna att sova över just idag för? Det är så jäkla pinsamt! Och hur många är det som tror att jag försov mig efter min panik igår?  Skitsamma, jag orkar inte längre. ÅH VAD JAG SKÄMS. Nu tänker jag skicka ett sms till jen och lägga täcket över huvudet. Jag skulle behöva gå till skolan idag, men det är jag nog för feg för.

Hellre ett IG.

Nu vill jag att ni ska försöka förstå min panik som jag känner inför morgondagen. Jag är en sådan person som inte klarar av pressen av att hålla tal. Jag klarar inte av att ha alla ögon på mig och att alla lyssnar till mina ord. Jag fick nyligen bevisat att jag inte ens kunde göra det när jag var full. Kan ni kanske förstå hur illa det är? Alkohol ska ju tydligen släppa på alla hämningar, förutom mina.

Men det är här som den verkliga paniken slår in... Jag ska som sagt hålla mitt tal imorgon. Jag trodde att det kanske bara var inför min lärare eller ev. en liten grupp människor. Men nu verkar det som att jag ska hålla talet inför hela klassen. Så jag överväger starkt att ge henne mitt tal och säga ''det kommer aldrig hända, inte ens om jag får IG i svenska''.

Förstår ni hur mycket jag avskyr att prata inför folk om jag överväger ett IG I SVENSKA(?!). Mitt mål med gymnasiet var att ta mig igenom det med bara vg och mvg, det failade rätt så hårt. Men ni förstår vad jag menar. Ett ig funkar inte. Men hellre det än att hålla tal inför hela klassen. 

Nu ska jag lägga mig och öva på mitt tal (utifall det inte är inför hela klassen). Tror att jag har spenderat 4 timmar med att bara ta tid på talet och leta efter lämpliga stödord och lite smått försökt lära in mig det. Det sitter nästan helt nu. 



Hjälp...

Okej, nu är jag stressad och panikslagen. Jag kommer inte klara av provet. Neuron transmittorer och mottagar neuroner, blablabla. Jag kan ingenting. Panik. Men nu måste jag cykla till skolan och stirra döden i vitögat. Make it or break it. Ni kan väl hålla tummarna är ni snälla? 


Uhuhuhuhuh.

Mer skola, förlåt

Klockan är innan tolv och jag har redan hunnit läsa så länge vi båda andas, vilket var det första jag gjorde när jag vaknade samt skriva klart mitt PM. Nu är det frukost och biologi som står på agendan. Jag borde kanske klä på mig också, jag vet inte hur smickrande det skulle vara att komma till skolan inlindad i ett täcke (även om det skulle vara gudomligt skönt!). 

Jag hoppas att ni håller tummarna för mig under provet. Det känns relativt bra faktiskt eftersom jag har läst på under en liten längre tid. Det som är jobbigast är att veta
vad
man ska kunna och hur mycket utav det man ska kunna. Dum som jag är har jag dock inte läst på mina stenciler. Kanske hinner göra det senare, men nu blir det frukost. Och så håller vi tummarna för att min älskling klarar sin redovisning om en kort stund! (Det kommer gå galant min vän).

Utsliten

Usch var jag inte mår bra idag. Jag känner mig helt utmattad och har försovigt mig som bara den. Jag tänker stanna hemma idag, åtminstone fram tills det att jag har ett prov att göra. Nu ska jag sätta mig och skriva klart mitt PM och skicka in det, sen blir det sista minuten plugg! Har ni några spännande planer för dagen då?
Boken jag nämnde nedan är av Stephenie Meyer och är den sista boken i twilight-serien :)

Någon gång ska vara den första

Talet blev precis färdigt. Imorgon ska jag skriva ut det, stryka över stödord och lära mig det. Det kommer bli kung, undrar bara inför vilka jag kommer hålla mitt tal. Vi märker, än är jag lugn och sansad. Ligger och funderar på vad jag fick för betyg på min uppsats som jag skrev för ett tag sen. Det kanske jag får veta imorgon. Tror det blev ett VG, det kan duga. Nu ska jag krypa under täcket och läsa på lite biologi inför imorgon, men bara ett tag! Sen ska jag läsa ''Så länge vi båda andas''

Vet ni vad jag kom på?! Det här är första gången på länge som jag verkligen gör de uppgifter jag har sagt att jag ska göra. Shit, jag är imponerad på mig själv.
PUSSEN.

Brooke Waggoner

"Oh, I'm a dreamer but I'll deny it 'til the day I die"
-- Brooke Waggoner

Lets do it right

Jag känner att jag var varit riktigt effektiv idag. Nog för att jag försov mig en halvtimme idag så gick jag trots det till skolan med ett leende på läpparna. Bara idag har jag lyft upp mitt IG i bilden (okej det var ett G, men jag ansåg att med min frånvaro så var det ett ig) till ett VG och det känns riktigt bra. Jag fick veta att jag fick ett VG på mitt senaste samhällsprov (det kan nog behövas för att jag ska få något annat än G i slutbetyg). Nu är jag klar med min fysikrapport och är redo att ta mig än den gripande världen av internetdejting. 

Haha, nu menar jag troligtvis inte så som ni tror. Det är förmodligen det mitt tal ska handla om. Jag har mig en liten inspirationskälla här bredvid mig vilket kommer göra att mitt tal kommer bli awesome. Nästan i alla fall. Men nu ska jag ta mig an det och sen får vi se vad som händer. Pussis på er!

Lifehouse - whatever it takes



Jag älskar den. Allt som har med låten att göra.

Kämpa och få resultat.

Uuuuuuuuh, vad kvavt det är ute! Ibland är det kyligt och ibland är det bara kvavt och svettigt. Jag har i alla fall gjort klart alla mina uppgifter på bilden så nu är jag helt klar med den kursen och det känns riktigt bra. Aldrig har jag behövt kämpa så för ett VG i hela mitt liv. Första gången man faktiskt måste rita bra... 

Men nu har jag faktiskt inte riktigt tid med att blogga. Ska försöka få klar en fysikrapport och ett svenska tal tills imorgon samt plugga inför biologiprovet som är imorgon klockan tre. Visst är mitt liv spännande? Men jag längtar som bara den tills på fredag!

Hej så länge!

It's the heart

jag tror att mitt hjärta precis hoppade över ett slag.

Bob Marley

''Truth is, everybody is going to hurt you; you just gotta find the ones worth suffering for.''
--Bob Marley

SATC

Jag kollade precis på det sista avsnittet och jag gråter lika mycket varje gång. Det är så där lagom flickigt och tragiskt att gråta till en serie, men ingen idé att sticka det under kudden. Jag förvånas varje gång över hur mycket man kan relatera till i serien, oavsett vart i livet man är. Nu låter det som att jag är en 35 årig kvinna med ett jobb som tar upp all min tid. Men det är inte så jag menar. Hey, jag må vara ung men kärlek kan hända oss alla. Det är i alla fall vad jag vill tro. 

Med det sagt tänker jag lägga mig i sängen och grubbla över killarna i mitt liv som tar upp på tok förmycket plats. Men som alltid får mitt hjärta att värmas när det behövs och som alltid får mig att önska att livet skulle stanna upp för bara en sekund och vara precis så som det är just där, just då. Ni vet den där känslan av att allt är perfekt och du har aldrig känt dig mer rätt placerad? Eller när du vet att det är för bra för att vara sant? Kanske finns det stunder i livet som är så pass bra och äkta, varför ska vi tveka på att leva ut dem?

Sovgott änglar. ♥



Smoothie, igen.

Jag har precis gjort mig ännu en god smoothie. Skitgod och så himla enkel att göra att jag måste tvinga mamma  och Anders att köpa frukt oftare. Jag känner att jag har varit så nyttig idag. Till frukost åt jag tre godisbitar, till lunch åt jag en fjärdedels potatis och nu har jag ätit en bulle och en liten bit Toscakaka. Nej, inte okej. 

Smoothien innehåller:
  • en mogen banan
  • två kiwi (skulle velat ha två till)
  • En stor apelsin
  • fem isbitar
Sen är det bara att mixa ihop allt och njuta!



bilden - check

Så nu är jag klar med min bild. Jag är inte nöjd men det är absolut bättre än ingenting! Antar att jag ska börja skriva på mitt svenska tal nu, uhh... Ingen vila här inte!

Märkte precis att jag inte alls är klar... Måste göra visare till klockan, sweet. Hör av mig senare sötnosar!

I'll be - Edvin McCain


12:31

Godförmiddag (eller vad man säger klockan halv ett på dagen)! Jag har precis vaknat och jag tror faktiskt att jag lyckades sova bort min huvudvärk. Jag hade tänkt hopp i lite kläder och sen sätta mig och måla lite på min surrealistiska bild. Jag har lite idéer men jag vet inte vad det blir av dem! Efter det blir det nog till att skriva ett svenska tal, uuuuuh. Nåja, jag ska inte klaga! Efter det så har jag bara matten kvar och sen är jag redo att ta studenten!

Jag måste bara säga att jag trivs väldigt bra i min nya hårfärg. Anywho, nu blir det klädjakt! Måste försöka klämma in en dusch under dagens gång också! Puss på er. 


När natten faller

Nu tänker jag läsa de sista spännande kapitlerna innan jag slår upp biologiboken och somnar med den på bröstkorgen. Sovgott sötnosar, hoppas att ni har haft en riktigt bra helg!


Bild och ordregn

Jag har inte mått speciellt bra nu i helgen. Med andra ord har inte mitt humör varit på topp heller. Det började redan falla i fredags men det var av en helt annan anledning. Jag ryckte upp mig och gjorde den kvällen till en utav de bättre som jag har haft med det gänget på ett bra tag. Igår (läs lördag) trodde jag att jag hade åkt på feber och migrän. Idag har jag mått illa hela dagen, haft ont i halsen och världens huvudvärk. Men för första gången på jag vet inte hur länge så har Ipren faktiskt hjälpt! Det är ett mirakel. Jag tror att jag sov 13 timmar inatt, tretton timmar till inatt kanske? Notera att min mobil är borta.

Men over all så har min helg varit fantastisk. En fredag med fina människor och en massa skratt fram till 4-tiden. En lördag med två av alla mina favoriter Adde och Nico samt Verdandispexet. En söndag av SATC. En lugn helg var precis vad jag behövde innan det är dags att kasta sig in i pluggandet. Imorgon ska jag måla och göra ett tal. Ett tal om relationer. Någon som känner sig manad att hjälpa till? Jag ska hålla talet på torsdag men det måste vara klart tills på onsdag. Usch. Nej nu kastar jag in ett bildregn från helgen. Blir inte mycket på andra människor än mig då alla verkar vara missnöjda över sina bilder. 


Seriös armbrytning mellan Sandra och C, självklart vann Sandra!


Det blev slagsmål om Saltet när F och P hade en match seriös armbrytning.


När bacardin närmade sig halva flaskan blev jag ledsen.


Sen hittade jag en stor misse, som egentligen inte ville vara med på kort. Och här tycker jag att vi avrundar fredagens bilder, ehehhee. 


Jag mötte upp fina vänner Nico och Adde, för lite drinkar innan Spexet. 


Självklart var dom alkoholfria! N var bakis och Adde dricker inte (undantag studenten). Jättegod drink i alla fall! 35 kr, det var inte så farligt...


Sen bjöds det på (nästan)nakna ettor. Credits för att dom vågar visa sig så framför lärare och rektor, för att inte tala om alla på skolan.


Det bjöds även på mycket annat. Skratt, gråt, chock och sång. 



Life changing


Smoothie




Moder min gjorde en smoothie till mig. Den var faktiskt riktigt god, lite tjock kanske men fortfarande god! Ett förenklat recept kommer här nedanför. Enkel och god, precis som det ska vara!
  • Kiwie
  • Banan
  • Is


En redig frukost

En banan. Mörkt bröd med keso, skinka och tomater. Juice. 




Söndag hela dagen

Jag ska tragiskt nog erkänna att jag vaknade för 20 minuter sedan. Usch vad jag avskyr att sova bort hela dagarna. Men eftersom det bara regnar ut så kanske det inte gör så mycket? Sen är det faktiskt första gången på länge som jag känner mig helt utvilad. Nu ska jag nog gå upp och göra mig en keso-macka. NomNom. 

Ses sen babes!

Sommaren är här

Efter några drogrykten, alkoholpåsar, alkoholfria drinkar, nakna 92:or och sprängt kött sitter jag i min säng och funderar starkt på att lägga mig och sova. Huvudvärken slår det mesta jag har känt på länge, försöker undvika andra känslor och funderingar som jag fick igår. Idag vill jag bara vara och idag är jag. 

Nu ska jag ta mig en stor kopp té och avnjuta Sex And The City lite extra mycket. Aiden ska fria, usch vad jag tycker om den karlen. Imorgon ska jag visa er bilder och eventuellt en film eller två. Puss på er så länge ♥

ps: Jag älskar det väder som har varit idag. Det var så varmt i solen att jag cyklade utan jacka, det var så svalt i skuggan att min hy svalkades mot den lätta sommarbrisen. Små vattendroppar som landade i ansiktet på min hemfärd. Sommaren är här.

Spex

Nu ska jag rusa ner på stan och ta en cider med my friends och sen ska jag på verdandispexet, jag hör nog av mig senare och kameran följer med! Puss på er!

Snevridet.

Smärta och glädje, värme och kyla. Gårdagen var riktigt lyckad tror jag nog. Jag hade åtminstone roligt och kvällen bjöd på många skratt. Det blev relativt tidigt avslut men det var nog lika bra skulle jag tro. Nu ska jag äta fläskfilé och någonting till.

Gizmo är på bushumör så jag ska väl busa lite med honom. Puss så länge

straffad

Okej det här har varit en hemsk dag!

  1. Jag tappade ett glas fullt med päronsoda mitt på mitt golv. Glassplitter överallt! Päronsoda överallt!
  2. Jag fick glasflisor i handen.
  3. När jag hade torkat upp all skit så har datorn dött!
  4. Därmed det jag hade skrivit på psykologin. Men det löste sig.
  5. Nu har det något fel på mitt ljudkort och jag kan inte lyssna på musik eller kolla på SATC.
  6. Jag har fått två myggbett.
that's about it. Haha, jag borde vara sur men just nu är jag förtrött! Usch, hoppas morgondagen blir bättre. Det tror jag nog. Sovmorgon i skolan (egentligen psykologi, men aldrig att jag tänker ha håltimme i flera timmar och sitta ensam i skolan). Så jag börjar 12.35, sweet! Då har jag 30 minuters lektion ungefär sen ska jag till Aulan och lyssna på min å så underbara rektor och studentkommittén. Vi ska få veta vad som händer den sista veckan! Riktigt spännande. Sen ska jag hem till Sandra och måla, därefter blir det party då en gammal barndomskompis fyller 19, wowow. Kul! Nu ska jag bara leta reda på ett linne som inte har päronsoda över hela sig så jag har något att ha på mig imorgon. Förlåt för att jag är så bitter.

Jag hoppas att det blir soligt imorgon så min serotonin-halt i kroppen kan öka lite (då ska jag sola precis så som gizmo gör på bilden). Du, nu har jag gått på natur för länge!  Over and out.


Ja till stress

ÄNTLIGEN är jag klar, men det var inte utan hjälp från Sandra och Jacob. Jag och Sandra hade en liknande uppsats att skriva så hon hjälpte mig med lite fakta och jag henne med lite diskussion. Jacob hjälpte med mycket diskussion! Det känns så himla skönt, ni har ingen aning. Jag fick veta av en klasskompis att uppsatsen skulle ha varit inne förra veckan och inte den här veckan som jag trodde. Så det var bara att slänga ihop skiten! 

Nästa vecka är en riktig provvecka för mig:
Måndag: Matteprov
Tisdag: Bilduppgift som MÅSTE bli klar
Onsdag: Vad det nu än heter ska in till min svenskalärare
Torsdag: Jag ska hålla mitt nationella tal inom Svenska (nej jag har inte gjort det än.)
Fredag: Eventuellt prov i biologi, kan även ske någon utav de andra dagarna. Hoppas på fredag. 

Som ni kan se så har jag knappt en lugn stund på hela veckan. Tror att jag ska ha en redovisning om centerpartiet/folkpartiet den veckan också, eller var det veckan efter? Gud jag har förlorat all uppfattning om tid och rum. 

En ful bild på en skrattandes My, det händer inte ofta att det kommer på bild. Så glad är jag i alla fall för att jag har gjort klart psykologin. Nu har jag matteprov att utföra. Usch. PUSS


Jag kanske inte kan men Linn vet hur man gör

Jag är dålig på att smygäta. Det är lika bra att jag meddelar hela världen det. Igår tjuvade jag till mig några kakor i en plastpåse. Ni vet såna som ser ut som ballerina-kakor fast med hallonsylt i? Jag tog med mig påsen från köket och gick in på toaletten för att tvätta ansiktet. Satte mig därefter i sängen och bara tog det lugnt. Flera timmar senare kommer mamma in i rummet:

''Varför ligger det kakor i en påse inne på toaletten för?!''
''ehehehehhehe, jag skulle smyg äta...''

Jag får tillbaka påsen och märker att det är en kaka mindre än vad det var när jag lämnade den på toaletten. Då visar det sig att Linn har glupsat i sig en. haha, sjukt.

Depression

Skriver att arbete inom psykologin och depression. Det är riktigt intressant, men aldrig har jag känt mig mer träffad. Kan man vara deprimerad tro? Nej, nu lugnar vi ner oss. Ska fortsätta skriva på den här så jag blir klar med den och kan lämna in den imorgonbitti, WOWOWO! 

mmm, det luktar gott från köket. Undra just vad som föregår därute?!

Alla är vi barn

Det här gick jag hem med från krogen. Jag kände mig lagom glad, lagom full och lagom dum. En hink i ena handen och vännerna i den andra. Ibland leker livet och då passar det med hink och spade + en voodoo docka för ex-pojkvänner. Haha, enjoy. Nu fortsätter pluggandet.






förlåt

Jag har totalt försovit mig idag. Jag tror att kroppen är så himla utmattad utav all stress. Men även om jag har försovit mig så satte jag mig direkt vid datorn och fortsatte läsa om folkpariets miljöpolitik. Politik är rätt så intressant faktiskt. 

Men förlåt till min grupp för att jag inte har dykt upp idag.

Over and out

Nu tänker jag dyka ner i sängen, för jäklar vad utmattad jag är i huvudet. Jag tar SATC, matte och biologin med mig. Inte mycket till ro här inte. Imorgon ska jag visa mina Å så fina födelsedagspresenter jag fick utav Adde, Elin och Johannes (tror jag), haha.  Sov gott vänner!

Ja till bananer

Jag har blivit totalt beroende utav frukt! Jag vet inte om det beror på den kommande sommaren eller något annat. Idag har jag ätit tre bananer och nu börjar jag glupsa i mig vattenmelon. Det är ju så himla gott!!! Så länge det inte blir förmycket bör det vara lugnt? Ska nog äta kiwi sen, haha.

Det är bara regn hos mig

Sitter och väntar på att regnet ska börja ösa ner och åskan ska börja låta. Det är så kvavt ute och mitt huvud värker och jag vill verkligen mysa under spöregn och åska. Håll tummarna åt mig!

Ett prov mindre

Jag har suttit och stirrat på den här tomma rutan ett bra tag nu. Jag vet inte riktigt vad jag ska säga egentligen. Fysikprovet gick inte alls bra, har jag tur får jag Godkänt. Det känns lite surt men, men. Snackade även med min lärare angående en fysiklaborationsrapport som jag har för mig att jag lämnade in förra terminen, men den verkar vara borta så jag måste göra en ny. Helst den här veckan, jo tjena. Det är väldigt mycket nu och jag vet inte riktigt vad jag ska ta tag i först. 

Lite mat innan studierna slår igång så!

Nattkatt

Sovgott, önska mig lycka till imorgon. Puss ♥


Surrealistiskt

Det är farligt att äta. Jag tappade totalt mitt pluggsug tillsammans med huvudvärken och utmattningen som kom smygandes. Så istället för att läsa på fysiken (vilket jag verkligen borde göra för jag kan ingenting) så sitter jag här framför datorn och kollar på Sex and the City samt Ugly Betty på femman. Ångest. Imorgon är den ångesten över i alla fall, då börjar all annan haha :D 

Tror faktiskt att jag ska ta och göra en annan skoluppgift, måla! På bilden fick vi som uppgift att rita en surrealistisk bild och jag tror att jag är på god väg. Halshuggen kvinnan i en tvångströjsliknande klänning. Helt sjukt men jag tog verkligen ut svängarna på den här uppgiften. Vill hon ha surrealistisk ska hon få surrealistisk! Är dock väldigt missnöjd med busken. Funderar på att på något vis få bort den och göra en gammal klocka i Alice in wounderland- stuket! Hm...






Smakchock

Jag gick nyligen ut i köket för att rota igenom kylskåpet och alla andra skåp vi har efter något att mumsa på under studiernas gång. Jag hittar till min förtjusning körsbärstomater och Mutlivitamindryck samt några nyttiga kex. Utan att tänka speciellt långt tuggar jag i mig en tomat och sköljer ner med multivitamin. HERREGUD vad snuskigt det var. Tomat och juice går absolut inte ihop. Haha, usch.

Se och häpnas! Jag är på en lektion, fysiklektion, böckerna är uppslagna OCH jag jobbar. Nåja, mer eller mindre. Nu sitter jag och förvånas över hur lätt vissa delar i fysiken är och kan inte i min vildaste fantasi inte förstå varför jag inta har pluggat tidigare. Äh. Nu ska jag försvinna tillbaka till min multi, mina kex och min fysik. 



17 dagar kvar

Jag kom precis hem ifrån skolan. Det tar verkligen på de få krafter jag har kvar, förstår verkligen inte hur jag ska orka plugga fysik resten av dagen. Tror att jag får acceptera ett IG kanske. Nej, inga negativa tankar! Nu gäller det att få ordning och reda på allt så jag kan njuta utav de sista skoldagarna. Såg idag att det bara är 17 skoldagar kvar! Det är helt sjukt! Nej, nu ska jag lugna ner huvudet lite och sen blir det näsan i fysikboken. Puss så länge!

Ciao belle

Nyduschad och trött. Nu tänker jag krypa ner under täcket, ställa klockan för att sedan försvinna in i fysikens värld. Men bara för en kvart eller så, är på tok för trött! Natti ♥


Sol, sol, stålande sol!

Idag har vädret varit så underbart! Jag tog med mig fysikboken och iPoden och satte mig på baksidan och njöt lite extra mycket utav solen. Till middag bjöds det på grillat från i helgen och salsa, nomnom! Efter maten busade jag lite med plutten, bilderna är inte så charmiga, varken på mig eller på Gizmo men vi får väl helt enkelt leva med att det är så vi ser ut. NÅJA! På den andra bilden har älsklingspojken världens största rumpa och på sista bilden är jag en flottig och galen professor, man blir så när det nalkas prov. Haha.

si





Hickey

Blåmärken och rivsår, vanligt förekommande. Sugmärke på underarmen och på skulderbladet, inte lika vanligt. Men jag är inte vanlig så det passar bra.

Canon it is.

Jag köpte kameran så nu är jag 1000 kronor fattigare. Men hittills älskar jag den! Jag tycker att den tar riktigt bra bilder för sin prisklass och den duger mer än väl för mig, jag har ju en systemkamera att ta ''finare'' bilder med! Bilderna ned är tagna med mina nya Canon. Klockan fick jag av Sandras familj när jag fyllde år, jag älskar den!






Shopping

Nu ska jag ge mig iväg till Valbo och leta efter en digitalkamera för under 1000lappen. Måste ju skaffa ett minneskort också så att... Jag är inte ute efter den perfekta kameran, jag har ju redan en systemkamera. Så vill jag ha riktigt bra bilder tar jag fram den, men det skulle vara kul att ha en kamera att kunna ta med sig när man beger sig ut på äventyr, haha. Vi får se vad som händer, jag kanske inte kommer hem med något över huvudtaget!

Skolan finns alltid med.

Jag tror närmare bestämt att jag fortfarande är bakfull. Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta men nog ska jag försöka förneka det och ta tag i lite skolarbeten. Uhh, på tal om smärta. Mina leder, mina arma leder. Jag kom mer eller mindre upp ur sängen och kunde knappt gå till köket och sätta mig ned. Nåja. 

Jag har ju nationellt prov i fysik nu på onsdag och jag har inte ens öppnat boken. Nu är jag lagom arg över mig själv men nu förnekar vi det ett tag. Måste ta tag i det här. Dock är det så mycket så jag vet inte riktigt vart jag ska börja! Vi hörs lite senare sötnosar!

Min misär

Jag är stressad och har nattpanik över skolan. Hur fan ska jag få ihop det här? Jag har nationellt prov i fysik och har inte ens öppnat boken! Shit. Helvete. FAN! Förlåt, haha. Rädda mig från denna misär, snälla?

Nu ska jag kolla på serier och plugga, imorgon ska jag plugga och inget annat. Kanske ett och annat inlägg men det hör inte till saken, haha. Puss på er!

Inget kan krossa ett trasigt hjärta

Igår var det balkongmys med Sandra, Sara, Conny, Marcus och Pontus. Sen blev det krogparty på Old Saints. En drink för mycket och någon timme senare gick jag genom staden med en hink och spade i handen. Förvirrande samtal och ett något plågat huvud senare somnade jag i en varm famn. 

Jag köpte en klocka, en fin klocka. Den var dyr och den var min, sen försvann den och nu är jag ledsen. Note to self; köp aldrig smycken på Gina Tricot för födelsedagspengar.

NattiNatti

Nu ska jag packa väskan, ställa klockan och sen sova! Puss på er

it ain't worth it

En egenskap som jag avskyr med mig själv är att jag aldrig kan vara arg på någon i mer än ett dygn. Spelar ingen roll hur sårad jag har blivit eller hur idiotisk personen än är så kan jag inte vara arg. Ledsen, ja, arg, nej. Jag ser oftast på problem som att det är mitt fel, vilket jag oftast vet är fel. 

Nu svamlar jag bara. Jag önskar bara att jag kunde få veta vart alla står i relation till mig. Är det på riktigt eller är det bara önskedrömmar? Det är inte värt det, det gör bara så ont. Förlåt för det negativ inlägget, igen!

Colors of the wind

It is back, det är mörkt, det är jag, det är sexigt. Okej, allt utom det sista.

Sweet miss blue

Kallsvettig, det åskade, jag vaknade, det var hemskt. Jag somnade om, vaknade stressad och kände mig krasslig. Så det enda jag kunde göra vara att avboka min fika med Matilda för att sedan dras med till Valbo. Jag hade nog helst velat ligga kvar i sängen och dra täcket över huvudet. Jag kollade på skor till studenten och konstaterade att mina fötter är för smala och för tunna för att passa i de skor jag vill ha. Jag glider ur dem men kan inte ha en mindre storlek för då hänger tårna utanför. I-landsproblem! Mamma och Anders hämtade även ut skylten som jag ska springa omkring med runt stan den 10 juni. Spännande.

Regn som faller

Sitter i sängen och lyssnar på regnet mot fönstret. Så himla lugnande. Funderar på att krypa ihop i fosterställning och läsa lite. Det är rätt så mycket som behöver läsas på till skolan, som jag jämt säger att jag ska göra men aldrig gör, men å andra sidan är änglar och demoner så bra.  Vi märker vad som händer. 

Idag när jag gick hem från Sandra så regnade det som sagt. Jag gick med ett leende på läpparna och dansade, haha. Jag måste ha sett dum ut, vem blir lycklig av att få regn på sig? Nåja, hoppas ni har haft en bra dag. Min har varit riktigt bra med fina presenter och mycket fika. 

Puss på er.

Trötthet och regn

Har precis vandrat genom regnet och är nu hemma efter en visit hos Sandra! Mysmys, men jag blev så himla trött så jag höll på att somna flertalet gånger. Avskyr när tröttheten bara slår till. Men nu ska jag dra på lite foundation (dålig ansiktsår) och vänta på gäster, hehehehe ;D

Up and away!

Uppe med tuppen, blev väckt av lite skönsång på telefon! Mysigt :D En kvart senare när jag precis skulle somna om går larmet på klockan, vem i all världens namn sätter ett alarm klockan nio på en ledig dag? Tydligen jag. Precis efter det fick jag ett till grattis-sms. Det var lite chockerande, men alltid lika trevligt. Nu ska jag slå på tv:n och ta fram biologin eller eventuellt hoppa in i duschen. Min familj ligger bara och snarkar, som vanligt då. Det märks att man bli som man umgås, haha!

19 år, ja varse!

Ännu ett inlägg om nudlar

Ett helt värdelöst inlägg men jag tror minst sagt att mina nudlar med biffsmak har fått en stark konkurrent! Nudlar med smak utav kyckling och chili. Det är starkt, det är gott, det är kyckling, det är mitt!

Nattmat

Kallt vatten, en skål med nudlar. Nattmat. Allt jag behöver, en inblick i mitt framtida liv, i like it. Något ogillar är illamåendet och huvudvärken. Jag vet precis vart det kommer leda. Självsvält. Allt för att må bra igen. Mina matvanor ser ut som en sinus-kurva. Men skitsamma! Vi tar maten som den kommer.

Som resten av Sverige så är jag ledig imorgon och på fredag. Egentligen har jag varit ledig hela trean skulle jag vilja påstå. Men det är skönt. Jag ska plugga, matte tror jag. Sen biologi, sen fysik, sen mer matte. Jag ska plugga och gråta. Jag ska skriva psykologi också.

Depressioner, ångest, anorexia och något mer. Det är bara att välja och vraka. Jag känner igen mig i allt. Kanske inte i anorexian, men lite. Nåja. Ett arbete i taget!

Måste jag?

Inatt 04:04 var det exat 19 år sedan jag föddes. Jag känner mig inte redo att fylla nitton för efter det kommer 20. Det är för mycket ansvar, förmycket vuxet. Jag är en tonåring, inte någon som ska ge sig ut i det vuxna livet. Igen som ska betala räkningar, bo ensam, leva mitt liv med mina regler. 19 år gammal, en student på väg till Uppsala eller Stockholm. 

Det är skrämmande och det är skönt. Det är allt och lite till. 19 år, vart har tiden tagit vägen? De första tio åren utav mitt liv flög ju förbi, dom minns jag inte. Men resten? Jag minns fortfarande första dagen på högstadiet. Vi satt i en ring och skulle säga våra namn och en sak som vi gillade. Teambuilding i hemlingby och timvis med prat vid busshållsplatser. Med det kom även känslor, ojojoj. 

Lika väl minns jag första dagen på Vasa. Det första jag såg var en liten tjej med världens blondaste och fluffigaste hår och en nästan lika liten tjej med rosa hår. Jag tänkte helt ärligt, vad kommer hända under dessa år? Men sen visade det sig att jag hamnade i en riktigt bra klass. Och även här uppstod det en massa känslor. Jag skyller på tjejen med det rosa håret!

19 år. Nu kanske jag har levt en fjärdedel utav mitt liv, hej och hå! Gammal och grå. Haha.

Dear Santa

When I grow up i wish for this!




Blue eyes



Big and blue. Såg mig själv i spegeln och blev chockad. Idag är jag blår, extra blå.

Nybakat

Det doftar nybakat, bullar om jag ska vara precis. Det är nog en utav de bästa dofterna när det kommer till fikabröd. Nybakade vaniljbullar, nom. Jag är en sån person som älskar krämiga vaniljbullar, gud vad gott. Jag tänkte bara göra er lite avundsjuka, jag har färska bullar, har ni? Haha.

Smoothie

Mamma: My vad vill du ha för tårta när du fyller år?
Jag: jag vill inte ha tårta, ge mig en smoothie istället. En med Kiwi, banan och jordgubbar kanske?
Mamma: Ingen tårta? Det är nå fel på dig.

Ungefär så såg en diskussion ut som jag hade med mamma för någon dag sedan. Idag fick jag en, av Annika, och det var nog den godaste jag någonsin har druckit. Jag ser ut som en kanin och jag har påsar under ögonen. Så går det när man inte sover. 

Men något jag starkt rekommendera är smoothie, för det är gott och nyttigt. Jag skulle vilja påstå att det är det i alla fall.









Pure love

Min kärlek, James Morrison. Jag tror nästan att jag tycker att han sjunger den här bättre än kungen av pop. Men jag har inte bestämt mig än.




Gammal och grå redan vid 18 år.

Inget barn här inte, skönt. Skulle vara så jobbigt att behöva gå igenom en förlossning mitt i allt, haha :D Tydligen är jag frisk som en nötkärna och alla värden såg bra ut. Även om jag nu är glad för detta, ingen vill ju vara sjuk, så är det lite jobbigt. Vad är det då för fel på mig? Min läkare sa att jag kanske bara hade ledvärk utan anledning och det kommer kanske aldrig försvinna. Den glädjen är ju lite över det normala.

Can't wait to grow old and grey. Kan knappt gå eller lyfta saker nu, hur ska jag fungera som 80 åring? Nåja, så länge jag håller humöret på topp så löser det sig!

Hur är det möjligt?

Jag kan inte sova, så här kommer en liten fundering istället. Hur kommer det sig att varenda gång jag helt ärligt säger till mig själv ''nästa vecka/ imorgon ska jag gå till skolan och vara där på alla lektioner och göra allt'' så kommer det upp något? Är det inte något personligt som händer så är det ett möte eller något annat som kommer i vägen, det borde man ju ha förstått. 

Jag har ju som sagt tid på HC imorgon och då tänkte jag att det blir skit bra att gå i skolan efter det. Men jag har ingen lektion efter?! Samma sak idag. Då tänkte jag att nu jävlar ska jag gå på bilden och fixa det här. Då har jag ett möte, som förövrigt blev inställt. Och att det blev inställt var lika bra för jag låg i sängen och brottades med mig själv. Hela min kropp ville springa till toaletten och spy, jag vägrade och jag slapp spy. Men fortfarande. Det gör mig arg. Haha.

Nu ska jag plugga matte tror jag. Jag kan ändå inte sova så jag får väl göra något nyttigt utav tiden. Får försöka läsa lite mer sen. Puss på er så länge!

Harkrankar

Innan jag kryper ner under täcket, slår på Sex and the City för att sedan läsa biologi och Änglar och demoner så tänker jag klaga. Jag tänker klaga på våren. Inte våren i sig utan mer vad denna årstid för med sig. Myggor. Att dom lever på vårat blod är jag mer eller mindre okej med, mitt problem ligger i giftet. Varför sprutar man in ett gift i måltiden? Och varför måste det klia, kan det inte nöja sig med att bara vara lite svullet? Men det värsta är nog harkrankar och spindlar... Jag klarar inte av det, jag springer seriöst och gömmer mig under täcket. Om jag vet att det är en harkrank i mitt rum så ligger alla mina kroppsdelar innanför mitt täcke. Det spelar ingen roll hur mycket jag svettas, harkrankens långa spindelliknande ben skall EJ nudda min kropp. Haha, usch vad fjantig jag är!

Nej nu ska jag försöka komma över dessa fasansfulla djur och kolla på ett avsnitt av SATC och sen läsa lite. Puss på er!


bilden är googlad

William Shakespeare

Love comforteth like sunshine after rain.
-- William Shakespeare

Att falla ned i havets djup.

Som att hoppa ned i ett iskallt vatten som du vet kommer stjälpa dig. Som att öppna munnen och dra djupa andetag och känna hur vattnet sakta kyler ned dina lungor. Att tappa kontrollen över ditt liv, att se alla fel du någonsin gjort passera i revy. Att utsätta sig för onödig smärta.

En person med oförklarlig charm, en attraktion som inte borde finnas. En förbjuden frukt som inte får ätas, en kallt gift på en varm sommardag. Det finns alltid en person vars väsen du inte kommer undan. Vars hårda ord sårar, den som alltid krossar dig levande. Den personen du inte kan andas utan. 

Alla har vi en sån person som det inte finns ett mellan läge för. Antingen är du sårad eller så är du lycklig. När du är lycklig känns det som att inget kan stoppa dig, sen kommer några få ord och det känns som att du faller ned i havets djup med en vikt vid dina fötter. Vikten av allt som gått förlorat. Sen kommer leendet och allt är förlåtet.  Den personen finns för alla, kanske inte lika dramatisk, men den finns.


Förlossning, nej tack.

Gravid? Mm, maybe. Lets find out.

Nyduschad

Sitter i sängen nyduschad och fräsch. Det är så skönt att verkligen bli ren från smuts och fett och allt vad den nu än kan vara! Jag har en hel del tankar som går igenom mitt huvud, tankar om livet, om vissa personer, vad som kommer hända sen, vad jag ska göra och inte göra och lite om vad som kommer hända på lördag. 

Nu tycker jag att vi skippar alla negativa tankar och gör något annat istället! Ha så kul ;)

Möte eller skola

Jag är lite kluven inför morgondagen. Jag vet inte om jag ska gå till skolan eller stanna hemma och närvara vid mötet, så att säga. Jag skulle behöva vara på båda ställena. Skoldagen i sig är inte speciellt lång och uh... hjälp mig? Vi får helt enkelt se vart dagen tar mig. Nåja. Nu ska jag nog lägga mig ner och läsa lita, kanske försöka plugga? Är det bara jag som tycker att det är supermysigt att ligga i en nybäddad säng med skolböcker runt om kring? Haha, jag behöver hjälp. 

Men puss på er så länge!

Äggröra

Jag har precis gjort mig en portion äggröra med persilja, salt och peppar! Jag ville ha i basilika men mina föräldrar trodde inte på den idén. Det blev enligt mig en höjdare. Nu ska jag äta min äggröra och kolla på film, möjligtvis hoppa in i duschen!

15 guys vs. Lady Gaga

Jag såg den här på FB, helt klockren. 


See more funny videos and funny pictures at CollegeHumor.

It's true, it's love

If I never met you, I wouldn't like you. If I didn't like you, I wouldn't love you. If I didn't love you, I wouldn't miss you. But I did, I do, and I will.
-- Author Unknown

Namnbyte?

Som det ser ut på bilderna här nedanför så ser det nästan ut som att jag har bytt efternamn. Det här är då mitt underbara skolarbete. Jag blir nästan lite deprimerad när skolans teknologi inte vill samarbeta! Inte nog med det, det går inte att skicka ett mejl till min lärare heller. Fan. Jag får testa skriva ut det igen, uppenbarligen.





Skolan tar kål på mig

Hello my friends! Mår betydligt bättre idag tror jag, ligger fortfarande i sängen trots att klockan är tjugo i två. Det är illa! Ska ta och hoppa i ett par mjukisbyxor och bege mig ut till kylskåpet och leta efter mat! Sen behöver jag nog plugga. Jag har biologiprov (som jag inte gjorde på avsatt tid), ett tal, samhällsprov, fysikprov, psykologiuppsats och matte... Jag är en död kvinna de kommande veckorna. Det värsta är att alla tre prov ska göras nästa vecka, visst är det underbart? 

Jag får skylla mig själv som har satt mig i den här situationen. Skärpning framöver, på riktigt. Med vissa undantag så klart. T.ex möten och så vidare! Nu ska jag leta efter frukost, puss på er.

rubrik

jag måste andas, jag förstår inte vad som hände. Allt var så bra så blev det såhär. Lika bra, jag tänker inte bli sårad mer.


Nu ska jag sova, jag är trött. Puss på er

Paul Verlaine

And here is my heart which beats only for you.
-- Paul Verlaine

Förstod man ju.

bara dra åt helvete. vad fan tar du mig för egentligen.

En tatuering

Jag vill tatuera mig, jag vill göra det imorgon. Jag vill ha en svala på min handled, en text längs med min fot. Jag är feg, jag vill inte ångra mig. Jag vill ha en fågel på min handled och stolt visa upp den. Vågar jag? En tatuering, på mig? Så här skulle jag vilja ha det. Enkelt, vackert och meningsfullt. Nackdel; så många andra har så.

Greta

Oj, vilken film! Den är mörk, sorgsen och sann. Känslor av många tonåringar fångad på filmduken. Jag tyckte om den. Den bjuder inte på allt för många skratt och den ger dig inte den varmaste känslan inombords. Nåväl, jag tyckte om den!



Hamburgare



Hemmagjorda hamburgare, precis som det ska vara. Ost, sallad, tomat, ketchup och tacosås.

Just det

GODMORGON!



(ja, det var värt det)

Bakis?

Jag vet inte riktigt hur det gick till men bakis är jag. Jag ligger i min nybäddade säng och myser, det förtjänar jag. Jag har en date i kväll, inte en ''nu ska vi dricka vin och tycka om varandra'-date, utan en 'nu ska jag hjälpa dig med matten över internet'-date. Haha. 

Jag pratade precis med finafinafina Anna i telefonen, usch vad jag saknar henne. Tråkigt att hon inte kommer till Gävle nu till helgen. Sorgens dag, haha nej då. Nu ska jag antingen hoppa in i duschen eller kolla på film, troligtvis det sista!

Precis vad det var.

För mycket pengar dracks upp, för mycket biljard spelades, för många cheesburgare, förmånga eskimåpussar utdelades, förmånga kramar. En fantastisk kväll med underbart sällskap. Helt klart värt att göras om. Det har sjungits, skrattats, kramats och varit fantastiskt. Precis så som man vill ha det!

Nu ska jag kolla på film och låta kvällen bli till vad den var. Nästa utgång att se fram emot är på lördag, då ska allt göras om och lite bättre. Det går rykten om att jag ska shota tekila med en klasskompis på söndag. Det blir underbart. Nu film, imorgon mattedate med Sahand. Puss på er.

På en resa genom natten

Det blir utgång, men inte utav den sorten som gör att man snubblar fram och inte minns dagen efter. Snarare en utgång med värdighet, sällskap och biljard. Det ska bli trevligt, jag har spelat biljard en gång tidigare i mitt liv och jag tror inte ett jag gjorde rätt då. Bollarna flög ner på golvet, den vita bollen i hålen. Det var fel, men roligt. Allt behöver inte vara rätt. Ikväll ska jag ha kul och slappna av. En cider, en omgång biljard, massa trevliga människor och musik. 

Det blir en bra kväll. Det blir min kväll.

Studentvägrar.

Den här dagen är allt och inget. Adde, Elin och Nico hämtade upp mig vid ett tiden idag och vi for ut till Valbo för att kolla på klänningar och skor. Det var nästan lite synd om Adde som fick fara runt med tre brudar i klädaffärer. Men jag tror att han kom undan relativt smärtfritt. 

Innan jag köpte min studentklänning hade jag hittat min dröm. Den finaste klänningen i mina ögon men för ett pris av 800 kr. Det gick inte, jag gav upp. Köpte en annan klänning och lät den första förglömmas. Idag såg jag den igen, nu för priset 500 kr. Jag är inte längre glad, jag är ledsen. Jag vill ha DEN klänningen, om jag så ska behöva gå barfota på studenten. 

Jag hade även hittat ett par skor som jag var kär i. Jag testade dem idag och insåg att vi skulle behöva skiljas åt. Dom var inte sköna och jag kunde inte gå i dem. Mitt hjärta är krossat, jag vill inte vara med längre. Jag studentvägrar.

Det var du

Jag låg i sängen redo att sova, en timme senare befann jag mig på en mörk stig i nattens kyla. Det var mysigt, kanske lite för mysigt. Värme, hjärtslag, andetag och trygghet. Det var fel, det var allt som inte borde vara.


Helt utmattad

Jag är trött, utmattad. Jag har haft en riktigt bra dag idag om man bortser från vissa händelser. Jag har städat, på riktigt. Dammat av gitarren och basen, lyft ut allt under sängen och dammsugit, verkligen städat. Dock har jag inte tagit ut dammsugare och dammvattnet. Jag fick bråttom ner till NF. Jag anlände si sådär 50 minuter efter avsatt tid. Men jag hade egentlige inte tänkt gå. Det var tråkigt, blev trevligt och sen jättetrevligt. Många skratt senare skjutsade Adde hem mig och min cykel. 

Nu en kopp te senare ligger jag i sängen och ska sova, åtminstone kolla på film. Jag har tydligen en tripp till valbo som väntar imorgon. Puss på er

Nu skryter vi.

Glädjerus! Jag fick precis reda på de betyg jag har fått hittills på psykologin. På en uppsats om filmen ''lord of the flies'' fick jag VG, snacka om skönt. Det var en uppsats som jag inte alls var nöjd med och som jag avskydde att skriva. Sen fick jag ett stark G på det senaste provet vi hade och det är mer eller mindre ett mirakel. Den dagen åkte bussen ifrån mig så jag var panikslagen, satt och stresspluggade i bilen på väg ner till skolan, hade öppnat boken dagen innan. Haha, där ser man. Jag kan om jag vill. 

Och ja, jag kände att jag ville skryta lite!

5ml kärlek

Jag har ett nagellack, ett nagellack som jag skulle kunna leva med för resten utav mitt liv. Det är rosa, det skimrar och det är nästan genomskinligt. Det är diskret, jag älskar det. Jag borde nog köpa på mig en hel hög innan det tar slut. Depend är helt klart ett utav de bästa nagellacken tycker jag. 

Men nog om det. Jag sitter fortfarande i sängen, jag har inte rört på mig sen sist jag skrev. Men jag har frukost och té vid min sida. Ibland är det bra att kunna trolla!

Hälsocentralen

Jag glömde säga att jag pratade med min doktor på hälsocentralen för ca en halvtimme sedan. Det vad inte alls nå problem att få en tid inbokad. Jag förstår inte vad dem i receptionen håller på med. Varje gång jag har ringt så har dom sagt till mig att min dr. inte har några lediga tider och att jag ska uppsöka en gymnast. Till slut fick både jag och Anders nog så han åkte ner dit när han jobbade och mer eller mindre krävde att jag skulle få en telefontid med min doktor.

Jag pratade kanske med honom i fem till tio minuter och han frågade om jag kunde komma nästa onsdag. Så förhoppningsvis kan vi få bukt på leder, utslag och bortdomningar nu! Men man ska inte ropa hej innan man är över bäcken. 

Nu ska jag ta lite frukost, puss på er.

Här sitter jag och där är fåglarna

Godmorgon mina vänner. Just nu sitter jag i sängen och har precis slängt iväg två mejl till två utav mina lärare. Funderar på att släng iväg ännu ett till till min mentor. Men vi får se vad det blir utav den saken. Efter det här inlägget hade jag tänkt börja skriva lite på svenska talet till nationella så att jag får det överstökat, åtminstone skrivdelen. Sen blir det till att beta av lite matte, nu ligger jag efter så att det står härliga till. 

Det är rätt så surt att sitta i min säng och kolla ut genom fönstret. Där lyser solen och fåglarna kvittrar och jag är inte en del utav det. Jag sitter under täcket överöst med skolarbeten som måste bli klara. Förhoppningsvis kommer jag få hela sommaren till att njuta! 

En dålig sak är att jag inte infinner mig i skolan idag, det betyder att jag missar provet och måste göra det om två veckor då jag har två andra prov och en redovisning. Men det känns fräscht, haha :D

Mysdags

Nu sitter jag mitt i sängen och pluggar! Det är då biologi som gäller och det var genom min biologibok som jag fick reda på Ökenräven. ÅH SÅ BEDÅRANDE! Haha. Just nu sitter jag och läser på lite om blod, det är faktiskt väldigt intressant det här med biologi. Vilka otroliga mekanismer som ligger bakom allt vi gör. Det är väl tur att jag tycker att det är roligt eftersom jag har sökt biomedicin. Jag hoppas verkligen att jag kommer in i Uppsala, det skulle vara så kul. Jag såg att det ''bara'' var 68 (har jag för mig) sökande och jag tror att dom tog in 40-50 stycken. Så chansen finns ju i alla fall.

Åh, jag måste bara säga att värmetoffler, eller vad man kallar det för, är världens mest underbaraste påhitt. Jag fick ett par utav Jims föräldrar nu i Julas och jag använder dem nästan varje dag! Det är det mysigaste mönstret på dem också sen så finns det tillhörande shorts och dom är lika sköna att ha! Tror faktiskt att jag ska hoppa i dem nu! Sen ska jag lägga mig på mage och fortsätta bläddra i biologiboken, jag har ca alla sidor kvar att läsa och det är väl ungefär halva boken. Tror att jag stänger av datorn också så det är lika bra att jag säger sovgott nu så kanske ni kan titta in imorgon? Jag ska visa er min underbara religionsuppsats!




Ökenräv

Titta bara på denna sötnos! En ökenräv som har stora öron för att lättare kunna göra sig av med värme och på så vis kyla ned kroppen. Det är faktiskt helt sant! Visst är den väl bedårande. Rätt så tufft hur olika alla djur är varandra, även inom samma släkte och familj. Nåja, bilderna är googlade och det är alltså en ökenräv eller en fennek som den också heter.




Saknad

Igår skrev jag att jag mådde bra, idag vet jag inte. Allt är upp och ned i mitt huvud just nu och jag vet verkligen inte hur jag ska kunna plugga till provet imorgon. Vill sticka huvudet i sanden och gömma mig ett bra tag. Jag vet verkligen inte vad jag mår sämst över. Jag försöker ordna upp alla tankar, försöker få någon reda i oredan. Jag vet inte hur jag ska förklara mig utan att säga förmycket. 

Person ett:
Jag vill skydda dig, jag älskar dig, jag vill inte att något ska hända. Men jag vill inte ha det såhär och jag vill inte känna ett ansvar som inte är mitt att känna. Jag vill kunna lita på dig och tro på det du säger, men det kan jag inte. Jag är trött på att jag hela tiden blir sviken utav människor jag förlitar mig på, människor som jag har berättat allt för. Jag förstår att det är jobbigt, men tänk på oss andra. Det är inte fel att söka hjälp och acceptera att man behöver den.

Person två: Jag älskar dig, jag vill inte göra något annat. Men nu orkar jag inte mer. Jag klarar inte av alla ''kanske'', ''nog'' och ''jag vet inte''. Jag förstår dig, det gör jag verkligen, men någon gång måste den här leken ta slut. Jag tappar greppet om dig och jag vet inte vad som är värst. Att jag accepterar det eller att jag förlorar dig. 

Jag är trött på alla dom som lovar saker som dom sedan aldrig håller. Det är inte så svårt att vara vän med någon, det är inte så svårt att hälsa och bete sig som vuxna människor. Jag är så less på att jag förlorar greppet om allt, till och med mig själv. Det är ett under att jag klarar det så bra som jag gör, det tycker min kurator i alla fall. 


Förlåt för det deppiga inlägget, men jag måste på något vis uttrycka mig. Jag måste få ur mig allt så att det inte bygger upp och raserar mig senare. För vissa kommer det här inlägget bara vara en stor dimma, det vet jag att det är för mig, och vissa andra vet någorlunda vad jag pratar om i alla fall. Nåja, nästa inlägg ska vara lite gladare, jag lovar. Jag har inte fått ur mig allt men lite. Tack för att ni lyssnade.

Jag saknar er, så att det gör ont. Det är inte så här jag vill ha det.

Sleepy

Nu är jag hemma efter en väldigt lyckad dag i skolan. Riktigt kul att träffa alla igen. speciellt när alla är på så bra humör. Vår lärare i samhällskunskap var sjuk så vi hade inte dom lektionerna idag. Detta innebar att vi slutade fem över två! Skönt med en relativt tidiga dag i alla fall. 

Efter skola drog vi ihop ett gäng och stack till donken och tog en cheesburgare, nom. Det var trevligt att sitta där och prata med alla. Det händer ju inte så ofta! Märks att studenten och sommaren är på ingång, alla är lite extra glada! När nästan alla hade åkt hem så drog jag med mig Elin och Adde till Eurosko och kollade lite på studentskor. Lite vardagsmys sådär.

Nu funderar jag på att lägga mig och sova en timme eller så för att sen plugga lite biologi till provet imorgon. Jag kan verkligen ingenting men skulle jag försöka plugga nu skulle det bara leda till kaos med stort k. En lite tupplur är nog perfekt ska ni se. På återseende!

Godmorgon världen

Jag hoppas verkligen att det är lika varmt ute som solen ger skenet utav! Just nu sitter jag inlidat i mitt täcke och funderar vad jag ska ta på mig för kläder, stort i-landsproblem förstår ni! Jag somnade nog inte förens fyra inatt så jag är förvånansvärt pigg! Har ni några storslagna planer inför dagen då? Mina planer kommer handla om plugg, kul va? Nu ska ni inte tro att jag är bitter, jag finner faktiskt biologi väldigt intressant! Men nu ska jag kasta på mig lite rena kläder, sminka mig och slänga i mig en kopp te eller dylikt. Vi hörs senare, hoppas jag. 





Vad gör jag vaken?

Jag kan inte sova. Min ögon vill vila men min hjärna säger nej. Jag vet faktiskt inte vad det är som är fel. Efter det här inlägget ska jag verkligen försöka stänga ner allt. Jag tror att jag bara har lite för mycket att tänka på. En nära vän till mig mår inte så jätte bra för stunden och det är tråkigt jag älskar henne och vill att hon alltid ska må bäst! Men vem vill inte unna sina vänner det bästa? Jag hoppas på att det kanske är lite bättre imorgon om inte annat har du mitt telefon nummer sötnos. 

Sen har jag blivit ifrågasatt om mitt beteende. Så jag borde väl säga förlåt, vet inte om du läser men förlåt. Jag vet inte vad jag håller på med men tydligen funkar det inte. Det känns som att du är min gravitation som jag försöker trotsa. Men istället för att flyga iväg in i det tomma intet dras jag mot dig. Bakslag tror jag det kallas. 

Men vet ni vad? Jag mår bra, trots allt som händer så mår jag bra. 

Nu ska jag sova, åtminstone försöka. Fyra timmars sömn kommer göra under för påsarna under ögonen tror ni inte det? Puss på er!

Love

When you smiled you had my undivided attention. When you laughed you had my urge to laugh with you. When you cried you had my urge to hold you. When you said you loved me, you had my heart forever.
-- Author Unknown

Time for school.

Imorgon mina damer och herrar, unga och gamla, ska något ske. Något som allt för sällan sker. Jag ska gå i skolan. Åh denna chock! Jag går inte i skolan, jag må vara inskriven där men jag går inte. Det har sina anledningar faktiskt. Nu är det inte som så många tror ''buhu, stackars lilla My orkar inte med skolan'' eller ''buhu stackars lilla My trivs inte i klassen''. Jag älskar faktiskt min klass, okej nu kanske jag ljög lite. Men jag tycker om mina klassompisar väldigt mycket! Jag tycker faktiskt om att gå i skolan, haha. 


Men som sagt imorgon ska jag till kuratorn, lektioner, prata med min mentor och förklara läget för honom. Har inte haft möjligheten att göra det än, sen blir det nog en tripp på stan i min ensamhet och kolla på skor till studenten! Jag har hittat ett par högklackade för 450kr, det var inte så jättefarligt faktiskt. Och jag blev helt kär i dem, direkt.

Det löste sig

Nu är jag äntligen klar med arbetet! Det enda som kanske saknas är försättsblad och referenslista, men oj vad jobbigt det är då. Haha. Ska fixa det nu, sen skickar jag arbetet till mejlen och skriver ut det imorgon i skolan. Det blir ju helt fantastiskt.
Funderar på att krypa ner i sängen med en kopp te och läsa lite biologi och sen fortsätta med Änglar och Demoner. Det känns som att jag har rätten att unna mig det idag, faktiskt. Jag har även blivit efterfrågad om jag har lust att hänga med några polare ut på lördag. Vi får se vad som händer med den saken, kan ju hända att jag måste vara hemma då Anders jobbar natt. Det löser sig alltid. 





Tom Hanks

Jag är helt slut i mitt huvud. Jag vill helst inte ens sitta vid datorn längre men jag måste bli klar med religionen som ska in i morgon. Usch, avskyr att sitta och skriva med världens huvudvärk. Nåja, det löser sig!

Jag har precis kollat på You've got mail på ettan. Jag tycker den filmen är så himla mysig. Tom Hanks är en sådan underbar skådespelare så det är helt fantastiskt. Han är så lugn och sansad och hans röst! Filmen hade premiär 1998 i alla fall. Dom äldre filmerna är oftast de bättre, åtminstone när det kommer till kärleksfilmer!

Nu ska jag nog ta och titta lite på Änglar och Demoner. Jag tror att jag har fastnat i ett Tom Hanks träsk! Bedårande. Har ni inte sett hans filmer så gör det (vem har inte sett dem egentligen?). Forrest Gump, You've got mail, Den gröna milen osv.

Nudlar

Om det finns något jag älskar så är det nudlar. Det är så sjukt gott och det går att variera något enormt med. Wokade, kokta, stekta, glasnudlar och äggnudlar. Idag blev det ett paket äggnudlar och smak utav biff. Det är nog min favorit bland nudlar som man bara kastar ner i en kastrul och häller i kryddan i. Men inget slår wokade nudlar med grönsaker och ev. lite kyckling. Till det ska man helst ha creme fraiche, åh så gott.

Billigt är det också, jag kommer bli en lycklig student! haha. 


Gizmo

Godförmiddag! Jag hade en sådan konstig dröm inatt, jag vet inte riktigt vad som hände, vad jag kände eller hur den slutade. Men nu är jag vaken och sitter i vardagsrummet med Gizmo. Vi ska strax klä på oss och gå ut på en promenad så han kan få göra sina små behov. Han är så söt när han ligger här och snarkar. Haha, min sötnos. Efter det blir det till att leta igenom kylskåp och skafferi för något att äta. 




Jag tror att han är lagom trött på att jag bombar honom med min kamera. Blixt efter blixt, hela dagarna. Men han är ju så söt så jag kan inte låta bli.

Tim Urban - Hallelujah


Religion är inte riktigt min grej.

Jag har totalt fastnat i min uppsats om Opus Dei. Egentligen har jag nog inte ens kommit igång. En och en halv sida har jag fått ihop hittills. Den är 1½ sida ren fakta, årtal, datum och namn. Arbetet ska vara ca 3 sidor, så på en vecka har jag skrivit hälften. Men jag kan inte öppna mitt sinne tillräckligt mycket för att se vad som fattas och vad jag borde redigera. Förstår ni hur jag menar? Jag funderar på att låta den del som är kvar bara bestå utav en diskussion. 

Jag avskyr när jag fastnar så här, eller inte kommer igång. Jag vill verkligen inte lämna in ett arbete som jag inte är nöjd med! Och det ska vara klart på torsdag så jag har kanske inget val. Önska mig lycka till vänner!

Kladdkaka

Jag har precis försökt mig på att baka kladdkaka, det gav kanske inte det vackraste resultatet men nu hoppas vi på att den är god trotts sin tunna existens. Den skulle stå inne 20 minuter, det stod 40. Hahaha, jag borde inte baka! Jag älskar att ha sirap i mina kladdkakor, det ger en smak utav kola. Riktigt gott. Men om ni vill äta en riktigt god kladdkaka borde ni be Linda baka en åt er! Jag tänker lägga upp receptet nu så meddelar jag er senare om hur äcklig den är på en skala från ett till tio!

lite mer än 1 dl smält margarin
1 ägg
2 dl socker
½ dl sirap
1½msk vaniljsocker
5 msk kakao
salt och bakpulver. 

Sen är det bara att vispa, vispa, vispa! Smeten var riktigt god, nu ska jag låta den färdiga kakan sjunka lite. Tror att jag lyckades få minst två mm hög kaka i alla fall.

Uppdate; Det skulle ha varit mindre socker i, helt klart. Det blev som en jättesöt kolakaka. Kanske kan vara gott i små mängder. Nu har jag något att tugga på imorgon.

Promenad i vårsolen

Nu är det dags för mig att ta ut Gizmo på en liten promenad. Han bara ligger i fåtöljen och kollar på mig med funderande ögon. När jag väl säger att vi ska gå ut så kommer han flyga upp på fötterna och springa in i mamma och Anders sovrum, hoppa upp i sängen och springa ut i hallen. Haha, min älskling. 

Det är så härligt väder idag att det inte ens är besvärande att lyfta på rumpan och gå ut med plutten. Soligt väder eller regn, det är då jag trivs bäst med att gå ut. Det är så lätt att bara rensa tankarna. Hoppas ni också unnar er en liten promenad i den fina vårsolen. Man vet aldrig när den återkommer! Nu ska jag kasta på mig ett par strumpor och röra mig utåt.

edit: Det var inte så varmt som jag trodde. Riktigt kyliga vindar, men jag klagar inte!


James Morrison

Underbara låt. Jag älskar James Morrions röst. Det är allt jag har att säga, jag älskar det. Jag älskar texten, jag älskar hur Nelly Furtados röst smälter in så bra med James. Det är underbart. 



Oh, the truth hurts and lies worse
How can I give anymore
When I love you a little less than before?

Oh, what are we doing?
We are turning into dust
Playing house in the ruins of us

Jeans blir till shorts.

Mina älskade jeans gick sönder för kanske en vecka sen och i torsdags tog jag modet till mig och klippte av dem. På den andra bilden kan ni se hur dom blev först. Men jag kände att det blev så ''bulligt'' över uppvikningen så jag klippte av dem en gång till. Jag blev väldigt nöjd. Nu kunde jag ju spara min favorit jeans istället för att slänga dem!








Opus Dei

Idag är det studier som står på schemat. Jag glömde ställa klockan igår innan jag somnade, det ledde i sin tur till att det inte blev någon skola för mig idag. Men det är inte bara i skolan man kan vara effektiv! Nu ska jag sätta mig ner och skriva klart en uppsats på ca 3 sidor om Opus Dei. Det är en katolsk organisation som står för guds verk. Organisationen blev mer eller mindre kända efter Dan Brown hade skrivit om dem i Da Vinci koden. Medlemmarna kan ibland ägna sig åt självspäkning, det vill säga att dom utsätter sig själva för smärta. Varför skulle man då vilja göra en sådan sak? Jo, det är nämligen så att dom tror känner en starkare samhörighet med Kristus smärta. Tro vad man vill om det, men så är det. 

Men nu ska jag inte sitta här och prata på. Ska försöka klämma in ett inlägg senare. Jag har ju klippt sönder mina favoritbyxor. På återseende.


Ring on my finger

Jag har köpt två ringar, stora ringar. Den ena är tantig den andra är fantomen inspirerad, jag älskar dom. Dem är lite som mig, allt och lite till. Haha. Båda är köpta på glitter för 79 kr/st. Lite dyrt kan man kanske tycka, men helt klart värt det!



Första handduken är inkastad

Såhär trött är jag just nu och sådär trött är Gizmo. Jag mer eller mindre håller på att däcka sittandes, det skulle inte vara en höjdare. Jag tänker krypa ned i min säng med mitt röda underlakan och läsa änglar och demoner. Hoppas att ni alla kan få en underbar natts sömn! 

ps; jag ser till min fasa hur jag verkligen behöver plocka mina ögonbryn. Pincetten har varit på rymmen ett bra tag nu.




Studentmössan gör allt till verklighet.

Jag tänker låta mitt första riktiga inlägg handla om min studentmössa som kom förra veckan! Jag har tagit lite bilder så att ni kan få se. En person som jag mer eller mindre ser som släkt meddelade mig idag att det bara är 37 dagar kvar innan jag står på Vasaskolans trappa och utropar min frihet. 37 dagar! Det är verkligt, det går att ta på nu. Det finns där.  I fram på mössan står det My Maria Sjölander och i bak står det Nv3a. 






En kort (lång) genomgång.

Nu ska vi se här, mina kategorier talar kanske för sig själva men det är väl lika bra att gå igenom alla medan tiden finns? Eller vad säger ni? Jag tycker om att ha det strukturerat och vad är då bättre än kategorier?

Citat och dikter: Här kommer jag lägga upp citat som jag finner tilltalande.
Antingen genom att jag har har läst dem eller att jag har hört dem.
Det behöver inte vara citat och dikter från kända personer utan från allt och alla.

Drömmar: Det är här jag kommer skriva om alla mina drömmar som jag har.
Drömmar om framtiden, om det som en gång har varit eller drömmar
som jag helt enkelt har drömt.

From the heart: Här kommer jag lägga upp bilder som ligger mig varmt om hjärtat
och bilder som jag tycker förmedlar något. Jag kommer även lägga upp texter där jag
skriver om något speciellt, en speciell åsikt eller händelse som betyder något för mig.

från gymnasiet till universitet: Har får ni följa mig på min resa från
gymnasiet till universitetet. Det kommer stå om prov, stress och studenten.
Allt som har att göra med skola och dess aktiviteter finner ni här.

Hälsa i alla former: Mat, behöver jag säga mer?
Här kommer jag skriva om nyttiga som onyttiga maträtter,
bakelser och allt som hör till. Allt behöver inte vara nyttigt för att öka hälsan.
Det är även har inlägg om träning kommer hamna, förutsatt att sådana dyker upp!

Musik, fil och böcker: Jag älskar att läsa, kolla på film och lyssna på musik.
Och det vill jag gärna dela med mig till er utav! Så här kommer mina tips på saker
som bör ses, höras eller läsas. Men även vad jag tycker att man bör undvika.
Jag har en känsla av att den här kategorin kommer fyllas snabbt.

To have or not to have: Saker jag vill ha, saker jag har köpt och saker som jag har sålt.
Allt finns här. Det kommer även finnas inlägg om saker jag har gjort om
från ett objekt till ett annat.

Ute och upplever världen: Resor, resor och bravader!
Allt från fester till resor runt om i världen. 

Vardag
: Mitt liv i allmänhet. Saker som händer men som kanske inte är värt att läggas
i en kategori. Allt från hur taskig jag ser ut i håret till bråk mellan vänner. Mitt liv.




Ett nytt kapitel

Det är dags att gå vidare och utvecklas på nya sätt. Jag har skrattat, gråtigt, skrikigt och varit totalt tom när jag har skrivit inlägg. Bloggen har handlat mycket om mig och allt som har hänt runt omkring mig. Jag har sällan dragit mig för att ta upp diskussioner eller ifrågasätta beteenden och det kommer jag inte göra nu heller. En del utav mig kände att det verkligen var dags att låta det förgångna inte vara mer än bara minnen i mitt inre och en annan del vill låta allt vara kvar. Det är den sistnämnda delen som är lite starkare just nu, men trots det beslutade jag mig för att ta bort allt från bloggen och spara det i ett dokument. Nu börjar vi om, på ruta ett. 

Bloggen kommer bli mitt andrum, mitt egna ställe att skriva av mig oavsett vad det handlar om. Många inlägg kommer säkerligen vara värdelösa medan andra kommer vara djupa. Dom kommer vara plågsamma, gläjedyllda eller bara ilskna. Det kommer vara precis vad jag vill att det ska vara. Jag älskar att skriva ner mina känslor på ett papper (i detta fall på datorn) och bearbeta allt som händer. Bloggen kommer inte handla om provocation eller att locka till sig läsare, utan den kommer handla om mig och mitt liv. 

Nu blev det ett långt inlägg, men en ny början. Hoppas att ni kommer stanna kvar och läsa mer utav det jag har att dela med mig av. Det kommer snart ett inlägg som beskriver alla kategorier osv. Puss på er så länge.

RSS 2.0