Varför kan jag inte sluta tänka på det för...

Varför kan jag inte sluta tänka på det för?! Mitt sinne blir fördunklat och jag kan inte se något annat. Damn.


Whatever you do will be insignificant

Break it.

Vintertid och ensamhet

Nu har min älskade Amanda åkt hem! Det ska bli skönt att få sova ensam i sängen, men riktigt tråkigt att vara ensam! Så jag ska ta ut mina ensamhetskänslor på Adde nu när han kommer med tåget. Eftersom att det var så länge sedan jag såg honom så tänkte jag att vi kunde ses idag mellan hans tågbyte. Det enda negativa med det här är att jag måste sitta på centralen till halv åtta (jag har varit här sen halv fyra) men det gör inget! Kan lika gärna plugga till duggan som jag inte kommer klara av. Det är så förbannat tråkigt att bara sitta och läsa rakt upp och ner... Är det bara jag som inte riktigt känner mig tillfredsställd med att det är vintertid nu?

I love you guys

Kärlek på den här kvällen ♥ 
party?

Jodu, vi sörjer den kommande duggen med lite bacardi razz. Fint ska det vara, tycker ni inte? Amanda och Anastacia är här och gör mitt liv lite bättre än innan. Haha.

Amanda is in town

Hej mina änglar! What's up? Haha. Jag och Amanda har precis kommit hem från stan, det blev en hel del shopping, tyvärr. Jag har nu köpt julklappar till både Linn och Mamma, hoppas att dom blir nöjda, annars jäklar!! 

Ikväll blir det en myskväll med några drinkar och lite skön musik hemma hos mig. Hoppas på att mina älsklingar här i stockholm kommer och sprider glädje. Men fram tills dess så ska jag och Amanda ta en powernap och plugga lite (jag pluggar till omduggan, kommer ändå misslyckas på måndag.)

Soon enough

Spänningen är olidlig. Snart kommer Amanda hit och förgyller min tillvaro. Fram tills dess ska jag sitta och gå igenom peroxider som förövrigt är jävligt förvirrande. Efter reaktioner ser dom ut som sträckgubbar, det är ungefär det jag har lärt mig idag. Känns väldigt stabilt. Fan då. 

Hur som helst så ska jag hämta Amanda på stationen vid fem och sen hade jag tänkt släpa med henne på shopping. Antingen idag eller imorgon. Troligtvis blir det väl imorgon med tanke på att vi ändå ska ner på stan. Jag behöver verkligen nya byxor. Dom jag har nu är antingen försmå eller förstora. Haha. 

Men nu ska jag fortsätta plugga och längta! Pussis

never give up, never break

Andreas satt precis och berättade om sitt baskerprov för mig. Jag är stolt över att min kära vän inte gav upp! Och samtidigt som jag sade till honom att man aldrig ska ge upp och bara fortsätta framåt så insåg jag att det är precis vad jag borde säga till mig själv.

Jag har alltid sett mig själv som envis, jag brukar aldrig ge upp. Tror jag på något kan jag vänta i 6 år, det har vi fått bevisat för oss, tyvärr. My point is: varför har jag börjat ge upp nu? Jag vet ju att jag kan. Ibland är jag vara så himla jobbig. Jag brukar vara expert på att bita ihop och klara mig igenom saker. Hur tufft det än är. Oavsett om jag ramlar ihop avsvimmad på marken så reser jag mig alltid upp och fortsätter gå. Bokstavligt talat. Nu får jag skärpa till mig. Res dig upp.

You do what you have to

Usch vad jag mår dåligt idag! Det blev ingen skola för min del, vilket inte alls är bra! Så nu har jag lite ångest över det. Men vad ska man göra. Nu ska jag gå och köpa lite mat, slå på lite musik och sätta mig ner med Fesseden. Önska mig lycka till!

when the world gets in my face

i say: have a nice day.

Far away from everything

Jag blev vald till representant för BRO. Det känns bra! Nu ska jag skippa en dag i skolan och åka till Lund. Det kunde ni väl aldrig tro att jag skulle göra? Gå och engagera mig menar jag. Det känns bra att faktiskt kunna bidra med något mer än att bara närvara på lektioner. Jag vill ju vara med och påverka min framtid! Det borde väl inte vara så konstigt? 

För övrigt så har jag haft en underbar kväll med mina brudar (minus Cornelia) på kungshallen där vi satt kvar ett bra tag. Det var skönt att koppla bort efter 8,5 timmar i labbet och bara snacka en massa skit! På tal om labb... Min labbgrupp måste vara något utav den klantigaste gruppen i världshistorien. Jag skrattar så att jag gråter varenda gång! Jag vet inte hur mycket saker vi har haft sönder, som tur är så har det bara hänt under diskning men i alla fall! Jag var, dum som jag är, lite väl nöjd över att jag inte hade haft sönder något. Idag i matsalen sa det CRASH! och jag såg hur det flög glassplitter över hela golvet. Där stod jag helt chockad över vad som hade hänt, haha. Men det är roligt att kunna varva det allvarliga med härliga skratt ibland. 

Richard sa till mig att jag inte gjorde något annat än att skratta men att det var bra. Haha, jag är tydligen en väldigt lycklig person nu för tiden.

make her a victim

Det gick inte så bra med pluggandet. Jag hamnade framför en film, men nu är det slut med det. Jag ska hoppa ner i sängen och ta böckerna och skrivhäftet med mig. Det är inte alla som har dejt med organkemi varje kväll. Jag antar att man måste ha tur någon gång, haha. 

Berättade jag någonsin att jag lämnade in min ansökan till BRO? Well I did... Jag borde få veta inom någon dag. Låt oss hoppas på det bästa, haha. Vi får se hur det går med det. Annars kan man alltid söka till FUM. Gud vad jag känner att jag vill engagera mig i något! 

Utöver det vanliga så behöver jag sysselsättning. Jag håller på att gå under när allt jag gör är att vara i skolan till nio och sen hem och ''plugga'' eller städa. Jag måste verkligen börja träna eller något. Synd bara att det ska vara så förbannat jävla dyrt överallt bara. Jag ska försöka tvinga Laura och Anastacia att träna med mig! 

Men nu måste jag lägga mig och plugga så att jag somnar någon gång. Det kommer bli en lång dag imorgon. Puss på er!

Grillchips

Jag har precis kommit hem från skolan. Även om det tar emot att säga så blev det en tidig dag idag, haha. Nu ska jag ta en glas vatten och försöka ta tag i plugget inför duggan. Jag kollade igenom det lite lätt igår och fick väldigt mycket panik. Men det är som det är. 

Imorgon har jag en labb på jag vet inte hur många timmar... Det trevligaste är ju att fyra timmar bara kommer gå till att stirra på en vätska som förångas och sen kyls ner till vätska igen. Så värt det... But that's the life i choose, haha :)

På tal om något helt annat så äter jag grillchips till middag. Jag hoppas att ni där på andra sidan av skärmen är stolt över mig.

The blue sky can't even describe the next morning

Jag är rädd för mina egna drömmar,
jag spenderar dagarna med att förtränga,
jag låsas att jag inte ser,
att jag inte hör,
att det inte finns.You my love

På fredag kommer min älskade Amanda! Det beskedet såg verkligen till att få mig på bättre humör idag. Det kommer bli så kul! Jag ska se till att plugga ordentligt nu i veckan till duggan så att jag verkligen kan umgås med henne. 

Idag kommer även Adde till Stockholm, förvisso stannar han bara i 40 min. Men vad gör man inte för att få snacka lite skit med sin bästa killkompis! Det var så länge vi sågs också. Haha, jag börjar nästan känna mig lite isolerad har i Stockholm, fast just nu har jag ingenting emot det! 

Jag har i alla fall kommit fram till vad jag tyckte om gårdagen och jag är nöjd. Jag hade jäkligt roligt under de bra stunderna och det är dom som räknas eller hur? Suck it up. Men nu ska jag kanske ta och leta reda på lite vettiga kläder så att jag inte ser helt sönderfallen ut när jag träffar Adde. 

Vi kommer antagligen höras mer under dagen, annars så får väl alla ha det så bra.

Bilden är på mig och vackra amanda under studentdagen, närmare bestämt champagnefrukosten! 

Jag vill inget annat än hem just nu. Men m...

Jag vill inget annat än hem just nu. Men med tanke på att jag inte vill gå ensam (på en väg som jag aldrig har gått förut) så ska jag hem till Cornelia och sova. Jag har fortfarande inte bearbetat den här kvällen så jag vet inte vad jag ska säga mer än att jag är besviken. Jag har varit på allmänt dåligt/lågt humör ikväll. Inget blev riktigt som förväntat. Jag har haft trevligt, men ja. Jag är less på tvetydigheter.


Vad gör vi?

NU KÖR VI! 

Nu är det dags för mig att röra mig hem till Cornelia där städning och sminkning står på schemat. Det var även tänkt att hon skulle hjälpa mig att städa men hon gick och la sig i min säng och verkar ha somnat där. Som vanligt då! Kanske är det lika bra att hon sover lite så att hon håller sig vaken ikväll, haha. 

Jag har äntligen fixat internet, dock blev det mobilt bredband. (btw så var det the man of my dreams som sålde det till mig, haha nejdå) Jag kände att det var lika bra så med tanke på att jag kommer spendera en hel del i tid i skolan och på tåg så ja. Men nu ska jag försöka packa klart min väska så att jag kan åka någon gång. 

Jag hoppas att vi ses ikväll!

Cornelia antastar mig! Hon har hittills ty...

Cornelia antastar mig! Hon har hittills tyckt om min rumpa väldigt mycket. Hur pass frivillig antastnigen var från hennes sida går att diskutera då vi sover i samma säng inatt... Jag måste säga att hon sköter sig bra just nu med tanke på snarkningarna som melodiskt kommer fram. Jaha, imorgon är det gasque. Är det all in som gäller eller hur ser det ut? Jag vet inte om jag vågar köra all in, det kan ju bara sluta på ett sätt och det är fel! För övrigt så tycker jag inte om att bussen från SU tiöl mig slutar gå klockan ett! Då har man ju knappt kommit igång, haha :p jag ska ta reda på gångvägen så borde det lösa sig som handen i handsken. Men nu ska jag sova.


Det snöar i Stockholm, betyder det att vi...

Det snöar i Stockholm, betyder det att vintern verkligen är här? Det är mysigt att se snöflingorna falla, även om det är lite blött. Jag sitter och tänker på förra årets första snöfall och inser hur mycket som har förändrats... Till det bättre. Snö i Stockholm.


Idag var jag hämtade ut min tenta, jag va...

Idag var jag hämtade ut min tenta, jag var två poäng från ett högre betyg! Haha, jag förstår inte varför det alltid blir så! Men jag är riktigt nöjd med tanke på den totala tiden jag pluggade! Nu sitter jag och väntar på att Cornelia ska föna klart sitt hår så att jag kan flytta! Hon är snäll och hjälper mig med den första rundan innan hon ska möta upp sin fader. Sen blir det till att åka fram och tillbaka själv med alla väskor. Men jag vet inte om jag orkar göra det idag så det blir kanske på fredag. Men ikväll ska jag få sova i en säng! Aldrig trodde jag att jag skulle bli så lycklig över en trivial sak som det! Haha jag kräver inte speciellt mycket, den saken är ju klar! Jag blev nästan deprimerad när jag såg hur lite pengar jag har på kortet, men snart får vi pengar och då jävlar :D


Kan ni förstå min ilska när jag, som fa...

Kan ni förstå min ilska när jag, som fattig student, köper glass för 50 kr och så var den inte ens god? Det känns inte okej. Hur som helst. Idag var jag på ett möte i skolan och hör och häpna, min röst räknades. Det är inte alltid det händer. Som det ser ut nu så kommer min klass ha möjligheten att göra ett ex-jobb på 30 hp istället för 22,5 hp. Efter lite eftertanke så känns det väldigt bra och det är skönt att få den möjligheten (förutsatt att jag är kvar sista terminen)! Utöver det så funderar jag på att engagera mig i någon organisation eller så (i skolans anda, så att säga). Men oavsett vad man gör så måste man ju motivera! Och det är inte jag speciellt bra på! Jag hade ju turen på NF att folk motiverade för mig i de olika posterna. Men det ska nog lösa sig, eller vad tror ni? Det skulle hur som helst vara roligt och berikande att få ta del utav det. Men nu ska jag sova så att jag kommer upp i tid imorgon och kanske till och med hinner läsa på lite inför föreläsningen. Det skulle nog behövas. För övrigt vill jag till Gävle och hämta mitt täcke. Puss!


Vad är det med er killar och att vilja ha...

Vad är det med er killar och att vilja ha med mig på kryssning? Haha, tänk så trevlig alla måste tycka att jag är! Här trodde jag att jag var ett socialt missfoster, haha. Åh! Imorgon får vi kanske tillbaka tentaresultaten! PANIK!


ready to party

Hej snyggingar! What's up? Livet leker, solen skiner, snön faller, eller vad?

Det känns lite konstigt att sitta och lyssna på partymusik och vara helt fixad redan... Men om en timme så är det dags för mig att hoppa på tunnelbanan och bege mig till KI för sittning. Tyvärr kommer jag vara ensam till en början då Cornelia har dubbelbokat, haha. Men jag ska nog kunna reda mig själv, eller vad tror ni? Jag hoppas på en grym kväll! Haha, Anastacia har redan bokat mig imorgon. ''Det kommer garanterat finnas mycket att prata om My'', det låter ju lovande.
NÅJA! Jag tänkte bara titta in och säga hej en snabbis. Jag måste bara säga att det känns enormt skönt att sitta vid en riktigt dator med internet, haha. På tal om det måste jag beställa internet... oups.
PUSS HEJ!

Ångest

Hej på er... Om ni bara visste hur trött jag är just nu! Jag ligger i sängen (soffan) och funderar lite. Är folk nonchalanta med flit eller faller det sig helt naturligt? Delta inte i en konversation om du inte tänker prata. Oavsett om det är via sms eller ett riktigt samtal. Förvirrande :( vissa individer är så otroligt svåra att läsa av eller att bara förstå sig på. Idag har jag gjort av med på tok förmycket pengar! Två par skor (vad handlade det om egentligen?!?!!!) och ett läppstift (why?), som tur är så är jag nöjd och jag har fortfarande pengar kvar. Hur det kan komma sig vet jag faktiskt inte. Usch, ångest!! Imorgon nalkas det sittning och jag ser verkligen fram emot det. Ska bli riktigt roligt att träffa lite nya människor! Det är väldigt konstigt det här, från ingenstans gick jag och blev ett sociallt monster. Fint ska det vara. Om ni vill ses imorgon så är det alltså på KI jag kommer befinna mig, annars har ni ju mitt nummer ;) på tal om det! Vem i helskotta är det som tror att dom är lustiga och ringer med doltnummer till mig mitt i natten?! Och när jag väl svarar så får jag bara en massa toner tillbaka. Det är hur som helst inte ok :) Men nu ska jag sova, godnatt!

Little drummer boy

Kvinnor och deras problem! Haha, Anastacia är så söt, förlorad, men söt. Jag måste säga att hon förgyller mina dagar här i Stockholm! Vi har till och med haft en dejt i gamla stan. Mysigt! ;)
Just nu sitter vi i 75:an och pluggar tills imorgon. Jag ska ju inte ljuga och säga att det går speciellt bra med tanke på att vi gör allt annat än att plugga. Men snart så! Det är så himla svårt att veta vad det är som kan tänka sig komma på skrivningen imorgon. På ett sätt känns den inte alls svår och därför vet jag inte vad jag ska plugga på. På ett annat sätt känns det som att det är så himla mycket och därför vet jag inte ens vart jag ska starta. haha, det är synd om mig. Jag och Anastacia tröstar oss själva med lite julmusik!
ANYWAY, sluta snacka massa skola var det. Igår köpte jag en mössa och vantar! Jag blev riktigt nöjd, fast i morse kändes det inte lika stabilt, men det är okej. Det var en liten ångestkänsla som kröp över mig när jag betalade i kassan men det förvärrades av avin jag fick på mejlen. Att betala hyra måste vara lite utav det trevligaste som finns, speciellt när man inte har pengar! Haha, nejdå så fattig är jag inte... tror jag. Men nu måste jag faktiskt ta och plugga! Puss!

Jag känner mig nästan förolämpad... Men nu...

Jag känner mig nästan förolämpad... Men nu ska jag och Anastacia plugga lite till labbskrivningen imorgon. Det känns inte speciellt svårt men lika bra att köra.


Värdig?

Haha, jag är helt mållös! (det händer inte ofta)... Efter en promenad med Anastacia genom gamla stan så har vi kommit fram tillatt vi inte ens är värdig marken som många män står på, haha. Imorgon funderar jag på att köpa vantar och mössa, seriöst? Vantar och mössa!? Hur kunde det bli så kallt så snabbt? Fast det kan ju vara mysigt det med :) Jag känner att jag vill gå och titta på hockey... Inte för att jag fattar vad som händer på isen eller så, men det skulle vara kul! Jag kom ihåg en match mellan Sverige och Kanada för något år sen (typ vm, os eller? Haha) och Sverige förlorade. Jag har nog aldrig varit så arg i hela mitt liv! Haha, jag minns att jim knappt vågade prata med mig efter den matchen! Jag tänker se på det hela som att jag är en väldigt charmig människa som bara vill Sverige det bästa! Haha. Men nu ska jag ladda mobilen och läsa en bok eller nå! Sovgott.

Det här är nig den slappaste dagen på e...

Det här är nig den slappaste dagen på evigheter. Jag har inte gjort något annat än att kolla på film, det är knappt så att jag har klätt på mig! Jag har satt på mig en tröja. Nu ska jag kolla på remember me och gråta ögonen av mig. Så himla mysig film! Och angående gårdagen: den var helt galen. Alla dessa tillfälligheter och udda människor! Haha.


Ni borde vara så stolta över mig! Idag h...

Ni borde vara så stolta över mig! Idag har jag skaffat hemförsäkring, till studentpris och allt! Haha. Den här dagen har varit riktigt lång! När klockan ringde imorse ville jag inte riktigt ge vika, men mobilen vann och jag klev upp ur sägen (läs soffa, som för övrigt börjar tära på min rygg). Jag har spenderat ungefär hela dagen med att fundera på vad jag gör här egentligen! När vår föreläsare gick igenom introduktionen till allmän organisk kemi så kunde jag inte göra mer än att skaka på huvudet. Men det ska bli kul, så vi får se vad som händer! Jag avslutade kvällen med att nästan göra klart enzymkinetik rapporten. Lika bra att få det gjort så jag kan spendera imorgon kväll med att bara ha kul! Bara två snabba frågor som inte har något att göra med varandra: hur snygg får man vara? Och hur påträngande och mysko får man vara? Jag bara undrar. Puss hej!


Åker längs med Stockholms gator under stjä...

Åker längs med Stockholms gator under stjärnklar himmel, kan det bli bättre?


Idag hade jag som sagt tenta och det gick ...

Idag hade jag som sagt tenta och det gick rätt så bra! Jag lyckad absolut inte få dom högre betygen, så naiv är jag faktiskt inte! Haha. Efter tentan gick vi runt på stan och sen åkte vi hem. Jag vaknade nyss helt omtöcknad och ska börja göra mig redo för utgång! Jag behöver sysselsätta mig! Café opera it is! Någon mer som ska dit?


Hmm...

Hmm...


Jag har en riktigt bra dag idag! Jag är i...

Jag har en riktigt bra dag idag! Jag är inte alls stressad inför tentan imorgon. Även om jag kanske inte kan allt ingående så kan jag det ändå övergripande och det känns skönt. Jag vet redan vad jag ska fokusera på idag så det är inte heller så stress givande. GUD VAD SKÖNT! Jag är på väg in till skolan nu för att möta upp tjejerna och plugga lite :)


Hur kommer det sig att jag betalar tre hyr...

Hur kommer det sig att jag betalar tre hyror på en månad? Jo men så går det om man flyttar runt som en hemlös i Stockholm! Dock har jag ju turen att faktiskt ha någon stans att bo! Tänk vad trevligt vi kan ha det! Jag vill inte vara ensam en sekund för jag har glömt bort hur man är det! Haha. Men det kommer bli awesome. Första besöket får pizza ;) (kanske, om jag tycker om er) haha men nu ska jag omfamna memmlers och min dator!


"du får inte ha sex med någon från Gävle, ...

"du får inte ha sex med någon från Gävle, dom är inte bra nog! Bara från Stockholm" , haha ibland är Cornelia lite halvlustig.


Jag glömde adressändra, attans. Nu sitte...

Jag glömde adressändra, attans. Nu sitter jag i alla fall på tåget. Jag har en redig huvudvärk och alldeles förmycket att lära mig tills på onsdag. Om tentan går bra så ska jag fira med att Carro kommer till Stockholm och hälsar på. Vem kunde tro att hon skulle vara först... Men det ska bli trevligt (förutsatt att det blir av). Men nu ska jag återgå till min date med de associerande organen vid matspjälkning.


Idag ska jag göra adressändring, tufft! ...

Idag ska jag göra adressändring, tufft! Det känns lite konstigt att avskriva sig helt från Gävle. Men Stockholm blir mer och mer mitt hem. Awesome! Haha, nu ska jag nog ta och kliva upp ur sängen och äta lite frukost. Men först; grattis Cornelia!!


Hur mycket kan man egentligen förändras ...

Hur mycket kan man egentligen förändras på en månad? När jag tänker tillbaka på mig själv, den personen som alltid stod och trampade i samma spår och som aldrig lyckades bryta sig fri, så känner jag att jag har förändrats. Jag är inte samma person som ältar samma sak i flera månader eller den som ständigt försöker visa sig. Det är skönt, jag är avslappnad. Självklart är jag samma person med samma värderingar som innan, men jag bryr mig inte lika mycket längre. Eller ja, i många fall. Och jag kan ju meddela alla ni som kör med det där fula spelet, där nu försöker ge mig skuldkänslor (vilket här flertalet personer som verkar göra), det funkar inte. Tyvärr. En killkompis sa idag "bortsett från en person så är du den enda som jag tycket är starkare mentalt och som jag ser upp till. Du har tagit dig igenom ett helvete och klarat dig och blivit starkare". Det var coolt att höra! Tacka vet jag alkoholen som gör folk frispråkiga, haha. Nu ska ja plugga/läsa/sova. Tack alla ni som gjorde kvällen grym och Manne som satt och gjorde mig sällskap på bussen!


Hur kan man sakna något som inte existera...

Hur kan man sakna något som inte existerar? Eller snarare längta efter. Bra fråga va? Jag kan ju passa på att meddela er att skolan går åt helvete... Grupparbetet måste finslipas (dock var han imponerad över hur avancerade vi var) och rapporten måste komplementeras. UNDERBART! Men nu är det förfesten hos Martin och sen biljard! Det ska också bli intressant med tanke på min trötthet tillsammans med alkohol! Puss


RSS 2.0