Domino


Hollywood whore

zVhE4N on Make A Gif, Animated Gifs



Her friends are all gone,
She's going insane
She'll never survive without the money and fame

It's all going down the drain

Hollywood whore
Passed out on the floor
I'm sorry but the party's over

The talk of the town,
And she's going down
I'm sorry but the party's over

Hold me now, I'm six feet from the edge

Idag skiner solen och det känns som tidig vår! Men något säger mig att vi inte kommer komma undan snön. Jag sitter på bussen in till stan för att möta upp Jen. Sen måste jag plugga...


six

Kvart i sex ringde klockan, kvart över sex klev jag upp. Nu sitter jag här i sängen och varvar kemi med facebook och lite härlig pluggmusik. Ska strax lägga allt fokus på pluggandet innan det är dags att hoppa i kläderna och bege sig ner på stan och in i folkvimmlet. Människor är som galna nu under rean, speciellt här i Stockholm. Men det kan ju vara lite mysigt det också. Folk är alltid galna här i Stockholm och så var det bra med den saken, haha. 

Dock skulle det vara skönt med 20 minuter power nap, men risken är väl att det blir 2 timmar... Vi får se hur jag gör!

Kemi

"You will never learn how to solve problems by just reading a book. You must try, and fail, and try again. You must learn from your mistakes. You must get frustrated when you can’t solve a problem. That’s the learning process. The worst thing you can do is to read through the solutions manual and think that you now know how to solve problems. It doesn’t work that way."
Så börjar inledningen till en kemibok som Cornelia hittade och mejlade över till mig. Jag är kär. Hur sinnessjukt är det inte att jag knappt kan sluta och läsa en kemibok? Tänker sitta och läsa den ett tag innan herrn kommer och ska kolla på film. 

AH, jag är så glad. Kanske kan man lyckas med den här kursen också. Det vore rätt så skönt. Imorgon blir det till att gå upp tidigt och plugga! Nu har jag fått tillbaka mitt jäklaranama igen. Haha.

Chemistry

Jag sitter och koller på massa youtube-klipp om kemi. Jag har ju tenta den 10:de och det oroar mig något så enormt. Jag ligger efter en hel del nu igen. Men det löser sig!

Ska kolla lite till och sen ska jag nog städa. Kanske unna mig en tur till affären och köpa något gott?


Imagination

Imagination is more important than knowledge.

~ Albert Einstein


Vit jul

Jag fick min vita jul och rör mig nu mot varmare breddgrader (läs:Stockholm). Sitter på upptåget som precis rullade in i Tierp. Det ska bli skönt att komma hem till mitt stökiga rum.


Sliten

Efter ett x antal Ipren börjar jag känna mig mer levande. Natten var hemsk... Jag låg och kallsvettades hela natten och drömde massa mardrömmar. Den tydligaste drömmen är att jag blev kidnappad och tvingad till att bada i ett badhus, haha.

Hur som helst börjar min vistelse här i Gävle lida mot sitt slut och det är dags för mig att fara hem till Stockholm. Planen var egentligen att jag skulle ut och festa ikväll och åka hem imorgon. Men min stackars kropp klarar inte av det.

Nu ska jag dra på lite smink så att jag ser lite mer levande.


Nöjd

Jag hoppas att ni har haft en riktigt bra dag idag, för det har jag haft! Nöjd tjej som rör sig hem till Stockholm imorgon.


Tomten

Midvinternattens köld är hård,
stjärnorna gnistra och glimma.
Alla sova i enslig gård
djupt under midnattstimma.
Månen vandrar sin tysta ban,
snön lyser vit på fur och gran,
snön lyser vit på taken.
Endast tomten är vaken.


Nygjord julskinka

Det ser kanske inte mycket ut för världen, men som jag har väntat! På 72h har jag sovit fyra och jag var så trött men jag vägrade ge mig! Jag skulle var vaken under uppe sittar kvällen med Bingolotto och jag skulle vara vaken tills skinkan var klar. Med lätt feber och frossa from doom så var det inte det lättaste jag har gjort. Men nu ät mackorna uppätna och det är dags att sova!

Ps, det ser inte alls speciellt gott ut men det var det! Har väntat ett år på det här!


I keep my distance, but you still catch my eye


And off we go!

Nu sitter jag och Amanda på bussen mot Gävle! Jag hoppas på en vit jul med snö som smälter bort den 26:e.


Turn your lights on for me

Genom att släppa rädslan så kanske jag kan få något så mycket bättre.


Take my tears and that's not nearly all

Lyckades sova en hel natt utan att vakna till, det kan vara första gången på några månader (dvs att jag somnar i tid och utan att ha varit vaken natten innan).

07:50 vaknade jag pigg och glad och efter en halvtimme av slappande så klev jag upp och nu sitter jag på bussen mot skolan. Jag ska skriva på några protokoll som jag justerade samt träffa correborre för lite projektarbete (helt spontant!).


Nomy- Cocaine


And of i go

Jag tror att det är dags för mig att slänga in handduken för ikväll. Jag har varit så sjukt seg idag men har ändå hunnit med en fika med finaste Jennifer. Lyckades till och med få i mig en risotto med kyckling. Om ni någonsin är i stockholm och på sveavägen gå till Café 60. Väldigt mysigt och lite nergånget fik. Okej, nu är det dags för den efterlängtade sömnen. Känner mig hjärndöd och ögonen svider.

4:e advent

Och snön faller! Jag vet inte om jag är glad eller missnöjd över detta. Men glad advent på er alla!


Skriver idiot i ditt pass

EXAKT så har lycklig var jag hela kvällen igår. Det var länge sen jag mådde såhär bra.


In the twilight

Då kör vi ikväll igen då! Tentapub, here we come!


I put my pants on one leg at the time


If i was your vampire

Jag är inte lika taggad på att klara morgondagens tenta som jag var på att klara duggan i måndags. Med ett ex antal felprioriteringar under veckan så satte jag mig alltså NU och började plugga. Ibland blir jag så less på mig själv.

Men efter imorgon (idag) har jag jullov! Då blir det massa mys, hoppas jag. En hel del plugg och desperata försök till att vila ut!

Okej, NU KÖR VI! Jag har inget att förlora.


"Blixtrande svarta ögon bakom slöjans förlåt"

Amanda läser om orientalen. Citatet var så bra att jag var tvungen att få det på bild.


Put your heart in the air

Jag älskar dig ja, japp så är det.


Got a first class seat ticket to the moon

Jag KLARADE duggan!


Mr backwards


112



Sliten tjej med ringar som även Frodo skulle fasa att bära. 
(ja, jag drog precis världens sämsta skämt)

Dugga, läkare, sömn, duka, sömn. det är planen. Vi får se hur mycket jag klarar. Ser man dum ut om man sitter och sover i ett random hörn i skolan?

vinna eller förlora

Nu gäller det. På 5 timmar ska jag lära mig allt och lite till. 

JAG.MÅSTE.KLARA.DUGGAN.

Så nu smäller det, energidryck och musik.
Inga undantag, ingen paus, inga ursäkter. 
allt eller inget.
Nu är det på riktigt. 
Ne.se är nattens gud.
Han vet allt jag behöver veta.

GE MIG.


Collide


Quote

The greatest mistake you can make in life is to be continually fearing you will make one.

~ Elbert Hubbard


Tomtelatte!


I Stockholm är det helt normalt att:

Försova sig och sminka sig på bussen. Att konstant sitta och stirra på sig själv med hjälp av kameran iPhone för att få till maskaran. Stockholm är en fantastisk stad utan hämningar. Just därför drar jag allt till sin spets och gjorde precis allt det jag beskrev ovan.

Jag vet... Jag är sliten!


LCHF-Recept: Grillad Kyckling m. Jordnötssås

Jag måste bara dela med mig av ett recept som jag hittade på nätet. Det var ett LCHF recept för kyckling i jordnötssås. Genom att freestyla lite halvt om halvt så blev det helt sjukt gott. Tyvärr har jag ingen bild, kanske kan ta en lite senare idag då jag ska äta det igen! 

För oss räckte detta till 4 potioner om inte mer.

Ingredienser:

2 st stora kycklingfiléer
1 st lime
2 dl matlagingsgrädde 15%
2 dl Kokosmjölk
4 st stora matskedar slät jordnötssmör
Röd currypasta
Salt
Peppar
Pasta
Tillagning:
  1. Först och främst skall kycklingen tinas om detta behövs.
  2. Därefter delas den upp i lagom stora strimlor.
  3. Stek på kyckligen lite lätt i jordnötssmöret och tillsätt grädden och kokosmjölken.
  4. Mängden currypasta eller Sambal Oelek (som användes i ursprungsreceptet) är beroende på hur starkt ni vill ha det. Jag tillsatte 3 tsk currypasta.
  5. tillsätt limesaften från den färska limen. Jag använde hela.
  6. Låt det hela stå och sjuda i ca 10 min.
  7. Smaka av och krydda
  8. Servera

Ni som känner mig vet att det här med att vara nyttig och följa recept inte riktigt är min grej så jag valde att koka lite tagliatelle till maten. Bäst är det att använda färsk pasta till!

Hoppas att det smakar!

Ballerina- pepparkaka

Jag kunde inte motstå!


Snö

Missnöjda tjejer som måste ut i snön och bråka...


Timbuktu- Resten av ditt liv


...ett iskallt Ikea-land

God dag! Hur står det till med er alla? Med mig är det faktiskt rätt så bra! Jag och Amanda unnade oss en lyxig brunch med juice, äggröra, cibatta med ost och skinka samt julkalendern! Efter det satte jag mig ner och slog in årets första julklapp! Den ser inte så julig ut men nu får det vara så!

Nu ska jag sätta mig ner och läsa lite kemi och dricka energidryck! Puss på er!


Lidingö

Jag måste säga att utsikten som jag har på väg till jobbet på morgonen är det verkligen inget fel på! Det är något med mig och glittrande hav, det är så vackert!


Laserdome

Juste! Jag måste ju berätta om Laserdome, det var så jäkla roligt! Tyvärr var det väldigt många som i sista minuten avböjde. Men det hindrade inte mig från att tagga till! För att göra det hela lite roligare så klädde jag och Jen ut oss till något som liknar en Rambo ninja, ni måste ju förstå hur awesome det är? Resten av gänget kom i Barney anda, they suited up! Haha så jäkla kul!


Jobb

Jag är så himla trött... 4h sömn inatt och nu sitter jag på bussen på väg till jobbet. Känner mig lite krasslig i halsen också... Men det är bara att ta sig till jobbet och se glad ut!

Måste erkänna att jag är lite orolig, har inte jobbat på Lidingö sen i somras, vette fasiken om jag minns hur man gör. Jag kommer inte ens ihåg inloggningsuppgifterna till kassan, haha. Men allt löser sig, jag borde egentligen bara vara glad för att jag inte försov mig!


PEPP


2:a december

Snart är julen och hela 2011 förbi, det går så snabbt! Det ska bli skönt med ett nytt år och en nystart.

Idag lyckades både jag och Amanda att försova oss så det blev inget pluggande innan tvättiden som börjar snart!

Dock har vi hunnit äta frukost, kolla på adventskalendern och öppnat en lucka! Traditionerna flödar! Haha


krångel med blogg.se

Jag har försökt hela dagen att uppdatera från mobilen, men det har bara krånglat. Väldigt typiskt. Hur som helst så har jag haft en rätt så skön dag idag, det är inte mycket som har hänt men lite aktiv har jag varit allt. 

Jag vaknade rätt så sent, skulle egentligen gå upp samtidigt som Amanda och sätta mig och plugga hela dagen. Hon försov sig så det blev ingen frukost, där med lyckades jag sova som en stock fram till 12:30. Vaknade med andra ord lagom till att det började mörkna utanför fönstret. Det märks att jag håller på att bli sjuk för jag sover så tungt för en gångs skull och när jag väl vaknar så har jag inga problem med att vända på mig och somna om. Men trots detta så klev jag upp ur sängen och började plocka lite här hemma, diska och så tog jag bort överflödiga ljushållare som inte riktigt passar in at this moment. 

jag spenderade även någon timme med att försöka få igång min gamla iPhone 3GS som Amanda skulle få. Men efter att jag försökte göra en systemåterställning så dog telefonen och ville aldrig starta. Så efter cirka 24h lyckades jag alltså idag få igång den igen. Snacka om lycka! Så nu är Amanda en telefon rikare! 

När Amanda hade kommit hem från le school så gick vi till plantagen (hej, förädare nummer ett. Jag som jobbar på blomsterlandet och allt) som bara ligger 10 min gångavstånd härifrån. Vi fick oss en liten promenad och med mig hem fick ett julblommsarrangemang följa med och A fick med sig en silverlykta och en förlängningssladd som vi så länge har letat efter. Så nu lyser stjärnan och blomman blomstrar för full! 

Jag har även hunnit med en grundlig städning här hemma med dammsugning och avtorkning av golv. Känns bra att få undan allt och verkligen få rent allt. Hittade en vinfläck under sängen så nu är den borta också, haha. Imorgon ska det tvättas, pluggas och spelas laserdome! Det kommer bli så jäkla bra! 

Nu ska jag dyka ner i sängen och köra en omgång Wordfeud med Amanda! 
Puss!

Smith Westerns- All die young

"I wanna grow old before I grow up, I wanna die with my chin up" - Smith Westerns


RSS 2.0