Hej vänner! Hur står det till med er? Ja...

Hej vänner! Hur står det till med er? Jag är precis på väg ner under täcket och ska vila mina ögon som inte alls hänger med. Jag börjar misstänka att jag behöver läsglasögon, hm... Jag tvekar på att jag kommer passa i det! Det är skitsnyggt på andra men troligtvis inte på mig. Jag skulle bara se ut som en liten flicka som försökte se vuxen ut, hm. Vi får se hur det blir! Imorgon har jag redovisning om serinproteaser. Även om jag inte alls har pluggat (dum som jag är) så känns det helt okej! Det chockerar mig! Många av er vet hur jag brukar vara inför en redovisning. Totalt sönderstressad och redo att fly landet. Men nu känns det ok, haha vi får se hur jag känner imorgon! Men jag borde nog sova nu. Jag har ställt klockan på halv sju i hopp om att hinna göra allt jag behöver göra innan jag åker till skolan och sen till Gävle. Jag förstår inte hur det kommer sig att jag åker dit hela tiden... Men nu är det sista helgen på ett tag, hoppas jag! Vi får se hur det blir när jag ska flytta. Nej, sömn var det! Ciao.


Min teori om att alla är svin är nu bekräf...

Min teori om att alla är svin är nu bekräftat. Haha, lycka till :)


Klockan är tio i sju och det är onsdag. Ja...

Klockan är tio i sju och det är onsdag. Jag sitter på tunnelbanan med pizza som mitt slutgiltiga mål. Pizza och plugg. Och jag är berusad! HUR GICK DET TILL?!


Åh! Haha vilken dramatisk dag det här ha...

Åh! Haha vilken dramatisk dag det här har varit! Idag har jag i alla fall varit ledig och fick därmed en sovmorgon (även om jag självmant vaknade vid nio...)! Jag hade såna otroligt konstiga drömmar inatt och när jag vakna så var jag både arg och panikslagen. Haha det tog ett tag innan jag lyckades förstå att jag bara hade drömt allt. Resten av dagen har jag och Cornelia spenderat med att städa och rensa ut lite saker. Nu ska jag strax bege mig mot socialhögskolan eller vad det hette och möta upp Jennifer! <3 vi ska ta oss en välförtjänt fika innan det är dags att öva in presentationen tills på fredag :)


Ångest över det normala, vad är det som...

Ångest över det normala, vad är det som händer? Jag vill krypa in i ett skal och stanna där tills februari eller liknande. Jag har spenderat den senaste halvtimmen med att bara skratta, så bra mår jag ( känn ironin)! Haha, lite sömn kanske? Åh... Ångest. Nu upprepar jag bara mig så jag borde kanske avsluta här, puss


Fyfan säger jag bara! Hahahahaha jag orkar...

Fyfan säger jag bara! Hahahahaha jag orkar inte nå mer! Okej skärpning, nu ska jag lyssna på ordf.


Räddad framtid ingen fritid

Min framtid på ki är räddad! Nu kanske det finns en möjlighet för mig att klara av tentan! Haha, lagom dramatisk ;) något som dock skrämde livet ur mig var insikten om att vi inte bara har tenta nästa vecka men även att 20hp organisk kemi börjar på torsdag. Hallelulja! Nej men vadå, en utmaning hit eller dit spelar väl ingen roll? Jag hade i alla fall tänkt att fira eller sörja nästa fredag, ge tips på lämpliga ställen att utföra detta på, haha :) Det känns rätt så skönt nu när laborationsrapporten är inskickad (dock gjorde vi inte klart den sista uppgiften, oups) och projektarbetet är så gott som klart! Nu är det fokus på tentan som gäller! Det slog mig precis att jag snart får hämta MINA nycklar till MITT rum. Den ni! sen är det bara inredning och hyror kvar, haha. Det ska bli både skönt och tråkigt att bo ensam. Jag och Cornelia har grymt kul tillsammans och jag måste säga att det underlättar pluggandet en hel del. Jag får skaffa Skype och ha dejter med alla ;) men nu måste jag fortsätta plugga på hormonerna (taaack!<3). So long :)

Vad gör ni vakna så här sent? Haha, det...

Vad gör ni vakna så här sent? Haha, det är helt sjukt hur trött man blir som student! Aldrig har det väl hänt att jag har ens varit trött innan två på natten? Nu klarar jag knappt att vara vaken till tolv, haha. Men det är väl kanske bra också? ;) jag sitter nu och funderar på att ge upp för idag, ni vet hur det är när man bara står och trampar på ett och samma ställe! Men imorgon måste. Jag bli klar för då ska rapporten in minsann! Haha, det löser sig nog. Det är ändå skönt att vi bara kan få godkänt som Max, det minskar pressen lite. Jag kan ju även meddela er att tågresan idag gick betydligt mer smärtfritt än i fredags! Nu väntar jag bara på besked om Carro kommer till Gävle i helgen, då vet ni vart jag kommer befinna mig. Jag vill bara ut och dansa( sen när började jag tycka om det) och ha kuuuuuuuul! Orkar inte med skolan/drama eller idioter och allt däremellan! Nej, nu ska jag inte vara sån! Det är faktiskt kul med skola! :) Men nu ska jag lägga mig och läsa en vanlig bok! Puss på er.


Hej vänner! Hur står det till? Jag sitte...

Hej vänner! Hur står det till? Jag sitter på tåget hem ni, det är smockfullt! Folk står upp för att få plats. I överlag har jag haft en bra och lugn kväll. Jag var lite smått skoltrött och panikslagen inför tentan igår. Det är bara en vecka kvar innan man ska infinna sig i skrivsalen. Det känns inte speciellt bra just nu... Att ha fritid den kommande veckan kan man ju bara ta och glömma. Jag ska låsa in mig i lägenheten och försöka fatta allt. Ett lycka till skulle vara på plats just nu. Nu ska jag fortsätta läsa på om lymfsystemet (som för övrigt inte är speciellt svårt att fatta), men ni får ha det så bra!


Excel <3

Det här är första gången på en evighet som jag sitter vid en riktig dator med internet (skolans datorer räknas fan i mig inte) och det är så skööönt! Synd bara att jag sitter och skriver på en vidrig labbrapport om enzymer. Det är lite utav en plåga, men vad gör man inte för skolan... Jag satt i fyra timmar och försökte förstå mig på excel (jag skämtar inte), sen visar det sig att jag hade gjort rätt från början men aldrig accepterat graf-grejen. Ni kan ju tänka er hur matt jag är just nu, haha.

Nu sitter jag och försöker mest ignorerara hela rapporten men jag vill helst ha det gjort tills imorgon, vilket känns lite långsökt. Jag skulle egentligen ha dragit ut med Martin, men så blev inte fallet. Jävla rapport säger jag bara :p Men nu tänker jag nog ta en pause och dricka lite té, kolla på tv och läsa en tidning. Sen kör vi igen!

gud vad trevligt det måste vara att läsa min blogg när allt jag skriver handlar om skolan och hur lite jag förstår... Haha förlåt! Jag kan ju meddela er att jag nu är stolt ägare utav en iPhone, kärlek <3 Men ciao!


Tråkigt att du är besviken, trevligt att...

Tråkigt att du är besviken, trevligt att du älskar mig, synd att jag har slutat bry mig. Vad ska jag säga? Jag tänker inte rulla in mig i en massa drama nu kan jag ju ta och meddela er mina kära vänner. Det är lite roligt hur mycket en flytt till Stockholm påverkade mig! Det är skönt, jag har nog aldrig varit såhär lycklig förut! Njut av livet, synd att det tog mig x-antal år innan jag faktiskt tillämpade teorin, haha. Men vet ni vad? Nu ska jag faktiskt ta och krypa ner under mitt täcke och läsa en bok innan jag faller in i djup sömn. Puss! Btw, jag ÄLSKAR min nya (gamla) iPhone! Kärlek.


Det är så tragiskt. Det är aldrig rätt...

Det är så tragiskt. Det är aldrig rätt när folk dör, men en tolv årig kille... Jag tyckte bara att det var värt att ge honom en tanke eller två... Och linn om du läser det här så tänker jag på dig.


på gott och ont!

hur ska jag kunna lära mig 20 aminosyrors utseende utan till? Seriöst? Jag kom, jag såg och jag gav upp, haha ;p den dagen den sorgen! Nu sitter jag på cornelias golv och skriver om serinproteaser. Fint ska det vara! Annars så är jag festsugen, inte ok!

En trött my som håller på att flytta ä...

En trött my som håller på att flytta är tydligen hjulbent och kobent samtidigt. Ni kan ju tänka er hur det såg ut, haha! Vid nästa flytt kräver jag manlig (eller massa) hjälp om jag så ska behöva frakta hit er från Gävle! Men nu är jag klar och ni kan ju gissa hur skönt det är! :D


Flytten har börjat och spänningen är olidl...

Flytten har börjat och spänningen är olidlig och hela kroppen värker! Nu kör vi! :D


Usch vad dåligt jag har sovit inatt. Jag ...

Usch vad dåligt jag har sovit inatt. Jag har legat och frysit och vänt på mig hela natten. Jag har jätteont i ryggen och är inte alls utvilad! Men jaja! Nu ska jag hoppa upp och göra mig redo! Jag ska ju flytta idag! :D


Jag har precis raderat 4000 sms i min inko...

Jag har precis raderat 4000 sms i min inkorg... Det är rätt så mycket sms, inte konstigt att mobilen var seg!


ÄNTLIGEN är jag på centralen! Inväntar...

ÄNTLIGEN är jag på centralen! Inväntar nu tåget mot ropsten sen blir det horizontellt viloläge i några minuter innan det är dags att börja packa väskorna inför flytten till cornelia imorgon. Jag har så sjukt mycket grejer med mig. Jag fattar inte hur jag ska få plats med allt i mitt rum, ännu mindre hur jag ska få plats med det hos cornelia!


Jag börjar bli trött på att folk utnytt...

Jag börjar bli trött på att folk utnyttjar mig. Jag ställer mer än gärna upp på det mesta men det ger inte er rätten att ta mig för givet eller behandla mig som en slav. Sluta upp med det, jag orkar inte bli förbannad! Jag är för glad för att vara arg :D på tal om glad! Idag pratade jag med carro, det är helt fantastiskt vad bra vi kommer överrens nu efter att vi båda har flyttat, haha. Men det är kul! Jag har saknat henne <3


you'll be fallin in love

Gävle = drama
Jag tror att det är bäst att jag håller mig borta från den här staden och de flesta utav invånarna, haha. Det var någon som sa innan jag flytta ''Fan My, snacka om att du rör till det innan du flyttar och sen bara lämnar det!!''. What can i say, it's complicated. Haha.

Anywho! Nu ska jag klä på mig (nej, jag har fortfarande inte gjort det) och invänta moder jord. Vi ska nämligen göra sällskap till vallokalen som ligger fem steg utanför mitt fönster. Jag måste även höra av mig till Nico så jag kommer in i rummet. Skulle vara jobbigt om jag måste åka till KTH och hämta nycklarna. Uhh. 

På tal om något annat så hade jag en jättemysig dröm inatt! Helst hade jag inte vaknat, men någon gång måste man väl ta sig tillbaka till verkligheten, haha. 

Jason Mraz


Godmorgon! Eller ja, snarare förmiddag. J...

Godmorgon! Eller ja, snarare förmiddag. Jag ligger just nu i min säng omsvept utav mitt täcke och lyssnar på musik. Jag ska strax hoppa in i duschen och sen börja packa. Jag tror att mitt tåg går vid halv sju så jag är väl hemma hos nico vid nio. men som sagt, duschen nästa! (haha, jag hör hur gizmo står utanför dörren och fnyser)


Jag förstår inte. Det finns alltid någo...

Jag förstår inte. Det finns alltid något som ska krångla till det... skitsamma, jag känner mig så dum! Nu ska jag inte verka deppig! Jag ska nog ta och somna till filmen som går på 4an eller en bok. Och imorgon åker jag tillbaka hem! Frågan är bara hur jag ska kunna ta mig från centralen! Det ska bli jäkligt intressant att se med tanke på alla väskor och böcker. Haha, jaja. Puss hej.


Om ni bara visste hur skönt det var att s...

Om ni bara visste hur skönt det var att sova i en riktig säng inatt! Även om det kändes lite ensamt, haha. Nu sitter jag i fåtöljen hemma med gizmo brevid och tittar på tv. jag funderar på att läsa en bok som INTE handlar om kroppen, för en gångs skull. Det var egentligen tänkt att jag skulle åka hem idag men jag beslutade mig för att stanna i gävle en natt till. Och kanske var det klokt... Nu är jag med bjuden ut ikväll men hör och häpna jag tackade nej. Jag måste ju spara pengar till den kommande festen på kåren! Haha, ne nu får jag nog ta och mysa lite med voven.


Hejsan! Vilken kväll det blev igår! Det ...

Hejsan! Vilken kväll det blev igår! Det var kul att träffa alla, det var ju ett tag sen. Men nästa gång ska vi ha betydligt roligare med lite mer röj! Haha. Nej, det blev en eller två cider förmycket för att min ekonomi ska klara av det här. Nu ska jag gå upp och tvinga mamma att koka ägg!


Jag måste älska när små barn barn prat...

Jag måste älska när små barn barn pratar om det pågående valet! "vad skulle du ha röstat på om du fick?" där svaret blev: rödgrönt, kristendemokraterna! Eller... MODERATERNA! Haha, två sekunder senare tar dom upp hästar och hundar och börjar leka med dom, haha.


Nono

Jag tycker om hur bloggen inte vill ladda upp mina inlägg från mobilen (känn den ljuva känslan av ironi). Igår kom i alla fall Adde fram till Stockholm och vi satt upp till SENT och pratade om allt mellan himmel och jord. När jag väl insåg vad klockan var så var det bara att hoppa ner i sängen med Nico. Jag tvingade Adde till att ta min säng, lite behagligt lär han väl få ha det?

Tyvärr så somnade alla innan mig så på min vänstra sida hade jag Nico och hon lät som snabba bilar som susade förbi och på min högra sida lite längre bort hade jag Adde, han lät som en buss som brummade fram. Det hela slutade med att jag lade mig ner på golvet med kudden över huvudet i ren strejk och utmattning. Haha, det måste ha sett så dumt ut! Huvudsaken var ju att jag kom upp i morse och det gjorde jag!

Vi hade labb idag i skolan och min grupp gled igenom det hela med glans och fick sluta lite tidigare. Det resulterade då i att jag nu har en lucka på lite mer än två timmar innan jag börjar igen. Det är bara att tacka och ta emot! Hade tänkt sätta mig ner och skriva lite om Serinproteaser och ''från gen till funktionell protein''. Inte så svårt, det jobbigaste är att komma igång.

Men nu måste jag sluta pladdra här. Kastar väl in ett till inlägg ikväll (jag kommer antagligen ha skittråkigt på tåget) eller innan det är dags för mig att röra mig mot min grupp. Puss så länge!

Dagens konstanterande: killar är likadana ...

Dagens konstanterande: killar är likadana oavsett i vilken stad dom bor. Haha... Nej vet ni vad.


by myself

om ni bara visste hur glad jag är över att jag lyckades fixa alla papper till sssb! Helt av egen maskin har jag nu skaffat ett studentrum! Gud, det låter som värsta grejen, haha det är inte så jag menar. Hur som haver, den 16:de nästa månad får jag flytta in. Jag hade velat flytta lite tidigare men det är som det är. Anywho! Nu sitter jag och pluggar lite på nervsystemet. Ska kolla igenom aminosyror och sånt lite senare. Helt ärligt känns det som att jag bara sitter och stirrar blint i boken. Ni får önska mig lycka till!

Jag får nycklarna om en månad! Awesome!

Jag får nycklarna om en månad! Awesome!


Kära värld! Vilken röra allt är. Just ...

Kära värld! Vilken röra allt är. Just nu är jag himlans stressad! Anyway: idag åkte jag till sssb för att lämna in lite papper som senast skulle vara inne imorgon. Då visar det sig att jag måste ha mitt personbevis också i och med att jag har bytt namn. Så imorgon måste jag försöka fixa det. Nu håller jag på att tvätta och jag skulle verkligen behöva duscha. Jag ska strax ner och slänga i en till maskin också. Sen blir det plugg på nervsystemet. Ångest. Men nu ska jag inte klaga! för övrigt är jag osäker över en viss grej, usch. Nå ja! Puss så länge!


Idag är en riktigt seg dag! Till att bör...

Idag är en riktigt seg dag! Till att börja med så ville jag inte ens vakna men nu är jag här på st. eriksplan och väntar på tjejerna. Vi ska tydligen börja gå till skolan här ifrån... Typiskt mig att gå på såna dumheter! Haha, det kan nog bli bra. Hmm, annars då? Jag blev erbjuden ett studentrum på 18 kvm, så det kändes bra! Dock är det lite problem med några dokument så jag ska försöka ordna det idag. Annars blir jag utan! Men nu måste jag lägga på ett kol!


Jävlar vad kul jag hade igår! Först had...

Jävlar vad kul jag hade igår! Först hade vi lite lätt nollning och det var hur trevligt som helst! Sprang runt på stan iförd i en kockmössa, haha. Efter det så gick jag på stan en snabbis innan jag hoppade på t-banan och åkte hem. Mjölig och kladdig som jag var så fick jag hoppa in i duschen haha. Det var ett helveta att få bort mjölet ur håret kan jag ju säga! När jag var klar så var det bara att åka in till skolan för sittning och fest. Jag har nog aldrig dansat så mycket i hela mitt liv tror jag. Ja ni, ni skulle ha varit med! Awesome! Mina fötter är helt trasiga efter gårdagen, men det var de värt! Nu ska jag kolla om jag har någon mat att laga! Puss!


Vackra stockholm <3

20100906649 (MMS)

Vackra stockholm <3


Hohoho (franskt uttal). Så här ska jag se ...

20100911653 (MMS)

Hohoho (franskt uttal). Så här ska jag se ut imorgon, kan ni gissa vad jag ska vara? Ni får verkligen ursäkta för att jag ser så trött ut! Jag håller på att somna ståendes! Idag har jag varit med mina älsklingar och jonas. Manliga som vi är så har vi bakat muffins och när jag kom hem runt halv elva så ställde jag mig och började handtvätt, haha. Fint ska det vara! Men nu ska jag däcka i sängen så att jag orkar kliva upp vid 8 imorgon (döda mig?) men det ska bli skitkul! Många Pussar från bagaren! Haha


Usch vad jag är trött och sliten jag är...

Usch vad jag är trött och sliten jag är idag. Varken hals eller huvud mår bra idag! Men det är bara att bita ihop och se glad ut. Bussen stannade precis vid ki så nu ska jag vänta på Anastacia så ska vi gemensamt gå och hämta våra labrockar. Wounderful, undra bara hur mycket pengar vi måste punga ut! Jaja! Nu ska jag gå, puss


Förstår ni hur mysigt jag har det? Jag sit...

20100909650 (MMS)

Förstår ni hur mysigt jag har det? Jag sitter på golvet i tights och en tunn kofta med datorn i knät. Jag håller på att skriva sammanfattningar från föreläsningarna. Det är lite riktlinjer att gå efter innan jag har läst allt i boken! Då får jag kanske fylla i en hel del! Det enda som är jobbigt just nu är avsaknaden utav internet! Men jag klarar mig på mobilen :) men nu ska jag fortsätta med det här, puss så länge!


Det blev inget grupparbete idag, jag har r...

Det blev inget grupparbete idag, jag har redan gjort de flesta uppgifterna så jag ska kolla av lite på självstuderingstiden med den grupp jag brukar vara i. Det betyder alltså att jag börjar halv elva. Tyvärr är jag för pigg för att sova så jag ska göra lite frukost och sätta mig ner och plugga. Jag ska försöka läsa igenom det vi ska ha seminarium på idag. Den killen är så otroligt stressande och opedagogisk så hela klassen sitter som frågetecken. Haha. Men nu ska jag kliva upp ur sängen! See you later!


kära värld

Kära värld! Jag har knappt haft tid till att skriva något här på bloggen... Men jag vet inte hur många det är som läser heller, haha. Mina dagar består i princip av: skola, skola, buss och t-bana, plugga och att laga mat! Anders skulle bli så stolt över mig, haha. Just nu ligger jag i sängen och funderar på om jag ska gå på grupparbetet imorgon. Men nu ska jag sova' puss

Jag bara pluggar och pluggar! Rätt så intr...

20100905647 (MMS)

Jag bara pluggar och pluggar! Rätt så intressant faktiskt, men det är en hel del termer faktiskt. Jag känner hur smart jag blir! Haha :) men jag tror att jag och nico ska börja röra oss hemåt, rätt så skönt... Jag tror att jag behöver en tablett eller två.


teknologi...

jag blir galen snart! Datorn funkar inte och internet på mobilen är segare än segast. Men jag antas att jag ändå inte skulle orka sitta vid datorn. Jaja det är som det är! Ska försöka imorgon igen. Men nu är det bara en lugn kväll som gäller. Det är film på tv och ostbricka med jennifer! Plus lite plugg ibland. Haha. Puss tills nästa gång!

Nu börjar jag och jen att röra oss ut mot ...

20100903646 (MMS)

Nu börjar jag och jen att röra oss ut mot söder för att fira en tjej. Fint ska det vara! Det blir en lugn kväll idag. Förutom det uppenbara med pengabristen så ska jag upp och plugga imorgon. Men ni får ha det så bra! Nu ska jag kolla på solnedgången och hoppa på bussen!


Godmorgon alla! Hur står det till? Jag si...

Godmorgon alla! Hur står det till? Jag sitter återigen på bussen på väg till skolan. Jag har en känsla av att den här dagen kommer bli riktigt lång. Men det ser ut att vara intressanta föreläsningar så det är bra. Vi ska även få introduktion till projektarbetet, hua mig! Nu är jag snart framme men jag har ingen aning om vart på området jag ska vara... Önska mig lycka till! Jag ska försöka skriva om något intressantare sen, haha. Kan inte vara kul att höra mitt snack om skolan hela tiden!


Vilken dag! Jag kan ju säga att jag än så ...

20100902639 (MMS)

Vilken dag! Jag kan ju säga att jag än så länge är sjukt nöjd med mina föreläsare! Efter skolan så åkte jag hem och sen gick jag till affären och köpte mig 4 måltider. Gualaschsoppa och varma koppen. Soppan var kanske inte det billigaste men den är lite mastigare än varma koppen. hur som haver! Imorgon ska jag köpa en bok av en äldrekursare, jag ska få den till ett bra pris så jag är nöjd. å juste! Min dator har dött!!! Tror ni att jag är glada tjejen nu? aja, nu ska jag och jen kolla på film och sen blir det sängen.


Haha, det borde man ha fattat. Lite högre ...

20100902636 (MMS)

Haha, det borde man ha fattat. Lite högre standard än så trodd jag nog att universiteten hade! Notera gärna att jag är 30 min tidigare!


Jag är helt chockad över att jag orkade ...

Jag är helt chockad över att jag orkade kliva upp ur sängen idag! Jag var lite tveksam igår innan jag somnade men det blev hur bra som helst. Just nu sitter jag på ettans buss mot fridhelmsplan för att byta till trean mot ki. Det är så härligt väder här just nu! Puss så länge


Så här sliten är jag! Jag har träningsvärk...

20100901635 (MMS)

Så här sliten är jag! Jag har träningsvärk och är öm i varenda del utav min arma kropp! Nu har jag i alla fall lagt mig i sängen och ska sova, jag kan ju säga att jag kämpar för att hålla ögonen öppna och hjärnan i någorlunda balans. Haha. Jag var ju som jag kanske nämnde på internat med klassen under tre dagar. Vi hade det riktigt roligt (eller jag hade det roligt) och jag måste säga att alla är trevliga och relativt lätta att samtala med. Imorgon nalkas det en heldag i skolan och det börjar klockan nio. Det kunde ha varit värre. Men nu ska jag lägga mig och sova och försöka lista ut hur jag ska finansiera mina måltider, haha. Bara så att alla vet så smsar jag gratis till alla nu så underhåll gärna mig! Sov gott mina älskade... Ps: jag är så trött att jag snart svimmar...


RSS 2.0