Leder

Idag är en sån dag då jag har otroligt ont i mina leder. Eller ont är fel ord, det är mer som en irriterande känsla som spriders sig från lederna ut i kroppen liksom. Sounds wierd? Det ilar liksom. 

Hur som haver. sitter i soffan och kollar på tv samt försöker jag plugga lite, men det går inge vidare. Aja, jag försöker i alla fall! A for effort.

Midsommar

Tänk att midsommar redan har passerat! Det är ju helt glalet. Gårdagen var hur mysig som helst. Började dagen med att grilla med familjen och sen blev det fest med vännerna och avslutning på krogen. Det var skönt med en utekväll i Gävle, det var länge sedan gävle levererade! Haha. 

Idag ska jag bara sitta i soffan och ta det lugnt. Måste plugga lite så det är det mest avancerade som står på schemat.

Solkysst

Idag har jag varit hos sötissandra och bränt mig i pannan, helt ok! Mer färg ska det bli imorgon! WOOP! 


Drömmar i flertal

- Öppna ett mysigt café
- Tidningsredaktör
- Äga en restaurang
- Äga en mysig butik
- Åklagare, put those bastards behind bars
- Psykolog
- Jobba med missbrukare
- Forska
- Bli en grym kirurg
- Förskolelärare med inrikting idrott och matte
- Polis
- MILITÄR
- Ekonom
- Stridspilot, åh det har jag velat bli enda sedan jag var en liten skit! 

Ja, listan kan göras lång. Problemet för mig är att sålla ut vad jag vill göra. Några av punkterna skulle jag kunna öppnå med min nuvarande utbildning, men samtidigt är det bara en punkt på en lista och det finns så mycket annat jag vill göra. 

Nej, efter att ha plockat de poäng jag behöver så ska jag faskien påbörja och avsluta en civilingenjörsutbildning. Why not? Det kommer bli a pain in the ass, but i'll make it. Tror jag, haha. I värsta fall får jag väl hoppa tillbaka på biomed och avsluta det. Det är ju det positiva med KI, det är bara att ta ett sabbatsår från skolan och ge sig ut i världen och testa nya saker! 

Så länge jag har mina vänner och älskling så spelar det andra mindre roll. Jag vill ha ett jobb, ett liv, en utbildning. 

Nu ska jag försöka börja plugga lite. Har några saker som måste skrivas klart och sen skickas in till läraren.

Rättegången mot Breivik

Sitter hemma och kollar på rättegången mot Breivik. Jag finner det intressant att de påstår att han inte är mentalt sjuk. I min värld är det så svårt att se hur en frisk människa skulle kunna göra något sånt som han har gjort. Å andra sidan så är det väl bra om dom synar hans bluff. Jag skulle gissa på att han försöker spela på mental sjukdom, det är ett "behagligare" straff. 


Karln borde sitta inspärrad för evigt. Men skulle han bli satt bakom lås och bom så skulle han väl inte överleva mer än ett år. 


House MD, högskolepoäng och sånt

Det är nästan så att jag får skylla mig själv. I Augusti har jag 5 tentor att göra, för att inte tala om två duggor. Men så blir det om man är dum och skjuter upp allt i sista sekunden. Jag ska sätta mig ner och räkna ut hur mycket jag egentligen behöver göra. Men jag måste trots allt ta 26 poäng innan sommaren är över. Haha, shit. Så kan det gå! egentligen skulle det nog räcka med att göra alla duggor/labbar och tentor för den här terminen, men it seems like it's not working. Så det är bara att kämpa vidare! 

Sitter just nu och skriver sammanfattningar på seminarium och labbar som jag ska skicka in till min lärare i en av kurserna, då får jag iaf 6 till poäng --> 20 poäng kvar att plocka! Sweet va? Haha.

nej nu ska jag fortsätta skriva och kolla på house. Jag blir alltid lika inspirerad av att kolla på den serien när jag pluggar. Det är nog för att han verkar så likgiltig till allt men ändå jääääävligt bright. 

Nå väl, ciao!

Hell has frozen over

JAG LEVER, lovar! 

Det har varit mycket fläng hit och dit, så jag hinner eller orkar inte uppdatera bloggen. Jag har inget av värde att dela med mig av så därför är jag hellre tyst. Men jag lovar och svär på att jag ska bli bättre. NU har jag även fått igång blogg.se-appen som har krånglat för mig så jag hoppas att det ska bli roligare att uppdatera. 

Så nu ska vi se, vad har hänt i mitt liv då? 

  1. Jag har blivit pensionär. Jag och älskling går och lägger oss innan 12 varje kväll i princip. Dock är det rätt så skönt
  2. Något jag aldrig trodde skulle hända (hör ihop med 1) men jag vaknar och är pigg vid nio varje morgon. Väldigt irriterande.
  3. Jag har skrivit min första tenta sen augusti. Tror dock inte att det gick så bra.
  4. Jag har anmält mig till 1000 andra tentor som jag inte har en aning om hur fasiken jag ska kunna klara. Men det löser sig!
  5. har en livskris där jag inte vet vad jag vill göra med mitt liv, men det löser sig också.
  6. har jobbat ihjäl mig de senaste veckorna i hopp om att få lite pengar som jag ska kunna spara och använda nästa termin när jag inte kommer få csn.
  7. kommer antagligen inte få csn
  8. har festat, som vanligt. Tror dock att jag börjar bli gammal där med, orkar inte hålla igång längre än till tolv. Finner inget nöja att gå till en pub när hela gänget splittras. Nej, nästa gång blir det dans för hela slanten!
  9. har slutat röka, börjat röka, slutat röka, börjat feströka, slutat röka (bestämde mig i förrgår, haha). Insett att hela min kropp säger ifrån bara jag tar en cigg. Blir så otroligt trött av nikotionet och varm.
SÅ, det är väl lite kort om vad som har hänt i mitt liv sedan senast. 

Nu ska jag sätta mig ner och plugga... Jag vet, helvetet har frysit till is. Men oroa er inte, allt är som det ska för det är imorgon jag har tentan och det är första gången jag öppnar boken.

RSS 2.0