Trerätters

Gud, jag var så nervös inför redovisningen! Jag trodde att vi skulle bli totalslaktade så ni kan ju förstå hur chockad både jag och Erika blev när hon sa att arbetet var jättebra! Vi frågade typ tusen gånger om vi verkligen var godkända, haha. Stärkta av segern så skickade vi in rapport nummer ett, imorgon ska vi plågas med nummer två. det kommer vara vackert. 

För att fira denna triumf gick jag och tjejerna + Hampus ut och åt på Jensens. Dyrt men gott. Trerätters, underbart. Efterrätten kan jag dö för. 

Nu ska jag skriva av lite antecknigar sen ska jag lägga mig och sova. viktigt möte imorgon och jag får fan inte försova mig!

En trasig broms och en eldsvåda?

Den här dagen har varit väldigt händelserik trots att klockan inte är mer än 10. För det första så försvov jag mig, men kände att jag inte förlorade något på att missa föreläsningen. Sen stressar jag till buss 40 som tar mig till Universitetet (ja, jag är så pass lat att jag inte orkar gå den vägen som tar max tio min). Väl vid SU så hoppar jag på buss 70 mot KI.

När jag sitter på bussen så märker jag till min förvåning att klockan bara är 09:10. Det betyder alltså att jag har hoppat på bussen en timme tidigare än vad jag skulle! Lagom vid odenplan så blir vi ombedda att hoppa av bussen för att bromsarna inte funkar och är överhettade och något riskerar att börja brinna. Så då blev det en liten promenad mot T-banan. Kaffe på pressbyrån och lite jobb på rapporten innan kl:11:00 då den obligatoriska föreläsningen börjar.

Helt ärligt- vad är det med mig och Stockholms transportmedel? Jag lyckas alltid hamna på de fordon som slutar fungera? Haha, lite komiskt är det dock.

Inte lika stressad som förut

Lyckan över att se att man har fått ett mejl och sen inse att det var från en själv, skickat tio sekunder tidigare... Hur trött är man då? Haha.

Ikväll tänker jag bjuda mig själv på middag, det blir pizza från den enda pizzerian i mitt hjärta. Pizzeria Professorn här på professorslingan. haha. Frågan är bara hur jag ska orka att ta mig dit och när jag ska orka ta mig dit. Jag kan ju i alla fall berätta att jag har gjort klart introduktionen till labbrapport nummer  1. Det var ungefär det jag hade tänkt göra i helgen på den, så det är jag i alla fall lite nöjd med. Strax ska jag sätta mig och gå igenom lite inför duggan på fredag och redovisningen imorgon. Men det blir nog bra. Jag tänker se det som ''klarar jag inte det så behöver jag inte ens tänka på skiten förens i sommar''. Haha.

sunshine

Idag blev det en riktig sovmorgon! Har vaknat till och från sen 11 och klev precis upp. Det var väl lika bra det! Kan ju inte spendera hela dagen i sängen. det känns lite frustrerande att veta att jag måste sitta inne och plugga hela dagen när solen lyser på det här viset. Det är ju inte varje dag det händer... solen skiner och håret står åt alla håll och kanter. precis som det ska vara!

middag, ett minne blott

Har precis kollat klart på en film och nu tänker jag sova. Jag håller på att mer eller mindre dö av utmattning. ni kan ju förstå chocken jag fick när jag insåg att jag har varit så mentalt frånvarande att det ända jag har ätit är mindre än en halv burk chips och två kexchocklad. Inte konstigt att jag är sliten. Men nu måste jag sova. Puss på er

Love and other drugs

You meet thousands of people but no of them really touch you, and then you meet one person and your life is changed… forever.

Snälla, jag ber er... Kolla på den här filmen. Den är helt underbar på alla sätt och vis. 

 


Ett slag extra

Ni vet när hjärtat slår ett slag extra
och leendet är lite innerligare än förut?

Så känns det nu

Flera kval

Det blev en snabb visit på en klubb igår, men på grund av trängsel så gav vi upp efter en halv öl. Ändå lyckades jag inte komma i säng före halv fyra-fyra tror jag. Men det var trevligt så det gör inget! Nu sitter jag och äter chips till frukost och funderar på om jag attenda amphioxens eftersläpp idag på KI eller om jag helt enkelt ska skita i det och försöka plugga lite. Det lutar starkt mot det senare alternativet. 

Tillsvidare så ska jag sätta mig ner och ta det lite lugnt! Ni kan få se en bild på min nya tröja som jag inte vet om jag tycker om eller inte... Sen måste man älska webcamens vackra kvalité på bilderna! Haha

panik?


My gifts to myself
Jag ÄLSKAR min nya halsduk och mina örhängen! Köpta på Only och Indiska.

trött som få

Jag har precis kollat på ett avsnitt av Sofias Änglar, shit. Hur mysig är inte den serien egentligen? Haha, det är jag som är lite för känslosam nu förtiden.
Den här helgen kommer vara döden för mig. Jag hade helst velat vila upp mig, men nu ska jag sätta mig med en rapport och försöka skriva lite i alla fall och påminna anna om att scanna in sina papper och skicka till mig. Ingen som har lust att mysa istället? ANYONE? Haha, fan alltså. Stress. 

Usch, jag är så sjukt trött... det är nästan så att jag funderar på att bara sjunka ner i duschen och fastna där i någon timme eller så!

stressad men lycklig

Nu är jag en fattig student igen, kul att det bara är 27 januari. Haha, shit. jag köpte faktiskt städsaker idag så jag tänker skylla min fattigdom på det!
Ah shit, jag har varit så stressad den senaste timmen att jag totalt hade glömt bort att jag skrev det här inlägget. Men ja... Vad ska jag säga. Idag har jag inte gjort så mycket, har stått i labbet och analyserat mina fettsyror, haha det är inte varje dag man får göra det! Hittills saknar jag en ;) 

Förutom det så har jag varit på möte, so watch out for the Vice. president! Det är skönt att känna att man kan bidra med något. Men det blir en stressig helg känner jag, eller ja vecka. 

  • Labb imorgon + rapport
  • Möte kl 16, samma dag
  • Två duggor, helst en tenta
  • En redovisning på måndag + nytt PA
  • Två labbrapporter
  • möte på ons (9-12) och fre
Som ni kan förstå så känner jag mig lite halvstressad och otillräcklig. Så nu ska jag lägga mig i sängen och plugg och sen sova som bara den! Jag lyckades ju försova mig imorse, ni kan ju tänka er paniken när man gör det till obligatoriska moment. 

Men för en gångs skull så är det en stress jag tycker om. Fråga inte varför. det är sjukt.

Efter en dag på labb och några timmars brå...

img_0351 (MMS)

Efter en dag på labb och några timmars bråkande med tabellerna så resulterar det i något som ser ut som ett fylleschema. Hahaha.


en fettsyra flera idioter

REALLY? Jag älskar att jag för varje dag som går så får veta mer och mer saker om människor jag försöker glömma. Fan vad många killar är svin, inte alla men jäkligt många. Jag blir så sjukt arg, haha. Jag vet inte ens varför jag bryr mig, jag antar att jag bara hatar när folk går bakom ryggen. 

ANYWHO. Idag har jag tömt mina vener på blod som pricken över i:et så skar hon mig när han drog ut kanylen. Som att inte nålen i sig var tillräckligt. Men ni ska inte tro att min lycka stannar där! nej, nej, nej, jag har även lyckats skrapa knogen mot centrifugen när den var på fullfart. Detta ledde då till en flådd knoge. Det sved kan jag ju berätta. speciellt när jag labbaded med frätande ämnen, haha. Juste! jag lyckades även klämma fingret så att jag fick ett blåmärke. haha, men utöver det såg gick labben bra och vår handledare var stolta över oss! Vi kom längre än planerat och det känns riktigt bra! 

För en gångs skull så var det en rolig labb som man faktiskt kan se händelse förloppet i. Och den är mer konkret. Ska bli spännande att se hur mycket fettsyror jag har i mitt blodomlopp, haha. Shit. 

Men nu hade jag tänkt plocka upp lite på rummet. Hoppa in i duschen, slänga soporna och sen sticka till Café Opera. Det kommer bli awesome. Det är ingen som är taggad, men det skiter jag i. Som KI:are måste jag ju heja på min skola? Det är bara att svälja tröttheten och dyka upp! Haha. 

Arrividerci!

SMS-inlägg

img_0175 (MMS)


seg

Jag är så trött! Träningen idag tog mig tillbaka till verkligheten. Helt sjukt hur snabbt man tappar all muskelstyrka, och envis som jag är så körde jag på i samma tempo som innan. Jag kommer vara helt död imorgon, förutsatt att jag inte har muskler av stål och det vet vi alla att jag inte har!

Jag borde sätta mig ner och skriva lite på arbetet. Det är inte mycket som ska göras men det är lika jobbigt ändå. Så istället sitter jag och äter plopp och dricker vatten.

Nej fan. Nu måste jag plugga. Puss

Hittade den här bilden och började genast ...

img_0072 (MMS)

Hittade den här bilden och började genast längta till sommaren. Jag saknar solljuset och värmen.


i'm in love(bild från weheartit)

Victoria secret and narnia

Whaaaaaaaazup? 

Igår blev det inte bara bio utan även party! Jag följde med Anna, Sofia och Linnéa till Pure där det var victoria secrets modevisning. Tror ni att man hade lite kroppskomplex efter det? Men det var grymt kul och jag fick dansa av mig lite, så nu kanske jag kan fokusera på skolan ett tag. I alla fall tills nästa vecka, haha. Tyvärr så blev det inte nå bra bilder så jag är ledsen mina kära vänner men halvnakna modeller får ni googla efter. 

På tal om  något helt random, jag ska tatuera mig. Om jag vågar. fan, jag måste våga!

Pepsi och pizza

Shit, varför känner jag mig bakis för? Igår var en förvånansvärt lugn kväll med massa filmer och en bok. Rätt så skönt att bara ta det lugnt men där på slutet så blev jag lite väl hyper. Idag är det bara bio som står på schemat och sen ska jag hem och däcka i sängen, eller nå. 

Nu ska jag fortsätta äta min pizzasallad och dricka min läsk! Haha, ciao


Vuxenpoäng, så jäkla hårt

Idag är dagen då My valde att bli vuxen. Jag har betalat hyra, kåravgift, shoppat men bäst av allt så har jag öppnat ett sparkonto. Damn alltså! Haha. Det första jag gjorde var att föra över två tusen. Nu kommer jag i alla fall ha lite att leva på under sommaren. Funderar nästan på att sätta mig och skriva lite på CV;t men jag vet inte. Tror nog att jag avstår. Dock ska jag städa! Så ciao!

Nihil impossibile est

Haha, jag har precis kollat på fångarna på fortet där hårdrockarna mötte dansbandet. jag måste säga att Hammerfall i mitt hjärta. F-ing amazing. Samtidigt som killarna rockade fortet (även om slutet kanske inte var det mest förväntade, men inte mindre kungar för det) så satt jag och jobbade på projektarbetet. Jag börjar faktiskt närma mig slutet nu tror jag. Ska skriva klart sista delen och imorgon hade jag tänkt sätta mig ner och gå igenom alla delar för sig och se om jag kan utöka det lite. Men det känns riktigt bra, jag börjar få grepp om det här nu. Jag älskar den här kursen, den passar mig så bra. Den tar upp allt jag tycker är kul, det är lagom kemi och lagom biologi. Ja, än så länge. 

Det är nästan något som kursansvariga borda använda som motivation under AOK. ''Bara ni tar igenom den här kursen så kommer allt falla på plats under nästa, det är då det börjar på riktigt.'' För det är så jag känner och det är så jag tänker gå ut till dom nya ettorna och jag blir fadder. Man behöver motivation och det är något som jag har känt saknas. Första dagen börjades med ''ni kommer troligtvis inte klara den här kursen och om ni gör det så kommer ni antagligen inte få så bra betyg''. Det är ingen motivation, det bryter ner. I vanliga fall hade jag bara tänkt: vänta du bara så ska jag visa dig. men det går inte nu. 

Men jag har lagt upp en plan i mitt inre. Jag ska göra mitt bästa för att hålla den planen i rullning och jag ska satsa på den här kursen. Jag vägrar få ett E, det är inte bra nog! 

Ingenting är omöjligt, som kära Gunde Svan sa en gång i tiden på fortet. 

Men nu borde jag kanske skriva klart det sista och sen lägga mig och läsa lite. Puss på er!

Ps: Grattis älskade L! gud vad glad jag är för din skull! Du är en fantastisk mamma och åh jag blir så glad! (förlåt om du tycker att det är olämpligt att jag skriver det i bloggen! Säg till isf ♥)

Öppna din dörr och säg att du vill ha mig här.

Ciao!

Jag har precis kommit hem från stan. Det blev bara en kort visit i skolan då vi påbörjade lite projektarbete om insulin. Dum som jag är så tar jag på mig det jobbigaste att skriva om, men men. Jag ser det som en möjlighet att lära mig något vettigt som jag verkligen kommer ha nytta av senare i kursen. Vår kursansvarige sa att om vi verkligen la ner tid på det här arbetet och var djupgående så hade vi fixat halva kursen. Så det känns skönt. Men då blir man å andra sidan lite pressad, exakt hur omfattande vill dom att arbetet ska vara? Nåväl, det löser sig. Ska sätta mig och försöka skriva lite mer på det, men jag är så slö.

Jag vet helt ärligt inte om jag sov inatt... Hur sjukt är inte det egentligen? Antingen drömde jag att jag var vaken eller så var jag det. Jag minns rörelserna och all närvaro, men ändå var jag totalt utvilad tidigare idag. Det är helt sjukt. Jag hade ju inte orkat springa runt på stan i nästan fyra timmar om jag var trött, eller? Shit, jag blir förvirrad.

Och VARFÖR var det någon random snubbe som öppnade min dörr? Jag förstår inte... Nu har jag låst den iaf.

En berättelse som säger allt

Det var en gång en katt, som hade en hatt, han var ute på jakt för han skulle på slakt. Sen blev det natt , åh stackars katt.


Så effektiv är jag. Istället för att sitta och skriva om glukolysen så skriver jag om katter som ska på slakt. Men det är så kul för skärmen är kopplad till en tv och Leila kan se vad jag skriver. Förtjänar inte denna kvinna att få läsa något trevligt ibland? Glykolysen är inte allt här i världen, har jag hört. Dock livsviktig, men det skiter man väl i? Nej okej, nu ska jag fortsätta skriva och sen ska jag äta mat.

Efter det måste jag plugga... tydligen har jag duggan om 14 dagar, jag dör. Jag gråter av hat. Men min plan ser ut som så; försöka klara av duggan, beta av den, sen försöka göra tentan men inte stressa upp mig förmycket. I värsta fall gör jag den i Augusti. Bara jag blir av med duggan, som dessutom är muntlig...

 

WELL. Off to plugg.


just put a gun to my head.

fan vad trött jag är. Nu blir det till att packa väskan inför imorgon så att jag inte behöver stressa runt som en galning och sen blir det till att bädda ner sig själv i sängen. Morgondagen kommer bli lång, det känner jag på mig. Först är det projektarbete i skolan och det kommer garanterat leda till kaos och efter det så ska jag dra med mig Anoscha till SU och plugga lite kemi. Jag måste verkligen skärpa till mig nu. Jag får inte misslyckas på den tentan. Och nu är det mindre än en månad kvar tills jag ska skriva den. Annars blir det i sommar, men det skulle bara leda till en massa kaos.

Men det är så svårt att försöka sålla ut det viktigaste när det är så mycket. Och speciellt när hälften bara är skittråkigt. Jag tycker att det är intressant med faktan, men det andra är så sjuukt tråkigt att jag nästan bara blir deprimerad. Jag läser men det försvinner lika snabbt. Men viktigaste är nog att lära sig alla reaktioner, kanske kan man plocka några poäng på tentan till det. Men först har jag en dugga att klara av. Hela AOK kursen får mig att må som på bilden nedan.
En ny sexslav efter varje rånförsök

Jag blev väldigt chockad när jag såg rubriken

Hon tog rånaren som sin sexslav

och jag blev ännu mer chockad när jag läste texten. Det är sånt där som är så där tragiskt kul. Men vet liksom inte riktigt vart man ska ta vägen när man läser.

Sjusovare

Jäklar vad jag har sovit. Jag sov över 10 st väckarklockor, vaknade till liv vid tolv. Jag lyckades tvinga i mig lite frukost och sen gick jag in i mitt rum och däckade igen, denna gång sov jag till halv fem. Något säger mig att den kommande natten kommer bli lite si sådär. Nu hade jag tänkt klä på mig och bege mig ner till ica och leta efter mat.

jag är så sjuuuuuuukt sugen på kött, men vet inte om jag orkar ställa mig och steka. Men kött och lite sallad, det skulle väl inte vara helt fel? Vi får se vad det blir, kanske rent utav blir en panpizza.

viljans motstånd

Två envisa viljor kan krocka rätt så hår. Men det är vackert, spännande nästan. En krock utan beskrivet slut. Min vilja om att vara vaken har krockat med viljan om att sova. Jag ska göra min kropp tillags, den mår inte bra när den strider mot sig själv. De behöver rusta upp för fight.

Jag däckar när som, bilden säger allt. 


wake me up when september ends

shit vad seg jag är just nu. Försöker göra allt för att inte somna. Hällde i mig två stora koppar med kaffe på första föreläsningen, sen har jag suttit och skakat av koffein-kicken, haha. är man ovan så är man. 

Nu ska jag fortsätta fördriva tiden och hålla ögonlocken öppna. Önska mig lycka till

spräckt.

kul... jag spräckte precis mina jeans.

make me wanna wake up (or fall asleep)

Shit vad jag är trött. Jag har inte kunnat sova på hela natten så jag är lite borta. Jag känner redan nu hur det kommer bli en riktigt lång dag i skolan och jag kan nästan lova att jag kommer somna någon gång i mitten. Ah shit, typiskt att det ska bli såhär i början av kursen. Nåväl, det är som det är.

Nu ska jag vänta en timme eller så innan jag kan börja gå och fippla i köket. Ska göra en riktig frukost, för en gångs skulle. Dricka lite juice och té och försöka vakna. 

Hoppas ni får en bra dag. Vi märker om jag lyckas hålla mig vaken tillräckligt länge för att slänga in ett till inlägg ikväll. Puss.

there is just no more reason

I see the missing pieces. 


det blev inte mycket till plugg idag. Blev lite disträ, som vanligt. Jag känner att jag inte riktigt vet vad jag ska tro. Just nu behöver jag en viss persons famn att krypa in i och bara blunda ett tag. Försvinna lite från verkligheten. 

nej, det är kanske dags att sova? Det är trots allt registrering imorgon, skulle vara jobbigt om man missade det. Är i starkt behöv av CSN. 

Åh, tack till vackra, fina, underbara,bästa Anna som lyckas pigga upp mig med ett skratt. Älskar dig! 


headband

Okej, jag måste bara berätta om något som kan vara det bästa köpet jag har gjort... Det var i och för sig ett tag sedan men inte mindre underbart för det. Det är nämligen ett headband, satan vad skönt det är när man pluggar/gymmar eller liknade. Nog för att man ser ut som hej kom och hjälp mig, men ja.. Det är så värt det! Som ni ser så har jag inte så höga krav på saker och ting.bananer till frukost

Nu är fönsterna tätade, kaffet uppdrucket, anastacia påhälsad och bananen uppäten. Haha, nu är det dags att sjunka ner i Fessenden. Funderar på att göra en kopp te och försöka skapa en trevlig pluggharmoni här hemma, vi får se hur det går med den saken. Jag tror att jag börjar bli lite uppstressad för jag börjar få besök av magkatarren igen. Men det löser sig det med, som med allt annat! Nu har jag trots allt laddat upp med två påsar bikarbonat, so bring it


it's a new day, it's a new life

har precis hoppat i kläderna som idag består av old boyfriends jeans och en ny tröja från H&M. Ska sticka iväg till gamla stan för att hjälpa Anastacia med en grej, sen blir det tätningslister på Clas Ohlson och möjligtvis en liten fika. Jag tycker att det låter som en bra start på dagen eller vad säger ni? Sen ska jag sätta mig och dö med fessenden. Puss på er! 
to change everything and nothing

Jag vill ställa mig i spöregn och skrika, jag vill dansa längs med en stad i mörker. Jag vill sitta på toppen av ett berg och blicka ut över allt liv under mig. Jag vill vara här, just där jag är.i want to do it one more timeNu har jag fått se vad Uppsala hade att erbjuda. Jag har haft hur mysigt som helst med alla tjejer och förhoppningsvis så dröjer det inte ett år innan vi ses igen. Jag kom på det igår, vi har känt varandra i fem år snart, vart i helvete har tiden tagit vägen?! Jag blev så himla chockad när jag insåg det så jag visste inte vart jag skulle ta vägen, haha. Men om jag ska sammanfatta kvällen i några ord så skulle det vara: dans, krossad svanskota, dans, vin, skratt, tårar, kramar, rock, sliskiga killar, biljard och kärlek!

Hur som haver så var både gårdagens festande och dagens mysande underbart, jag saknar er tjejer.


Long time no see

Hej! Jag kom precis innanför dörren och nu börjar det bli dags att packa väskan. Jag åker nämligen till Uppsala övernatten och ska fira älskade shorty! Det ska bli så kul att äntligen få träffa henne och Katja igen, det har gått på tok för lång tid! Nu är det enda dilemmat vad man ska ha på sig ikväll... Vi ska tydligen till ett ställe som heter Fame och säljer skitdyra drinkar... haha. men det blir kul! 

jag har även köpt en kursbok idag, betydligt bättre än den jag redan har. Nu hoppas vi på att jag fixar den här kursen och AOK utan större problem. Imorgon när jag kommer hem igen så ska jag sätta mig och plugga. Jag tänker inte skilja mig från Fessenden fören jag kan skiten! Jag blir galen på att jag inte har skrivit tentan och ännu mer galen över att om jag inte klarar den i februari så måste jag göra den i Augusti och klarar jag den då så måste jag ta uppehåll tills det att kursen är över. Mysigt va? Men det är lugnt, lurre, lunch. Haha.

Nu ska jag dyka in i dusch och garderob! Önska mig lycka till! Puss

Ta min hand

Vilken dag det här har varit. Det känns som att den aldrig har velat ta slut men äntligen är klockan snart 23. Idag har jag hunnit gå från att älska min kurs till att avsky den (föreläsarens fel), jag har ätit sushi, kollat på filmer, däckat, hoppat av vid fel tunnelbana, nästan ramlat och slagit mig i trappan och för att inte tala om bergochdalbanan med mitt blodsocker. 

Nu ligger jag i alla fall i sängen och hade tänkt läsa igenom lite till seminariumet imorgon. Skulle kännas bra om man åtminstone hade grepp om frågorna. Sen blir det sängen, stenhårt. 

På tal om något annat så är jag på farlig mark. men det känns bra, bättre än på länge och det är läskigt. Jag vet inte om jag är redo att kasta mig ut i det ofantliga djup som finns där. Jag vill vara det, jag tror att jag är det. Jag är bara rädd för att vara ensam om det.

Mitt fina skrivhäfte! Det är det bästa med...

img_0330 (MMS)

Mitt fina skrivhäfte! Det är det bästa med skolan., man får använda så fina böcker, haha.  Nu sitter jag i skolan och lyssnar på oxaloacetat via malat, hahaha. Det är sjukt, jag fattar ingenting. Hade jag haft en annan föreläsare så kanske det skulle vara kul.


Metaboliskt schema... Det är alltså något ...

img_0329 (MMS)

Metaboliskt schema... Det är alltså något vi måste memorera...


always


Marshmallows till frukost - Dorothy KoomsonFör ett tag sedan läste jag den här boken och den var helt underbar. Den handlar om en kvinna som flyr från en mörk hemlighet som hon har försökt dölja så länge hon kan minnas. Hon flyr från kärleken i Australien tillbaka till England, där hon möter folk som kommer att förändra hennes liv lika mycket som hon förändrar deras. 

Det är en bok med många känslor, en omtumlande bok och ibland vill man bara stanna upp och ta hand om karaktärerna. Jag gillade den skarpt då författarinnan målar upp situationerna på ett sådan verkligt sätt att man lika gärna kunde vara där. 

Den var mysig, det är en bok som jag rekommenderar er att sitta och läsa framför brasan eller i hopkrupen i sängen när det regnar ute. En bok att läsa när du mår lite dåligt och inte har lust att göra mycket mer än att läsa några rader.

At the end of a smile, there's a laugh'n'a 1/2


no dejt

Det känns som att dejten med Anastacia är inställd. Varken hon eller jag har lust att kliva upp ur sängen och inse att det här är sista lediga dagen. Så jag tror att jag är fast är, jag kommer spendera hela dagen i sängen om inga andra order ges. I och för sig borde jag göra mat/matlåda. Det tar vi som det kommer. det skulle underlätta om jag hade ett frysfack...

The way back

Det blev en riktigt disney- kväll hemma hos Anna blandat med massa snack om killar, haha. Det är så kul! Jag älskar er tjejer (även ni som inte närvarade). Det är nog det bästa med att skolan börjar igen. Jag kommer få träffa alla älsklingar. Det känns som att jullovet (ja, för mig var det lov) har varit så sjukt lång. Jag antar att det beror på att det är så mycket som har hänt. Men jag har haft roligt och nu är jag riktigt laddad inför skolan.

Imorgon är som sagt min sista lediga dag. De flesta sitter och skriver tenta medan jag och Anastacia ska knalla runt på stan och leta efter tights åt mig. Jag lyckades som sagt slå hål i dom jag hade. 

Nu ska jag ta och bädda sängen och sen leta efter en mysig film att kolla på. En film som man kanske inte behöver tänka så mycket på. Mina tankar är redan fyllda av så mycket annat just nu.Här är en bild från i lördags på mig och älskade Anna.

you know it's true

Nu ska jag bege mig till två av mina älsklingar. Jag ska möta upp Anastacia vid KTH och sen går vi till Anna, det blir väldigt mycket tjejsnack idag, som att vi inte fick nog av det under veckan i tumba... Haha. Nu har även sminket åkt på så jag ser inte lika sliten ut som tidigare idag, tack och lov.

Puss på er! say hi to the world

Det känns nästan overkligt att vara vaken nu. Jag har druckit en kopp kaffe och nu sitter jag på sängen och bara stirrar rakt fram. Det är rätt så mycket som händer i mitt liv nu, många hjul som snurrar. Det är svårt att få grepp om allt. Welcome to life, antar jag? Det är bara att stå på sig och inte brytas ner. Det är lite läskigt att dela med sig av ens liv till andra människor, men nu har jag gjort det och hoppas för allt i världen att inte alla kontakter bryts, haha. 

Är det galet att jag inte har tagit av mig ytterjackan än? Jag kom hem för 20 min sen och här sitter jag. Hela världen snurrar lite långsammare för mig idag, så förvänta er inte förmycket liv från mig. 

Jag måste även passa på att berätta om mina vurpor medan jag ändå sitter här... Den första smällen tog jag i tisdags när vi tjejer bastade hemma hos Anna. Anastacia hade ramlat ordentligt dagen innan så nu var jag medveten om risken. Tog det extra lugnt för att inte ramla, säger till och med till alla att vi måste gå långsamt annars ramlar vi. Direkt efter orden flytt från min mun faller jag pladask på svanskotan, armbågen och huvudet. Det gjorde så galet ont! Jag har fortfarande ont när jag går, hur sjukt är inte det? Och igår när jag skulle iväg så halkar jag på isen precis utanför min dörr och slår i knät och rumpan. Så nu är hela min rumpa öm, svanskotan gör lite ondare än innan och jag har slagit hål på mitt knä och mina tights. Så klantig är jag, haha. 

Men nu måste jag klä av mig och försöka prestera något, jag kan inte bara sitta här. Born to a throne, stronger than Rome
But Violent prone, poor people zone
But it’s my home, all I have known
Where I got grown, streets we would roam
But out of the darkness, I came the farthest
Among the hardest survival
Learn from these streets, it can be bleak
Except no defeat, surrender retreat

So we struggling, fighting to eat and
We wondering when we’ll be free
So we patiently wait, for that fateful day
It’s not far away, so for now we say

Ciao.

Bang,bang boomerang

Shit vilken vecka! Det var så grymt roligt hemma hos Anna och helst av allt skulle jag nog velat stanna kvar i en månad eller två. Vi har badat, bastat, kastat oss i snön, lekt med hundar, bastat lite mer, kollat på film, skrattat, spelat och skrattat. Vi har så sjukt många galna bilder från hela veckan, varenda lilla detalj är arkiverad, haha. 

Igår kom Adde hit och vi stack på bio med Nico. Sen blev det ett kort stopp på Dovas och därefter hem till Nico där vi alla däckade, mest Adde. satan vad jag skrattade. Haha.

Nu sitter jag hemma och ska börja göra mig klar för att bege mig ner på stan och möta upp Adde, Nico, Anastacia och kanske Jen. FunFun!

Trött tonfisk

Gud vad jag är trött! men det är lika bra att jag är uppe och springer nu för snart (läs klockan fyra) så ska jag vara på centralen och hoppa på pendeln till Tuuuuumba! Men innan dess ska jag trycka i mig en burk tonfisk och lite klementiner till frukost.

Något säger mig att vi hörs snart, puss

Jag måste säga att jag älskar hur rent det...

img_0323 (MMS)

Jag måste säga att jag älskar hur rent det är i tvättstugan! Nu har jag snart tvättat klart allt och då ska jag slänga in det i garderoben, ta en huvudvärkstablett och sen sätta mig i duschen, vilket kan behövas!


chokladmask

Ända sen jag var liten så har jag alltid fått höra att man inte ska äta förmycket choklad för det är dåligt för huden och så vidare. Idag motbevisar jag den teorin med en ansiktsmask jag fick av min syster i julklapp! Den består då av kakao och massa annat jox. Den luktar väääldigt mycket choklad kan jag ju ta och berätta för er. Men antingen går jag här ifrån med ett underbart ansikte eller ett förjäkligt sådant. Haha, låter lovande. Och bara för att jag ser så otroligt het ut i min utstyrsel så bjuder jag på en bild. Hahah.Städa och tvätta, välkommen 2011

Hur mår alla idag? Själv känner jag mig rätt så sliten, jag somnade jättesent inatt (eller tidigt imorse). Jag hade ställt klockan på tolv men vaknade inte förens halv fyra. Det är riktigt illa... Men nu ska jag sysselsätta mig själv med lite städning och tvättning, då kanske jag blir tillräckligt trött så att jag kan somna i natt, haha. 

Imorgon ska jag åka hem till Annas hus i Tumba och bara ha det gött och plugga lite. Det kommer bli riktigt trevligt faktiskt. Sista avkopplingen innan skolan börjar igen. Eller ja, innan Adde kommer. Då blir det fullfart, haha. Men som sagt, tvätten väntar. Puss!

1 januari 2011

Om varje dag resten av året kommer gå lika snabbt som idag så är det ett nytt år innan vi vet ordet av det. Men hur insane är det inte att det redan är 2011?
Gårdagen började med tre rättersmiddag hemma hos Anna. Och det var hur mysigt som helst!
Förrätt: Toast med skagenröra á la My
Varmrätt: Kalvfilé med smörstekt sparris och sockerärtor tillsammans med potatisgratäng
Efterrätt: Egenlagad choklad mousse.
Jag är faktiskt rätt så chockad över hur enormt gott det blev! Jodu Anders, det bor en liten kock i mig också, haha. Efter varmrätten drog vi ut till norrmalmstorg och kollade på fyrverkerierna från skansen. Dock låg snön så tätt att man knappt såg några fyrverkerier men det var minst lika mysigt för det. Vi tolvslaget korkade vi upp flaskorna och kastade runt nyårs kyssar till höger och vänster. Sen begav vi oss tillbaka till Anna för lite efterfest.
jag tror att jag somnade kvart i åtta i morse. Men det var helt klart värt det. Jag har så många bilder som jag skulle vilja visa men som jag kanske inte borde lägga upp, haha.
Lyckades ni komma på ett bra nyårslöfte då? Mitt blev att 2011 ska bli ett år då man mår bra och är lycklig! Det är ett brett nyårslöfte och inflikar inte massa ångest varje gång man tar en chockladbit och förtränger träningen. Haha. 

Jag hoppas att ni alla hade en lika bra nyårsafton som jag hade och med det vill jag även önska er ett bra 2011! Jag bjuder på en bild där jag är helt nersnöad. Vi hade inte ens kommit halvvägs till norrmalms torg och kajen, haha.


RSS 2.0