Valborg

Glad Valborg på er! Jag tror att det kommer bli en hyfsat lugn kväll för min del, men vi får la se! Jag drar till Enköping och firar där.

Först: stan och lite shopping!


Stockholm <3Dagar som dessa så är livet perfekt. 
Härligt väder, underbar stad, fantastiska vänner, underbar pojkvän. Livet är gott.

Pusselbitar som faller på plats

Förstår ni att jag frivilligt och utvilad klev upp ur sängen imorse runt 08-tiden? Jag hoppade på en försenad buss, missade tunnelbanan och den sista bussen. 40 min senare än planerat så kliver jag in på jobbet! Och satan vad trevligt det är. Kunderna är underbara, solen skiner, de små barnen beter sig som små änglar och personalen är underbar.

Det är såhär det ska kännas att jobba! Det ska vara roligt! Då spelar det ingen roll att lönen är lite lägre. Men jag tänker aldrig tvinga mig själv till att jobba på ett ställe där jag inte trivs och hellre sitter i källaren på mina raster.

Just nu är livet jäkligt bra, det enda som skulle kunna göra det bättre är om älsklig kom hem från sitt jobb, men imorgon så!

Nu ska jag njuta av resten av min rast och sen tillbaka till jobbet!


Sing me some lullabies

Inatt lyckades jag få 12 timmars sömn utan att vakna en enda gång! Jag var så himla trött, jag vet inte varför men nu förtiden är jag jämt så trött. Jag tror att jag måste ta och skaffa mig några rutiner. Måste komma ut och springa lite, men vill vänta ett tag till...

Nu sitter jag hur som helst på bussen in mot rådmansgatan för att möta upp Jen på en fika! Och imorgon blir det jobb!


You maken a grown man cry

I'll run with you


Lever

HEJ HOPP! 

Jag lever, bara så att ni vet! Jag har haft väldigt mycket att göra den senaste tiden, dvs sova, haha. Nej men jag har varit väldigt klyven när det kommer till utbildining och mycket energi har gått åt till att lista ut hur jag ska göra med den. Eller snarare hur jag ska lösa CSN-problemen som kommer attackera mig nästa termin. 

Sen har jag inte mått så bra på mitt jobb som jag tidigare hade. Jag jobbade som sagt på Citygross och det föll mig inte alls in i smaken och jag trivdes så himla dåligt att jag inte ens ville gå till jobbet. Så jag tog tag i saken och sade upp mig. Som tur är så har jag mitt jobb på blomsterlandet och det är så JÄKLA roligt. Så nu har jag verkligen lärt mig att pengar betyder ingenting om man inte trivs på jobbet. 

Förutom det så har jag jobbat i skolan och festat en hel del, vilket kanske inte är det ultimata, haha. Men nu är jag hemma för första gången på en evighet känns det som, så jag ska passa på att städa ordentligt och imorgon ska jag ta en hurtig promenad med HamHam och efter det tvätta. Jag måste verkligen komma igång och röra på mig! Haha, och det säger jag samtidigt som jag sitter och mumsar på en panpizza. 

Sist men inte minst: VAD HÄNDE MED VÄDRET?! Det är snart maj och det snöar. Jag tänker blåvägra att fira min födelsedag i snöfall. Hell no.

Påsken

Påskhelgen har varit hur mysig som helst! En del av den "firades" i Gävle och slutet firades i vår älskade huvudstad. Efter en riktigt trevlig kväll var det inte svårt att somna och länge sov jag. Första gången på hela veckan som jag kunde slappna av ordentligt och faktiskt sova hel natten.

Idag har jag bara legat hemma och myst. Precis som man ska göra på söndagen!


Man must dance

We're the people, the lucky
with the fragile bones
the ones who sit and worry
about getting to old
You're the monkey in the jungle
trying to find your place
the one who let the sunset
bring a silly kind of smile on your face


Slagen kämpe

Åh herregud! MIN MAGE! Det är det värsta jag har varit med om på länge! Nu är det verkligen alla faktorer som spelar in: laktos, stark mat, magkatarr och mängder av mat! Jag kunde ju inte sluta äta då det var så gott. Men nu ser jag ju ut som jag gör, så tighta kläder kan jag ju fetglömma imorgon.

Usch mår så illa, har jag tur så somnar jag som en stock när det är dags att sussa.


+

Amanda var också med!!


Konsten att slappa

Idag blev det en härlig lunch med le girls, en runda på stan, en promenix hem och till sist lite middag hos Ann.

All in all så har det varit en mysig dag! Men tror ni att jag kom hem från stan tomhänt? Haha, nej... En klänning, foundation och nagellack fick minsann följa med mig hem.

Så nu har jag en klänning att ha imorgon på påskmiddagen hos pojkvännen, för att inte tala om i sommar.


Drugs

För att ha hoppat av min utbildning (mer eller mindre) så pluggar jag mycket. Dock skulle jag behöva plugga mer, men nåja!

Jag sitter och halvslappar i soffan, det är helt klart underskattat.


En dag i city

Det var så himla länge sedan jag åkte gävles bussar. Jag har nästan glömt bort hur billigt det är i jämförelse mot Stockholm.

Jag ska hur som helst träffa Sandra och Carro! Roligt när folk hör av sig sådär!


Heja Brynäs!

Som jag har suktat efter att sitta och titta på en hockeymatch, så det kunde ju inte passa sig bättre att semifinalen Brynäs-Färjestad var idag.

Sitter och skriker och hoppar som en galning framför tv:n och låtsas att jag vet vad det är som händer. Men nu hoppas jag på att Brynäs tar hem det här.

Dock måste jag säga att hela första perioden satt de flesta spelarna på rumpan.

När jag kom hem till Gävle så möttes jag av snö. Inte mycket. Men förmycket.


Med tiden växer håret

När blev mitt hår så långt och mina ögonbryn så ruffsiga?

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1215872/images/2012/pic_196757654.jpg" class="image">


Med tiden växer håret

När blev mitt hår så långt och mina ögonbryn så ruffsiga?


Nalle puh

Alltid lika kloka nalle puh ❤


RSS 2.0