Tack gode gud!

Jag har varit så extreeeeeeeeeeeeeeeemt sugen på marabou den senaste tiden. Helt sanslöst och nu kommer mamma in med en maraboukaka till mig. Gud vad glad jag blev! Det är tyvärr det enda jag har att göra just nu, jag fick ju inte följa med ut på krogen! Haha, okej det kanske är lite mer komplicerat än så. Men jag orkar inte bry mig. 

Det är intressant hur jag är rädd för en viss persons åsikt när jag vet att han aldrig någonsin har brytt sig om min. Nåväl, det är som det är. Nu ska jag fika med föräldrarna. Jag gör fan inget annat... ångest.

En lång dag

Igår la jag ner runt 45 minuter på att locka, platta och fixa mitt hår. Resultatet blev i mina ögon riktigt jäkla bra! Till min djupa besvikelse märkte jag sen att vi inte hade någon hårspray. I ett hushåll som dels innehåller tre utav det kvinnliga könet borde det inte finnas en LITEN burk hårspray då? Speciellt när man har en emo (linn , ehehe) och en fjortis (mamma, hohoh skoja.)... Uppenbarligen inte! Hur som helst så skulle jag möte upp KK och Nikke så att vi kunde cykla tillsammans. Tror ni inte att det börjar spöregna och att det slutar precis när vi kommer fram? Haha. Jag var dyngsur, mitt hår var platt och jag bara skrattade. Jag skrattade hela cykelresan. Jag älskar att vara ute när det regnar! Kanske inte om man vet att man ska iväg någonstans, men fortfarande.

Hemma hos Adde bjöds det på en utsökt sockerkaka med glasyr. Vi pratade ett tag och sen kollade vi på Watchmen! Jag verkligen älskar den filmen. Jag minns att jag såg den på bio med Jim eller nån, så underbar film. Efter filmen försökte jag klura ut hur jag skulle ta mig in till stan igen och krogen. Det gick galant och på krogen var det en jävla massa som hände. Men det var roligt och jag hade trevligt. Sen blev det sängen.

Jag började dagen med ett brev från arbe...

Jag började dagen med ett brev från arbetsförmedlingen, kändes det bra eller? Haha, det var inte så farligt. Jag har tydligen varit inskriven i tre månader så jag blev erbjuden nån jobbgaranti för ungdomar. Synd bara att jag ska plugga i höst. Nej men nu ska jag fortsätta min vandring ner på stan


Inte okej.

Jag tror att det är dags för mig att sova nu, ska ställa klockan (läs mobilen) så att jag inte sover bort hela dagen. Det skulle vara trevligt att hinna med att duscha innan jag behöver stressa iväg till Adde, haha. Ja, ni kan ju inte säga att jag inte har en insikt i mina sömnvanor i alla fall. Just nu känner jag mig så extrem skabbig så att det är nästan tragiskt.

NEJ, vet ni vad som är tragiskt? Att jag bara har 100 kr på mitt kort... Jag ska dock får 100 kr till av mamma som hon är skyldig. Men fortfarande. Hur i hela friden ska jag överleva alla dessa dagar som är kvar av mitt patetiska sommarlov? ELLER hur ska jag kunna betala kåravgiften på 300 kr. ÅH VAD OKUNG.

SOVGOTT.

Tanksprid och en lidande blogg

Förlåt för att jag har uppdaterat så dåligt den senaste tiden! Jag har varit upptagen och tanksprid. Men det är tyvärr inget jag kan dela med mig utav. Det är lite jobbigt just nu, men jag antar att det är så ibland. Det finns egentligen inget jag kan jag göra mer än att lyssna och vänta, haha. 

Just nu sitter jag som vanligt och kollar på Lost, kan knappt vänta tills jag har sett klart allt och fått mina svar! Sitter även och försöker lista ut vad jag ska ha på mig imorgon. Det är nämligen så att jag ska på filmkväll och sen ut på krogen, så jag vill ju ha något behagligt men även något jag känner mig fräsch i. Kan ju inte göra mer än att säga lycka till, det lär jag ju aldrig klara av. En kjol kanske? Dingdingding.

Nej, nu ska jag göra mig en kopp te. Tänkte bara höra av mig lite! På tok för dålig uppdatering, ska bättra mig! Försöker finna motivation. Förhoppningsvis kommer den tillbaka i all sin glans inom en snar framtid. Blir det bra får ni vet, blir det åt helvete får ni veta det också. Puss!

Once upon a time

Hej vänner! Har ni alla haft en bra dag hittills? Jag har precis kommit hem från stan där jag träffade Ida. Jag har säkert inte sett henne på ett år eller mer så det var riktigt kul att träffas och bara prata ikapp om allt vi har missat. Det blir ju oftast så att man tappar kontakten med folk när man flyttar så det är kul att man ibland kan upphålla den lilla kontakt som finns! 

Jag drack en jättegod Ice Chai latte och åt ett wienerbröd, ibland får man unna sig lite onyttigheter (i mitt fall ofta...). Nu ska jag se till att plocka upp lite på rummet och se om det är någon som vill hitta på något med mig innan jag somnar.

Puss!

Sliten som få

Jag är helt sliten! Vid sju tiden kunde jag knappt hålla upp ögonen längre så jag la mig ner och sov till nio. Jag vet inte om det kanske var det smartaste jag kunde göra, men nu är det gjort i alla fall. Ska strax lägga mig och sova helt och hållet tror jag. Risken är väl att jag inte kommer kunna somna. En kopp te skulle kanske sitta fint? 

Ja... jag skrev precis ett onödigt inlägg om hur sliten jag är. För jag kan inte säga mer, jag får inte säga mer. Jag antar att jag inte ens vet mer än så. Jag hoppas att det löser sig ♥

Brandon Mull

Be mindful what you toss away,
be carefull what you push away,
and think hard before walking away.

--Brandon Mull

är hösten påväg?

Jag sitter och dricker en kopp té och funderar på vad mitt nästa drag här i livet är. Det känns lite konstigt efter alla dessa varma dagar att sitta med en varm kopp té och en stickad tröja. Det känns som att jag välkomnar hösten lite snabbt. Jag hoppas verkligen att värmen kommer tillbaka snart! 

Även om det var varmt idag så kändes det inte riktigt hundra procent sommar, haha. Förstår ni vad jag menar? Men nu ska jag fortsätta mysa med min vän. Puss så länge

samma gamla vanliga

Den här dagen är betydligt bättre än gårdagen! Jag kom precis in från en promenad med älskade Gizmo och satte mig direkt vid datorn. Haha, mitt liv är så värt det! Jag funderade ett tag på att åka upp till Hemlingby och ta en promenad, men jag orkar verkligen inte... jag har fortfarande träningsvärk ♥

Nu ska jag titta klart på de sista avsnitten i den andra säsongen av Lost. Jag funderar även på att ta ett par bullar som mamma bakade för någon dag sedan, mumsigt. Och jag anser att jag förtjänar en bulle eller två, för jag har verkligen tänkt på vad jag stoppar i mig de senaste dagarna! Allt går bra så länge man äter det med måtta, right? 

Var ska ni ha för er i kväll då? Jag blir nog fast här ett tag.

komplikationer

Det är skrämmande hur vuxna vi har blivit. När började vi oroa oss för lån? När började vi jobba för att klara oss? När flyttade vi hemifrån till vår egna lägenhet? När startade våra liv? 

Hela den här dagen har jag bara suttit och stirrat i princip. Jag har bara varit, utan anledning och syfte. Jag är förvirrad över framtiden. Jag vet inte vad som ligger i min väg. Jag vet inte vart jag kommer befinna mig om en månad. Jag vet inte ens vart jag kommer bo eller hur mycket pengar jag kommer ha på mitt konto. Och det finns inget jag kan göra åt saken. 

Jag antar att det inte är någon idé att oroa sig. Om det blir komplikationer så finns det alltid hjälp och ett skyddsnät att plocka upp mig. Men oron ligger fortfarande där. Men jag har större bekymmer framför mig. Sånt som jag inte kan lägga på en hylla och låta samla damm. 

Egentligen avskyr jag att ta tag i problem. Det finns alltid en risk att någon blir sårad. Ibland måste man kanske tänka på sig själv.

mot sängen och vidare

Det ser ut som att det är dags att värma upp sängen. Ska lägga mig och läsa lite i Förnuft och känsla. Det är kanske inte världen bästa bok, men den duger i alla fall. Den är betydligt bättre än Illiaden som jag förövrigt gav upp efter närmare hundra sidor. Det får bli en annan gång när jag verkligen inte har något att göra, haha.

Morgondagen verkar lugn, funderar på att dra ut på en till promenad. Får se vart det leder och hur mina ben och fötter mår. Jag lyckades ju kliva snett ett visst antal gånger idag... Chockerande? Nope. Nåja, sängen nu.

puss

från 100 till 0

Vad tråkigt mitt liv blev bara sådär. Full fart i två veckor och nu sitter jag här framför datorn och gör ingenting egentligen... Jag sitter i trosor, knästrumpor, tofflor och en grön tröja som det står ''Natur'' på (från vasaskolan). Jag känner mig som en prostituerad från Holland eller något liknande. Haha, nej förlåt. Men jag hoppas att mitt liv kommer i rörelse igen snart. Nej, jag ska inte klaga förlåt! Det är rätt så skönt att ta det lugnt bara hjärnan ställer om sig. 

Om det är något jag är riktigt sugen på så är det att sitta vid en eld och bara mysa. Ett gäng kompisar, marshmallows, en filt och lugna samtal. Gud vad mysigt. Det är möjligtvis ingen som har möjlighet att skapa den miljön åt mig? 

Nu skickade jag iväg Anders på att köpa Marabou, hoppas han lyssnade :(

I made it

Jag gjorde det, jag lyckades tvinga mig själv till hemlingby. Jag var fast beslutet om att gå 15 km men insåg rätt så snart att jag aldrig skulle komma hem om jag gjorde det. De första 3 km var något utav det segaste jag har varit med om i hela mitt liv, men jag gick och gick och gick. Sen började jag jogga och varvade det med lite gång och sms:ande tills jag hade nått 8 km. Då började jag gå igen, haha. Jag orkar inte hur mycket som helst! 

Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på lost, haha. Men det var riktigt skönt att komma i väg. Synd bara att jag gör det så sällan. Jag börjar få några extra kilon som jag vill bli av med. Det löser sig.

Milen

Imorgon, mina damer och herrar, ska jag möta upp min vän Andreas vid spåret. Klockan tio (bara det är en plåga) och jogga en mil. Eller så mycket jag orkar i alla fall. Jag vet att jag kommer vilja tuppa av efter 3 minuter, men jag ska visa er... 

Om jag klarar det här förtjänar jag nog fan en medalj. I alla fall en redig kram? Tack. 
ps; vi har inte sett att jag står vid spåret än! Haha

gamla minnen

Kom hem från stan för ca en timme sen. Jag gick som sagt ner med Linn för att träffa Adam som är Linns bror. Det var kanske 6-7 år sedan vi träffades sist så det var riktigt kul att ses igen. Men jag blir lite obekväm för jag vet inte riktigt hur jag ska bete mig efter en sån lång tid! Men det gick bra och det var riktigt trevligt. Inte varje dag man träffar någon efter en sån lång tid! 

Förhoppningsvis dröjer det inte lika länge tills nästa gång vi ses! Där har vi en kille som jag har haft riktigt roligt med när vi var yngre. Många skratt och lite tårar, haha. Han, jag och en till tjej brukade jämt gunga i den stora lekparken och prata och sjunga, haha. Shit, det var länge sen...

Long time no see

Ska strax ta med mig syrran ner på stan, vi ska träffa en sedan länge förlorad själ. Haha, berättar mer sen måste börja gå nu så att vi kommer i tid utan att jag behöver svetta bort allt smink. Jag känner mig oerhört skabbig så det är ju tur att det inte är kungen vi ska träffa.

Puss

Keso <3

Godförmiddag! Jag sitter och trycker i mig två mackor med skinka och keso på, riktigt gott faktiskt och på sidan av har jag en varm kopp té. Nomnom. Igår beslutade jag mig för att ställa klockan, hör och häpna, så att jag inte skulle sova bort hela dagen. Jag har inget speciellt att göra men man kan väl gå upp i tid för det?

Nu ska jag sätta mig och kolla på Lost, hoho! Pussis

Damien Rice - Delicate



We might kiss when we are alone
When nobody's watching
We might take it home
We might make out when nobody's there
It's not that we're scared
It's just that it's delicate

So why'd you fill my sorrows
With the words you've borrowed
From the only place you've known
And why'd ya sing Hallelujah
If it means nothing to you
Why'd you sing with me at all?


Jag var gravid

Jag hade en dröm inatt, eller snarare 200 drömmar. Dom var helt sjuka och en del av drömmen hade bakgrundsmusik. Haha, det tänker jag inte ens gå in på för så sjukt är det! Jag kan ju bara säga att man lätt blir påverkad av vissa saker.

en utav drömmarna handlade i alla fall om att jag blev gravid med J och det var mitt i vintern. Jag visste inte vart jag skulle ta vägen och jag bara gick fram och tillbaka på en snöbeklädd parkering. J kollade på mig och säger ''Mina grannar som bor på gården nedanför var jättearga på mig för att jag var tillsammans med dig för att du var så ful. Dom är inte lika arga nu efter jag blev tillsammans med henne'', jag bara kollade på honom fattade ingenting. Jag sa typ ''vilken tur att dom inte är arga längre...'', sen blev jag ledsen och gick bort till en snögrotta på sidan av en väg och satte mig där. Då kom en kompis till J fram och satta sig i grottan och började krama mig.


haha, vart gick det fel någonstans? Jag älskar att drömma konstiga drömmar, dom underhåller mig så himla mycket!

<3

Äckliga ostkrokar och Lost. Jag har blivit beroende, inte av ostkrokarna utan serien. Det är C's fel, han skulle aldrig ha visat mig serien. Nu betar jag mig igenom första säsongen på youtube. Seriöst, det måste vara den bästa uppfinningen på nätet. 


Gizmo är så söt. Han ligger konstant vid min sida och vaktar. Går jag så går han. Han blir så när jag har varit hemifrån en längre tid, plutten då. Undra just hur det kommer bli när jag börjar plugga... tänk om han glömmer mig? Nej, inte troligt. Där har vi någon som jag litar till hundra procent på. Han vet allt och lite till, haha.

Omelett

Jag gjorde världens godaste omelett imorse! Första gången jag verkligen lyckas skapa en hel, rund omelett (Det faktum att jag egentligen skulle göra äggröra hör inte till saken).

Jag hade i lite skinka
papprikakrydda
chilipaprika krydda
svartpeppar
vitpeppar
och salt samt lite vatten.

Skitgott! Om Sandra håller med mig eller inte hör inte till saken haha. Nu sitter jag här i min skrivbordsstol och kollar på lost samt socialiserar med Sandra. Det var länge sen jag skrattade såhär mycket. 

Min fina Sandra ♥



The last song



Vilken underbar film. Jag tycker verkligen att dom ha lyckats få fram alla känslor. Jag grät, den är vacker.
Se den

genom svallvågorna

Tänk vad konstigt det är, det här med känslor. Utan föraning ändrar dem riktning, utan ett tecken på förändring så är allt annorlunda. Något man sedan länge har fasat för kan i slutändan kännas helt underbart, så rätt. Som att det var den enda vägen ut ur mörkret som man aldrig har vågat gå. Efter de första stegen känns inte allt så läskigt längre, efter några stötande ord vet du att det är rätt.  Efter flera år av svallvågor som har rört sig på ytan börjar de äntligen sjunka ner till botten. Och då förstår man, då ser man rätt från fel.

Jag har dykt ner i mitt hav, jag har känt på varje våg och jag har stigit till ytan för mitt första andetag på många år. Det är skrämmande för jag vet att det är rätt. Det är något nytt och inte vad jag är van med. Det är vad jag behöver. Jag är inte duktig på det här men jag försöker. Jag vågar låta mig själv tänka, känna. 

Min kropp fylls sakta av känslor jag aldrig trodde att jag skulle känna. Lättnad, frihet, glädje. Jag vet nu att ibland kan ensam vara stark. Det finns vissa vägar som man ensam måste vandra, vissa utmaningar du själv måste kämpa dig igenom. För att forma dig, för att stärka dig. 

Det finns känslor jag inte är redo att ta i tur med än, det finns känslor som borde ligga i det fördolda. Det finns så mycket som är rätt men fortfarande så fel. Det är så många känslor som fyller mig, jag mår så himla bra just nu. Och jag skulle inte vilja spola bakåt tiden ett år. Även om jag var lycklig då så har jag kommit längre nu. 

Jag är stolt över mig själv och jag är tacksam för er hjälp.

Omställning

Det är förvånansvärt hur snabbt hjärnan ställer om sig. Jag har varit konstant sysselsatt i två veckor fram tills nu då jag inte har något att göra över huvudtaget. Det är rätt så skönt att varva ner lite, men attans vad snabbt man får tråkigt!
Det verkar i alla fall som att jag ska hitta på något imorgon med brudarna, det kan ju bli riktigt skoj faktiskt. Vi får se hur pigg jag är. Dock verkar det som att dom vill åka och bada och imorgon ska det ju inte bli det finaste vädret om allt stämmer. Men det skiter man väl i! Haha.

Nej usch, jag känner mig helt ensam. Jag skriver något lite senare.

Dit vägen styr

Jag tror att min visdomstand börjar titta fram, det skaver. Mitt hår ser ut som en hockeyfrilla. Jag svettas. Men det gör inget, jag är glad! Trött men glad. 

Nu ska jag borsta tänderna och sminka mig, sen ska jag gå. Ut på äventyr, det börjar bli lite utav sommarens tema. Varje dag är ett nytt äventyr, eller vad säger ni?

Nu far vi!

Försöker hänge med i svängarna

Hjälp mig.

In a new york minute

Jag sitter och kollar på Eagles live-dvd. Dom har väldigt många mysiga låtar som får mig att tänka till ordentligt. Jag känner mig helt utmattad i hela kroppen, som om de kommande 40 åren inte kunde vänta och beslutade sig för att besitta min kropp redan nu. Det är så jobbigt för jag vet varken ut eller in men trots det så mår jag jävligt bra. Haha, dryg jag ska vara då. 

Men nu ska jag sminka mig och borsta tänderna.

DingDingDing

För första gången på vad som känns som en livstid sitter jag i ett städat rum. Igår förrgår skällde och ifrågasatte jag mammas uppfostran när det kom till mig:

Mamma: Vadå? Jag tycker jag har gjort ett rätt så bra jobb?
Jag: NEJ!!! DU SER JU HUR MITT RUM SER UT!
Mamma: Ja, jo, men det har kommit på senare dar

Haha, efter det så åkte jag iväg ett tag. Och igår fick jag ett mms från mamma där hon hade städat mitt rum. Snällt ♥ Något som däremot är lite pinsamt är att igår försvann mina julgardiner från fönstret, haha. Så kan det vara, man kan ju inte förvänta sig att jag ska bry mig speciellt mycket om gardiner. It's not the boat i float.

Vid tillfällen som dessa är jag sjukt gl...

Vid tillfällen som dessa är jag sjukt glad över att jag inte har ett sommarjobb! Jag kan göra vad jag vill, när jag vill. Inatt åt jag pizza och kollade på jungelboken (dock somnade jag mitt i och vaknade skit irriterad på att filmen var på reapet). Nu sitter jag hemma hos Sandra och myser med film!


Psykopatvarning

Jag älskar hur vissa människor använder min blogg som något jävla redskap för att ge igen på folk. Ni har ingen jävla rätt att säga att jag mår dåligt över hur jag har det hemma eller över någon annat heller för den delen. Jag är en tonåring (=hormoner) och ibland utsätts jag för saker som gör att jag mår dåligt. Ni vet killar, skola, stress, framtiden, såna där trevliga saker?

Nej juste. Hur ska ni kunna veta det, uppblåsta jävlar? Och kom fan inte och säg att jag hänger ut någon nu för det gör jag inte. Nu ska jag berätta en chockerande sak för er Jag mår jävligt bra och just nu är jag lyckligare än på länge. Alla har vi brister men jag älskar min familj och inget ni gör kan stoppa det. Så sluta upp. Ni blåser bara er själva.

Förlåt för ett ilsket inlägg men jag blir bara så himla arg. Jag antar att jag var så naiv att jag faktiskt trodde att jag kunde skriva en blogg som folk läste för att dom brydde sig och inte för att dom ville fiska upp information. Jag är så himla less på att få höra dittan och dattan om saker och ting och höra om hur mycket jag ljuger. Hur i helskotta ska ni kunna veta om jag talar sanning eller inte, ni har aldrig funnits i mitt liv och om ni gjorde det så försökte ni ''vinna över mig på er sida''.

Snälla sök hjälp och låt bli mig och min familj. Jag får seriöst psykbryt snart.

Ut och in

Jag vet inte vart jag ska ta vägen. Halvnaken och svettig som få. Påklädd och genomblöt. Jag har svårt att andas och jag bara är. Det är olidligt, det är kvavt. Värmen gör inget, det är andningen som är det jobbiga. Ge mig luft och jag är nöjd. Ge mig ett andetag. 

Nu ska jag svalka mig i en kall dusch. Låte blodet kylas ner, slappna av, blir ren.

Mark Twain

Twenty years from now you will be more disappointed by the things that you didn’t do than by the ones you did do. So throw off the bowlines. Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Discover.

-- Mark Twain

nattuggla

jag borde döpa om min blogg till nattugglan. Nu har jag nog vänt på dygnet totalt... Har lite mycket att tänka på eller så beror det på den enorma mängd energidryck, hohohoh. Jag känner mig mer bleh än trött, desutom har jag blivit utsparkad ur sängen, de fattade man ju! Vad gör ni då? Ligger alla och sover? Ni borde underhålla mig istället! Haha :)

Jag fick precis en jättefin bikini av Ann...

Jag fick precis en jättefin bikini av Anna som jag inviger just nu. Jag och Gizmo ligger på min baksida och solar, det är så himla skönt! Det jobbigaste är väl solen i ögonen, men det skiter man väl i! Snart borde jag hoppa in i duschen! Nu kom familjen hem, pussen


Konsten att sova

Jag ska strax krypa till kos. Morgon dagen bjuder på fest och glädje så det gäller att vila upp sig ordentligt. Hoppas bara att jag lyckas få lite sömn i natt och inte svettas sönder. Det var verkligen ett rent helvete natten till idag, det slutade med att jag låg på golvet och hoppades på att det skulle kyla ner mig. Det funkade lite, haha. Det är något med mig och sova överallt men inte i min säng. 

Kom precis på att jag har på börjat att läsa en bok, borde försöka avsluta den innan det är dags att lämna tillbaka alla böcker! Får ta och läsa en halvtimme eller så innan jag somnar. Sen direkt när jag vaknar blir det till att städa rummet, jag gör fan inget annat än att plockar in kläder i garderoben, hua mig. 

Nåja, nu ska jag slå av datorn och varva ner lite. Hoppas ni alla lyckas somna i hettan som råder just nu. 
Kisses.

Singing heart

I never knew that fear and hate could be so strong
All they'd leave us where these whispers in the night
But still my heart is singing

att läsa eller icke läsa

Det har varit en lugn dag idag, rätt så skönt faktiskt. Jag är helt slut i hjärnan efter allt som händer och alla tankar kring vart och hur jag ska studera. Det är väldigt mycket just nu, men så är det. Jag har skickat in min anmälan nu och där med finns det ingen återvändo. Hoohoh, spännande. 

Usch vad seg jag är. Jag återkommer!

Är i totrabadet och badar, eller ja jag so...

20100714565 (MMS)

Är i totrabadet och badar, eller ja jag solar nu. Försöker torka rumpan vet ni! Haha. Tror att det börjar nalkas hemgång, det lär ju bli kul. Hehehe. Har ni en bra kväll i värmen?


Efter att ha börjat dagen med kakaor så sl...

20100714560 (MMS)

Efter att ha börjat dagen med kakaor så släpade jag med mig nikke till hemlingby. Nu ska vi ta oss en promenad genom skogen. Det är varmt men det fläktar skönt!


Uhhhh! Jag dör för att det är så varmt i s...

20100714559 (MMS)

Uhhhh! Jag dör för att det är så varmt i sängen. Jag tar mitt pick och pack och drar nu! Gissa vart jag hamnade? I badkaret. Ligger med täcke och kudde här, skönt! Håll tummarna för att jag kan somna.


Så fräsch och misserabel är jag nu när jag...

20100714557 (MMS)

Så fräsch och misserabel är jag nu när jag ska sova. Jag svettas som ett monster och jag kommer inte ut ur rummet för att Linn inte är förmögen att använda hjärnan som gud gav. Det är liksom helt okej att lägga allt hon har framför dörren så att man inte kan öppna den. Vet inte hur många gånger man ska behöva säga till henne... Jag får psykbryt snart! 

Och som att värmen nu inte räcker, det verkar som att Nikke ska knacka på min dörr imorgon och dra ut mig till hemlingby. Herregud, vad har jag gett mig in på? Det värsta är att det var min idé från början!

Nu ska jag försöka sova igen. Jävla svett, godnatt!


René Descartes

"Dubium sapientiae initium"
Tvivlet är vishetens början.

-- René Descartes

Home and lonely

Nu är jag hemma igen, känns som att jag inte har sovit hemma på år och dar. Det är rätt så skönt att ligga i sin egna säng och bara vara. Nog för att jag har lite tråkigt just nu, det har ju varit full fart i över en veckas tid nu så det blir ju lite utav en chock när man inte har något att göra.

Funderar på att slå på en film, annars är det väl lika bra att krypa till kos. Det är ju tydligen en viss herre som ska väcka mig vid sex innan han går till jobbet. Kung...

På tal om något helt annat, jävlar vad varmt det är i mitt rum just nu! Jag klagar absolut inte på värmen ute, bara skönt med värme och ännu skönare när det blåser. Men i mitt rum, satan i gatan. Det är jag, syster med kompis och två datorer och tv. Kunde det bli värre? NEJ. Vill jag öppna fönstret? Nej, vill helst inte dö av alla mygg. Uhhhh. Men det skiter man väl i! 


Ciao ♥

Idag var det riktigt skönt i vattnet. Det ...

20100713555 (MMS)

Idag var det riktigt skönt i vattnet. Det tog en jäkla tid att ta oss fram bara. Vi lyckades åka vilse först så anders fick guida oss, men nu nalkas det ännu ett dopp!


Värmen gånger två

hej och hå, nu är det så där lagom varmt ute eller vad säger ni? Jag är fortfarande hemma hos Sandra (har jag väl anlänt så kommer jag aldrig här ifrån). Skulle ha åkt hem igår egentligen men det blev ännu en lite filmkväll. Rätt så värdelösa filmer The Wolfman och The final destination, det skulle tydligen vara horror och thriller men det kan jag nog inte riktigt hålla med om!

Haha, jag har pratat i sömnen inatt. Jag har kallat Sandra för idiot och pratat om något som är blått. Det handlar säkert om den blå älgen. ''När älgen är blå så är ölen kall'', jag hatar den reklamen! 

Men nu ska vi bege oss till Tempo och shoppa, ska mobilblogga senare, pussis.

Nu badar vi! Första gången i sommar, kung

20100712554 (MMS)

Nu badar vi! Första gången i sommar, kung


Värme...

Satan i gatan vad varmt det är! Jag vet inte riktigt vart jag ska ta vägen, vill bara åka någonstans och bada och typ dränka mig själv i det kalla vattnet. Men jag är för lat för att röra på mig, hehehe. Just nu sitter jag hemma hos Sandra och svettas. Det ser ut som att vi strax ska gå ner på stan och köpa Pizza. Det kanske inte är det bästa man kan äta när det är så här varmt ute, men vi kvinnor har ju vissa behov och pizza är ett utav dem!

Gårdagen blev lyckad tror jag. Det slutade med att två av fyra sov (ja, jag var en utav dom) men det skiter man väl i! Haha. Nej ha det så mysigt i värmen, det är lika bra att passa på medan den finns här!

Äntligen hemma...

... men inte för länge. Den här helgen har varit riktigt galen, jag kan inte ens sätta en definition på den. Men det har varit så sjukt roligt att jag nästan vill gråta lite, men det tänker jag inte göra. Ångest, glädje, skratt, tårar, besvikelse, fylla, havet, skratt och skratt. Jag kan inte riktigt minnas sist jag hade en sån rolig utekväll som jag hade i fredags, eller igår. Visst blev det lite tårar men jag är nu professionell tårtorkare, så jag hann inte mer än att sträcka fram handen innan dom tårarna var borta.

Jag har knappt sovit något under dessa dagar så inatt somnade jag nästan sittandes, hann inte mer än att lägga huvudet mot sängen och krypa ihop innan jag somnade. Tydligen har jag varit ilsken inatt och misshandlat min kamrat, haha förlåt! Men jag vaknade relativt tidigt så det blev inte speciellt många timmars sömn då heller, därav min tupplur nu. Haha. Så fort jag kom hem så somnade jag! Och jag vaknade (tillslut) av Sandra som ringde och nu verkar det bli en filmkväll så här mot söndagskvisten. Kan ju kanske bli mysigt, eller?

Tyvärr kunde jag inte tälta med Nicole och dom igår, men jag kände att jag hellre ville vara med dom som mådde dåligt och försöka pigga upp dom innan jag själv hade lite kul. Och det slutade ju bra! Wooooo! Nu ska jag... kanske duscha eller något. Jag vet inte riktigt är så seg.

Har er helg varit bra då?

Jäger och herrljunga äppelcider, en riktig...

20100711552 (MMS)

Jäger och herrljunga äppelcider, en riktig kombo! Det enda som är lite jobbigt är myggen, men annars är humöret på topp! Sov gott till er som har kastat in handduken!


Nu blir det en roadtrip till havet med min...

Nu blir det en roadtrip till havet med mina fjun. Allt för att få dom på bättre humör! Pontus är chaufför och jag är manager, haha. Nu ska det bara hämtas en jacka och lite dricka! Det här blir fint de!


Jaha, då står man längst fram och kollar p...

20100710548 (MMS)

Jaha, då står man längst fram och kollar på europe då! Ni kanske inte tycker att det är mycket att hänga i granen men nog är det alltid något! Basen är så stark att min rumpa vibrerar, det är vad jag kallar träning! Kung? Ja! Haha


Herregud! Vilken jävla dag! Haha, jag vet...

Herregud! Vilken jävla dag! Haha, jag vet inte riktigt vad det är som händer. Jag har nog bara en sak att säga och det är "när älgen är blå så är ölen kall, och då dricker man!". Den här dagen har varit så jävla konstig att jag inte riktigt vet vart jag ska ta vägen. Och snart har jag varit vaken i 24 timmar och inte är jag trött heller, hej och hå!


Nu jävlar ska ni se! Sitter ute med ett li...

20100709547 (MMS)

Nu jävlar ska ni se! Sitter ute med ett litet gäng och samtalar. Mysigt, men jag känner hatet, haha. Conny börjar bli berusad, haha plutten då!


Jadu bloggen,vad ska jag säga? Jag lyckad...

Jadu bloggen,vad ska jag säga? Jag lyckades ta mig upp ur sängen idag med, men jag är verkligen inte på humör för att stå i tio timmar haha. Men det ska nog gå bra det med! Men nu är det dags för mig och min bruna näsa att hoppa på cykeln och upptäcka vad denna dag har att erbjuda!


Getaway rockfestival, day one

Hoho i stugan! Hur står det till med alla mina vänner? Själv känner jag mig lite sliten i fötterna och gör mig redo för att sträcka ut dem i liggställning. Det är inte varje dag man står upp i tio timmar, men det var det helt klart värt. Getaway var fullproppat med trevlig personal som bara gjorde det hela mycket roligare. 

Det jag var mest fascinerad över var hur jordnära de flesta artister var, dom var riktigt trevliga och bjöd på lite skratt nu och då! Hoppas att morgondagens artister är lika trevliga och charmiga som dagens var! Sen så hoppas jag även att jag får stå med Sandra! Det skulle vara skönt! 

Men nu ska jag som sagt lägga mig och kolla på tv eller film eller liknande och ladda upp inför imorgon. Jag känner hur mina fötter är mer eller mindre döda efter dessa tio timmar och imorgon väntar tio till. Det jag inte förstår är varför folk som står i öltälten får betalt? Jag vill fan i mig också ha pengar, haha. Jag ska försöka slänga in ett och ett annat inlägg imorgon också. Det verkar i alla fall som att jag kommer stanna fram till sista bandet spelar imorgon, vilket betyder paaaaaaaaaain i fötterna och för att inte tala om mitt stackars huvud, haha. Men det är värt det! Alla är så underbara! 

Sovgott snyggingar

Vill ni veta något roligt? Jag blev securi...

20100708546 (MMS)

Vill ni veta något roligt? Jag blev security istället för servetris. Lilla jag, haha! Och just i denna sekund står megadeath och packar upp sina tusen lådor. Solsting som fan! Men livet leker!


Står på brynäs och inväntar sandra, mu bör...

20100708545 (MMS)

Står på brynäs och inväntar sandra, mu börjar det närma sig! Önska mig lycka till


Urval förbereds/körs ...

det är exakt vad som står på studera.nu, jag känner mig helt panikslagen. Just nu avgörs min framtid! Okej, inte riktigt så dramatiskt, men tänk om jag inte kommer in? Tänk om jag måste flytta till Umeå? Var jag inte stressad innan så är jag det nu! Hoppas verkligen att allt går bra...

På tal om förberedelser så är det nog dags för mig att förbereda mig inför imorgon och där med sova. Snart i alla fall... Jag hoppas att det kommer bli riktigt roligt imorgon, även om det kommer vara jobbigt. Vet dock inte vad jag ska ha på mig. Funderar på tights och shorts, eller kjol. Hm, svart blir det i alla fall ;)

Men sovgott, sen när ni ska bege er!

REA

Nu är jag hemma igen. Det blev en lång dag idag! Jag lyckades köpa ett par jeanstights för 150 kr och en tunn och randig halsduk för 65 kr. Det är rea överallt i alla affärer och hela våningar. Det är riktigt farligt faktiskt. Förutom shoppingen och parkmyset i boulongen så gick vi till tant grön och jag åt en hamburgetallrik. Har lite ångest nu över hur mycket pengar jag faktiskt gjorde av med i dag.  Eller väldigt mycket ångest faktiskt. 


haha, på väg hem så inser jag att jag har glömt mina påsar någonstans! Så det var bara att bege sig på jakt, jag hade även mobil, kamera och plånbok i dem! som tur var så hittade vi dem inne på din sko. Men nu ska jag kolla lite på en serie, jag mår inte speciellt bra. Vill bara spy typ...

Sommar i boulongen. Hittills har vi shoppa...

20100707543 (MMS)

Sommar i boulongen. Hittills har vi shoppat, solat och åkt skateboard. Haha, tänk vad mycket vi har gjort, haha!


Boulongen

Nu är det dags för mig att bege mig ner på stan till tjejorna. Hoppas att dagen blir bra, eran med! Det är sånt fint väder att man inte vill sitta inne och bara glo! Haha. Så då får det bli lite parkmys istället, wish me luck!

parting is such a sweet sorrow

Man kan aldrig bli för ung för att citera Shakespear eller hur? Den meningen har tagit mig över en timme att formulera. Jag är lite i obalans, obviously. Jag förlitar mig på att balansen kommer i fas snart igen. Jag hade ett genombrott idag. För första gången på sex år, insåg jag vad jag vill och vad jag är värd. Nej, för första gången kände jag och erkände jag för mig själv. Det känns befriande. Än så länge har jag inte fällt några tårar. Det har jag gjort så att det räcker under min tid här på jorden. Det kändes som att en stor sten lyfte från mitt bröst och jag kunde äntligen säga hej då. Parting is such a sweet sorrow.

Utöver min känslomässiga resa så nalkas det mys med brudarna imorgon. Det är tråkigt att det sker så sällan, men vi har alla förändrats. Det är bara ett faktum och det gäller att göra det bästa av situationen. Tyvärr så verkar det som att Amanda inte kommer hinna träffa oss innan hon åker till Barcelona. We'll just have to take the time when she comes back. 

Jag undrar fortfarande vad vi ska göra imorgon. Det verkar vara en dag då vi bara ''
go with the flow'' (så att säga!). Det kan kanske vara trevligt det också. 

På tal om något annat, gud vad skönt det var att skriva av sig. Även om jag inte skrev något utav betydelse så känner jag mig lättad. Haha, udda. Men ni ser, en blogg behöver inte bara betyda dåliga saker! Nu ska jag kolla klart på ett avsnitt innan jag lägger mig och läser! 

Sovgott mina nattugglor.



Fucked up.



sailor moon.

Nu är jag hemma igen, det blev visst en heldag på stan! Mötet på arbetsförmedlingen var inte alls så tråkigt, killen som pratade hade en snygg profil och var lite smårolig så det gick utmärkt! Sen så sprang jag och Sandra runt på stan och kollade, åt och fikade. Haha!

Det blev inte speciellt mycket till shopping dock, trots att vart man än kollar så ser man reaskyltar. Jag fick med mig en marinblåkjol hem. Den var väldigt sailor-inspererad. I liked it! Nu mår jag bara äckligt illa och ska försöka att inte spy. Wish me luck!

Hellu, ligger alla och sover? Jag önskade...

Hellu, ligger alla och sover? Jag önskade att jag också fick sova nu! Men life's a bitch, haha. Jag har precis borstat tänderna och min vistelse här hemma börjar lida mot sitt slut. En sak är lite jobbigt och det är vädret. Jag vet inte riktigt hur jag ska klä mig faktiskt. Jag hoppas dock att det kommer regna, vi behöver det! Men nu ska jag packa med mig allt och gå.


And off we go!

Well, i'm of to bed! Klockan kommer trots allt ringa klockan åtta imorgonbitti. I just can't wait. Sen ska jag och Sandra sitta en timme på arbetsförmedlingen och njuta av all den (onödiga) information som dom tycker att vi behöver. 

Det är i alla fall något att göra så nu ska vi inte vara bittra! Det är lika bra att jag läser igenom de papper vi fick. Nej, jag har inte gjort det än, hehehe... Anywho. Take Care, hörs imorgon sötnosar.

Ballerina -Kladdkaka



Jag ÄLSKAR dessa underbara kakor! Sitter och äter ett par just nu, helt underbara. Haha, ni vet hur jag är när det kommer till choklad, kladdkaka och kakor. Och när allt är samlat i ett enda paket så kan jag ju inte göra något annat än att njuta utav dem!  Ska nog köpa med mig ett par kakor hem imorgon. NOM! Haha.


nada.

Åh gud, det händer ingenting i mitt liv just nu! Jag lider här hemma! Haha, okej så allvarligt är det kanske inte. Lyckligtvis ska jag ut imorgon. Nog för att det handlar om ett möte på Arbetsförmedlingen, men det är bättre än ingenting, i think. Det ryktas även om att jag ska köpa en bikini-top. Vi får se vad som händer med det.

Nu ska jag röra mig mot duschen och hoppas för allt i världen att det finns balsam! Så take care

mat?

Godmorgon! Eller ja, eftermiddag kanske jag borde säga. Jag sitter som vanligt i sängen och stirrar ut genom fönstret. Jag vill se när solen kommer fram så jag kan flyga ut genom altandörren och hoppa ner i solstolen! Men det är så himla molnigt att solen knappt syns. Det kanske kommer lite senare, eller vad tror ni?

Jag börjar i alla fall få spunk av att bara sitta inne. Men idag känns som en sån dag där jag skulle behöva det. Jag skulle i och för sig kunna bestämma en dejt med Sandra så vi kan ta oss en redig promenad. Men jag vet inte, jag har fortfarande ont i huvudet sen igår. Kanske är det bäst om jag tar det lite lugnt? I alla fall ett tag till. 

Nu ska jag gå och länsa kylen och se om det finns något lockande att äta. Funderar på att göra en hamburgare, eller steka lite korv. Och med tanke på att jag inte tycker om korv med bröd (förutsatt att jag inte har tio lager med ketchup och sås på) så blir det kanske en hamburgare. Men jag är mer sugen på sallad eller en panpizza. Gud så gott.

Long time no see

Nu är jag hemma igen. Jag har haft så otroligt roligt idag! Kul att träffa alla igen, har ju inte sett dom sen studenten! det verkar som att det blir till att tälta i helgen, underbart. Dock beror det lite på hur det blir med Getawayrock festival. Vi märker. 

Nu ska jag bara lägga mig och kolla på film eller något. Jag har så jävla ont i huvudet, tror att jag håller på att få migrän eller något. Det är i alla fall inte vätskebrist!

Tant grön med gänget och en svalkande drin...

20100704542 (MMS)

Tant grön med gänget och en svalkande drink. Det var supermys i boulongen!


Stereophonics - Maybe tomorrow

So maybe tomorrow
I'll find my way home
So maybe tomorrow
I'll find my way home

I look around at a beautiful life
Been the upperside of down
Been the inside of out
But we breathe
We breathe

Det finns en lösning till allt

[email protected] sa (22:56):
hmm, kom på värsta bästa träning grejen alltså... skräddar syd för dig lol
My säger:
haha jaså`
Nikke säger:
jag kommer inte kunna fixa det dock xP
My säger:
nehe? xD
Nikke säger:
det är motivationen som ställer till det ibland, right?
My säger:
det är allt som ställer till det
Nikke säger:
jag skulle kunna hitta en kille åt dig som ingen annan känner o inte du heller (snyggkille), alltså en som du bara skulle ha sex med inget annat, som träning då. så du får väl köra intensivt då eller ha sex en längre tid till du blir slut (kondition). Sex är ju bra motivation, så du skulle vilja träna varje gång också. kör ni några gånger i veckan som tränings pass liksom
My säger:
HAHAHAHAHHAHAHA xD
hahahahahaha
fixa du mig en kille så skaH jag börja träna!
Haha, jag måste bara dela med mig utav Nikkes träningstips åt mig. Haha, jag dör. 

nikke:
hmm, kom på värsta bästa träning grejen alltså... skräddar syd för dig lol

My säger:
haha jaså`

Nikke
säger:
jag kommer inte kunna fixa det dock xP

My
säger:
nehe? xD

Nikke
säger:
det är motivationen som ställer till det ibland, right?  ;)

My
säger:
det är allt som ställer till det  :p

Nikke
säger:
jag skulle kunna hitta en kille åt dig som ingen annan känner o inte du heller (snyggkille), alltså en som du bara skulle ha sex med inget annat, som träning då. så du får väl köra intensivt då eller ha sex en längre tid till du blir slut (kondition). Sex är ju bra motivation, så du skulle vilja träna varje gång också. kör ni några gånger i veckan som tränings pass liksom

My
säger:
HAHAHAHAHHAHAHA xD
hahahahahaha
fixa du mig en kille så ska jag börja träna!

Jag vet inte om jag ska förolämpad över att Niklas tyckte att det skulle vara den perfekta metoden för mig. Den ''skräddarsydda'' metoden. Haha, det gav mig i alla fall ett redigt skratt. 

Herrn nedanför duger bra, tack!


Sweet sleep

Klockan är tjugo över nio, jag sov middag vid tre plus att jag somnade till precis innan nio. Jag vaknade utav att mamma och Anders sa att det var mat. Min kropp är inte alls van med att bara sova någon timme och sen vara i fullfart hela dagen! 

Jag hade verkligen velat se Sweet home Alabama innan jag somnade. Men vette sjutton om jag orkar det alltså. Jag har laddat upp med ett stort glas Cola och lite godis. Socker i mitt hjärta. Haha. 

Med risk för att jag somnar snart igen, så säger jag sovgott. Ska försöka klämma in ett inlägg innan jag beger mig ner på stan för en picknick i boulongen! 




Love and hate


picture frame

Det blev inte mycket till shopping på IKEA, men jag ser det som en vinst att jag lyckades få med mig mamma och Anders ut i hettan. Haha. Jag skaffade en svart ram till mitt skolfoto. Det är kanske inte mycket att hänga i granen, men lite trevligt kan det vara. Nu är bara frågan vart jag ska sätta upp det. 

Jag har även tagit steget och gått vidare. Jag hade en tavla med en bild på mig och Jim (å så snuttigull) som var täckt med säkert tjugo biobiljetter. Nu tog jag tag i det och la biljetterna i mitt fotoalbum och bytte ut bilden mot ett kort jag tog när vi var i Norge med klassen. Fint! 

Jag skulle vilja göra en riktig förändring i mitt rum. Lite nya tavlor, tapeter, garderober, sänggavlar, skrivbord, you name it! Tyvärr har jag inte riktigt den ekonomin, men så kan det vara! Well Well, nu ska jag hitta på något berikande att göra. Typ städa skrivbordet. Woooopie! Pussis!

Titta valbo! Haha, nu är familjen på roadtrip

20100703541 (MMS)

Titta valbo! Haha, nu är familjen på roadtrip


God morgon!

Kan ni tänka er att lilla jag är vaken redan nu? Och klockan har inte ens passerat två? Ett mirakel! Jag vaknade av att Gizmo spydde och av smärtan i min tå. Fyfan vad ont jag har just nu. Jag försökte desperat somna om, men ni vet hur det är. Värmen gör det näst intill omöjligt. Rent kroppsligt så tyckte jag väl inte att det var så super varmt, men jag kunde inte andas!

Så jag gick och la mig på altanen, det var ju hela en grad svalare där än inne, haha. Det funkade inte så bra, så efter en ½ timme gav jag upp och jag tog mitt pick och pack. Nu sitter jag här och hoppas på att la famiglia ska vakna! 



Robert Pattinson

Den enda killen på denna planet, som kan få rökning att se sexigt ut. Halleluja. 





nattfjäril

Funderar på att lägga mig i sängen och läsa lite. Kanske vore bra för kroppen att få somna innan klockan halv sju, eller vad tror ni? Det är lika bra att jag försöker vända på dygnet nu innan det är dags att jobba. Usch, det skulle inte vara kul att komma försent till Getawayrock. Det skulle betyda att jag är ersättningsskyldig för hela biljettpriset. Och den summan vet vi ju alla att jag inte har. 

Jag har försökt övertalat Anders att åka ut till IKEA imorgon, det ville han inte. Sen försökte jag övertala honom till att familjen kunde åka och bada, det ville dom inte heller. Då föreslog jag att vi skulle äta kyckling med apelsinsås. Det fick jag ett ''kanske det'' till. Vilket i normala fall betyder ''nästa helg'' som i sin tur betyder ''tjata på mig en månad så kan vi ta det då''. Haha! Ni ska bara veta hur många gånger jag har fått höra ''nästa helg'' när det kommer till Fondue, det har nog passerat över ett år nu... Hahaha, så typiskt. 

Nåja, nu ska jag fortsätta läsa Illiaden. Det går rätt så segt, jag blandar ihop gudarna med kungarna. Det är väldigt många namn! Jag kanske har läst 37 sidor av 475... Haha, shit. Det är bara att börja beta sig igenom skiten. Imorgon hoppas jag även att min stårtå mår lite bättre så jag kan ge mig ut i skogen. Dock ska det tydligen bli SUPER varmt, så det kanske inte är en sån smart idé. 

Hur som haver så kastar jag in handduken nu. Jag har på börjat Harry Potter-filmen, men den kan vänta tills imorgon. Det slår mig alltid vilken stor skillnad det är på alla från den första filmen jämt emot den senaste. Haha pluttarna.  

Eugh, juste. Jag har en nattfjäril på rummet. FYVADVIDRIGT!

Sovgott, pussis!

Remember me



Jag finner inga ord. I slutet satt jag med en gapande mun och grät. Jag tycker att den var riktigt fin och Robert spelar karaktären Taylor riktigt bra. Åh, det gör ont i hela hjärtat men på ett bra sätt. Underbart.

Svinto

Mitt hår ser ut som svinto! Linn har tagit med sig balsamen när hon skulle iväg. Underbart. Jag älskar att tvätta mitt hår utan balsam! Haha, jag känner mig lite bitter just nu, jag avskyr bara när håret inte går att tygla.

Jag och gizmo sitter på altanen och solar....

20100702540 (MMS)

Jag och gizmo sitter på altanen och solar. Det blev ingen träning för mig idag då min stortå är uppsvälld och varar. Äckligt i know! Men nu ska jag antingen hämta ipoden eller fortsätta läsa. Hej så länge!


Allt förändras



Minnen blir allt du har.
Skratten ekar i bakgrunden.
Inget är som det var, allt är annorlunda. 

Det är svårt att veta när man ska sluta. Hur vet man stunden är kommen, när det är dags att släppa tagen och undvika att bli sårad? Kan man skydda sig själv från känslorna? Jag önskar att man kunde det. Jag önskar att det fanns ett sätt att veta när det är dags att vända ryggen till. Jag önskar att det fanns ett sätt att gömma sig från alla känslor som frambringar tårar. 

Att förlora någon man älskar, någon man litar på, det är jobbigt. Det finns ingen guide i hur man undkommer ett krossat hjärta eller hur man tejpar fast bitarna igen. Lagom till omgång två, då hjärtat krossas lite mer. Jag förundras över alla de som gång på gång lyckas resa sig upp. De som står med huvudet högt, trots all smärta. Jag vill vara den personen. Jag tror jag håller på att bli den personen. Jag känner mig... bedövad. Det är en udda känsla. Men jag är stark, jag vill tro att jag är stark. Jag tänker tro att jag är det. Det positiva med att förlora någon man tycker om, en nära vän, är att det alltid finns en annan vän som tar hand om dig. Det finns alltid en vän som ställer upp. 

Det finns stunder då jag mår riktigt bra. Det är dom stunderna som jag vet att allt kommer ordna sig. Oavsett vad som händer så ordnar det sig alltid. Det har jag alltid trott. Nu låter det nästan som om jag är helt förkrossad, det är jag inte. Jag mår bra, jag är glad (oftast). Visst har jag mina stunder då jag bara vill gömma mig under täcket, men det har väl alla ibland? 

Jag vet inte vad jag vill säga med det här inlägget. Bara ett töntigt inlägg, det har varit en hel del utav dem den senaste tiden. Jag ber verkligen om ursäkt, speciellt om ni har läst hela det här inlägget. Nu tänker jag sova. Jag ska trots allt ut på en tur i skogen imorgon. Jag älskar naturen (minus alla äckliga djur). Jag känner mig lugn då. Speciellt med musik i öronen! 

(tio kronor på att jag raderar det här inlägget imorgon)







Crash and burn

Varför är det alltid när jag ska skriva ett inlägg med massa bilder som google chrome kraschar? Påminn mig att installera om skiten innan jag hamnar på psyk. Sandra sa en gång att jag skulle kunna använda en annan läsare till att blogga med, hmm. Det tåls att tänka på. Vi ger det några försök sen så ;) Planen var att jag skulle göra ett inlägg med bilder från när vi var i stockholm. Tar det sen.

Jag fick tag på Niklas tillslut. Imorgon förvandlas latamybullen till den hurtiga bullen. Haha. Ska bege mig till Hemlingby och förhoppningsvis inte springa. Jag ska försöka få det här till att bli en vana. Bort med bulldegen som sitter vid midjan. Hohohoh. 


Nu ska jag kolla klart på lite avsnitt på datorn, sen ska jag lägga mig ner och läsa illiaden. Jag undrar lite om Odysséen var innan illiaden. Det känns som det, skitsamma. Det är bara läsa och se glad ut!

Smoothie och en skål med jordgubbar



Igår gjorde jag en jättegod krämig smoothie (eller milkshake).
  • En apelsin, halva apelsinen mixas ner och den andra halvan pressade jag ur jucien och hade i den.
  • Ett litet äpple
  • två kiwi
  • Äkta vaniljglass

Istället för äpple skulle jag använt mig utav banan. Men det är som Pippi säger ''Man tager vad man haver, det är ett bra recept'', haha.  Dock blev den rätt så mäktig, men det var gott.

Och idag överraskade moder jord med jordgubbar, glass och grädde. Snacka om att det var gott. Jag äter alltför sällan jordgubbar, det är så jäkla dyrt bara! Men vid nästa picknick som jag kommer närvara vid ska jag ta med mig ett paket jordgubbar. NOM.

En snöflinga i juli

Det är så vackert ute just nu. Solen skiner och det flyger kring små tussar av något. Antagligen från träden. Det ser ut som att det snöar, det är jättevackert. Jag har försökt att få det på bild, men det gick inge vidare.

Annars så funderar jag på att hoppa på cykeln och bege mig mot hemlingby och springa/jogga/gå lite. Men jag vet inte om jag orkar nu. Det är väl lika bra att jag stannar hemma och fortsätter plocka upp lite. Sen så börjar det ju en film med Hugh Grant vid nio, och det vill man inte missa. Haha. 

Om inte annat så får jag ge mig ut imorgon. Jag försöker få kontakt med Nikke (om du läser det här så KAN DU JU HÖRA AV DIG!), jag ska ge honom den fina äran att bli min personliga tränare, utan matråden... Haha, vilken ära. Nej men nu är det dags att börja komma i form. Jag vantrivs som attans med min kropp just nu. 

På tal om det, ska jag nog ta och belöna mig med en bulle nu. Jag har trots allt gått igenom hela garderoben, ihihih. Vi hörs snart igen ;)

Städning

God eftermiddag (antar jag?)! Jag ska strax påbörja en halvhjärtad städning av rummet. Men det ska nog gå bra, jag känner mig på sånt humör faktiskt. Himlen är blå, John Mayer spelas på spotify och rummet är inget annat än kaosartat. Så nu kör vi!

Haha, hur illa är det när man skriver ett inlägg om städning?

Den ljuva ångesten jag fick idag när jag...

Den ljuva ångesten jag fick idag när jag vaknade och kollade på klockan, halv fyra. Usch! Hatar att jag inte kan sova på nätterna! Nej nu ska jag försöka planera något med mina vänner till söndag! Önska lycka till :D


a whiter shade of pale


Twitter på bloggen

Nu har jag gjort om bloggen lite. Inte något radikalt men ändå en förändring. Jag är inte klar än, tror jag. Jag har inte riktigt orken till att sitta uppe och fixa med allt just nu. Som ni ser kan ni åtminstone följa mig på twitter utifall det skulle vara så att självaste bloggandet skulle bli lidande. 

Men nu är klockan nästan fyra och det börjar kännas som att det är dags för mig att lägga huvudet mot kudden, så att säga. Morgondagens agenda har städning att bjuda på. Woopie. Sen blir det kanske en tur i spåret också (hur vida det kommer gå snabbt eller inte tänker jag inte dela med mig utav), men det har vi inte sett än. Nåja. Sovgott och Pussis då!

RSS 2.0