Summer of '69


Melankolisk

Idag är en dålig dag på alla sätt och vis. Känner mig helt paralyzerad både fysiskt och psykiskt. Sånt händer i guess.

High and low

H

someone, somewhere


Tentaplugg

Hej hopp!

Jag började den här dagen med att försova mig, jag känner verkligen hur jag börjar bli lite utsliten och sönderstressad. Men nu sitter jag i ett grupprum i huddinge och försöker plugga lite till tentan. Min töja är ut och in och min hjärna fungerar inte till 100%. Men det är okej, det får vara så ibland. Igår trodde jag även att jag hade jobbat klart mitt sista pass den här månaden, men icke sa nicke på lördag smäller det. Men det är bra, det betyder att jag får cash nästa månad! Och det ska ju gudarna veta att jag behöver.

Men nu var det tentaplugg det handle om. Jag har varit väldigt osäker på hur vida jag har valt rätt utbildning den senaste tiden. Jag har pendlat mellan att vilja hoppa av, läsa något annat, jobba eller åka utomlands och plugga. Men jag behöver nog bara ett break. Allt har gått så trögt den senaste tiden att jag sjönk in i någon hemsk dimma och hade  tunnelseende. Men nu känns det lite bättre. Jag tror att jag bara behövde en liten knuff i rumpan för att komma igång igen. Jag känner mig själv och jag vet att jag klarar det mesta om jag bara försöker och den senaste tiden har jag verkligen inte försökt. Jag har struntat i allt och hoppats på att det kanske kan ta mig någonstans. Men så funkar det ju inte.

Men nu ska jag hur som helst försöka lite till. Jag måste klara den här tentan och i sommar ska jag se till att klara minst EN tenta som jag släpar på. Antingen det eller inget CSN, haha. Men lite motgångar har aldrig stoppat mig förut, eller hur?

men vad säger ni? Ska jag kanske ta och plugga lite istället för att sitta här och babla om allt och inget? Wish me luck!

House



Jag älskar den här serien. Jag avgudar House och hans bitterhet. Det är vackert! Det är så skönt att se någon vara så härligt bitter och smart. Jag börjar bli lite trött på glada människor och ledsna människor, nu jäklar!

Last memories are now gone.

jaha, då har jag precis klippt sönder mitt ex byxor. Det kändes lite som att klippa sönder de sista ''känslorna''. Nu ska ni inte tro att jag klipte sönder dom utav hatiska skäl utan för att jag behöver ett par shorts. Jag fick nämligen dom av honom när han inte längre kunde ha dom. Och jag måste säga att jag älskade dom över allt annat. Så jävla snygga byxor! Haha. But no more! Nu är dom snygga shorts iaf. Och eftersom jag inte har råd att köpa nya saker så får jag återanvända det som finns till hands. 

imorgon blir det invigning av dom om vädret är på min sida! Men innan jag vågar visa mina bleka ben så blir det till att raka dom! Så det är vad jag ska göra nu och sen sova. Puss på er!

Hahahah, finn ett fel! Jag har haft en fil...

img_0576 (MMS)

Hahahah, finn ett fel! Jag har haft en filt vid fönstret som har fått agera gardin. Den har tydligen hängt på mina ljus och i och med värmen som blir av solen så har ljusen smält och format sig, hahaha. Åh humor!


Såhär såg min gårdag ut! Mini ostar och öl...

img_0573 (MMS)

Såhär såg min gårdag ut! Mini ostar och ölkorv. Medan andra hade det bra på dansgolven eller på en pub så låg jag hemma och sov. Och nu 08:46) sitter jag på pendeln på väg ut till rönninge för att rensa takrännor. Jag är väldigt mångsidig av mig! Sen vill jag bara säga att Stockholm är otroligt vackert idag!


Finito.

Vilken dag! Den började med att jag hade en sån sjukt nerdrogad dröm. Jag minns inte riktigt vad den handlade om just nu. Sen åkte jag till stan och fikade med fina Adél som fyller år idag och fick en försenad present av honom, gulligt! Efter det åkte jag till älskade,älskade super älskade Jennifer som operarades igår. Jag hatar sjukhus av hela mitt hjärta, det är det vidrigaste som finns, men vad gör man inte för sin bästa vän? SJÄLVKLART åker jag och hälsar på henne!
Imorgon har jag en dugga... Haha, japp. Nej, det kommer inte funka! Men nu ska jag sova och försöka tänka på något annat. Jag förstå verkligen inte varför det inte går in. Det är som att min hjärna säger ''det här kommer inte du ha någon använding av sen, du behöver inte ens försöka lära dig det". Jag lär mig småsaker som vad vissa molekyler gör, men jag vet inte när dom ska användas eller hur dom ska förbereadas innan dom hamnar i provet. Metoder är inte min grej. Jaja. Det löser sig! Men nu, sängen!

Dagens humor



När man planerar en rock festival så vet jag inte riktigt om Di Leva, Eric Gadd och Swingfly är de första artisterna man kommer att tänka på? Och det faktum att dom verkar vara de största artisterna på Huddinge Rock festival är lite oroväckande för mig. Haha, men nog får man sig ett gott skratt om inte annat!

Vart tog sommaren vägen?

Hej vänner! Hur står läget till idag? Själv är jag så enormt trött efter helgens bravader som har beståt av jobb, utgång, jobb, bio och jobb. Även om det är slitsamt så är det så sjukt skönt att äntligen kunna tjäna lite pengar på sidan av skolan. Nog för att det antagligen inte kommer bli så mycket då jag bara kommer kunna hoppa in vid tillfällen då de behöver folk, men en tusenlapp är bättre än ingenting. Föt att inte tala om erfarenheten. 

Sen vill jag passa på att tacka alla fina människor som var med och firade mig i fredags trots det att vi alla var så trött och bara ville sova. Det betyder mycket att ni ändå stannade och åt middag och hade det trevligt. Efter tentan får vi ta igen det förlorade festandet! Sen undrar jag vart i helvete sommaren tog vägen?

Tyvärr så är jag fortfarande lika dålig på att ta bilder men jag slänger in två bilder från Linköping




Wow, vilken film. Grät floder, skrattade o...

img_0560 (MMS)

Wow, vilken film. Grät floder, skrattade och bara njöt. Nu måste jag se till att läsa klart boken!


Idag blir jag en gammal tant! Ikväll blir ...

img_0559 (MMS)

Idag blir jag en gammal tant! Ikväll blir det till att fira med middag och fina människor men först ska jag jobba! Om roslagsbanan vill komma någon gång så att jag inte missar bussen...


Sleep

Jag är så trött. Jag har varit uppe och sprungit sedan 06:00 imorse och klockan är nu 23:40 (i alla fall när jag skrev det), det betyder alltså 17 timma och 40 minuter. Det är kanske inte mycket för er rediga människor som är vana att slita för er börda men för mig, jo för mig är det jobbigt! Haha.
Nu tänker ni säkert ''Men gå och lägg dig och sluta klaga!'' och då ska jag berätta för dig att jag önskar att jag kunde göra det, men jag har en labbrapport som jag måste skriva klart innan klockan slår tolv inatt. Så nu ska jag multitaska genom att vara en idéspruta och tvätta av mig sminket! Puss.

Upp och hoppa ligg inte och dra dig.

Nu är det snart dags! Jag fick jobbet på blomsterlandet och ska strax bege mig iväg för att börja min första dag! Jag är så nervös för att bli en såndär kassör som aldrig lär sig någonting och som varenda kund stör sig på... Ni måste hålla tummarna för att min inlärningsförmåga har vaknat på rätt sida idag! 

Men det ska nog gå bra! Det enda kruxet är att jag har glömt att göra en matlåda eftersom jag sprang på två snygga herrar igår och tiden bara flög iväg tillsammans med ölglasen. 

Något som irriterar mig är att jag fyllde på mobilen för ett tag sedan bara så att jag skulle ha möjlighet att ringa butiksansvarige när jag kommer fram, men nu får jag inte in pengarna på mobilen och jag har bara 13 öre!! Jäkla skit. 

Nej men nu kör vi va? Puss på er!

Efter en grym helg i Linköping så sitter j...

Efter en grym helg i Linköping så sitter jag på bussen på väg till Stockholm! Som sällskap har jag illustrerad vetenskap.


All i need for tomorrow: en fantastisk bok

img_0543 (MMS)

All i need for tomorrow: en fantastisk bok


Arbetsintervju

Nu får ni hålla tummarna. Imorgon bär det iväg på min livs första intervju någonsin. Jag börjar bli lite halvt nervös för att misslyckas totalt. Men om inte annat så kan jag se det som en erfarenhet, eller hur? Jag skulle nog vara mer nervös om jag fick jobbet, då måste jag ju verkligen prestera! Men det kommer gå bra!

Nu ska jag sova och försöka glömma alla mardrömmar jag har haft den senaste tiden. Jag berättar mer om dom imorgon, nu vill jag bara glömma dom. Puss.

Girls just want to have fun


varför valborg?

Hur mycket jag än försökte att inte supa skallen av mig på valborg så misslyckades jag. Inte fick jag sitta och mysa vid en brasa heller, hur kan det komma sig? Hur som haver så var min gårdag så fantastiskt jäkla underbart rolig! Världens skönaste gäng leder till en jäkla massa skratt och skön musik leder till en underbar stämning! Det resulterade så klart i en bakfylla med stort B. Men så värt det. 

Sen var det bara att ta sig i kragen och bege sig på promenad med HamHam för att handla mat, kolla på kossor, kliva i bajs, skicka stötar vidare från man till ko, bli dissad av hästar och kolla på när ett lamm försökte sätta på ett annat lamm som hela tiden sprang iväg. 

Jag har skrattat så att jag har gråtit och nu ska jag sova. Min hjärna pallar inte mer och den måste vila upp sig inför imorgon för då börjar plugghelvetet. Tänker inte misslyckas med den här jäkla kursen som bara handlar om en jäkla massa metoder, haha. 

Ciao belles.

RSS 2.0