Lever

HEJ HOPP! 

Jag lever, bara så att ni vet! Jag har haft väldigt mycket att göra den senaste tiden, dvs sova, haha. Nej men jag har varit väldigt klyven när det kommer till utbildining och mycket energi har gått åt till att lista ut hur jag ska göra med den. Eller snarare hur jag ska lösa CSN-problemen som kommer attackera mig nästa termin. 

Sen har jag inte mått så bra på mitt jobb som jag tidigare hade. Jag jobbade som sagt på Citygross och det föll mig inte alls in i smaken och jag trivdes så himla dåligt att jag inte ens ville gå till jobbet. Så jag tog tag i saken och sade upp mig. Som tur är så har jag mitt jobb på blomsterlandet och det är så JÄKLA roligt. Så nu har jag verkligen lärt mig att pengar betyder ingenting om man inte trivs på jobbet. 

Förutom det så har jag jobbat i skolan och festat en hel del, vilket kanske inte är det ultimata, haha. Men nu är jag hemma för första gången på en evighet känns det som, så jag ska passa på att städa ordentligt och imorgon ska jag ta en hurtig promenad med HamHam och efter det tvätta. Jag måste verkligen komma igång och röra på mig! Haha, och det säger jag samtidigt som jag sitter och mumsar på en panpizza. 

Sist men inte minst: VAD HÄNDE MED VÄDRET?! Det är snart maj och det snöar. Jag tänker blåvägra att fira min födelsedag i snöfall. Hell no.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0