Nu testar vi det här med att blogga från m...

Nu testar vi det här med att blogga från mobilen. Jag måste brara se så att allt funkar som det ska! Håll tummarna!


envis är dum

Jag har alltid varit driven, utsatt mig för smärta bara för att ''det kan lösa sig tillslut''. Jag har alltid varit envis, det vet nog de flesta utav er. Haha. Jag upptäckte nyss precis hur envis jag är. Jag var på väg in till köket efter ha fikat med la famiglia när jag plötsligt stöter in i något med foten. Det gjorde så enormt ont, det kändes som att jag stukade den. Men envis (och dum) som jag är så fortsätter jag trycka fram benet, fast besluten om att jag ska gå framåt. Samtidigt som jag inser att det var diskmaskinen jag gick in i så lyckas jag pressa benet så pass mycket att det blir fritt och varmt te skvätter över hela mig. 

Nu har jag ett stort och fint rivsår på vänster fot tillsammans med en svullen vad. Haha, ibland är jag så korkad. Det är med andra ord inte alltid så smart att vara envis.

my good friend

Tidigare idag regnade halva Atlanten ner på oss här i Gävle. Jag stod emot mitt sug att springa ut på baksida och dansa. Jag ställde mig i dörröppningen och andades in den friska doften och njöt. Förutom det har jag spenderat hela dagen i sängen med min genomgoda vän Migränen. 

Nu sitter jag och leker lite i Photoshop. Mysigt, pussis

Eclipse

Wow. Det är allt jag har att säga om gårdagen. Jag älskade (ÄLSKADE) den senaste filmen. Twilight filmen är en film som jag mår så enormt psykiskt dåligt av när jag ser den. Känslorna är så starka att jag bara vill ligga under ett täcka och gråta. New Moon i sin tur en film som jag stundvis mår dåligt av och stundvis bara blir irriterad under. Eclipse, där har vi en film som i princip alla känslor kom fram i. Det var så skönt att det var en film som man verkligen kunde skratta till. 

AWESOME! Jag är riktigt nöjd med hela kvällen. Och mitt hjärta är nu lite lättare! Jag ska leta reda på min kamera så ska jag slänga upp lite bilder från Twilight eventet och så. Puss så länge

Just hanging

Hej sötnosar. Just nu sitter jag på stan med Sandra och väntar på att tiden ska gå. Det är ju twilight movienight klockan sex! Hur som haver så sitter jag har med en iskall cola och en vig mac ( Anders betalar). Egentligen är jag sugen på subway men Gävle har ju beslutat sig för att det inte ska existera längre. Anyway, tänkte bara säga hej. Jag har fortfarande inte lärt mig att SMS- blogga. Nåja, puss hej! Vi hörs väl senare :)

Harry Potter and the deathly hallows, part 1

Trailer till Harry Potter and the Deathly Hallows: Part I [trailer 2] från rstvideos trailerarkiv.


Jag kanske är seg när det kommer till premiärer av trailers, men så får det vara. Jag måste bara lägga upp den här. Jag tror att dom två sista filmerna kommer vara helt... underbara, om jag får säga så. Jag tycker om serien för den har följt med sen man var mindre. Jag minns hur jag satt i lägenheten på Brynäs och läste ut böckerna så fort jag kom över dom. Jag minns hur jag satt med den andra boken över dagen och vägrade lägga ifrån mig den, även när vi åt. Jag borde kanske ha växt ifrån den, men lets face it de sista böckerna och filmerna är kanske inte de mest barnvänliga. 

Under filmerna har man sett hur karaktärerna har utvecklats och mognat. I like it. Jag kommer utan tvekan se på de sista filmerna och sörja över att det är slut. Dock har jag hört rykten om att det kanske kommer en till bok? Nåja det är bara rykten, jag kan ha missuppfattat allt (berätta gärna om ni vet hur det ligger till). Vad tycker ni, är det barnsligt att tycka om Harry Potter? Oh magic. 

Nu ska jag lägga mig, jag har en lång dag framför mig och solen har redan stigit upp. Det är inte speciellt bra. Haha, pussis!

 


Fulfilling dreams


Sjung om studentens lyckliga dar

Studentdagen, sista dagen med gänget, sista dagen med lärarna, sista dagen.  Jag vet inte vad jag ska skriva, jag kan inte sätta ord på dagen. Den var underbar, skrämmande. Jag har aldrig känt mig så lättad, glad och tom samtidigt.

Jag har redan skrivit om alla känslor kring studenten, så jag ska försöka undvika att göra det nu och bjuda på lite bilder istället. Som vanligt ligger säkerligen alla på facebook redan och jag skulle våga gissa på att de flesta utav er är vän med mig på FB. ANYWAY.  Här kommer det bilder från Champagnefrukosten vi får ta det en bit i taget då min webbläsare tydligen inte vill att jag ska posta det här inlägget. Den har nämligen kraschat minst 5 gånger, varje gång jag har försökt. Så det kanske är säkrast att ta det bit för bit. Dessutom är det egentligen bara utskjutsen kvar nu. 

Åh alla dessa underbara minnen. Det låter som att det var en evighet sedan jag stod framför skolan med äckligt mousserat vin i ena handen, champagneglass i den andra och chokladdoppade jordgubbar som smakade gudomligt. Och jag minns pirret jag hade i magen när vi satt i Aulan. Min PA-grupp fick stipendier. Alla var glada och klockan började sakta men säkert närma sig ett. Jag kände att min tid på vasa inte var över. Så många lärare jag inte hade sagt hejdå till, så mycket jag hade velat ändra och så mycket jag skulle vilja göra. Men när vi stod i korridoren vid lärarrummet och hörde hur ''NV3a'' löd ur högtalarna kändes det inget annat än perfekt. Vår tid var kommen (nu låter jag bara patetisk och dramatisk), det kändes som att vi har gjort vårat. Nu är det vår tur att bege oss ut i världen och förbättra den. Göra den våran.







En dag som alla andra

Hej vänner. Det här är första gången under dagen som jag sitter vid datorn. Jag har helt enkelt inte orkat. Dagen har inte varit något speciellt, jag har bara suttit och läst min bok som börjar närma sig slutet. Jag har även kollat på Guess who med mamma, rätt så rolig film. Den handlar om ett par som ska hem till tjejens föräldrar och tjejen har glömt att nämna att killen är vit.

Helt ärligt orkar jag inte skriva mer nu. Jag sitter nämligen vid Anders dator och det är en riktig skithög. Okej kanske inte, men den var inte så behaglig jämfört med min. Funderar på att starta upp den och kolla på lite serier och filmer, eller så nöjer jag mig med de filmer jag har och kollar på tv. Äh vi märker, right? :D

Jag tänke bara säga att jag har gjort en sen anmälan till universitet i Umeå. Biomedicin, jag har dock kvar mina andra val så i första och andra hand har jag fortfarande uppsala och stockholm.

Men nu är det snyggingen Depp på tv så jag känner att jag måste kolla på det. Jag älskar den karln. Dock vet jag inte hur förtjust jag är i Sweeny Todd, haha. Anywho. Är det någon som har koll på hur man bloggar med sms?

Puss så länge


broken line


jag kom, såg, segrade?

jag är väldigt dålig på att uppdatera nu för tiden... Jag vet inte varför, jag har tappat lusten lite. Det är så mycket i mitt liv som händer som jag inte kan definiera och det tar upp väldigt mycket energi. Men snart så, jag lovar. Jag ska bli bättre och starkare. Jag kom, jag såg, jag segrade. Lite utav det stuket. Jag ska försöka bättra mig imorgon och jag ska även försöka komma på hur jag bloggar via sms. Det här kan bli spännande.

Jag tror att jag ska börja med PS igen, jag saknar att leka med bilder och göra om dem. Jag saknar att ta kort på vackra saker. Jag saknar allt. Jag saknar mig själv. Jag vet inte vem jag har blivit men jag gillar det inte.

Hej världen

Jag lever, knappt, men fortfarande. Min midsommar med Sandra var mysig och lugn. Gårdagen lika så. Idag ska jag bara ligga i min säng och tycka synd om mig själv tillsammans med en bok och lite serier. Om det är något jag önskar mig vid nästa present tillfälle så är det massa serier på DVD! Jag börjar få krupp av att behöva sitta och kolla på datorn. I-landsproblem delux! Haha.

Jag hör av mig lite senare, alright? Puss hej

Glad midsommar

Ska alla ut och supa ikväll? Är det bara jag som tycker att det är överskattat? Själv ska jag äta lite mat och röra mig till Sandra. Jag vet inte vad vi ska hitta på men jag är näst intill 100% säker på att det blir nyktert! Är man sjuk så är man, eller vad säger ni? 

Nu ska jag resa mig ur sängen och sminka mig, jag vill ju inte se ut som hej kom och hjälp mig! Puss så länge

Midsommar, ohnoes.

Är det bara jag som älskar serier som inte har en massa framträdande kärlekstjafs i? Don't take me wrong, like that to. Men ibland är det skönt att kunna titta på en serie och bara ''aaaaaah'', fattar ni hur jag menar? Haha, jag känner hur jag börjar förlora min ordförmåga.

Är det bara jag som tycker att det är skrämmande att det är midsommar imorgon, egentligen redan idag med tanke på klockan? Nu blir varje dag en minut mörkare på morgonen och en minut mörkare på kvällen. Det är fan i mig tragiskt. Jag vill ha mer sommar, mer ljus, mer värme! Okej, det kan gärna få vara mörkt tre på natten, men förutom det. 

Jag vill ha fler dagar som denna, värme, dricka, park och vänner. Men nu ska jag fortsätta kolla på min serie och sen läsa och försöka sova. Jag lyckades somna efter det förra inlägget och vaknade av att Sandra ringde mig 40 min senare och berättade om en vindunk som hade exploderat i deras kylskåp. Väldigt tråkigt men fortfarande lite lustigt. Jag skrattade som bara den, det behövde jag verkligen! 

Pussis

Effektiv arbete!

Hej mina sötnosar!
Idag är jag på riktigt bra humör alltså! Jag tror att det är för att jag för en gångs skull vaknade innan tolv. Jag har varit effektiv och fått ärenden utförda samt haft riktigt trevligt. Jag har fyllt en väska med saker och inte betalat ett skit. Haha, det låter som att jag har stulit.

Nej det är så här va. Idag gick jag upp halv nio sprang in i duschen (okej, jag kröp snarare). Gjorde mig redo, hoppade på cykeln och mötte upp min febriga älskling. Pluttan beslutade sig för att umgås trots sin feber! Vi mötte upp Amanda och gick till Arbetsförmedlingen. Så nu är jag alltså arbetslös
och
registrerad. Fint ska det vara.  Det tog sin lilla tid, men det var inte så farligt. Så nu har jag alltså tid för ännu ett möte den 6 juli kl. 10:00.
A-kassan is the shit. 

Vi mötte därefter upp Carro och vandrade runt som förlorade själar på Gävles gator och gallerier. Haha. Vi tog med oss frukost och lunch från Donken och satte oss i Kvarnparken under solen
otroligt varma sken och bara njöt. Där satt vi tills rumpan skavde och benen kliade innan vi gick vidare till Biblioteket. 

Varför är man så sällan på stadsbibliotek för? Det är ju hur mysigt som helst OCH man kan bli smart, haha. Jag vet inte hur länge vi stannade där men det var nog över en timme (min tidsuppfattning är som hatten på foten. Helt fel.).  Jag fick med mig hem
Illiaden, Förnuft och Känsla, Jorden runt på 80 dagar och Nietzsche - Liv och tankesätt. Jag vet inte riktigt hur jag känner inför den sistnämnda. Så vi får se om det blir så att jag läser den eller inte. Annars hade jag nog tänkt börja på Jorden runt på 80 dagar. Jag behöver lite händelser i mitt liv och inte en massa patetiska kärlekshistorier. Haha.  

Som ni ser så har jag haft något att göra nästan hela dagen. Nu ska jag bara sitta här framför min dator och läsa ev. kolla klart på The Holiday som jag påbörjade igår. Den är lite mysig! Det har i alla fall varit roligt att alla tjejer kunde träffas och umgås i mer än en timme. Det har alltid varit så att någon har blivit sur eller så har någon varit upptagen.
Ni vet hur det är! Nåväl, mot boken och sms:andet med min sjukling!

I want to read

Jag har suttit och plockat ut några böcker som jag verkligen skulle vilja läsa nu under sommaren. Min svenskalärare skulle bli så stolt! Haha, De understrukna namnen är de böcker jag allra helst vill läsa, tror jag. Jag ska se vilka jag hittar imorgon på biblioteket. Om jag känner mig själv rätt så kommer jag troligtvis ge upp efter en halv bok. Men det är värt att testa. Dom verkar intressanta. Döm mig inte...

En världsomsegling under havet

- Jules Verne

Svindlande höjder
- Emily Brontë

Förnuft och känsla
- Jane Austen

Hamlet
- William Shakespear

Jorden runt på 80 dagar
- Jules Verne

Oliver Twist
- Charles Dickens

Romeo och Julia
- William Shakespear

Dracula
- Bram Stoker

Odysséen
- Homeros

Gullivers resor
-
Jonathan Swift

Illiaden
-
Homeros

En julsaga
-Charles Dickens

Huckelberry Finns äventyr
- Mark Twain

Ringaren i Nothre Dame
- Victor Hugo

Stolthet och fördom
-Jane Austen

Den siste Mohikanen
-
James Feninmor Cooper

Frankenstein
-Mary Shelley

Jävla skit

Seriöst, jag drabbas av något allvarligt snart! Jag har försökt göra ett inlägg om studenten och google Chrome crashar HELA JÄVLA TIDEN. Seriöst... jag fattar inte varför det bara är för mig det crashar. Skiten hatar mig. Haha. Åh vad less jag blir. Nu skiter jag i det här! Ska leta efter en bra film att kolla på innan jag somnar. Ska som sagt till arbetsförmedlingen imorgon. Ska träffa Sandra halvtio och innan det behöver jag duscha. Wounderful. Nej men det ska bli mysigt. Efter arbetsförmedlingen ska vi nämligen gå på stan, sen blir det fikamys i boulongen och efter det ska jag på biblioteket. 

Det är något med böcker. Dom hjälper mig alltid att komma över smärtsamma händelser. Och det är väl bara bra? Nåja, puss på er! Sovgott

Vuxenpoäng?

Hej mina få men ack så älskvärda läsare. Vet ni vad jag gör? Jag ligger och kollar på himlen. Den är rätt så intensiv just nu. Fylld med mörka moln men på vissa ställen ser man den klarblåa himlen och solen som lyser i horisonten och ger vissa av molnen en intensiv guldig nyans. Det låter kanske inte så vackert men jag tycker att det är det. 

Annars då? Jag har spenderat hela dagen i min säng i hopp om att bli frisk. Men det känns inte riktigt som att det funkar. Sen har jag letat lägenhet eller studentrum, vad som helst. Jag har ställt upp mig på ett, men jag vet inte om jag kommer tacka ja till den. Jag och en till kompis överväger att bo gemensamt till att börja med. På så vis kan vi kanske minska ner kostnaderna lite... Det visar sig. Det är väldigt svårt att hitta ett bra ställe. Jag har hittat en lägenhet i innerstan och jag tror att det var ca 3 km från BMC, men med cykel är det ingenting. Det var 2,5 från mig till Vasaskolan (om man gick) så det är egentligen inte en sån stor skillnad. Vi får se. Jag är riktigt intresserad i alla fall, dock var det dyrt, om man är två blir det ca 3550 kr i månaden... Funderar på om jag ska skicka in en intresseanmälan. 

Usch, jag vill egentligen inte behöva göra det här. haha, det känns som att ingen kommer sakna mig här i Gävle ändå.

Frukost, lunch eller middag?

God...eftermiddag? Vad har alla för sig? Jag sitter i sängen och överväger starkt att gå och leta efter något att äta. Jag är egentligen inte ett dugg hungrig, men jag måste ju äta något under dagen? Man kanske kan lyxa till det med lite frukt, en kopp te (eller oboy!) och en lyxig macka? Det låter ju väldigt vackert tycker jag. 

Kanske till och med en bulle skulle sitta fint, nom! Haha, visst var det här ett vettigt inlägg?

väldigt mycket onödigt vetande

Jag föddes som ni kanske visste 13 maj 1991. Jag har tråkigt just nu och sökte på mitt namn på Ratsit och vad såg jag då om inte det faktum att min födelsedag var på en måndag och att jag just på denna dag är 6 981 dagar gammal. Jag är även den enda svensk som heter My Sjölander (i alla fall som är i ratsits register). Lite coolt, haha. 

Vad kan vi mer finna för urtråkig info...
Det finns totalt 64 359 människor över 15 år som lever i Gävle.
32 975 av dom är kvinnor varav 21 453 är ogifta. 
Haha, där ser man. 

Vi har alltså färre män i denna stad. Inte undra på då!

Klagomål med plusmeny

Nu tänker jag klaga, inte på känslor utan på min fysiska hälsa. Jag (och många andra) har varit sjuk sen studenten! Det börjar verkligen gå mig på nerverna. Jag kan inte svälja utan att det ger känslan utav migrän. Jag hostar, flämtar och kallsvettas. Ibland brinner jag till och med! Haha, inte bokstavligt talat så klart. Jag har aldrig under mina 19 år av ständig halssmärta upplevt den här sortens smärta! 

När jag var liten, eller mindre, så opererade jag bort mina halsmandlar av den vanligaste anledningen : Jag fick ständigt halsfluss och blablabla. Det leder då till att när jag är svullen, så sätter sig allt på körtlarna vid halsen. Inte ok. Anyway... 

Det värsta är att det inte har blivit bättre under dessa veckor utan snarare tvärt om. Självklart går det i vågor men det blir aldrig bättre än det var två dagar efter jag blev sjuk. Jag tänker ''okej, men jag stannar hemma idag så kan jag gå ut imorgon eller i över morgon. Så låter jag kroppen vila lite''. Min kropp fungerar tydligen inte så. Så fort jag har varit ut är jag som död igen. Jag skulle tro att det inte bara är dom äckliga bakterierna/ viruset som gör att jag mår såhär. All stress efter dels två år av hårt arbete och ett år utav ett rent helvete släpper och därmed andas kroppen och hej och hå jag blir sjukare än sjukast. Sen så är det ju tillfälliga stressmoment och panik fyllda stunder som bara förvärrar min situation. 

Vad vet jag? Jag är ingen expert, än. HEHEHEHEH. Tyvärr är jag pigg som en mullvad också. Ögonen vill blunda huvudet vill hålla igång. Ne, usch. 

Puss på er :D

In love

Marble SEK 399, Nelly  Shoes - NELLY.COM

Jag vill, mer än något annat just nu, ha dessa skor. 400 kr + frakt på 39. 
Snälla sommartomte, ge mig dessa. 
Ge mig åtminstone pengar på mitt konto så jag själv kan köpa dessa.

Cheaper by the Dozen







Har fördrivit tiden med att kolla på Cheaper by the Dozen. Steve Martin är sjukt skön i dessa filmer. Det här är en slags film som man kan se på när som helst utan att må psykiskt dåligt, och det är ju relativt sällan det händer! Haha. Jag tror väl att de flesta har sett de här filmerna, i alla fall ettan. Den handlar om en familj som består utav 12 barn och alla vill synas och höras. Vilket självklart leder till drama. 

Nu ska jag ta och kolla på tvåan. Puss på er.



Barrundan

Okej, men brist på annat att skriva om så tänkte jag slänga upp lite bilder från studentveckan, eller närmare bestämt barrundan som ägde rum på tisdagen! Det var förfest hemma hos Sandra och sen begav sig hela gänget till Goya nere på stan, därefter till O'learys sedan Solo och sist Nivå. Det var en riktigt rolig kväll med mycket dans och fotsmärta. Haha. Här kommer det ett gäng bilder!

Förfest hos Sandra:











Barrundan, stop ett:






(den där stången, planken eller vad det nu än var som man stod på var något utav det mest ostabila jag har varit med om. Det slutade med att Sandra höll på att ramla, Amanda lika så och jag hoppade ner, haha)

Stopp två O'learys:







Stop tre, SOLO:















Mot det fjärde och sista stoppet: Tyvärr glömde jag använda kameran på nivå men det såg ungefär likadant ut som på alla dom andra ställena. En massa dans med en massa människor. Tyvärr tog det år och dar att komma in då folk hade knuffat om kull ena vakten. Vissa människor... Påväg till Nivå gick jag och Amanda hem till henne för att hämta ett par strumpor och skor till Sandra. Hennes skor gick nämligen sönder innan O'learys, klacken bara gick av. Det resulterade självklart i att hon hade fullt med skärsår under båda fötterna.


På väg hem:








Vi stannade vid ån och pratade med Conny i telefonen. Det blev till att vänta på att han, pontus och Stefan han gå ikapp oss innan vi fick gå hem. Det gjorde jag tummen ner till. Ni ser även hur bra Sandras fötter mådde, haha söt hon är då. Och vi avslutar med en sliten My. 

Det var en sjukt rolig kväll men väldigt många händelser, bra som dåliga. Jag skulle helt klart göra om det, dock för ett pris UNDER 320 kr. De flesta bilder har väl nästan alla sett på FB nu, men så kan det bli ibland ;) Puss på er!



Vackra Stockholm

Jag hade det riktigt bra igår i stockholm, det var underbart skönt att komma bort från allt drama och alla dåliga tankar som förstör. Jag och Sandra vandrade kring på stan och fyndade lite kläder och åt sallad. Sen begav vi oss mot Globen och Hovet och där var det ett jävla liv. 9000 människor. Helt sinnessjukt. Både jag och Sandra kände oss lite felplacerade och alla fjortisar som skrek var lite förmycket för att jag skulle finna det helt njutningsbart. Ni vet hur det är; gälla skrik och migrän. Men när Eventet väl hade börjat var det riktigt roligt och snubben som presenterade allt bjöd alltid på skratt. Det var liveband och självklart Taylor och Kristen från Twilight. 

Tyvärr glömde jag min kamera hemma hos Sandra inatt när jag av ren panik ringde efter mamma och Anders. Jag minns inte när jag mådde så dåligt sist och innan jag han komma till ytterdörren drabbades jag av panik. Men jag bet ihop så länge Fredrik var där. Sen kom det. Skitsamma. Jag kom hem hel och jag mår bättre nu. Vi får se hur länge det varar. 

Jag kommer förmodligen lägga upp bilder sen när jag väl får kameran ;D

Stockholm

Iiiih, imorgon ska jag och Sandra hoppa på bussen och fara till den vackra huvudstaden. Jag vet inte riktigt hur det ska gå när jag är mer förvirrad än en stradsatt haj. Haha, nejdå det blir nog bra. Det är lite jobbigt att bussen går kvart i åtta på morgonen bara. 

det ska hur som helst bli sjukt roligt! Skriver mer sen ;) Nu är det tarzan på tv så puss!

kaos

allt är kaos. Jag; min hjärna, mitt hjärta, min kropp, allt är kaos. Du, jag, vi är kaos. Dom är kaos. Jag vill flytta. Bara lämna det här och aldrig titta bakåt. Vad är det som händer, jag fattar ingenting? 

inte undra på att du och jag inte passar. Allt är fucked up. Det finns inget jag hellre skulle göra än att spola tillbaka tiden ett år, eller fem, eller spola fram den. 

Ni måste tro att jag har ett hemskt liv.
Så är det inte alls. Det har varit ett jobbigt år. Speciellt de senaste halvåret.  Nej. jag borde sova. puss på er.

Dramaqueen.

Hur kan en dag går från händelselös till patetiskt dramatisk? Tidigare idag skrev jag om att jag var orolig för något som skulle hända nu i helgen. Det var en magkänsla jag hade och mycket riktigt gick allt rakt åt helvete. Ni vet hur det är när något har känts så perfekt under en längre tid. Det är lugnet före stormen. Så har det varit för mig. 

Jag önskar att jag inte vore så naiv och hoppfull. Det hade räddat mig ur den här situationen för flera månader sen. Men jag känner mig ändå tillfreds på något vis över den delen utav dramat. Sandra sa till mig att min värld inte rasar bara för att han inte är en del utav den. Kanske inte hela min värld, men en del utav den rasar samman. Anywho...

Något jag inte kan förstå är varför allt drabbar mig samtidigt. Räcker det inte med ett problem i taget? Måste verkligen allt som kan gå fel göra det under samma tio minuter? Idag rann bägaren över för mig och jag använde knytnäven, inte på en levande individ. Men vår vägg. Det verkar som om den har klarat sig, men det lät som att den gick sönder. 

Jag tänker ta den här natten och bearbeta allt och imorgon ska allt vara bra. Då tänker jag åka hem till Sandra och spela wii, kolla på film och bara vara. Jag vill inte ha nå fler komplikationer än på ett tag. Jag är trött på alla er som inte gör något annat än att spela ett spel, som står för allt vad som är fel med dubbelmoral och ni som förändras så fort något blir svårt. 

Är jag verkligen så svår att gå förstå sig på? Är det bara jag som inte vill dela allt och alla med alla andra? Ibland vill jag ha någon som ligger nära hjärtat för mig själv. Jag vill inte behöva oroa mig, jag vill inte vara rädd. Jag vill vara en del av något. Jag vill vara din. Jag vill vara normal. 

Kanske är det jag som behöver förändras.


Time of your life

För er som kände mig förut så borde ni vara väl medvetna om hur förälskad jag var i Green Day, men jag är en sån person som har perioder. Ena månaden vill jag lyssna på lugn musik, nästa månad vill jag lyssna på Marleyn Manson och månaden därefter iron maiden typ. Ni fattar. Anywho, en låt som jag älskar är Time of your life. Jag vet inte om det är texten eller hela alltihop. Här kommer den i alla fall!



Nattliga ting

Tragiskt nog så vaknade jag nyss... Hela natten har jag hostat och svettas och haft hemska drömmar/tankar så jag har inte sovit så bra förens mot sjutiden imorse. Nåvöl, nu är jag vaken och jag funderar på att hoppa in i duschen. Jag har en del att tänka på. Jag är lite orolig inför helgen... men det löser sig. 

Har ni några planer inför dagen eller? Jag vet  inte om jag ska sticka till rack n' rolla ikväll och kolla när gänget spelar biljard. Det skulle vara kul men jag vet inte vad min kropp tycker, hahah.

Känslomässig katapult

innan jag lägger mig och kollar på film så tänkte jag dela med mig utav en sak. Jag tog steget, jag chansade, jag vågade. Kanske förlorade jag men det var även en vinst. Nu vet jag att jag vågar. Jag vågar ifrågasätta, jag vågar säga emot. Jag vågar trotsa mitt huvud och följa mitt hjärta. Det låter patetiskt... Men jag började vissna, nu står jag mig till nästa rond, och den ska jag vinna.

Nu sover vi på det här. Låt oss drömma om regnet som sköljer bort alla problem och återuppleva alla starka känslor som har fyllt våra kroppar de senaste veckorna. 



Quote från Anatomy

''The human life is made up of choices. Yes or no. In or out. Up or down. And then there are the choices that matter. Love or hate. To be a hero or to be a coward. To fight or to give in. To live. Or die. Live or die. That’s the important choice. And it’s not always in our hands.''


Make your choice.

Grey's anatomy

Jag missade det senaste avsnittet igår. Det är egentligen inte en serie som jag följer, men jag tycker att den är mysig att kolla på ibland. Jag minns hur jag brukade sitta med Anna och kolla på de första säsongerna, haha. Hur som helst så såg jag avsnittet som visades förra veckan och jag kan bara inte skita i att se andra delen utav det! Det förstår ni väl själva? Haha, nu har jag i alla fall hittat en bra sida på internet som visar avsnittet så nu ska jag ta och kolla på det och se hur Derek överlever. hohohohoh. 




Kan gud existera?

I'M BACK! Halleluja. Anders hittade en laddare till min dator och det gjorde mig såååååååååååå enormt glad. Det betyder med andra ord att jag sparar 800 kr och för en arbetslös människa är det rätt så underbart! Förutom det har jag även fått en laddare till iPoden så nu kan jag ladda den direkt i väggen vilket känns väldigt bra. Jag och Sandra vann båda biljetter till Twilight eventet i Stockholm, mina skänker jag bort till en behövande. Och jag får veta imorgon om personen i fråga vill ha dem, om inte annat kanske någon av er vill ha? Jag kan ju alltid skriva imorgon och meddela er hur det blev, jaja. 

Det blir antagligen ett till inlägg ikväll, ni vet ju hur jag blir när jag har varit frånvarande ett tag.

Ironi

Sladden till datorn dog efter mitt senaste inlägg, de fattar man ju. Åka, sitter med ipoden nu och den dör också snart. Det går bra för mig nu... Jag har i alla fall vunnit biljetter till twilight eventet på hovet i Stockholm. Fint ska det vara! Men nu ska jag försöka sysselsätta mig sjLv, suck. Puss på er så länge!

Datorer, åt skogen.

Jävla dator. Jag kommer snart få ett utbrott på min dator. Den startar om sig själv lite nu och då, sladden blixtrar emellanåt och den laddas knappt. Det går inte bra nu! Men jag har precis säkerhetskopierat allt till en externhårddisk så det skulle inte göra så mycket om datorn gick och dog. 

NÅJA! Vad har ni för er då? Själv sitter jag i sovkläder och tofflor på fötterna och ser allmänt dum ut. Jag skulle egentligen ha varit ner på stan tidigare idag men min hals är inte riktigt på min sida. Det låter som att jag har svalt en katt och det är ju inte alltid så kul, haha. Men det blir nog stan imorgon med min sötnos. 

Nu ska jag leta efter en film att kolla på, puss på er!

Lady Gaga - Alejandro

Lady Gaga - Alejandro from incommun on Vimeo.


Vad tycker vi om Lady Gagas nya video? Jag vet att jag är lite seg men jag såg den inte förns nu. Jag tycker faktiskt om låten och videon. Det känns lite som en lugnare Lady Gaga, inte så extrem (vilket är rätt så jävla sjukt med tanke på att videon ändå är rätt så extrem).

 


Oreo

Är det bara jag som tycker att oreos reklam lätt kan feltolkas? Det är väl jag som är pervers antar jag men det blir så fel i mitt huvud, speciellt när jag först bara hörde reklamen och inte såg den... 

  1. Vrid
  2. Slicka
  3. doppa
Ni hör ju själva, haha. Okej det kanske är en liten varning på mig där men vafan! Vet ni? Nu blev jag sjukt sugen på kakor, men inga såna fasoner i sommar. Det kostar förmycket och nu gäller det att försöka komma i form. Hohohoho. 


bilden är lånad från google.

Studentbrännbollen

Nu ska vi försöka bearbeta oss igenom studentveckan, det kommer bli flera inlägg med lite bilder. Det blir på tok för mycket att lägga upp i ett inlägg. Så vi tar lite godbitar här och där! Vi börjar då med måndagen som bjöd på brännboll med stadens alla studenter. Fint ska det vara. Min (förra)klass är rätt så lam när det kommer till att komma på idéer och liknande. Så vi valde att dra på oss ett par laborationsrockar och vi kallade oss för KKK (Kempes KlassKompisar), namnet är ungerför lika lamt som vår klädsel. Men skitsamma då alla andra lyckades ge oss goda skratt i och med deras klädsel! En utav lagen hade en tjej med en tröja som det stod ''A lion would never cheat but a Tiger Wood'', haha lite roligt var det allt. 

Anywho, brännbollen var riktigt rolig och vårat lag lyckades som sagt nå en andraplats. Vi förlorade mot SPID, vilket är en idrottsklass så jag tycker nog att vi kan vara nöjda ändå! Vi vann ju över alla andra klasser i Gävle. GO NV3A! Ett nedslag var väl poliserna. Dom började öppna alla väskor utan att ägarna till väskorna var där till att börja med. Vilket man inte får göra! Att dom hällde ut min dricka gör mig inget, utan det var väl mer det faktum att dom öppnade min väska (och alla andras väskor) utan min tillåtelse eller närvaro. Sen tog dom även Nicos dricka från hennes väska och det har dom faktiskt ingen rätt till att göra då hon är 20 och faktiskt får ha alkohol så länge den ligger I väskan och ingen dricker. Så det har vi nu gjort en anmälan på och polisen som Nico pratade med när hon väl gjorde anmälan verkade faktiskt lite chockad över sina medarbetares beteende. 

Men förutom det så var det riktigt roligt. Snyggingar i klänningar, Conny i min tröja, jag i hanns, Englund som Kalle Anka och massa andra njutningsobjekt. Trots det molniga vädret så skulle jag göra om det! Videoklippet är innan vi möter en samhällsklass. Haha, i bland är det underbart att ha en kamera till hands!




















Getaway rock festival, voluntärjobb

Jag har fått jobb. Det är ett voluntärjobb så det ger inga pengar men fan vad kul det ska bli! Det är på Getaway rock festival och det ska bli kung! Jag kommer stå i ett öltält och servera, vi får se hur det går. Jag ser det som en upplevelse OCH jag har något att se fram emot i sommar, fyfan vad jag längtar. Det kommer säkerligen bli jobbigt, men det är det värt :)


Till Elin

Elin jag vet att du stundvis läser min blogg, jag har hittat perfekta skor för oss två. Haha. Lite läskigt med ryggraden men jag tyckte att dom var ascoola! Udda är coolt. Nå, Elin vad säger du? haha. Undra hur mycket dom kostar... hittade bilden på en annan blogg bara så att ni vet. 

Sov gott vänner ♥



lift me up

inatt ställdes jag inför ett ultimatum. Något som har gnagt i mitt bakhuvud i över ett halvår, nu låg nästan alla kort på bordet och det var min tur att ta ett beslut. Jag flydde från problemet, jag var rädd. Sömnlösheten slog till och jag insåg vart gränsen går mellan att bara sår och att kross mitt hjärta. Men nu är det försent, nu har stunden passerat, det finns inte länge något att tala om. 

Jag vet inte vad det var jag såg i dina ögon, men det var något. Helt plötsligt drabbades jag utav insikten om att jag snart kommer flytta... ''Jag lämnar inte dig, det är du som kommer lämna mig när du flyttar''. 

Nu har jag i alla fall mina gränser, jag vet vad jag kommer klara av. Nu ska jag stå fast vi det även om det betyder att jag för tillfället förlorar dig, mig eller allt. 

Nu ska jag sluta skriva sånt här. för den här gången. 
Ibland vill jag inte bli vuxen.



Frånvaro

Nu har jag varit inaktiv ett bra tag! Jag har varit upptagen hela veckan med studentaktiviteter, jag ska försöka dela med mig lite till er! Nu är bara frågan HUR jag ska göra det. Ett inlägg för varje grej kanske? Vi märker, tror det får bli så faktiskt :D 

Jag måste bara säga att jag har haft världens bästa vecka med de flesta i klassen och alla andra! Jag har ställts mot väggen och har haft lite svåra beslut att fatta. Men nu tänker jag bara ta en dag i taget, fram tills beskedet angående universitet anländer. IIIIIIIIIIH, universitet... JAG?!

Men nu ska jag försöka klura ut hur jag ska göra med min sladd till datorn som ligger här och blixtrar...

Renovera

''För vem kan gå vidare, sålänge hjärtat besitter samma ägare och delägare som inte längre
kan arbeta ihop? Det hjärtat lockar inga kunder. Det hjärtat sprider inga ljus. Ingen lust.
Så jag har städat, jag har slängt, möblerat om och torkat rent. Jag har nyöppnat. Välkommen.''
- Elin Östman

STUDENTEN IDAG DÅ!

FÖR VI HAR BARA FESTEN KVAR, FESTEN KVAR, FESTEN KVAR!!!
I alla fall för tillfället! Sen är jag arbetslös och LYCKLIG och sen blir jag student och LYCKLIGARE!

Men nu ska jag ladda över alla bilder från kameran till datorn och ladda den så att jag kan ta en massa underbara studentbilder imorgon! Dagen kommer bli så himla lång men jag tror nog att det ska fungera, dessutom känns det bättre i mina fötter. Haha, nej vet ni vad! Nu är det sömn och sen fest. Kan ni inte hålla tummarna för att jag ska få ett stipendium? Det skulle kännas skönt att ha gjort något rätt under dessa tre år, om inte annat får jag leva med att Kempe tycket att jag skulle få det. Haha.

Puss på er!

whitney houston

Ursäkta, men där är en kvinna som har överkommit en hel del alltså! Jag är så imponerad över hennes styrka. Visst kommer hon aldrig bli så bra som hon var förut men hennes nya är faktiskt helt okej! Hon är så vacker... Bara lite onödigt vetande sådär. Nu ska jag städa mitt rum tills imorgon.

Skivan heter; I look to you
Har ni spotify hittar ni den här ♥



Walk of shame

Fyfan rent utsagt vad sliten jag är idag! Jag cyklade ner på stan på en cykel som var för liten, samma kläder som igår, sminket på sne och fötter stora som meloner med skavsår. Jag såg ut som ringaren i notre dame. Haha jag och Elin har skrattat så himla mycket över hur jag såg ut och åt alla som kollade på mig som om jag vore dum i huvudet. 

Men barrundan ägde igår, det var så jävla roligt! Men självklart hade den sina nedgångar också. Sandras skor gick av och hon fick fullt med skärsår under fötterna och någon slog en glasflaska i hennes ansikte så den gick sönder. Dagens ungdomar... 

Men nu har jag så jävla ont i mina fötter att jag måste kyla ner dem om jag ska ha någon möjlighet att kunna gå imorgon. Men jag ska försöka skriva något mer sen, kanske lägga in några bilder också. Puss på er!

Barrunda

Cidern ligger i väskan, klänningen är på, ringarna sitter där dom ska, nu är det bara festen kvar! Ska bege mig till Sandra och dricka några cider och tagga inför barrundan. Jag tror det kommer bli underbart. Men kan det slå gårdagen? Kanske, vi får se ;) Haha, men nu måste jag springa. Puss på er!

2:a, kung och fyllesms

Vilken jävla start på veckan. Jag är lite väl för berusad och trött för att skriva just nu, så det kommer mer text sen med tillhörande bilder. Brännbollen var helt okej, även om det var lite drama, men vi vann match efter match och tillslut slutade vi på en stark andraplats med bara 4 lyror ifrån förstaplatsen som gick till idrottsklassen. Jävligt bra jobbat NV3a!! Sen var det en helt underbar kväll hemma hos Jen med grill och mys och därefter en liten segare stund nere på stan. och låt mig bara säga;

DET ÄR SÅ FEL!

Adde, Johannes och Daniel gick med mig nästan hela vägen hem. Så himla snällt utav dem! Men nu ska jag lägga mig och sova ut min bakfylla och ladda upp inför imorgon, SHALALALAL! Fortsätter veckan såhär så kan det bli kung. Låt oss hålla tummarna.


Men en sak bara... Jag
hatar fyllesms. Jag känner redan nu hur jag ångrar allt. Fan, men visst. Nåja. Lite ledsen får man vara ibland och man måste ju få fråga? Kanske borde man ha varit nykter men skitsamma. Puss på er!

Paniken efter studenten

Nu finns det inget kvar, jag är endast ett tomt skal.
Tomheten inuti ekar, ensam i mörkert sitter jag och skakar.
Mitt hjärta skriker efter dig, men inget blir som det borde.

Snart är det slut, snart kommer du inte att behöva se tomheten i mina ögon,
höra ljudet av mina tårar som når marken, snart är allt det över för dig. 
Men minnen av dig, ljudet av din röst kommer alltid att spelas upp i mitt innre. 
Trots att vi går åt olika håll kommer du alltid att finnas med mig.


Jag hittade den här dikten på min gamla blogg och jag minns precis hur jag kände när de skrevs. Jag valde att inte ta med hela dikten, för det finns risk att folk skulle koppla den till en aktuell händelse och det vill jag inte. Även om det fortfarande går att koppla ihop den med något aktuellt så är det inte så jag menar. Jag är glad att jag inte är kvar där än idag. Även om en del utav mig fortfarande lever på gamla känslor så har jag mognat. Jag vill tro att jag har lärt mig något, men det får tiden utvisa. 

Det har varit en jobbig kväll och jag bröts på mitten, rent mentalt. Men jag samlade mig, pratade med Sandra och kom över det. Det blev lite mycket på samma gång. Framtiden sitter och gnager i mitt bakhuvud och jag är panikslagen. Jag vet inte om jag kommer in, vart ska jag ta vägen efter utbildningen, vill jag verkligen jobba med det här och hur ska jag kunna lämna mitt liv här i Gävle? Det kanske låter dramatiskt, men det är så jag känner. Jag har alltid haft en stig att gå efter, även om jag ibland har gått på sidan om så har den alltid funnits där som en vägvisare. Nu ska jag klara mig själv, ta mina egna steg och starta mitt egna liv. Hua mig!

Men på ett vis ska det bli skönt att lämna det vackra Gävle och röra mig mot ovissheten. För det är ju det här jag alltid har velat eller hur? Jag är bara rädd för att misslyckas och för att stå ensam. Det som gör mest ont är alla ''möjligheter'' och alla känslor jag lämnar kvar när jag flyttar. Det kommer bli en ny start, det behöver vi alla. 

Men nu tänker inte jag sitta här och få er att tro att jag är bitter. Jag är glad. Jag tar studenten, jag lever livet, jag gör vad jag vill och hur jag vill, jag är fri. Jag både älskar och hatar det. Nu ska jag lägga mig i sängen och ladda upp inför vad som verkar bli en intensiv studentvecka där brännboll och grillning står närmast på schemat. Ta hand om er, så hörs vi möjligtvis imorgon. Pussis.

Emily Dickinson

Hope is a thing with feathers
That perches in the soul;
And sings the tune without words
And never stops at all.
-- Emily Dickinson

moments and memory

A moment lasts all of that second, but the memory lives on forever.
-- Author Unknown

Paintball och furuvik here you go

Okej, nu ska jag försöka uppdatera er lite på vad som har hänt i helgen. Detta görs då i bilder, det sägs ju att en bild säger mer än tusen ord eller hur? Haha, here we go.

Painball för hela slanten! Ja var så sjukt nervös inför smärtan som jag visste skulle komma! Men det gjorde inte alls så ont som jag trodde att det skulle göra så det var ju bara bra! Jag var väldigt orolig att jag skulle få ett skott rakt på halsen efter som den var helt blottad. På sista bilden kan ni se några utav alla som var med, jag spelade då i det blå laget fram tills de sista två matcherna då några i det röda laget fick slut på skott.







Sen på lördagen åkte jag till Furuvik och kramades med djur och åkte hedenhös, tänk att det finns så mysiga djur här i världen. Till och med grisarna är söta, haha. De obligatoriska turistbilderna togs, på första bilden visar jag tandköttet så att hela furuvik kunde se men humöret var på topp! Jag åkte ju kaffekopparna, haha.





Haha, lemurer måste vara världens charmigaste djur. Sitter och solar på morgonen innan de fortsätter med sina sysslor. 










Här blev jag ledsen för att getterna inte ville mysa med mig. I alla fall inte så länge jag var inne i hagen. När jag befann mig utan för så hade dom minsann inga problem att komma fram till mig, haha. Jaja, nu har jag gjort upp för min frånvaro på bloggen. Nu ska jag leta reda på en film som jag kan kolla på i ca en timme innan det börjar en film på tv. 




Mitt favoritcitat

''Life is not about waiting for the storm to pass, it is about learning how to dance in the rain.''
-- Anonym



Paintball, moete, cider & morgondagen.

Den här dagen har varit så jävla grym! Förlåt för mitt hemska språk men satan i gatan vad roligt jag har haft det! Paintball var awesome och det gjorde inte alls lika ont som jag trodde att det skulle göra. Jag lyckades till och med ''döda'' några! Huvudskott på KK, Nico och tre på Vera (samtidigt). Haha, den sista matchen vi körde så lyckades jag skjuta Adde direkt när visslan ljöd så han hade inte ens hunnit ducka. Rakt på handen, jag tror att han blev lika chockad över att jag träffade som jag var. 

Efter vi hade lekt där ett tag begav vi oss ner på stan till Buddys och käkade lite och därefter till NF. Det planerades lite för utskjutsen och efterfest. Det ser lovande ut och den nya styrelsen verkar ha koll på allt som gäller. Jag är så stolt över dem. Vi avslutade i alla fall kvällen på Rockbaren med två cider och en massa skratt. Jag är så glad idag!

Imorgon ska jag till Furuvik med Sandra. Det kommer bli sjukt roligt det med, jag och Sandra är bäst på att ha kul oavsett vart vi är. Det kan med andra ord inte bli fel. Yadayada, jag bara babblar på. Ska försöka lägga upp lite bilder imorgon, men nu ska jag nog slå på en film och ställa klockan. Vi ska åka mellan 11.00 och 11.30 imorgon så det gäller att vara uppe med tuppen, haha. 

Pussis.

Grattis



Grattis till min fina Shorty som tar studenten idag. Hon är lite panikslagen över hela den där grejen med att ''nu måste vi växa upp''. Men det ska nog gå bra. Grattis Caroline, jag älskar dig! 


Jag vill också ta studenten idag! UH!. haha ;D

Sluta dammsug!

Vad är det med föräldrar och dammsuga på förmiddagen? Speciellt när dom vet att man är sjuk? Jag avskyr att vakna till ljudet utav en dammsugare eller till någon som gapskrattar! Jag tror att mamma har dammsugit varje dag den här veckan och jag börjar bli måttligt trött på det. Som tur är så vände jag på mitt dåliga humör och fokuserade det på vad jag ska ha för kläder på mig idag till paintballs matchen.






Paintball!



Imorgon (eller rättare sagt idag) ska jag köra paintball med ett gäng kompisar. Det ska bli grymt roligt och jag hoppas vid allt jag har att jag inte kommer få en massa blåmärken lagom till studenten.Vi ska börja köra vid 17:00, men innan det ska jag in till stan för att socialisera med några kompisar sedan till skolan och lämna av alla mina skolböcker. Det där med skolböckerna är fasiken lite läskigt! Det här är de sista gratis skolböckerna jag någonsin kommer få låna och när jag har lämnat in dem har jag absolut inget som håller mig kvar i skolan (förutom den där lilla detaljen som kallas för STUDENTEN). Så sjukt roligt!!

Jag är riktigt pepp inför imorgon så nu ska jag försöka få mig lite sömn och hoppas på att mina ögon är lite mindre svullna tills imorgon. Det ser ut som att jag har gråtit i tre dagar utan uppehåll.  Men så kan det vara ibland. Hihih, önska mig lycka till, pussis



Tänk efter



- Vårda det träd i vars skugga du sitter


The mad hatter

Är det bara jag som tycker att det är skithäftigt med hatt? Jag försökte övertala Sandra att köpa en idag, men det gick inte så bra då den kanske inte var värd 130kr. Själv är jag för feg för att använda hatt, jag känner att jag inte riktigt passar i det. Men tänk er! hatt, ljusa slitna jeansshorts, gladiatorsandaler och ett vitt linne. Perfekt ju! Haha, lite i alla fall? Min hatt är i alla fall från HMs avdelning för unga herrar.

Ser ni att jag är lite solbränd på näsan? :D




ETT MEJL

Haha, jag mejlade min lärare igår och förklarade att jag skulle vara hemma idag för att jag mår som jag går. Så jag bad om ursäkt och frågade om jag på något vis skulle komplettera det jag missade. Till svar får jag;

Stay home,
feel sorry,
get well,

you are missed ...
Haha, kan man göra något annat än att le :D Men nu ska jag röra på mig, uh.

Money makes the world go round

Jag ska strax ner på stan och hämta ut biljetterna till Twilight movie night och ge Nico halva mitt studiebidrag. Fyfan rent ut sagt. Snart har jag inga pengar kvar. Nåja, nu ska jag hoppa i lite kläder och sminka mig så jag är klar när Sandra kommer. Efter stan ska jag sova. 







Tyra Banks säger att vi ska le med ögonen

Vad snabbt ändrar sig. Från vitt till svart, det är som att det inte finns en grå zone. Jag försöker hänga med och ta en timme i taget. Inga förväntningar, inga andra än att jag snart kommer bli sårad. Då blir inte smärtan lika stor sen. Jag hade en kompis som sa till mig dina ögon är så uttrycksfulla, man ser sorgen för bra. Jag har suttit här och funderat över det här. Hur vida det är sant eller inte. 

De senaste dagarna har jag haft perfekta tillfällen att ifrågasätta men jag är för feg. Den enda människan jag inte vågar ställa mot väggen. Jag antar att jag vet vad alla svaren är och jag försöker väl undvika att bli sårad. Vilket inte funkar. Hm, nåja. Nog pratat om det här.

Nu tänker jag ta min snoriga näsa och krypa ner under täcket och sova borta ännu en dag utav mitt liv. Men det kommer många dagar, många stunder att älska, många människor att ta till sig och många vänner att förlora. Det gäller att inte gräva ner sig för mycket i smärtan. Det förlorar man bara på. ingen som får dig att gråta är värd dina tårar. Det är lite utav mitt måtto här i livet tror jag, i alla fall i stunder av smärta. Haha. Pussis.

Shopping

Igår köpte jag nya skor som jag ska ha på studenten. Det var inte riktigt mina drömskor men efter att ha sprungit runt i alla skobutiker nere på stan så kände jag bara att jag inte orkade längre. Så då tog jag ett säkert kort. Det blev ett par inne på scorett med kilklack. Den hela hysterin med kilklack är kanske inget jag förstår mig på och jag har egentligen aldrig riktigt älskat idén. Men modellen har börjat växa på mig och det finns riktigt snygga skor alltså! Mina gick på ynka 350 kr av märket Alice.

?

Is one woman never enough?

Allergisk?

Jag börjar misstänka att jag är allergisk. Näsan kliar och rinner, jag vill bara nysa hela tiden och att gå igenom nyblommade träd är en pärs utan dess like. Lika så med nyklippt gräs, det funkar inte! Hm, kanske är det så att jag bara är lite småkänslig och att det bara blir ännu värre nu för att jag är sjuk. 

Jag hoppas i alla fall att det hinner bli bättre tills på lördag! Och sen tills på måndag. Nej nu måste jag snyta mig!

Solen

Nu ska jag bege mig ut i solen och för första gången den här sommaren så har jag klänning på mig. Hoppas att det är riktigt varmt ute! Njut av en dag i solen ni med, pussis!

Barrunda

Hmm, det ser inte ut att bli någon barrunda för mig. Idag var första och sista dagen man kunde köpa biljetterna och jag är inte i skolan. Typsikt. Undra vad fan jag ska göra då. Aja, jag kommer ha kul trots allt! Wiiiie. Nu ska jag äta frukost och försöka fräscha till mig lite.

Uppdate:
Barrundan blir av! Wooo, jag hoppas att det kommer bli galet roligt.

Twilight movie night



Platser till Twilight movie night är nu reserverade, låt oss hoppas att jag kommer ihåg att ta ut dem imorgon! Tre filmer, en kväll, jag och Sandra. Biljetterna gick på 295 kr/ st. Hej och hå!

When in Rome



Vilken mysig film! Den var så där lagom skön med alla olika karaktärer och repliker. Det tråkiga var kanske att det var väldigt förutsägbar, men jag gillade den trots det. Får ni möjligheten borde ni se den. Det är en typisk tjejfilm. 



hellre nu än sen

Imorse när jag vaknade hade jag enormt ont i halsen och den kötlarna var så svullna att det såg ut som om jag inte hade några käkben. Men det är betydligt bättre nu, synd bara att bli sjuk såhär mot studentveckan. Det kommer säkert hinna gå över lagom tills på fredag! Håll tummarna! ;D 

Jag åkte trots allt ner på stan med mamma och Anders och handlade det sista till studenten. Nu ska jag vika in mina kläder som har samlats på en hög. 


Ser ni nu att jag menar allvar? Sen har jag en skrivare mitt på golvet också, undra just vart jag ska göra av den?!

Pripps Blå

Om det är någon reklam som verkligen ger en somrig känsla i hela kroppen så är det reklamen Pripps Blå gör. Sommar, Sommar, Sommar! Helt sjukt underbara reklamsnuttar. Jag vill ha sommar och ett hav nu.












Jag är förvirrad

Jag försöker bara förstå. Något jag avskyr är när människor förvirrar mig och jag verkligen inte kan lista ut vad det är som kommer hända. Snart, snart är jag i Uppsala. Snart är jag borta från alla förvirrade människor. Kanske, haha.

RSS 2.0