Tomato, tomato

Haha, ja idag tog solariumet lite mer i ansiktet. Fast jag måste säga att det är rätt så skönt att inte vara en blekfis! Dock vet jag inte hur bra jag rockar den röda looken, haha. ÅH JAG VILL HA SOMMAR. Jag och Jen satt tidigare idag och gjorde en lista över saker vi måste göra i sommar. Jag kan ju säga att det blev runt 30 punkter och vi är inte ens i närheten av att vara klar. Frågan är bara vad det finns för turistsaker att göra här i Stockholm under sommaren. Det är trots allt här allt händer. 

Förra sommaren spenderades mest i parken, uteserveringen eller på jennifers balkong så jag vet inte riktigt vad man ska göra. Allt jag vet är att den här sommaren kommer bli hur bra som helst. Jag vill ha sommar, sol, shorts, linne, bikini och solglasögon på mig nu nu nu nun unuuu! 

jag vill sitta vid en klippa och se solen gå ned tillsammans med mina närmsta vänner, dricka en cider, grilla och njuta av livet. Men det är inte långt kvar nu, bara några månader sen är solen och värmen tillbaka. I våras invigde jag och Jen uteserveringen tidigt i april, snön hade precis försvunnit och solen låg på. Vi tvingade oss själva att sitta ute och tvinga fram sommaren. Just då kändes det som att det funkade. Och just den stunden var en av många fantastiska minnen. 

Okej, nu är jag bara vidrigt nostalgisk. 

Hur som... här har ni lite bilder på min röda nos. 








show the scars we're covering


I won't let the sun go down on me, no I won't let the sun go down

Jag längtar så sjukt mycket till sommaren! Ni förstår inte... Jag har shoppar sommarkläder, har börjar planera vad jag vill göra i sommar och börjat sola!

Haha det sistnämnda är lite roligt faktiskt. Igår brände jag ansiktet och mina ögonlock är röda och uppsvällda. Man skulle nästan kunna tro att jag har gråtit, haha.

Förövrigt så vaknade jag nyss är var sugen på grillat och honungs melon. Aaaaaah, gief sommar.


pretty face


Life as i know it (today)

Åh du ljuva tv, vad jag har saknat dig! Ljudet av dåliga tv-program i bakgrunden har aldrig varit så underbart. Jag saknar verkligen det där bakgrundsbruset.

Just nu sitter jag och pluggar på om neuroner... Jag har dugga imorgon och det skulle ju vara trevligt att klara av den. Men jag blir så nervös vid muntliga saker så jag kommer ju att tuppa av och inte våga säga något alls. Men vi får se hur det går! Det är bara till att kötta.

Nu hoppas jag på att S ska komma hem (eller ja, hem till Jen) och göra fruktsallad! Vi har redan ätit sushi, helt klart en väldigt mysig och lugn dag. Precis vad jag behöver innan helgen.


When we touch don't ever let me go


Med gråa ögon

Donia påpekade att min mössa var i exakt samma färg som mina ögon, kanske det kanske!


Mössa

Idag har jag min nya mössa på mig, dock är den förstor --> jag kommer släng av mig den snart för jag har ledsnat på att fixa till den hela tiden.

Sitter i alla fall på bussen till skolan. Jag ska ha en datorstimulerad labb idag. Jag ska sitta vid en dator och trycka på massa tangenter och låtsas att jag skickar impulser in i celler. Det SKULLE kunna vara intressant. Vi får se!


You look pretty alive to me dude

Vad tycker ni om min väldigt konstiga, men ändå lite tuffa ring? Jag tror att jag gillar den men är inte helt säker än! Den är hur som helst köpt på H&M.


Do it like I do

Mys på stan med Amanda! Har laddat upp med kläder inför sommaren, det känns bra.


Satellite

Shots, cider, kapsyler, skratt, förträngda minnen, panik, ångest, skratt, pizza, te, hamburgare, romantik, 6 månader med amanda, choklad, plugg.

Gårdagen och dagen sammanfattad i 19 ord. Jag älskar det.


Tonight, imma fight, Till we see the sunlight

Tick, tock, on the clock
But the party don't stop, no


Hörde jag skål?

Sitter och väntar på bussen nu och snön faller sådär lugnt som det gör i en snökula! Rätt så mysigt faktiskt!

Nu ska jag hem och snabbt hoppa in i duschen för att sen röra mig mot KI och festen. Är laddad till tusen! Har dock en känsla av att jag kommer bli lagom sen, men vad gör väl det!


Bromma

Hej hopp! Nu är jag på jobbet... Kan ju meddela er alla att jag hellre hade gjort vad som helst förutom det här. Jag trivs inte riktigt här och därför blir dagarna så sjukt långa... Nåja jag slutar om 7 timmar, alltid något.


Stimuli

Jag har en rätt så bra dag idag! Lyckades få ordentligt med sömn inatt och jag fattar vad föreläsaren snackar om! (det borde vara lite oroväckande med tanke på att det i princip handlar om fysik).

Jag antecknar och känner mig allmänt duktig! Efter alla föreläsningar så har jag möte och sen ska jag jobba på infopuben som är på KI. Det känns bra!


Kaninen löper amok!

Less tjej! Sitter i skolan och väntar på att att en demonstrationerna i dissektion ska börja. Det kommer blir väldigt intressant faktiskt!

Juste, kolla på mobilskalet Kristina har! Haha dagens skratt!


Are we human or are we dancers?

Efter att ha mått illa hela natten och med tillhörande huvudvärk så stannade jag hemma idag också. Imorgon måste jag dock till skolan, det finns inget alternativ.

När jag vaknade idag så började vi göra skagenröra, hur gott och enkelt som helst! Lyckades även pricka in laktosfria produkter, haha.

Nu blir det plugg... Sitter och läser om membranpotetialen i cellen... Woooho.


Vilken färg har själen älskling

Romantisk promenad med frugan


The lion sleeps tonight

Stockholms lokaltrafik är helt fantastisk när det snöar. Bussar är sena och andra bussar är tidiga = jag blir sen. Efter många om och men imorse så lyckades jag ta mig till föreläsningen med en försening på endast 4 min, tur nog.

Nu sitter jag i biblioteket och pluggar inför fysiologitentan som jag försov mig till sist. Efter det är det BUS-möte. Det är dags för mig att lämna över rollen som vice ordförande! Det ska bli skönt...


Who says

Tänk att jag förstod det! Nu snöar det även i Stockholm... Det är aldrig lovande att vakna upp till ljudet av någon som skottar.


Korv och pizza

Jag hade riktigt roligt igår på MF även om jag var ordentligt trött där mot slutet. Kvart i åtta var klockan när jag ramlade in genom dörren och lyckades ramla ner i sängen och somna. 16:00 blir jag väckt av Amanda så då var det dags att vakna.

Det bästa igår var nog när vi skulle handla mat, haha. Satan vad jag skrattade...


Killing loneliness

Återigen sitter jag på bussen på g till skolan. På en lördag! Men nu ska ni inte tro att jag ska vara duktig och plugga... Jag ska stå i en garderob hela kvällen och ta emot jackor fram till 05:00, tur att alla som jobbar är trevliga!


En dag utan bekymmer

Ännu en natt utan sömn. Jag visste att jag inte skulle ha tagit den där power napen vid 18:00 idag. Men det var riktigt svårt att hålla ögonen öppna. Är riktigt trött nu också men det finns inte så mycket att göra åt det mer än att försöka sova.

Dagen har trots allt varit otroligt trevlig, dock blev det ingen fika för mig, synd. Det bästa med dagen var nog att jag och Amanda blev bjudna på hemlagad mat och vi behövde inte göra ett dyft. Nästan lite vardagslyx som jag skulle kunna lära mig att leva med!

Imorgon nalkas ännu en skoldag med redovisningar. Det ska bli intressant att se hur jag överlever den dagen. Det blir nog till att ta med en bok att läsa. Efter det så blir det ett kärt återseende med Adde! Som jag har saknat karlen.

Over and out


Done, done and DONE

HAH! Nu är jag redovisad och klar! Jag har aldrig jobbat så hårt på att fejka lugn och kunskap någonsin i mitt liv. Nu kan jag bara luta mig till baka och njuta.

Senare idag blir det massa mys med A och Cornelia och förhoppningsvis mannen som har varit fången i ett bergrum (det är inte lika hemskt som det låter).

Hur som, det jag ville säga med det här inlägget var i alla fall att jag är kär i Donia som har gjort min dag med den här bilden <3


Hjärtklappning

Självklart ska jag ha redovisning idag. Det gör ont i hela min kropp. Jag mår psykiskt dåligt av det här... Det positiva med det hela är ju att sen kommer jag vara klar med det här. Åh mitt hjärta.


Never give up


everbody's fool

Är det bara jag som känner mig dum när jag sitter och pratar/läser högt för mig själv? Jag sitter och försöker lära mig det jag ska säga tills imorgon. Jag kan ju säga som så att jag inte kommer stå utan ett stödpapper i alla fall! Men det är bara att nöta på, kanske är det något som sätter sig, annars får jag väl se ut som en idiot när jag står där med näsan i pappret. Det känns i alla fall bra att vi har hunnit gå igenom presentationen några gånger innan morgondagen, de grupper jag är med i brukar inte ligga så bra till! Haha. Har jag tur så får jag redovisa på torsdag (men självklart kommer jag inte få göra det). 

Nej, imorgon kommer bli en bra dag. Intressant om inte annat.


If i want your opinion I'll beat it out of you.

Sitter på bussen på G mot skolan. Lite blandade känslor. Vet inte vad jag känner riktigt.

Hur som helst! Igår möblerade vi som sagt om i rummet. Och mina nyinköpta tavlor fick ta plats på tv-bänken i och med den bristande närvaron av en tv. Jag har inte riktigt bestämt mig för vart jag vill hänga upp dom sen, men det tar vi när mannen min anländer med borr och allt sånt där.


tröttis

Men vad trevligt att mobilen krånglade och lade till samma bild tusen gånger i förgående inlägg. Haha, ser ju dumt ut! Men orkar inte redigera det så det får allt vara så! 

Just nu sitter jag i sängen i mitt nya om-möblerade rum och fixar med en powerpoint till en redovisning som jag troligtvis har på onsdag. Det går segt framåt, men så länge den blir klar så är jag nöjd. Imorgon ska jag kliva upp tidigt (dvs, inte klockan 15) och åka in till skolan och sitta och fippla med den tills det blir klart och sen ska jag och Cornelia plugga in redovisningen så att vi kan den utan och innan. 

Men nu... SÖMN.

En bild säger 1000 ord

Fantastik kväll, bilderna får tala för sig själv. Känner mig fortfarande sliten.


kognitivt handikapp

vad hände igår? 
Varför känner jag mig mentalt förlamad? 
Varför måste jag plugga just idag för?
Varför sover jag inte? 

Gårdagen var fantastisk med goda drinkar, gott vin, äcklig tequila, fina vänner, nya bekantskaper och skratt i mängder. Att vara mentalt frånvarande känns helt okej efter en sån kväll, helt okej. 

På tal om kognitvit handikapp, nu måste jag fortsätta att göra klart arbetet om parkinson. 



I'm gonna hump you softly

PqGty9 on Make A Gif, Animated Gifs

Latmat!

Pendlade mellan att skita i att äta middag eller att bara ta en matlåda som jag har i frysen. Sen kände jag mig sugen på broccoli, quinoa, kött, svamp eller till och med soja. Sagt och gjort så kastade jag ihop en liten sallad innehållandes alla ovanstående produkter. Gott är det också! Lathets mat, tog fem min att göra!


the week of weeks

Vilken vecka det här har varit. Ni har kanske alla läst om den 25-åriga psykologstudenten som blev kidnappad den 28 december? Det har stått om det i de flesta tidningarna. Det var en av mina närmaste vänners bästa kompis fästman. Efter en vecka av ständigt oroande och en sjö av olika spekulationer så har han nu blivit funnen igen. Och jag är så glad för deras skull och jag lider verkligen med honom. Det måste vara så otroligt påfrestande att sitta inlåst utan att kunna göra något. Alla tankar som måste snurra runt i hjärnan. Jag hoppas för allt i världen att han kommer repa sig och må riktigt bra tids nog. 


Annars så var gårdagen helt fantastisk! Den började med 5 minuters plugg med Cornelia och sen festande med Jen och Lisa. Efter ett tag var vi ett helt tjej gäng och alla lika grova i munnen och helt utan hämnigar. Haha. Kan man gör annat än att älska det? Jag hade så jäkla kul. Efter ett tag drog vi ut på krogen, det var trots allt lillfredag, och där blev det bara bättre och bättre. Kameran kom fram och i vårat gäng försöker man inte vara snygg på bild utan snarare tvärtom. Det ledde i sin tur till en jäkla massa skratt. Efter ett tag joinade S och skrattandet fortsatte. Tack och lov var jag inte bakis när jag vaknade i morse, dock drack jag inte så mycket heller. 

Idag är det en dag som ska ägnas till plugg och imorgon smäller det igen. Då ska vi göra om nyårsafton... till det bättre, haha. Vi får se hur roligt vi har då. Inga förväntingar är det bästa. Man har aldrig så roligt som såna kvällar. 


only girl in the world

Jag har börjat använda julklappen jag fick av Amanda! Tycker att den passar perfekt där den sitter på vägen, lite halvsne. Det ger karaktär. 

Jag sitter och halvpluggar lite för tillfället, det går inte så bra... Det är det här med att fokusera... Har glömt bort hur man gör. Men ska sitta och plugga någon timme nu för sen ska det tydigen bli en spelkväll. Lika bra att tuta och köra! 




7Rgp9n on Make A Gif, Animated Gifs

1 januari

Då börjar vi om på nytt igen! 2011 var ett bra år, ett riktigt bra år. Det är otroligt mycket som här hänt och sommaren var den bästa på länge! Jag har alltid haft sommaren -06 som en favorit i många år, men den här är nog med och tävlar om förstaplatsen, haha.

Jag hoppas att ni hade ett fantastiskt nyårsfirande. Själv hamnade jag på olika fester, alla intressanta på sitt vis. Lyckades somna någon gång runt halv sju!

Nu ska jag dock klä på mig och jaga mat!


RSS 2.0