en fettsyra flera idioter

REALLY? Jag älskar att jag för varje dag som går så får veta mer och mer saker om människor jag försöker glömma. Fan vad många killar är svin, inte alla men jäkligt många. Jag blir så sjukt arg, haha. Jag vet inte ens varför jag bryr mig, jag antar att jag bara hatar när folk går bakom ryggen. 

ANYWHO. Idag har jag tömt mina vener på blod som pricken över i:et så skar hon mig när han drog ut kanylen. Som att inte nålen i sig var tillräckligt. Men ni ska inte tro att min lycka stannar där! nej, nej, nej, jag har även lyckats skrapa knogen mot centrifugen när den var på fullfart. Detta ledde då till en flådd knoge. Det sved kan jag ju berätta. speciellt när jag labbaded med frätande ämnen, haha. Juste! jag lyckades även klämma fingret så att jag fick ett blåmärke. haha, men utöver det såg gick labben bra och vår handledare var stolta över oss! Vi kom längre än planerat och det känns riktigt bra! 

För en gångs skull så var det en rolig labb som man faktiskt kan se händelse förloppet i. Och den är mer konkret. Ska bli spännande att se hur mycket fettsyror jag har i mitt blodomlopp, haha. Shit. 

Men nu hade jag tänkt plocka upp lite på rummet. Hoppa in i duschen, slänga soporna och sen sticka till Café Opera. Det kommer bli awesome. Det är ingen som är taggad, men det skiter jag i. Som KI:are måste jag ju heja på min skola? Det är bara att svälja tröttheten och dyka upp! Haha. 

Arrividerci!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0